|
|
|
CYTAT dopisz do ryżego gangrenę się zgodzę ale co tam się wydarzyło? co poszło nie tak w relacjach Słyszałem tylko o tych relacjach że ryży się zesrał w akacjach gruby. Nie jestem przekonany czy o to ci chodziło... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dopisz do ryżego gangrenę się zgodzę ale co tam się wydarzyło? co poszło nie tak w relacjach Słyszałem tylko o tych relacjach że ryży się zesrał w akacjach gruby. Nie jestem przekonany czy o to ci chodziło... musisz ryży zasięgnąć kuluarowych informacji o relacjach , ty dałbyś sobie za jarka rękę obciąć a ja myślę , że kontynuuje relację brata i jak z kiszczakiem walą wódę z ryżym po godzinach |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT musisz ryży zasięgnąć kuluarowych informacji o relacjach , ty dałbyś sobie za jarka rękę obciąć a ja myślę , że kontynuuje relację brata i jak z kiszczakiem walą wódę z ryżym po godzinach Skoro tak twierdzisz gruby. Nie mam zamiaru przenikać wyobraźni płatnego trolla POKO-muny . Jak rozumiem płacą i wymagają - taka robota... |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Niemcy wprowadzili kontrolę na granicy.
Dlaczego posłowie KO nie stoją przy granicy z Niemcami z pizzą dla imigrantów? Dlaczego posłanka hartwich nie stoi na granicy z transparentem o treści "kochani Niemcy wpuśćcie ich, kim są ustalicie później"? Tam te zasady już nie działają? Czy po prostu głupio tak zwracać się do swoich mocodawcow? |
|
|
|
|
to nie wyobraźnia ryży, przedstawiłem ci konkret a ty jak zwykle po pisowsku raczkiem do tyłu , kurwa wykapany pinokio
|
|
|
|
|
Przy takim oszuście jak ryży , Pinokio jawi się jako mały kłamczuszek , gruby...
Ja uważam że na marszu ryżej pały będzie 5 milionowa frekwencja. A jak będzie liczył stołeczny ratusz to nawet więcej... |
|
|
|
|
Internety są pełne debilów. Zamieszcza taki imbecyl coś takiego, i co? I pewnie znajdą się tacy, którzy mu bezmyślnie przytakną. Stacje paliw zamknięte w niedzielę? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
imbecyl to się cieszy jak mu obajtek cenę przed wyborami obniża
|
|
|
|
|
CYTAT Przy takim oszuście jak ryży , Pinokio jawi się jako mały kłamczuszek , gruby... Ja uważam że na marszu ryżej pały będzie 5 milionowa frekwencja. A jak będzie liczył stołeczny ratusz to nawet więcej... co dopiero jak będzie piński liczył a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT co dopiero jak będzie piński liczył a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa Pinokio był zdaje się prezesem banku przez kilkanaście lat. Przypuszczam że zarabiał wówczas więcej niż król Europy. Co nie zmienia faktu że nie powinien nigdy zostawać premierem. Bankster, dzbannikarz, justytutka , aktywista społeczny i tego typu ludzi trzeba nagradzać infamią a nie obdarzać ich stanowiskami... Ryży za sam kolor włosów też jest w grupie podejrzanych. A za swoje dokonania jak premier ja bym go najchętniej wysłał na Księżyc. One way ticket... Nic nie wiem o żadnym trójkącie. Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to że jak zrobicie imprezę w sztabie to któryś wpadnie na taki pomysł... |
|
|
|
|
Co można zrobić kiedy złodzieje z PiSdu wieszająvza nasze pieniądze banery w miejscach publicznych do tego nie przystosowanych. Np. barierki, ogrodzenia urzędów itp.?
Na grzywnach po 5000 zł Polacy mogliby coś odzyskać. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT co dopiero jak będzie piński liczył a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa Pinokio był zdaje się prezesem banku przez kilkanaście lat. Przypuszczam że zarabiał wówczas więcej niż król Europy. Co nie zmienia faktu że nie powinien nigdy zostawać premierem. Bankster, dzbannikarz, justytutka , aktywista społeczny i tego typu ludzi trzeba nagradzać infamią a nie obdarzać ich stanowiskami... Ryży za sam kolor włosów też jest w grupie podejrzanych. A za swoje dokonania jak premier ja bym go najchętniej wysłał na Księżyc. One way ticket... Nic nie wiem o żadnym trójkącie. Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to że jak zrobicie imprezę w sztabie to któryś wpadnie na taki pomysł... Póki co tematy grupowe wychodzą z waszej strony Cofnij się do góry , wrzuciłem ci link do yti bez złośliwości pytam jak rozpadła się taka przyjaźń |
|
|
|
|
CYTAT Internety są pełne debilów. Zamieszcza taki imbecyl coś takiego, i co? I pewnie znajdą się tacy, którzy mu bezmyślnie przytakną. Stacje paliw zamknięte w niedzielę? Prąd w Niedziele tez wyłączać. Bo to Niedziela :-) Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobrze by było jakby chociaż na niedzielę internet wam odłączali
|
|
|
|
|
CYTAT Póki co tematy grupowe wychodzą z waszej strony Cofnij się do góry , wrzuciłem ci link do yti bez złośliwości pytam jak rozpadła się taka przyjaźń Jasne gruby. Wasz sztab to w ogóle zbiorowisko niepokalanie poczętych... Dalej nie rozumiem gruby. Przyjaźń między kim a kim cię tak nurtuje? Ten twój film obejrzałem i dalej nie wiem. Kaczyńscy kumplowali z Tuskiem do 2005 , on się wtedy obraził bo go pokonali w wyborach. A to on miał je wygrać. Jestem dość stary żeby pamiętać coś takiego jak POPiS... Ryży z Merkel pewnie dalej kumpluje. Jako niemiecki pachołek musi przecież szanować swojego pana. Inaczej , pan się zmienił ale rozkazy z Berlina dalej płyną... Zresztą to samo was dotyczy. W Wolnej Polsce miłość do Niemca wszystkim wbijecie pałą do głów... |
|
|
|
|
Podobno Polacy pracują już tylko na jedzenie.
Morawiecki może ogłosić sukces. Plan "zapie*#ol za miskę ryżu" zrealizowany. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce będziemy jeść bez umiaru , a i tak zostanie nam mnóstwo pieniędzy na inne rzeczy. Wczasy , luksusowe samochody i zagraniczne wakacje to wszystko na nas czeka po wygranych przez ryżego wyborach...
Tak jak za pisu była bida z nędzą tak za platformy będzie raj na ziemi... I gruby tak twierdzi wcale nie dlatego że bierze kasę od Niemca... |
|
|
|
|
Coś w tym jest! Ja mu wierzę...
|
|
|
|
|
wystarczy "podstawówka" żeby zauważyć ze jest to kiełbasa dla pislamistow w czerwcu ropa była o wiele tańsza niż teraz a cena większa no ale jaka partia taki elektorat.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Właśnie dlatego musimy dokonać właściwego wyboru. Albo będziemy dalej żyć w nędzy albo spłynie na nas deszcz darmowej kaski z Brukseli...
Rogejst a możesz to zdementować? |
|
|
|
|
jak sztucznie można w jedna stronę to czego nie w druga tylko idiota tego nie widzi.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Czyli nie możesz rogejst?
Co jeszcze możemy zrobić żeby odsunąć pis od władzy? |
|