Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT babski bokser jesteś... Chyba ze Bezimienna wysłała ci PM to nie pamiętam jej jednej nagannej albo chybionej wypowiedzi. Można mieć swoje zdanie, którego ty nie masz, ty skomlesz przyparty do muru albo podpierasz się buraczanym hejtem i fake news. Ona potrafi bardzo dobrze uargumentować swoje stanowisko i tak się składa, ze coraz więcej potwierdza to co ona dostrzega. To musi propagandę bolec jak bolec, ale jej nie umniejsza. Ilość personalnych wycieczek które uprawiałeś przez lata z el.Bolkiem jest twoją marką. Andrzejku, To stawia cie stopień niżej od polityków. PS, nie mogę strawić tępego uporu , chcesz to przejdź na PM. Tam nie ma cenzury która krepuje moją i innych szczerość... Dlaczego babski bokser. To tez mnie obraża. Tobie z jakiegoś powodu wolno? ;-) PM? Nic mi Madzia nie wysyła, nie musisz sie obawiać.Nawet jeśli cie zdradza to nie ze mną ;-) Nie spodziewam się, że zauważysz jakiekolwiek "uchybienia" lub "naganne" wypowiedzi. Gdybyś wiedział kiedy nazwałem Madzię w odpowiedni sposób wiedziałbyś dlaczego ;-) Ja to wtedy dokładnie opisałem. No ale ..... ;-) Oczywiście, że nie mam własnego zdania w twojej ocenie bo ono jest inne niż twoje a ty nie jesteś w stanie mnie do siebie przekonać więc skomlę przyparty do muru. Chyba nikt nie ma na tym forum wątpliwości, że prawda i rzetelna informacja płynie tylko ze strony zwolenników jedynej słusznej opcji politycznej. Wszyscy inni to skomlaki, rybki i lichwiarze ;-) Mi jej wypowiedzi nie przeszkadzają. Ja sie odnoszę do manipulacji cytowanych wypowiedzi. No ale to przecież skomlenie więc ty sie nie zniżasz do tego poziomu ;-) Mnie raczej śmieszy ta walka i zaangażowanie polityczne. A najbardziej gdy robi sie to za stanowisko i pieniądze ;-) By przełamać ten tępy upór przestań tępo upierać sie do przekonania o słuszności własnych poglądów. Zacznij rozumieć innych i dostrzegać własne błędy. Na PM zawsze możesz do mnie pisać. Jak zechcę to odpowiem ;-) Pewnie chodzi ci o PW no ale nie czepiam się ;-) Pisz do mnie i wylewaj żale skoro publicznie nie potrafisz być szczery. Nie zasłaniaj się innymi (domyślam się, że w grupie łatwiej) bo to dziecinne. Pozdrawiam ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku chodzi mi konkretnie kto udziela rozgrzeszenia? Też bym chciał żeby moje ostrzeżenia ( spadek po moderatorzy- figlarzu) ktoś wygumkowal.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
ha ha moderator wywalił całą moja rozmowę z CDN'em. Która sporo wyjaśniała. Ha ha. Dopięliście swego spadam z tego forum.
