NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 598 599 600 601 602 603 604 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:06  
On jest produktem tvp. Ciebie i twoich kolegów wyhodował tvn. Co tak naprawdę was różni gruby?umiech

Najlepsze jest to że on nie rozumie że jego ukochana partia może jednak rządzić następne cztery lata...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:06  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:11  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:47  
CYTAT
On jest produktem tvp. Ciebie i twoich kolegów wyhodował tvn. Co tak naprawdę was różni gruby?umiech

Najlepsze jest to że on nie rozumie że jego ukochana partia może jednak rządzić następne cztery lata...umiech

tu się ryży mylisz, akurat więcej oglądam tvp, po części z przymusu po części z fascynacjipotluczony

rozumowanie to ostatnia rzecz o którą bym posądzał pisowskiego trola zatruwającego środowiskosmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:51  
Żaden z was nie nie ogląda tvn-u i nie głosuje na platformę , gruby. Jeden pizdas się do tego przyznaje a wy idziecie w zaparte...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 09:58  
Nie oglądam ani tvn ani tvp. W ogóle nie oglądam telewizji. Robię sobie bekę z tutejszych napinaczy. PiS w obecnej konfiguracji to mniejsze zło. Nie sądzę aby ta kadencja była im pisana. Natomiast polskie społeczeństwo musi chyba dostać kopa w postaci kolejnej utraty suwerenności (dzięki PO oczywiście), żeby u zadżumionej części polaków pojawiła się choć szansa na otrzeźwienie umysłów.

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 10:08  
teraz jesteśmy zajebiście suwerennigood może w tvp infomlotek

przypomnę ci , ograł nas komik, prezydent kłaniał się obcym wojskom, zabili nam dwóch obywateli i co? i jajco , nie było tematu...suwerenni, twardzi, bezpieczni...mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 10:10  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 10:16  
tak myślałem, tyle w temacie sciana wina tuska

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 10:20  
Obrazek

Jeszcze dziki trener się wypowie i wszystko już wiemy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 11:20  
CYTAT
Obrazek

Mirek a ty wiesz że na taśmach u Sowy , Morawiecki mówił że ma "absolutnie pozytywne zdanie" o Angeli Merkel. Jakoś wtedy nie był antyniemiecki. Ludzie różne rzeczy gadają , a taki kłamczuch jak on to już wszystko może powiedzieć ku uciesze gawiedzi. Nie wydaje mi się żeby jeden młody Banaś mógł mieć wpływ na całą konfę. Traktuję to raczej jako czcze przechwałki , jak wtedy kiedy dwóch wędkarzy się spotyka i opowiada bajki o swoich trofeach...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 11:43  
Bolo - Odpisuję Ci dlatego, że o Tobie mam jako takie zdanie (nie przypominam sobie, abyś zachował się wobec mnie jak ostatnia kanalia i cham, jak większość tutaj).

Morawiecki nigdy nie budził u mnie zaufania. O ile jest świetnym ekonomistą, o tyle politykiem jest marnym. Kłamca, człowiek niekonsekwentny. Został premierem, bo potrzebny był ktoś bardziej energiczny niż Beata Szydło. On wymusił na Kaczyńskim ten stołek dla siebie.

Nie szanuję polityków, którzy zmieniają partie. Nigdy nie usłyszałem, żeby przeprosił za "miskę ryżu", czy odciął się od bycia doradcą tuska. Nie słyszałem, żeby przeprosił i stwierdził, że to był błąd.

Polityka jest brudna. Nie da się być politykiem, nie brudząc sobie rąk uściskami dłoni z ludźmi o wątpliwej reputacji. Często w grę wchodzą zgniłe kompromisy. Dla mnie liczy się polska racja stanu i patriotyzm.

W kwestii rodziny banasiów. Stary banaś, jako szef instytucji apolitycznej, powinien stanąć przez Trybunałem Stanu za bezsprzeczne sprzeniewierzenie się tejże apolityczności. Synek w konfie jest tylko nadzorcą. W grę wchodzą zapewne grube haki. W końcu NIK mógł wykryć w tej partii takie wały, że prokurator murowany.

