|
|
|
CYTAT Podobno Polacy pracują już tylko na jedzenie. Za Donka jadłam ciastka gdy chleba brakowało Regresie. Ale jak to mówią co cię nie zabije to uczyni cię silniejszą. No i jestem. Za Mentzwella pewnie byłoby jak za Donka. Wystarczy nam jedna transformacja ustrojowa żeby zaczynać następną ze znanym wynikiem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wiem doskonale że za PiSu kiełbasę łakomie bierzesz w usta.
Z tym że ty nie pracujesz za kiełbasę a wyborcy PiSdu owszem. Cała Polska na zasiłkach. Cała Polska minimalną. Długi na pokolenia Kiedy się przejęło władzę po platformie to było co rozdawać.... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Wiem doskonale że za PiSu kiełbasę łakomie bierzesz w usta. Kiedy się przejęło władzę po platformie to było co rozdawać.... Pewnie było co rozdawać po Resecie ale daje słowo honoru ze sami zapewniali ze niczego nie ma i niczego już po tej stonce w kraju nie będzie Chętnych do brania pewnie jeszcze by się paru znalazło.
Nie znajduje uzasadnienia Twoich zachęt do sprawdzenia jeszcze raz czy Vincent z Donkiem kłamali Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wiem doskonale że za PiSu kiełbasę łakomie bierzesz w usta. Z tym że ty nie pracujesz za kiełbasę a wyborcy PiSdu owszem. Cała Polska na zasiłkach. Cała Polska minimalną. Długi na pokolenia Kiedy się przejęło władzę po platformie to było co rozdawać.... To jak to w końcu jest: cała Polska na zasiłkach czy cała Polska za minimalna? I skąd ta średnia 7 tys skoro wszystko na socjalu? Myślcie i wyłączcie TVN i TVP |
|
|
|
|
Kryzys mieszkaniowy PiS
NBP ujawnia szokujące dane na temat patologii rynku mieszkaniowego: w zeszłym roku tylko 30% wszystkich mieszkań było kupione w celach mieszkaniowych, 70% to zakupy inwestycyjne. Źródło: Twitter / Jan Śpiewak |
|
|
|
|
To żadna patologia, to norma. Czynszówki.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Coraz więcej Polaków zarabia najniższą krajową. Jeszcze kilka lat temu Główny Urząd Statystyczny podawał, że takich osób było 1,6 mln. Obecnie według szacunków rządu jest to 3,6 mln.
Pisowski rak nadal będzie rósł. Ostra patologia. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jeśli mieszkasz w:
Rzeszowie, Tarnobrzegu lub powiecie dębickim, kolbuszowskim, leżajskim, łańcuckim, mieleckim, niżańskim, ropczycko-sędziszowskim, rzeszowskim, stalowowolskim, strzyżowskim, tarnobrzeskim jedź głosować do: powiatu brzozowskiego, jasielskiego, krośnieńskiego, przemyskiego, przeworskiego, lub województwa lubelskiego lub świętokrzyskiego. Uwaga: jeśli głosujesz na Lewicę, ta rekomendacja Ciebie nie dotyczy. Jeśli wyjedziesz z okręgu rzeszowskiego, Lewica może stracić jedyny mandat na Podkarpaciu, a prawie na pewno nie uzyska innego w okolicznych okręgach. https://glosujtam.pl |
|
|
|
|
no przecież "GLupiński " powiedział ze "poniżył" inflacje. Dla Pisiorkow nie ma inflacji dla ludzi którzy chociaż troszkę znają matematykę jest dalej , szczęście ze tych myślących jest 2 x wiecej.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
CYTAT Coraz więcej Polaków zarabia najniższą krajową. Jeszcze kilka lat temu Główny Urząd Statystyczny podawał, że takich osób było 1,6 mln. Obecnie według szacunków rządu jest to 3,6 mln. Pisowski rak nadal będzie rósł. Ostra patologia. |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli mieszkasz w: Rzeszowie, Tarnobrzegu lub powiecie dębickim, kolbuszowskim, leżajskim, łańcuckim, mieleckim, niżańskim, ropczycko-sędziszowskim, rzeszowskim, stalowowolskim, strzyżowskim, tarnobrzeskim jedź głosować do: powiatu brzozowskiego, jasielskiego, krośnieńskiego, przemyskiego, przeworskiego, lub województwa lubelskiego lub świętokrzyskiego. Uwaga: jeśli głosujesz na Lewicę, ta rekomendacja Ciebie nie dotyczy. Jeśli wyjedziesz z okręgu rzeszowskiego, Lewica może stracić jedyny mandat na Podkarpaciu, a prawie na pewno nie uzyska innego w okolicznych okręgach. https://glosujtam.pl Chciałbym pomóc pizdas ale ten twój link mi się nie otwiera... |
|
|
|
|
CYTAT no przecież "GLupiński " powiedział ze "poniżył" inflacje. Dla Pisiorkow nie ma inflacji dla ludzi którzy chociaż troszkę znają matematykę jest dalej , szczęście ze tych myślących jest 2 x wiecej. Obawiam się że takich jak ty co troszkę znają matematykę , rogejst, nie jest więcej... https://twitter.com/fiat_money/status/1707200730870714658 Pani Joanna Tyrowicz też myślała że zna podstawy matematyki, a tu klops... |
|
|
|
|
Co poniektórzy utwierdzają mnie w przekonaniu ze jest mniejszość która nie zna się nic a nic na ekonomii. I ze myślących jest więcej.