Edek kliknij w mój nick a wszystkiego sie dowiesz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
sorki, moja pomyłka nie ten temat ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Sprawne akcje policji stołecznej Londynu skierowane są na tak zwane przestępstwa nienawiści, czyli islamofobie, aby zapewnić londyńskim muzułmanom bezpieczeństwo ze strony europejczyków którzy nie rozumieją, że terroryzm nie ma nic wspólnego z islamem
Jak poinformował superintendent policji stołecznej, Dave Stringer, aby skuteczniej zwalczać przestępstwa nienawiści, oddelegowano do tego celu dodatkowych funkcjonariuszy. Wprawdzie media nie podają konkretnych przykładów oporu Brytyjczyków przed islamizacją, albo strachu przed chodzeniem po ulicach, to jednak muzułmański burmistrz Londynu, prawnik z wykształcenia, słynny obrońca terrorystów, Sadiq Khan dmucha na zimne. Zachęca z urzędu aby muzułmanie zgłaszali wszystkich krytyków islamu na policje. Prawo zakazujące krytykę islamu, to cześć szariatu, jest karane z urzędu. Zgłaszanie podejrzanych o radykalizm muzułmanów jest rasizmem. Zabicie przez muzułmanów Kurda za jedzenie loda i jaranie papierosa w Ramadanie jest incydentem nie związanym z islamem. Policyjna inwigilacja ponad dwustu „urlopowiczów” państwa islamskiego, którzy właśnie powrócili z bombowych wakacji w Syrii nie jest prowadzona, ich lokalizacja nie jest znana, poinformował w porannym brytyjskim programie telewizyjnym “Good Morning Britain” ten sam burmistrz Londynu. https://www.youtube.com/watch?v=dGsUnubHYzk Witold Gadowski: W Warszawie buduje się osiedle tylko dla muzułmanów z wewnętrznym meczetem w środku! Wstęp wzbroniony. Pierwsza zamknięta enklawa. https://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/11991-witold-gadowski-w-warszawie-buduje-sie-osiedle-tylko-dla-muzulmanow-z-wewnetrznym-meczetem-w-srodku |
|
|
|
|
Czyli co mam napisać do kogoś z zarządu ,że przez byłego moderatora zostałem niesłusznie ukarany?
Nie bądź taki , napisz jak ty to załatwiłeś? Czy wystarczyło się pokajać czy musiałeś klękać z otwartą buzią? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Czyli co mam napisać do kogoś z zarządu ,że przez byłego moderatora zostałem niesłusznie ukarany? Nie bądź taki , napisz jak ty to załatwiłeś? Czy wystarczyło się pokajać czy musiałeś klękać z otwartą buzią? Nic nie musiałem robić. No ale skoro takie pomysły przychodzą ci do głowy to może tak właśnie sprawy załatwiasz. CDN'ie nie oburza cie takie zachowanie Edka? Nie zareagujesz? Czy może twoje reakcje są wybiórcze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Napisz list do Franciszka. To nowa świecka tradycja po Sowie.
|
|
|
|
|
Ksiądz to człowiek.. jak mówi politycznie...jest ok
Jak mówi to co myśli... to co na Syberie bez majtek Ale Rydzyk wam nie przeszkadza. Nie przeszkadza wam że KUL w Stalowej Woli upada bo nie mają na wykładowców a w Toruniu takie muliny są przerwane. Dziwny naród... |
|
|
|
|
Jeśli ksiądz chce politykować,to powinien bezwzględnie wystąpić z zakonu i wstąpić do jakiejś partii politycznej.Nie może być tak,żeby KK zajmował się polityką obojętnie której partii. Modlitwa i głoszenie Ewangelii to zadanie i obowiązek ksieży.
If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
Sowy nie podejrzewam o powołanie. Za-implantowali go w KK :-)
|
|
|
|
|
Prawda.To na 1000%" spioch" w KK,czyli podrzutek PO uruchamioany w razie konieczności.
If you don"t want a sarkastic answer,don"t ask a stupid question |
|
|
|
|
Kurski wyj..al Janowskiego. Program rozrywkowy na ktorym TVP zarabialo krocie.
|
|
|
|
|
Program do którego sam Janowski podchodził już ze znudzeniem.
