|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O Bolec spać nie może bo zdał sobie sprawę że jeż za kilka dni prmier Donald Tusk będzie rządził Polską.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jasne gruby . Jak będziesz na marszu to pozdrów ryżego i panią Joannę...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jedyna korzyść z tego spaceru to to że wiele osób zrobi dzisiaj 10 tys kroków
|
|
|
|
|
"Za obolałych i zawstydzonych księży ,módlmy się".
Kto to powiedział,o kim mówił.? Jest nim "spaślak"w sutannie. Słowa pewnego bisKUPA. A co powiedział sam zaintersowany? "Od ponad tygodnia nie milkną echa skandalu wywołanego przez media dotyczące mojej osoby i rzekomych skandalicznych wydarzeń mających miejsce w moim mieszkaniu przy parafii w Dąbrowie Górniczej. W związku z tym oświadczam.że kwestionuję ustalenia prasy i mediów..."-napisał w swoim oświadczeniu ksiendzu Tomasz Z. Zakwestionował,ale nie zaprzeczył! Kilkanaście lat temu na jednej z przyległych do STW parafii,dwóch klechów pobiło się o dziwkę,ale damską. Tomasz Z.poszedł dalej w perwersji.Biedny,obolały i zawstydzony ksiądz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kilkanaście lat temu pod Pysznicą chłop się zesrał jajecznicą , nigga...
Zamiast chodzić po Warszawie w tęczowej koszulce z ośmioma gwiazdkami to ty sobie pośmiechujki urządzasz? Tak to my Ryżej Polski nie zbudujemy... |
|
|
|
|
CYTAT "Za obolałych i zawstydzonych księży ,módlmy się". Kto to powiedział,o kim mówił.? Jest nim "spaślak"w sutannie. Słowa pewnego bisKUPA. A co powiedział sam zaintersowany? "Od ponad tygodnia nie milkną echa skandalu wywołanego przez media dotyczące mojej osoby i rzekomych skandalicznych wydarzeń mających miejsce w moim mieszkaniu przy parafii w Dąbrowie Górniczej. W związku z tym oświadczam.że kwestionuję ustalenia prasy i mediów..."-napisał w swoim oświadczeniu ksiendzu Tomasz Z. Zakwestionował,ale nie zaprzeczył! Kilkanaście lat temu na jednej z przyległych do STW parafii,dwóch klechów pobiło się o dziwkę,ale damską. Tomasz Z.poszedł dalej w perwersji.Biedny,obolały i zawstydzony ksiądz. Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu neptusiu Broń kolegów po fachu. Używasz retoryki typowej dla PiSiurka,lambadziarzu. Daj na mszę łojcu Taddeo,a on zrozumie,wybaczy,przyjmie do wspólnoty,przeniesie do innej parafii Mam nadzieję,ze nie masz nic wspólnego z napadami z podtekstem seksualnym, na krowy i kozy,wyprowadzane na pastwiska. Ale tylko nadzieję, bo ogólnie to... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu neptusiu Broń kolegów po fachu. Używasz retoryki typowej dla PiSiurka,lambadziarzu. Daj na mszę łojcu Taddeo,a on zrozumie,wybaczy,przyjmie do wspólnoty,przeniesie do innej parafii Mam nadzieję,ze nie masz nic wspólnego z napadami z podtekstem seksualnym, na krowy i kozy,wyprowadzane na pastwiska. Ale tylko nadzieję, bo ogólnie to... Przychlaście umysłowy jaka to ta moja retoryka? W którym miejscu? Daj przykład. Kozy, krowy... spermiarzu u ciebie w zagrodzie może i są, może nawet je dotykasz. Ja mieszkam w mieście. Żryj! |
|
|
|
|
CYTAT O Bolec spać nie może bo zdał sobie sprawę że jeż za kilka dni prmier Donald Tusk będzie rządził Polską. A pisałeś Progres że masz wy...ane czy na PiS czy na PO a sklejasz widzę wafle równo z Donaldem i mu tam paciorki w rowie czeszesz
|
|
|
|
|
Jakiś dzbannikarz z tvp rozmawia z dobrym odklejeńcem na marszu ryżego miliona:
https://twitter.com/AdrianBorecki01/status/1708508528413958580 Moim zdaniem gość się kwalifikuje do egzorcyzmu... |
|
|
|
|
Tak to bywa skoro krugej rogejst i pizdas to jedna i ta sama osoba. A gruby, grubszy i ten cały sztab bezpartyjnych wolnościowców to tak naprawdę paru odklejeńców... |
|
|
|
|
Polska fajna uśmiechnięta i lepiej wykształcona w pigułce...
|
|
|
|
|
Pizdas może widziałeś mecenasa Konia na marszu ryżego miliona? Albo ty gruby?
