|
|
|
Każdego dnie sypie się ta narracja którą gruby i grubszy próbują straszyć...
https://twitter.com/fiat_money/status/1707691248985739321 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas i jak tam sondaże gamoniu? Pozdrowienia dla rogejsta. Krugeja też odpalisz przed wyborami?
Jak masz to zrobić to się pospiesz , za dwa tygodnie wybory... |
|
|
|
|
Niektórzy potrzebują "dopalaczy" inni nie , nie można mierzyć wszystkich swoja miara
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Właśnie to miałem na myśli rogejst...
|
|
|
|
|
Wiec jak cos bierzesz to bierz ja dziękuję. bo mniemam ze nawet nica nie potrafisz poprawnie przepisać i do mnie "pijesz".
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Tylko się trochę z wami droczę , to wszystko...
Odpalacie tego krugeja czy trzymacie go w rezerwie strategicznej? |
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ja nie czuję się przegrany, na nic nie liczę i nie liczyłem , ty jesteś przegrany bo niby coś byś chciał a nie możesz , musisz zostać pod butem prezesa Mylisz się gruby , nie jestem pod niczyim butem. Jestem wolnym człowiekiem i między innymi dlatego roszczę sobie prawo do posiadania własnego zdania. Wiem ,że nie dałem sobie wmówić że pisiory zrobili zamach na praworządność bo tym kraju jej po prostu nigdy nie było. Jeżeli nominat Ziobry ma zastąpić sędziego Żurka w KRS to dla mnie jako obywatela żadna różnica. Na pewno nie jest to dla mnie powód do buntu obywatelskiego... To co bym jednakowoż chciał a to co mam to są dwie zupełnie różne sprawy. Jako realista wiem na co mam wpływ a na co nie . Osobiście gdybym miał władzę dyktatorską to zwolenników pisu i platformy wysłałbym na Księżyc. Niestety nie mam takiej mocy sprawczej... Wiem natomiast ponad wszelką wątpliwość że twoja/wasza alternatywa dla obecnej marności jest fałszywa. Pisałem ci/wam już tysiąc razy że jeżeli Pinokia ma zastąpić ryży to nie akceptuję tego jako zmianę na lepsze... Może i bym ci w to rudy uwierzył, moze faktycznie chcialbys aby tak było, wszystko obala twoja codzienna walka w imię prezesa... Sram po rowno na ryżego i pinokia ale nie znaczy to ,że mam dalej siedzieć w tym gownie i myśleć że może być gorzej Są tacy co jeszcze nie kradli...trzeba dać im szansę |
|
|
|
|
A któż to jeszcze nie kradł gruby? Chyba tylko Konfederacja?
Wasze teksty w stylu " za Tuskiem nie jestem" czy " ja TVN-u nie oglądam" na mnie nie działają ... Nie czuję się jakbym siedział w gównie. Ale ja nie oglądam TVN-u więc może dlatego... Może tylko ci się zdaje że siedzisz w gównie, gruby? Może ktoś ci bajki opowiada a ty wierzysz? |
|
|
|
|
No i gdzieś tam trzeba postawić krzyżyk...
W tvp sam miód, jak to pewnien artysta kiedyś powiedział? Zlotousty dudu, miod z ust mu kapie jak przemawia...cos takiego chyba Jak się nie czujesz to musiałeś się w nim urzadzic |
|
|
|
|
Byle nie ryży, gruby. Krótka piłka...
Wy widzowie tvn obserwujcie obecną rzeczywistość w czarnych barwach. Widzowie tvp to samo dostrzegają w barwach śnieżnobiałych. A przecież wystarczy popatrzeć za okno i można się zorientować że ani oni ani wy nie macie racji... Zresztą Niemiec nie płaci za kontemplowanie rzeczywistości tylko zapewne za jej nieustającą krytykę, jak mniemam... |
|
|
|
|
CYTAT Niektórzy potrzebują "dopalaczy" inni nie , nie można mierzyć wszystkich swoja miara Nie można, parada Tuska w obronie kobiet pewnie przypadkowo zbiegła się z Januszem który znowu uciekł im z szafy i narracją z siodłaniem kobiet i zabieraniem praw wyborczych W TVP sam miód, jak to pewien Totalny artysta kiedyś powiedział,,, Przy#$%lic zdaje się ze nawoływał? Tych faszystów z Deutchlandu to trzeba krótko za twarz trzymać. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wykorzystanie sąsiedztwa z jedną z najlepszych gospodarek na świecie przez PiS zasługuje na oklaski (z liścia).
Sprzedajemy cebulę aby kupić i zabijać rodaków starymi bawarami. W tym samym czasie kiedy egzotyczni imigranci w Niemczech dostają za "wystarczy być" podobne kwoty co 3,6 mln Polaków za ciężką pracę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jasne gruby , tylko miej na uwadze że Niemiec nie będzie ci płacił wiecznie. W końcu zakręci kurek i będziesz musiał pierdol.ć te głupoty za darmo...
Swoją drogą te niemieckie "inwestycje" w POKO-munę i te NGO poszło jak psu na budę. Nie mogę się nadziwić jak szwaby mogą wydawać ciężkie miliony na taki chłam... |
|
|
|
|
Riczard Petru chciał zabłysnąć , w komentarzach kupa śmiechu...
https://twitter.com/RyszardPetru/status/1707704164682236338 |
|
|
|
|
CYTAT Jasne gruby , tylko miej na uwadze że Niemiec nie będzie ci płacił wiecznie. W końcu zakręci kurek i będziesz musiał pierdol.ć te głupoty za darmo... Swoją drogą te niemieckie "inwestycje" w POKO-munę i te NGO poszło jak psu na budę. Nie mogę się nadziwić jak szwaby mogą wydawać ciężkie miliony na taki chłam... Za co ma mi płacić? Co ma mi zakręcić? Za PiSdu Niemiaszi dyktują nas jak chcą i to oni nas robią. Dzięki twoim mocodawcom. Jesteś rozumy czy alternatywna ekonomia socjalizmu nepotyczno-sondażowego wyprała ci beret? Ty o tym wszystkim wiesz tyle co że sztabu wypłynie. A szambo wyjeba*#0 wam już dawno Stolec. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Ty jesteś gruby ekonomista wysokiej klasy...
Jak ci Niemiec nie płaci tylko za darmo wypisujesz te swoje kocopoły to ja się poddaje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Są tacy co jeszcze nie kradli...trzeba dać im szansę Zjebałem sprawę. Mogłem kandydować. A tak?Uczciwą pracą,frajerzy się nie wzbogacą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas gamoniu a wy to nie mieliście bojkotować Orlenu? Jakby co jedź na Mola ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zagrożenie Pisowskie straszny takim wspaniałym Polakiem i wytrawnym politykiem jak Donald Tusk.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Żeby tak wejść cały gruby to używasz jakiegoś lubrykantu czy idziesz na sucho?
|
|
|
|
|
|
|