Chyba tylko Familiada jest nudniejsza..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Program do którego sam Janowski podchodził już ze znudzeniem. Chyba tylko Familiada jest nudniejsza..... Po 20 latach moglo sie znudzic, ale TVP mialo duze zyski z tego programu bo spora ogladalnosc. |
|
|
|
|
CYTAT Nic nie musiałem robić. No ale skoro takie pomysły przychodzą ci do głowy to może tak właśnie sprawy załatwiasz. CDN'ie nie oburza cie takie zachowanie Edka? Nie zareagujesz? Czy może twoje reakcje są wybiórcze? No co ty Andrzejku , dostosowuję poziom do adwersarza. Przecież wiesz. Zadałem proste pytanie jak można sobie wykasować ostrzeżenia. I jakoś dziwnie kluczysz , jakbyś miał coś na sumieniu. Co tam u figlarza , bo tu jesteś równie tajemniczy. Ile może trwać taki detoks ? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Proszę rozmawiać na temat, prywatne przepychanki wymieniać w prywatnych wiadomościach
|
|
|
|
|
https://polskaniepodlegla.pl/opinie/item/11985-tusla-jugendamt-po-irlandzku
Co się dzieje z wymiarem sprawiedliwości w tej dusznej od politycznej poprawności, genderyzmu i Mieszkowskich Europie? Pedofilia u Arabów to standard, im niczego tez nie mówią. A nas ciągną za włosy ze nie chcemy sponsorować islamizacji. Kulturowy regres. O historii pani Danuty dowiedziałem się od mojego irlandzkiego znajomego, który osobiście zaangażował się w sprawę i wciąż próbuje poruszyć niebo i ziemię. Rzecz wygląda następująco. Pani Danuta związała się z Irlandczykiem – człowiekiem po rozwodzie, którego syn z poprzedniego małżeństwa popełnił samobójstwo. Wkrótce okazało się, że partner ma skłonności do nadużywania alkoholu i związanej z tym agresji. Gdy pani Danuta zaszła w ciążę, jego (!) siostra poradziła, by wyjechała do Polski urodzić dziecko. Niestety, nasza bohaterka nie skorzystała z tej porady – chłopczyk urodził się w Irlandii, nabywając tym samym podwójne, irlandzko-polskie obywatelstwo, co będzie miało swoje konsekwencje na dalszym etapie wydarzeń. Koniec końców, nie mogąc znieść pijaństwa i przemocy, uciekła wraz z dzieckiem, ojciec zachował jednak prawo do widzeń z synem. Prawdziwa gehenna rozpoczęła się w roku 2011, kiedy to chłopiec zaczął zdradzać objawy panicznego lęku przed kolejnymi widzeniami. Płacz, bóle głowy, brzucha, wymioty, moczenie się, myśli samobójcze – słowem, klasyczne objawy traumy i maltretowania. Okazało się, że w trakcie spotkań ojciec wykorzystywał dziecko seksualnie – podobnych czynów dopuszczał się również wobec dziecka przyjaciółki pani Danuty. Obie kobiety złożyły zawiadomienie na policję (An Garda Síochána). Wszczęto dochodzenie, prawo do widzeń zostało wstrzymane... i wtedy zaczęły się dziać zadziwiające rzeczy. Wynika z nich, że Jugendamt może ingerować we wszystkie sfery życia rodzinnego i posiada, praktycznie nieograniczone, możliwości niszczenia rodziny, zwłaszcza jeśli tworzą ją małżeństwa mieszane, lub obcokrajowcy. lepszy świat post-modernizmu zachodniego z jego pretensjami do wiedzenia najlepiej Polskie matki w Niemczech opowiadały o dzieciach, wyrywanych siłą z domu rodzinnego, wielomiesięcznej izolacji dzieci, bez możliwości kontaktu z matkami, zakazach używania języka polskiego w kontaktach z dziećmi, czy skandalicznym próbom wpływania na ich światopogląd. Jedna z mam przytoczyła własną historię: kiedy podarowała swojej córce krzyż, urzędnicy wyrzucili go z komentarzem, że to polski krzyż i można go wyrzucić, bo oni mają swoje, ewangelickie... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
To powinno uspokoić lewice...
