|
|
|
Jeszcze tylko 2 dni stolec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I jak tam stolec? Incydent kałowy już nastąpił gamoniu?
|
|
|
|
|
U mnie incydent nie wystąpił, ale u ciebie przedwczesny wytrysk chyba już tak gamoniu...
Hold your hourse mother fucker... |
|
|
|
|
Tak, na twoją starą
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz... |
|
|
|
|
Memcen ma mniej niż jego piwo
|
|
|
|
|
Spokojnie pizdas, Palade napisał że ze względu na wysoką frekwencję wyniki podane przez PKW będą odbiegać od tych exit poll . Także hold your hourse mother fucker...
Wystarczy że konfie trochę podskoczy i będziesz się musiał dalej trzepać do Kajdanowicza czy tam innego Knapika... |
|
|
|
|
Ryży już podzielił skórę na niedźwiedziu a to zawsze źle się konczy
Ostatnir wybory prezydenckie były podobne...zawsze najważniejsze kto liczy głosy |
|
|
|
|
Palade srade
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Główna zaleta tego wieczoru, że już mema miriam nie zobaczymy.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hold your hourses mother fuckers. To oficjalne wyniki po przeliczeniu ponad 10 procent głosów. Wystarczy że konfie jeszcze trochę urośnie i wasz mokry sen skończy się jak zwykle...
|
|
|
|
|
Na Słowacji exit poll też tak średnio się sprawdził. Rekordowa frekwencja i spory bo 20 procentowy udział odmów wśród ankietowanych powoduje , że wynik wyborów a badanie exit poll to są dwie różne sprawy...
Oficjalne dane z przeliczonych blisko 12 procent głosów: |
|
|
|
|
Pizdas no i jak tam gamoniu?
Zwróć uwagę że lewicy spada a konfie rośnie. Może włącz tvn żeby ci Kajdanowicz wyjaśnił co to znaczy... |
|
|
|
|
Ryży to normalne, ty też nie przyznałbyś się na żywo , że głosowałeś na dziada
najgorzej bo główny ryży wczoraj powiedział , że nie ma możliwości manipulacji przy wynikach |
|
|
|
|
CYTAT Ryży już podzielił skórę na niedźwiedziu a to zawsze źle się konczy Ostatnir wybory prezydenckie były podobne...zawsze najważniejsze kto liczy głosy Mylisz się gruby. W przeciwieństwie do waszej menażerii potrafię sam wyciągać logiczne wnioski i nikt mi nie robi wody z mózgu. Fałszerstwo wyborcze to poważny zarzut , taki trochę z gatunku zamachu smoleńskiego ... |
|
|
|
|
CYTAT Ryży to normalne, ty też nie przyznałbyś się na żywo , że głosowałeś na dziada najgorzej bo główny ryży wczoraj powiedział , że nie ma możliwości manipulacji przy wynikach Zagłosowałem na konfe , gruby. Poparłem tego młodego Szeląga do Sejmu i doktora Buraka do Senatu. Do końca się zastanawiałem ale taką podjąłem ostateczną decyzję i mam nadzieję że nie będę żałował... Powiedz temu gamoniowi pizdasowi że ktoś te opryskane ściany będzie musiał ogarnąć... |
|
|
|
|
Po przeliczeniu ponad 16 procent głosów lewica wypadła:
https://wybory.gov.pl/sejmsenat2023/pl/sejm/wynik/pl A jak pisałem hold your horse mother fucker , to gamoń dalej trzepał... |
|
|
|
|
no widzisz , w jednym punkcie pojęliśmy te same decyzje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uważam że samodzielne rządy pisu to nie było dobre rozwiązanie, bo zawsze potrzeby jest jakiś bezpiecznik. Niestety na chwilę obecną pisiory przejmują władzę na kolejne cztery lata a biedny pizdas będzie musiał dalej trzepać do jakiegoś Kajdanowicza czy tam innego Knapika...
|
|
|
|
|
Pizdas zacząłeś już sprzątać gamoniu? Pamiętaj że samo się nie zrobi...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ryży już podzielił skórę na niedźwiedziu a to zawsze źle się konczy Ostatnir wybory prezydenckie były podobne...zawsze najważniejsze kto liczy głosy Mylisz się gruby. W przeciwieństwie do waszej menażerii potrafię sam wyciągać logiczne wnioski i nikt mi nie robi wody z mózgu. Fałszerstwo wyborcze to poważny zarzut , taki trochę z gatunku zamachu smoleńskiego ... akurat tutaj miałem na myśli naczelnego ryżego |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ja pierdole, a ten dalej to samo
|
|