Jaka inflacja sierpień 2023? W sierpniu indeks cen towarów i usług konsumpcyjnych (CPI) wzrósł o 10,1 proc. w porównaniu z analogicznym miesiącem ubiegłego roku – wynika z danych Głównego Urzędu Statystycznego. Chociażbym słuchał TVPis , zła się nie ulęknę, 15-stego pogonimy ..... Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
I tego się trzymajmy rogejst. Jestem niemal pewny że tym razem naprawdę się uda. Stworzyliście prawdziwy dreamteam , przedstawiliście fachowy i konkretny program, który można w ośmiu gwiazdkach streścić. Na czele postawiliście ulubieńca milionów Polaków, który w sposób bezkompromisowy i zabójczo konsekwentny poprowadził najbardziej zjebaną kampanię wyborczą w historii ludzkości. Co może pójść nie tak?
|
|
|
|
|
przynajmniej ty ryży jedziesz na triumfującej kobyle odliczając do 15, zawsze jeden wygrywa drugi przegrywa
już wyobrażam sobie 15ego godzina 20 co będzie działo się na forum biada waszym ptakom wielki strateg zaś ograł ciemnotę, 800 nie zatrybiło więc wyciągnął niezawodnego tuska |
|
|
|
|
Gruby zajebaliście temat, a teraz będziecie szukać winnych wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba. Człowiek który doznaje porażki powinien uderzyć się w pierś. U was od wielu lat nie widać żadnej refleksji. To jest z jednej strony śmieszne ale z drugiej trochę smutne. Ja nie pojmuję jak można być takim głupcem...
Niemiec który sporo wydał na powrót praworządności też w końcu zakręci kurek z kasą. Ileż można finansować przegrańców? |
|
|
|
|
Najlepiej zwalić na tvp, na pogodę, na Obatjka itd. A nie stanąć przed ludźmi i powiedzieć: zjebaliśmy sprawę, jesteśmy najbardziej zjebaną opozycją na świecie. Postaramy się wyciągnąć wnioski...
Jak znam życie to waszym następnym krokiem będzie jeszcze więcej tego co było . O ile oczywiście Niemiec was nie spuści w kiblu... |
|
|
|
|
Najlepiej zwalić na tvn, na unie, na Tuska na Niemcy itd. A nie stanąć przed ludźmi i powiedzieć: zjebaliśmy sprawę, jesteśmy najbardziej zjebanym rządem na świecie. Postaramy się wyciągnąć wnioski...
A wystarczy popatrzeć tylko na siebie. Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
ale na co liczyłeś ryży mówiąc o zjebanej opozycji, że po się zmieni z tuskiem czy bez? widzisz wśród nich jakiegoś ogarniętego człowieka?