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, że zmieściłeś się ryży w spodku na zlocie gangreny wg pis było was ponad 20tys gdzie spodek mieści 10tys...nie da ukryć się faktu ,że musiałeś siedzieć u kogoś na kolanach...tylko u kogo
|
|
|
|
|
Nie interesują mnie takie imprezy gruby. Gdybym brał udział w takich partyjnych hucpach czym różnił bym się od ciebie/was?
Moje sumienie nie pozwoliłoby mi na sen w takiej sytuacji... A wy jak tam po marszu ryżego miliona? Nastroje optymistyczne czy nie za bardzo? Zrobiłeś sobie sweet focię z ryżym albo chociaż z panią Joanną? |
|
|
|
|
że niby lepszy sort jesteś...wiem, wiem słyszałem nie raz
nie kręci cię live grilowanie tuska? tylko tak przez neta? dał byś przynajmniej upust frustracjom, poczułbyś ten klimat a siedząc na kolanach u jakiegoś męża stanu mógłbyś poczuć coś więcej wraz z narastającym podnieceniem spijając miód z ust jarozbawa |
|
|
|
|
Ok gruby, ale poczułeś wczoraj moc? Masz przeczucie że tym razem wygracie?
|
|
|
|
|
nie ważne kto wygra ale chciałbym dożyć widoku miny gangreny jak przegrywa i ląduje na śmietniku historii a zimnego wywożą z wawelu , kończą się miesiączki a andzejek z tobołkiem udaje się na ukrainę
dużo i nie dużo a tak na poważniej , odpowiedz ryży chociaż raz bez wykrętów napierdalacie na tuska 24h, gangrena traci resztkę nerwów, pakujecie miliony w antyryże spoty, straszycie biednych starych spracowanych ludzi, dlaczego po prostu go nie zamkniecie do paki...??? temat z bani, PO leży i kwiczy, samodzielne rządy tyle lat kradł, zdrajca narodu, współudział w zamachu z putinem, trybunał stanu , szpicel niemców, dziadek w wermachcie, lista jest długa... ryży why? |
|
|
|
|
Dziwne pytania gruby zadajesz. Za największego szkodnika uważasz prezesa i jego ekipę . Ja natomiast na takowego typuję ryżego. Był premierem , nie osiągnął żadnych wymiernych sukcesów na tym stanowisku ( oprócz drugiej Grecji - zielona wyspa na oceanie kryzysu). Kłamca i oszust taki , że nawet Pinokio nie ma startu...
Chyba mam prawo do takiej oceny sytuacji , jak sądzę... Wygrał wybory w 2007 r. bo obiecał drugą Irlandię i dobrze zarabiających pielęgniarki i nauczycieli. A jak się skończyło wszyscy pamiętają ... |
|
|
|
|
Co się dziwić elektoratowi jak główny boss z pomocą klakierków do 60 tysiecy tylko umie liczyc.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Odważne słowa jak na ośmiogwiazdkowca pizdas/krugej/rogejst czy który tam jest zalogowany...
|
|
|
|
|
CYTAT Dziwne pytania gruby zadajesz. Za największego szkodnika uważasz prezesa i jego ekipę . Ja natomiast na takowego typuję ryżego. Był premierem , nie osiągnął żadnych wymiernych sukcesów na tym stanowisku ( oprócz drugiej Grecji - zielona wyspa na oceanie kryzysu). Kłamca i oszust taki , że nawet Pinokio nie ma startu... Chyba mam prawo do takiej oceny sytuacji , jak sądzę... Wygrał wybory w 2007 r. bo obiecał drugą Irlandię i dobrze zarabiających pielęgniarki i nauczycieli. A jak się skończyło wszyscy pamiętają ... ci oprócz zabrania kasy pracującym i przekazaniu bumelantom też zbyt wiele nie zrobili ale to nie o tym, pytam dlaczego nie siedzi? |
|
|
|
|
Póki co za niedotrzymanie obietnic wyborczych nie wsadzają za kratki , gruby. Może w Wolnej Polsce...
|
|