W piątek w Berlinie otwarto pierwszy w Niemczech "liberalny" meczet multi-kulti na trzeciej kondygnacji protestanckiego kościoła pod wezwaniem Świętego Jana w dzielnicy Moabit. Meczet Ibn Ruszda i Goethego (od nazwisk myślicieli obu kultur) przeznaczony jest dla postępowych muzułmanów. ...jeżeli przyjdą arabscy muzułmanie, niemieccy się nie liczą. W Kolumbii trzech gejów oficjalnie zawarło pierwszy poliamoryczny związek małżeński. W mieście Medellin w ubiegły weekend notarialnie poświadczono ten związek. – Żyjemy razem, dzielimy dom, łoże, wszystko. Żyjemy poliamorycznie – powiedział aktor Víctor Hugo Prada Ardila w rozmowie ze stacją radiową Caracol, opowiadając o swoich małżonkach Manuelu José Bermúdezie Andrade i Johnie Alejandro Rodríguezie Ramírezie. Właściwie był to nawet związek czterech mężczyzn, żyjących poliamorycznie, ale czwarty z nich zmarł na raka. Podczas ceremonii urzędowego przypieczętowania tego szczególnego związku przypomniano także o tym, który już go nie doczekał. |
|
|
|
|
Geje jak islamisty lubią stadnie.
|
|
|
|
|
Burmistrz Londynu Sadiq Khan incydent w Londynie nazwał "przerażającym atakiem terrorystycznym na niewinnych ludziach". Pierwszy raz w historii przeszło mu to przez gardło
Sezon otwarty :-) May ugotowana. Muzyka gra. Czy przyjedzie grupa rozrywkowa; "Nic się nie stało"? Nie przyjedzie, będzie WIELKI 100tys marsz prześladowanych muzułmanów i kwiaty, morze kwiatów i kredek. Gorące mowy pogrzebowe o hejterach, kajający się politycy, wszyscy na kolanach przed ofiarami rasizmu. Winni? Tej narracji jeszcze nie znamy, albo wszyscy biali londyńczycy, albo cala ksenofobiczna Europa. Stawiam na drugie, Tak się to robi. Dlaczego europejczycy nie organizowali takich marszy, mieli tyle okazji gdy ich mordowali? Bo byłby to rasizm. PS. Dopiero co wyborca marksisty Berniego Sandersa strzelał do republikańskich kongresmenów na meczu palanta w US. Liberalne media mówią jednym głosem - winny jest pistolet. Czy powiedzą tym razem ze winny jest samochód? Zakład ze nie...
https://www.youtube.com/watch?v=iGUqf2ddnpU |
|
|
|
|
"Unia Europejska nie nałoży żadnych kar finansowych na Polskę za nieprzyjęcie uchodźców. Nie ma powiązania pomiędzy wypłatami pieniędzy z budżetu UE a kryzysem migracyjnym – powiedział Günther Oettinger, komisarz ds. budżetu i zasobów ludzkich w rozmowie z „Dziennikiem Gazetą Prawną"."
Moim zdaniem do końca straszenia i prób zmuszenia jeszcze daleko. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
My mamy Politykę bez cenzury... a Brytyjczycy życie w cenzurze :-)
„Błyskotliwość”, „talent”, „geniusz” - to słowa, których nie mogą używać profesorowie Uniwersytetu Cambridge przy ocenianiu studentów. Dlaczego? Ponieważ te słowa wskazują na „związki z kulturą uznawaną za wyłącznie męską”. Poprawność polityczna a islam Płacząca kobieta, która klęczy przed grupą mężczyzn licytujących się między sobą o to, kto ją zakupi na swoją niewolnicę seksualną – taki obraz przedstawiały zdjęcia znalezione na telefonie komórkowym jednego z dżihadystów zabitych w irackim mieście Al-Ahirqat.
