|
|
|
On jest produktem tvp. Ciebie i twoich kolegów wyhodował tvn. Co tak naprawdę was różni gruby?
Najlepsze jest to że on nie rozumie że jego ukochana partia może jednak rządzić następne cztery lata... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT On jest produktem tvp. Ciebie i twoich kolegów wyhodował tvn. Co tak naprawdę was różni gruby? Najlepsze jest to że on nie rozumie że jego ukochana partia może jednak rządzić następne cztery lata... tu się ryży mylisz, akurat więcej oglądam tvp, po części z przymusu po części z fascynacji rozumowanie to ostatnia rzecz o którą bym posądzał pisowskiego trola zatruwającego środowisko |
|
|
|
|
Żaden z was nie nie ogląda tvn-u i nie głosuje na platformę , gruby. Jeden pizdas się do tego przyznaje a wy idziecie w zaparte...
|
|
|
|
|
Nie oglądam ani tvn ani tvp. W ogóle nie oglądam telewizji. Robię sobie bekę z tutejszych napinaczy. PiS w obecnej konfiguracji to mniejsze zło. Nie sądzę aby ta kadencja była im pisana. Natomiast polskie społeczeństwo musi chyba dostać kopa w postaci kolejnej utraty suwerenności (dzięki PO oczywiście), żeby u zadżumionej części polaków pojawiła się choć szansa na otrzeźwienie umysłów.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
teraz jesteśmy zajebiście suwerenni może w tvp info
przypomnę ci , ograł nas komik, prezydent kłaniał się obcym wojskom, zabili nam dwóch obywateli i co? i jajco , nie było tematu...suwerenni, twardzi, bezpieczni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
tak myślałem, tyle w temacie wina tuska
|
|
|
|
|
Jeszcze dziki trener się wypowie i wszystko już wiemy... |
|
|
|
|
CYTAT Mirek a ty wiesz że na taśmach u Sowy , Morawiecki mówił że ma "absolutnie pozytywne zdanie" o Angeli Merkel. Jakoś wtedy nie był antyniemiecki. Ludzie różne rzeczy gadają , a taki kłamczuch jak on to już wszystko może powiedzieć ku uciesze gawiedzi. Nie wydaje mi się żeby jeden młody Banaś mógł mieć wpływ na całą konfę. Traktuję to raczej jako czcze przechwałki , jak wtedy kiedy dwóch wędkarzy się spotyka i opowiada bajki o swoich trofeach... |
|
|
|
|
Bolo - Odpisuję Ci dlatego, że o Tobie mam jako takie zdanie (nie przypominam sobie, abyś zachował się wobec mnie jak ostatnia kanalia i cham, jak większość tutaj).
Morawiecki nigdy nie budził u mnie zaufania. O ile jest świetnym ekonomistą, o tyle politykiem jest marnym. Kłamca, człowiek niekonsekwentny. Został premierem, bo potrzebny był ktoś bardziej energiczny niż Beata Szydło. On wymusił na Kaczyńskim ten stołek dla siebie. Nie szanuję polityków, którzy zmieniają partie. Nigdy nie usłyszałem, żeby przeprosił za "miskę ryżu", czy odciął się od bycia doradcą tuska. Nie słyszałem, żeby przeprosił i stwierdził, że to był błąd. Polityka jest brudna. Nie da się być politykiem, nie brudząc sobie rąk uściskami dłoni z ludźmi o wątpliwej reputacji. Często w grę wchodzą zgniłe kompromisy. Dla mnie liczy się polska racja stanu i patriotyzm. W kwestii rodziny banasiów. Stary banaś, jako szef instytucji apolitycznej, powinien stanąć przez Trybunałem Stanu za bezsprzeczne sprzeniewierzenie się tejże apolityczności. Synek w konfie jest tylko nadzorcą. W grę wchodzą zapewne grube haki. W końcu NIK mógł wykryć w tej partii takie wały, że prokurator murowany. Do wszystkich, którzy zapewne wezmą moją wypowiedź jako okazję do swoich głupawych wynurzeń. Walcie się. I tak wam nie odpiszę. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jeżeli tak to widzisz to ok. Akurat z tą miską ryżu to było to samo co słynne Tuska - Polskość to nienormalność - wyrwane z kontekstu. Ale każdy ma prawo do swojego zdania , a jeszcze jak widzi że Morawiecki jest kłamczuchem to tym bardziej...