przecież nie wpuszczą nikogo nowego z ulicy ja nie pojmuję jak można być takim głupcem , popierać rządzących (pomijając wszystko to co odjebali) traktujących swoich wyborców jak idiotów serwując im codziennie tak tępą propagandę , nawet już się nie wysilają aby jakoś podrasować swoją ściemę i tłumaczyć to wszystko mniejszym złem |
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej zwalić na tvn, na unie, na Tuska na Niemcy itd. A nie stanąć przed ludźmi i powiedzieć: zjebaliśmy sprawę, jesteśmy najbardziej zjebanym rządem na świecie. Postaramy się wyciągnąć wnioski... A wystarczy popatrzeć tylko na siebie. Jeżeli pisiory przegrają to tak właśnie powinni zrobić , rogejst. Istnieje taka możliwość , ale zbyt dużo bym na to nie postawił... |
|
|
|
|
CYTAT ale na co liczyłeś ryży mówiąc o zjebanej opozycji, że po się zmieni z tuskiem czy bez? widzisz wśród nich jakiegoś ogarniętego człowieka? przecież nie wpuszczą nikogo nowego z ulicy ja nie pojmuję jak można być takim głupcem , popierać rządzących (pomijając wszystko to co odjebali) traktujących swoich wyborców jak idiotów serwując im codziennie tak tępą propagandę , nawet już się nie wysilają aby jakoś podrasować swoją ściemę i tłumaczyć to wszystko mniejszym złem Gdyby nie ten cyrk zwany Ciamajdanem , uważam że znacznie lepiej wypadał jako szef PO Schetyna. Niestety nie miał tyle siły przebicia żeby tą karuzelę śmiechu zatrzymać. Potem był jajogłowy Borysław , i w końcu stary nowy ryży . Siemoniak mi się wydaje bardziej normalny niż reszta tych pajaców. W każdym razie pewnie by udało tam się znaleźć znacznie lepszych ludzi niż ci co są na pierwszej linii w tym momencie... Większość afer które rzekomo mają być największe w historii , okazuje się być gównoburzą . To też wasza wina bo rozdmuchujecie czasami pierdołę do niebotycznych rozmiarów , a później okazuje się że to kapiszon. Nawet ta ostatni wizowa to był modelowy wręcz przykład takiego postępowania. Jeżeli wrzucisz 10 bomb które okażą się być kapiszonem , na jedenastą ludzie już nie reagują gruby... Przegraliście przez własną głupotę i uwierzyliście własnej propagandzie... |
|
|
|
|
ja nie czuję się przegrany, na nic nie liczę i nie liczyłem , ty jesteś przegrany bo niby coś byś chciał a nie możesz , musisz zostać pod butem prezesa
|
|
|
|
|
CYTAT Coraz więcej Polaków zarabia najniższą krajową. Jeszcze kilka lat temu Główny Urząd Statystyczny podawał, że takich osób było 1,6 mln. Obecnie według szacunków rządu jest to 3,6 mln. Pisowski rak nadal będzie rósł. Ostra patologia. Napisz jeszcze jaka była najniższa krajowa "kilka lat temu" a jaka jest teraz. Porównaj z przeskokiem - najniższa - średnia "kilka lat temu" i teraz. Rumaku rudego |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Co z tego że kiedyś minimalne wynagrodzenie było niższe skoro zarabiało ją mniej zatrudnionych. Większość zarabiała więcej.
Dziś niestety minimalne dogania i wyrównuje się z tymi co zarabiali więcej. Jeszcze kilka takich cudownych podwyżek i wszyscy będziemy na minimalnym. No ale jak socjalizm to socjalizm. Wszystkim po równo. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT ja nie czuję się przegrany, na nic nie liczę i nie liczyłem , ty jesteś przegrany bo niby coś byś chciał a nie możesz , musisz zostać pod butem prezesa Mylisz się gruby , nie jestem pod niczyim butem. Jestem wolnym człowiekiem i między innymi dlatego roszczę sobie prawo do posiadania własnego zdania. Wiem ,że nie dałem sobie wmówić że pisiory zrobili zamach na praworządność bo tym kraju jej po prostu nigdy nie było. Jeżeli nominat Ziobry ma zastąpić sędziego Żurka w KRS to dla mnie jako obywatela żadna różnica. Na pewno nie jest to dla mnie powód do buntu obywatelskiego... To co bym jednakowoż chciał a to co mam to są dwie zupełnie różne sprawy. Jako realista wiem na co mam wpływ a na co nie . Osobiście gdybym miał władzę dyktatorską to zwolenników pisu i platformy wysłałbym na Księżyc. Niestety nie mam takiej mocy sprawczej... Wiem natomiast ponad wszelką wątpliwość że twoja/wasza alternatywa dla obecnej marności jest fałszywa. Pisałem ci/wam już tysiąc razy że jeżeli Pinokia ma zastąpić ryży to nie akceptuję tego jako zmianę na lepsze... |
|