Według wstępnych informacji „licytacja” miała miejsce w Arabii Saudyjskiej. Zdaniem ekspertów tego typu „zakupy” nie są ani niczym nowym, ani tym bardziej zakazanym w kraju ze stolicą w Rijadzie. Feministek nie słychać. Dlaczego? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT My mamy Politykę bez cenzury... a Brytyjczycy życie w cenzurze :-) „Błyskotliwość”, „talent”, „geniusz” - to słowa, których nie mogą używać profesorowie Uniwersytetu Cambridge przy ocenianiu studentów. Dlaczego? Ponieważ te słowa wskazują na „związki z kulturą uznawaną za wyłącznie męską”. Poprawność polityczna a islam Płacząca kobieta, która klęczy przed grupą mężczyzn licytujących się między sobą o to, kto ją zakupi na swoją niewolnicę seksualną – taki obraz przedstawiały zdjęcia znalezione na telefonie komórkowym jednego z dżihadystów zabitych w irackim mieście Al-Ahirqat. Według wstępnych informacji „licytacja” miała miejsce w Arabii Saudyjskiej. Zdaniem ekspertów tego typu „zakupy” nie są ani niczym nowym, ani tym bardziej zakazanym w kraju ze stolicą w Rijadzie. Feministek nie słychać. Dlaczego? To jest muzułmański real a teraz świeża dawka fikcji dla "przerobu" relatywizującego narybku, powieści przetłumaczonej na polski w 1992 roku (25 lat temu!) dzisiaj nagłośnionej przez onet kultura pod Goebbelsowskim tytułem "Koszmary z "Opowieści Podręcznej" to nie fikcja : * Fantazyjna Republika Gileadzka, gdzie toczy się akcja powieści, to państwo ultrareligijne pod rządami chrześcijańskiej prawicy. Wszystkie kobiety, bez względu na status muszą przestrzegać restrykcyjnych przepisów. Wszelkie formy buntu czy grzechy natury seksualnej i moralnej karane są śmiercią. * Grupa kobiet zamkniętych w dawnym budynku szkoły uczy się, jak być Podręcznymi Niewolnicami Rozpłodowymi, które egzystują tylko po to, by zostać zapłodnionymi przez pana domu, któremu zostały przydzielone i urodzić dziecko, którego nie wychowają, ale oddadzą jego żonie. Bez możliwości aborcji. * Niemal wszystko, o czym pisarka pisze, ma swoją analogię w ustrojach totalitarnych, państwach religijnych, reżimach militarnych, kultach Zachodu. Uniformy Podręcznych przypominają habity katolickich zakonnic, ale i tradycyjne stroje muzułmanek . Science Fiction dla postępu nie zna granic... Ubranko muzułmanki i muzułmanka :-) wygląda do złudzenia jak chrześcijańska Zakonnica. No nie? Ale Klątwa poszła jeszcze dalej żeby karmić ideowego potworka któremu ziemia pali się pod stopami nienawiści.
|
|
|
|
|
http://www.rp.pl/Polityka/170619075-Kukiz15-chce-wyzszej-kwoty-wolnej.html#ap-1
Kukiz'15 chce wyższej kwoty wolnej CYTAT Klub Kukiz'15 chce zwiększenia kwoty wolnej od podatku do 30 tysięcy złotych - poinformowali na konferencji prasowej w Sejmie wicemarszałek Stanisław Tyszka oraz rzecznik klubu Jakub Kulesza. Dlaczego 30 tysięcy? Bo tyle wynosi kwota wolna dla posłów. - Uważamy, że taka nierówność jest skandalem i wyjątkowo bezczelnym przejawem partiokracji - stwierdził Tyszka. Politycy Kukiz'15 przypomnieli też, że rok temu klub złożył projekt obniżający kwotę wolną dla posłów i zrównujący ich sytuację z obywatelami. - Nasz projekt został jednak zamrożony przez PiS w komisji finansów. Konkretnie przez przewodniczącego komisji, posła Jacka Sasina. Ani PiS ani żadna inna partia nie chce naszego projektu poprzeć. Przyzwyczaili się do przywilejów - powiedział Kulesza. Projekt to kolejna inicjatywa w ramach "Poniedziałków Wolności", akcji klubu Kukiz'15 dotyczącej wolnościowych projektów ustaw. Jest szansa? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|