Do wszystkich, którzy zapewne wezmą moją wypowiedź jako okazję do swoich głupawych wynurzeń. Walcie się.
I tak wam nie odpiszę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 11:57  
Jeżeli tak to widzisz to ok. Akurat z tą miską ryżu to było to samo co słynne Tuska - Polskość to nienormalność - wyrwane z kontekstu. Ale każdy ma prawo do swojego zdania , a jeszcze jak widzi że Morawiecki jest kłamczuchem to tym bardziej...umiech

A i tą bandą chu.a ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców nie ma się co przejmować. Gdybym chciał roztrząsać co o mnie gruby czy grubszy pisze to bym dawno zrezygnował z tego forum...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 12:51  
Jak słodko dwa pisiory udające antypisiorow, brzydzace się pinokiemgood
To teraz po buziaczku sobie dać i do wyrka, dobre winko i swietowac sukcesok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 13:03  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 13:26  
I zakupy widzę zrobioneok To mi się chlopacy podoba, w końcu spokój i pokój zapanujesmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 14:14  
CYTAT

Coś mi się wydaje że jak jednak ryży zmontuje większość sejmową to w waszym sztabie zrobicie zbiorowe mieszanie krwi , gruby. Tylko nie zamęczcie pizdasa bo pewnie po wczorajszym ledwie dycha...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 15:31  
CYTAT
Spokojnie pizdas, Palade napisał że ze względu na wysoką frekwencję wyniki podane przez PKW będą odbiegać od tych exit poll . Także hold your hourse mother fucker...umiech

Wystarczy że konfie trochę podskoczy i będziesz się musiał dalej trzepać do Kajdanowicza czy tam innego Knapika...umiech

I co tam Palade jeszcze napisał?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:00  
CYTAT
CYTAT

Coś mi się wydaje że jak jednak ryży zmontuje większość sejmową to w waszym sztabie zrobicie zbiorowe mieszanie krwi , gruby. Tylko nie zamęczcie pizdasa bo pewnie po wczorajszym ledwie dycha...umiech

Widzisz gdzieś moją euforię?
Pewnie ukrywam jak miłość do tuskagood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:02  
CYTAT
CYTAT
Spokojnie pizdas, Palade napisał że ze względu na wysoką frekwencję wyniki podane przez PKW będą odbiegać od tych exit poll . Także hold your hourse mother fucker...umiech

Wystarczy że konfie trochę podskoczy i będziesz się musiał dalej trzepać do Kajdanowicza czy tam innego Knapika...umiech

I co tam Palade jeszcze napisał?

Że musisz gruby posprzątać pokój po pizdasie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:03  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Widzisz gdzieś moją euforię?
Pewnie ukrywam jak miłość do tuskagood

Twoja euforia jest lepiej zakamuflowana niż ta pizdasa , gruby , ale obaj dobrze wiemy jak jest naprawdę...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:14  
u stolca teraz zajdą zmiany. teraz będzie krytykował rząd umiech

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:23  
Przeżyłem gruby już tyle rządów że i ten pewnie też dam radę przeczekać. Aż sam jestem ciekaw jak z tego tygla osobliwości można coś zmontować. W każdym razie nie spodziewam się spektakularnych sukcesów...umiech

Szczerze to liczyłem na waszą porażkę, myślałem że wam te fundusze norweskie czy tam inne fundacje Adenaura zakręcą kurek. No nic poczekamy zobaczymy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:31  
goodgood
CYTAT
u stolca teraz zajdą zmiany. teraz będzie krytykował rząd umiech

Też chciałem z tej okazji tego pisiego członka pozdrowić.

Stolec c nie bój się zmian na lepsze. Uszy do góry, dasz radę niecnoto. Nawet dla takich nicponi jak ty znajdzie się miejsce w Wolnej Polsce. Pod stołem

Pozdrów sztab i przekaż że wypłaty za wklejanie propagandy będą opóźnione w związku z zaistniałą sytuacją.
.goodgood

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 17:45  
Lepiej posprzątaj pokój po pizdasie gruby...umiech

Mam nadzieję że nie piszesz z jego biurka...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Paź 2023r. 19:47  
Kwaśniewski zadecydował kto będzie Premierem post komuny umiech

- Donald Tusk, tutaj nie może być żadnych wątpliwości - mówił były prezydent Polski, Aleksander Kwaśniewski odpowiadając na pytanie, kto będzie nowym premierem.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

«« « ... 598 599 600 601 602 603 604 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »