NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 591 592 593 594 595 596 597 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 13:47  
Czyli oprócz tego że kłamca, chłop jest czysty jak kryształ:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 13:47  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 14:50  
Naturlich mój gruby kolego...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 15:52  
Miło mi ze poniektórzy traktują mnie jak jedna z postaci "trójcy" ale musze zmartwić nie jestem ten ze "świętych" i nie jestem jedna osoba w trzech postaciach. Chociaż wiem ze z liczeniem "jedyni prawi" maja problem.smiech2

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 16:08  
Ok rogejst. I tak ci nie wierzę...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 17:07  
Obrazek

Stolec, wszyscy twoi idole w jednym miejscu good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 17:35  
CYTAT
Polska fajna uśmiechnięta i lepiej wykształcona w pigułce...umiech

Obrazek

A jednak, przewał na zamianę tęczowych i gwiaździstych na białoczerwoną nie jest taki prosty cool girl Trzeba jeszcze słownictwo opanować,,,

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 17:36  
Akurat żadnego z nich nie uważam za swojego idola pizdas. Ale szczerze mówiąc to wolałbym tego oszołoma Pitonia niż waszego ryżego...umiech

A jak tam atmosfera po marszu?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 17:52  
Siemoniak od linii na Wiśle agituje w Stalowej, to jak wyrok na Podkarpaciu umiech

PS.
Ukraińskie zamówienie na 50 Krabów będzie zrealizowane nie wiem

https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8666683,borsuk-umowa-mon-hsw-1000-bwp-wojsko.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 18:28  
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 18:30  
CYTAT
CYTAT

Obrazek

A jednak, przewał na zamianę tęczowych i gwiaździstych na białoczerwoną nie jest taki prosty cool girl Trzeba jeszcze słownictwo opanować,,,

... Albo opanować power paint na poziomie podstawowym.

Słownictwo i prawdę musi opanować ten co wciska że było 60 000 a było ponad 500 000.

Dla oszołomów z PiSdu liczby nie mają znaczenia. Liczy się nieskończona wiara w zbawców dwukrotnych niewypałów.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 18:36  
Wolny Narut Regresie niech będzie z Tobom.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 18:53  
Pamiętaj gruby że nie wszystko możesz zwalić na pis...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 20:04  
No racja nie wszystko można zwalać na Pis czasem prawdę powiedzą
.
Mateusz Morawiecki Ostrzegał, "jak wielkim zagrożeniem jest powrót rządów PiS do władzy"

Jeśli poprzecie Platformę Obywatelską pomożecie sobie i Polsce.
Kaczyński.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 20:48  
Może i tak było ale nie zmienia to faktu że po bardzo słabej kampanii, POKO-muna dostanie po dupie. I to konkretnie...umiech

Za kilkanaście dni będziemy wiedzieć kto miał rację. Ja przewidując waszą porażkę, czy wy naiwnie wierząc w zwycięstwo...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 21:30  
Nie zawsze zgadzam się z Ziemkiewiczem ale tutaj nie wnoszę żadnych zastrzeżeń. Dlaczego pis wygra a platforma przegra nadchodzące wybory...umiech

https://m.youtube.com/watch?v=XAR9lN4ssgk

Film trwa ponad pół godziny ale każdy zwolennik totalnie zjebanej opozycji może usłyszeć dlaczego to się nie uda...umiech

Gruby i grubszy, pizdas i rogejst obejrzyjcie sobie. Żebyście za dwa tygodnie nie byli zaskoczeni...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 22:22  
Musiałbym się chyba z Neptunem na stare pozamieniać żeby słuchać przygłupa Ziemkiewicza good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 22:22  
"Moim zdaniem Jarosław Kaczyński jest oderwany od rzeczywistości. Mam wrażenie, że trzymają go gdzieś w szafie i tylko czasem pozwalają mu z niej wyjść — tak odklejone są jego wypowiedz" - powiedział w rozmowie z Plejadą Robert Korólczyk z Kabaretu Młodych Panów.
Krótko i na temat

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Paź 2023r. 23:54  
CYTAT
Może i tak było ale nie zmienia to faktu że po bardzo słabej kampanii, POKO-muna dostanie po dupie. I to konkretnie...umiech

Za kilkanaście dni będziemy wiedzieć kto miał rację. Ja przewidując waszą porażkę, czy wy naiwnie wierząc w zwycięstwo...umiech

No ryży faktycznie jesteś jasnowidz :cwaniak:
Póki gangrena sypie groszem ciemna masa będzie szła pokornie za marchewką ... mentalność sprzedajnych niewolników nie zniknie jeszcze dłuuuuugosciana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 00:07  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Obrazek

... Albo opanować power paint na poziomie podstawowym.

Słownictwo i prawdę musi opanować ten co wciska że było 60 000 a było ponad 500 000.

Dla oszołomów z PiSdu liczby nie mają znaczenia. Liczy się nieskończona wiara w zbawców dwukrotnych niewypałów.

Jakie pińcset. Tusku gadał o ponad bańce ;]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 07:58  
CYTAT
Podczas konferencji prasowej w mazowieckim Przytyku Mateusz Morawiecki stwierdził, że za rządów Prawa i Sprawiedliwości skróceniu uległ czas oczekiwania na wizytę u specjalisty.