A i tą bandą chu.a ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców nie ma się co przejmować. Gdybym chciał roztrząsać co o mnie gruby czy grubszy pisze to bym dawno zrezygnował z tego forum... |
|
|
|
|
Jak słodko dwa pisiory udające antypisiorow, brzydzace się pinokiem
To teraz po buziaczku sobie dać i do wyrka, dobre winko i swietowac sukces |
|
|
|
|
|
|
|
|
I zakupy widzę zrobione To mi się chlopacy podoba, w końcu spokój i pokój zapanuje
|
|
|
|
|
CYTAT Jak słodko dwa pisiory udające antypisiorow, brzydzace się pinokiem To teraz po buziaczku sobie dać i do wyrka, dobre winko i swietowac sukces Coś mi się wydaje że jak jednak ryży zmontuje większość sejmową to w waszym sztabie zrobicie zbiorowe mieszanie krwi , gruby. Tylko nie zamęczcie pizdasa bo pewnie po wczorajszym ledwie dycha... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Spokojnie pizdas, Palade napisał że ze względu na wysoką frekwencję wyniki podane przez PKW będą odbiegać od tych exit poll . Także hold your hourse mother fucker... Wystarczy że konfie trochę podskoczy i będziesz się musiał dalej trzepać do Kajdanowicza czy tam innego Knapika... I co tam Palade jeszcze napisał? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak słodko dwa pisiory udające antypisiorow, brzydzace się pinokiem To teraz po buziaczku sobie dać i do wyrka, dobre winko i swietowac sukces Coś mi się wydaje że jak jednak ryży zmontuje większość sejmową to w waszym sztabie zrobicie zbiorowe mieszanie krwi , gruby. Tylko nie zamęczcie pizdasa bo pewnie po wczorajszym ledwie dycha... Widzisz gdzieś moją euforię? Pewnie ukrywam jak miłość do tuska |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Spokojnie pizdas, Palade napisał że ze względu na wysoką frekwencję wyniki podane przez PKW będą odbiegać od tych exit poll . Także hold your hourse mother fucker... Wystarczy że konfie trochę podskoczy i będziesz się musiał dalej trzepać do Kajdanowicza czy tam innego Knapika... I co tam Palade jeszcze napisał? Że musisz gruby posprzątać pokój po pizdasie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Jak słodko dwa pisiory udające antypisiorow, brzydzace się pinokiem To teraz po buziaczku sobie dać i do wyrka, dobre winko i swietowac sukces Coś mi się wydaje że jak jednak ryży zmontuje większość sejmową to w waszym sztabie zrobicie zbiorowe mieszanie krwi , gruby. Tylko nie zamęczcie pizdasa bo pewnie po wczorajszym ledwie dycha... Widzisz gdzieś moją euforię? Pewnie ukrywam jak miłość do tuska Twoja euforia jest lepiej zakamuflowana niż ta pizdasa , gruby , ale obaj dobrze wiemy jak jest naprawdę... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
u stolca teraz zajdą zmiany. teraz będzie krytykował rząd
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Przeżyłem gruby już tyle rządów że i ten pewnie też dam radę przeczekać. Aż sam jestem ciekaw jak z tego tygla osobliwości można coś zmontować. W każdym razie nie spodziewam się spektakularnych sukcesów...
Szczerze to liczyłem na waszą porażkę, myślałem że wam te fundusze norweskie czy tam inne fundacje Adenaura zakręcą kurek. No nic poczekamy zobaczymy... |
|
|
|
|
CYTAT u stolca teraz zajdą zmiany. teraz będzie krytykował rząd Też chciałem z tej okazji tego pisiego członka pozdrowić. Stolec c nie bój się zmian na lepsze. Uszy do góry, dasz radę niecnoto. Nawet dla takich nicponi jak ty znajdzie się miejsce w Wolnej Polsce. Pod stołem Pozdrów sztab i przekaż że wypłaty za wklejanie propagandy będą opóźnione w związku z zaistniałą sytuacją. . socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Lepiej posprzątaj pokój po pizdasie gruby...
Mam nadzieję że nie piszesz z jego biurka... |
|
|
|
|
Kwaśniewski zadecydował kto będzie Premierem post komuny
- Donald Tusk, tutaj nie może być żadnych wątpliwości - mówił były prezydent Polski, Aleksander Kwaśniewski odpowiadając na pytanie, kto będzie nowym premierem.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|