Kolejki do lekarzy znacznie dłuższe niż wcześniej
Z przedstawionego raportu wynika, że czas oczekiwania na wizytę u lekarzy specjalistów wydłużył się niemal dwukrotnie. W listopadzie 2015 roku wynosił średnio 84 dni, a obecnie – 164 dni. Najbardziej odległe terminy zapisów odnotowują poradnie endokrynologiczne, gastrologiczne oraz okulistyczne. Tam czas oczekiwania na wizytę wyniósł odpowiednio – 309, 301 oraz 194 dni. Warto zauważyć, że w ciągu ostatnich ośmiu lat najbardziej wydłużył się czas oczekiwania na wizytę u gastrologa oraz okulisty. W pierwszym przypadku mamy do czynienia z ponad dwukrotnym wzrostem (ze 120 do 301 dni), w drugim natomiast odnotowano największy wzrost wyrażony w procentach – 362 (z 21 do 76 dni). Najszybciej można się dostać do laryngologa (średni czas oczekiwania to 47 dni).

A do mnie "piją" ze ja kłamieuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 09:04  
Gruby i grubszy, pizdas i rogejst obejrzeliście gamonie ten film Ziemkiewicza?umiech

Przynajmniej podejmijcie próbę, będziecie mieć wyłożone jak na tacy dlaczego przegrywacie. Nie chodzi o kłamstwa tvp o propagandę czy tuczenie patologii. Głupiec który tłumaczy swoją klęskę szuka winnych wszędzie naokoło tylko nie tam gdzie trzeba...umiech

I pamiętajcie gamonie że największym błędem jest zawierzyć własnej propagandzie. Uwierzyć we własne kłamstwa to jak własną ręką przywalić sobie w mordę...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 10:56  
To tylko dowodzi pisowski gamoniu jak łatwo was zrobić w chuja manipulując najniższymi wartościami good
Karasc ale się podzielić, kraść ale kupić gary gosposi, kraść ale nastraszyć tuskiem:cwaniak:
Pół roku temu mówiłem ci ze nic się nie zmieni, ty udawałeś w rozkroku ,że jedną nogą za konfą , teraz jak konfa na marginesie jakoś o nich nie wspominasz...
Przylepiłeś się jak kloc do burty pisowskiego statku i teraz mówisz ,że płyniecie po zwycięstwopotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 12:33  
Chyba zaszło jakieś nieporozumienie, gruby. Nie cieszy mnie nazbyt zwycięstwo pisu, które jak mniemam nastąpi za niecałe dwa tygodnie. Jedyna wartość dodana z tego wynikająca to porażka waszych mocodawców. Ich ewentualne zwycięstwo sprawiłoby mi spory zawód...umiech

Rzecz w tym że wy chcąc pokonać pis nie potrafiliście zaproponować niczego pozytywnego. Przez osiem lat tylko wrzucaliście kolejne granaty które okazywały się być kapiszonem. Naprawdę posłuchaj Ziemkiewicza , dosyć obiektywnie to tłumaczy...umiech

On też nie jest zwolennikiem pisu, ale dostrzegał miałkość totalnie zjebanej opozycji. Osiem gwiazdek jest dobre na marsz kodu, ale nie na zwycięstwo wyborcze w ogólnokrajowych wyborach...umiech

Konfa to jedyna formacja która podczas epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. U nich nie było zwolenników segregacji sanitarnej czy idiotycznego zamykania całej gospodarki. Niestety do konfy przylgnęło też sporo foliarstwa i różnych odklejeńców...umiech

W tym momencie z czystym sumieniem mógłbym zagłosować na Kukiza, który startuje z list pisu na Opolszczyźnie. Jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji na kogo wrzucę szton. Przypuszczam że właśnie albo na kogoś z listy pis bądź konfederacji...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 12:43  
Jest tu paru fanów tuska , to nich się martwią albo skaczą z okien...
Słuchałem ziemiewicza i tylko potwierdza moje zdanie , że Polakowi można nasrać w czapkę byle mu za to zapłacić , gotowka, garami itp,za parę groszy przymknie oko na wszystko...tobie nie przeszkadza prezydent krzyczący sława ukrainie...można gorzej poniżyć Ojczyznę? Zakładając jakiś czarny scenariusz, poszedłbyś walczyć za takiego pajaca?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Paź 2023r. 13:16  
Niech fani ryżego robią co chcą, ich sprawa. Poza moją wzgardą nie zasługujecie na nic więcej gruby...umiech

Po tych ośmiu latach rządów pis ( kiepskich) mogliście wygrać te wybory w cuglach. A tak będziecie sobie mogli te osiem gwiazdek na czole wytatuować...umiech

Odbyłem służbę wojskową kiedy prezydentem był pijak i komuch Kwaśniewski a premierem Miller. Mimo tego że uważałem ich obu za czerwone świnie do głowy by mi nie przyszło w razie potrzeby nie podporządkować się rozkazom...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 591 592 593 594 595 596 597 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »