NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 585 586 587 588 589 590 591 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 14:32  
CYTAT
Musisz być w chuj nieszczęśliwy jak nienawidzisz wszystkich...
Tak na boku tematu ci powiem...w młodzieńczych latach miałem okazję przebywać u znienawidzonych przez ciebie niemców pracując w różnych miejscach...jedynymi chujami pracodawcami na jakich tam trafiałem byli rodacy i potwierdzi ci to każdy kto miał okazję u nich pracować , ten schemat działa na całym świecie gdzie polak spotka polaka

A wracając, USA nie robi ani nie zrobiła niczego w czym nie miała by interesu a co im siedzi w bani tyko oni wiedzą,
Mówisz, że sponsorują pis...widocznie obrze wiedzą jak łatwo ich robić w chuja

Dobrze gruby. A ja pytam tylko czy uważasz że pisiory są ukrytą opcją rosyjską?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 14:32  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 14:37  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 15:02  
CYTAT
CYTAT
Musisz być w chuj nieszczęśliwy jak nienawidzisz wszystkich...
Tak na boku tematu ci powiem...w młodzieńczych latach miałem okazję przebywać u znienawidzonych przez ciebie niemców pracując w różnych miejscach...jedynymi chujami pracodawcami na jakich tam trafiałem byli rodacy i potwierdzi ci to każdy kto miał okazję u nich pracować , ten schemat działa na całym świecie gdzie polak spotka polaka

A wracając, USA nie robi ani nie zrobiła niczego w czym nie miała by interesu a co im siedzi w bani tyko oni wiedzą,
Mówisz, że sponsorują pis...widocznie obrze wiedzą jak łatwo ich robić w chuja

Dobrze gruby. A ja pytam tylko czy uważasz że pisiory są ukrytą opcją rosyjską?umiech

zależy jak wieje wiatr i jak wyglądają sondaże, zrobią i powiedzą wszystko co chcecie usłyszeć ... wczoraj się lizali z wołodją a na potrzeby wyborów już jest wróg
tak samo z putinem, był zamach , tusk na wolności a z putinem handel w najlepsze nie wiem , gdyby nie wojna dalej nic by się nie zmieniło
ale temat na wybory prawilny

serio wierzysz im w jakikolwiek przekaz?, myślisz ,że jako obywatele mamy chociaż znikomą wiedzę kto i czym kręci? jak tak to powodzenia sciana

sterują wami jak baranami, podrzucają gówniane tematy przykrywające swoje kombinacje , wczoraj kino, dzisiaj kredyty a wy na znak sygnał , ataksmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 15:06  
Gruby proste pytanie: czy obecna władza siedzi w kieszeni Putina? Czy on jest ich mocodawcą a oni wykonują jego polecenia?umiech

Ja nie pytam o zagrywki polityków w kampanii wyborczej, bo tutaj rzeczywiście dużo się dzieje. Twój ryży na ten przykład teraz już chce ludziom wszystko dawać ( już nie będzie zabierał). Nie o to mi chodzi. Jeszcze raz czy możesz z pełnym przekonaniem napisać/powiedzieć że pisiory to moskiewska agentura w Polsce?umiech

Jeszcze raz napisz jak stary góral o prognozie pogody: jak nie będzie padało to może i będzie ładna pogoda, to chyba nie będę musiał wypić popołudniowej kawy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 15:13  
A ty z całą pewnością dając rękę możesz powiedzieć, że nie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 15:18  
Gruby nie blaguj. Pytam konkretnie: czy możesz z pełnym przekonaniem napisać/powiedzieć że pisiory to moskiewska agentura w Polsce? umiech

Ja uważam ( z pełnym przekonaniem) że pis to opcja amerykańska w naszym kraju. Gdyby nie poparcie sojusznika to by już dawno było po nich...umiech

Skoro ruscy mają swoich agentów w USA to w Polsce pewnie też mają. Ale linia państwa jest proamerykańska do zajebania. Wystarczy podać przykład podatku cyfrowego...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 17:34  
A ja uważam, że stoją w szerokim rozkroku próbując possac każdego cycka, z pełnym przekonaniem jedynie mogę napisać, że zrobią wszystko (dogadają się) z kazdym kto pozwoli utrzymać im koryto, ruski, niemiec, ukrainiec bez znaczenia
Powiedz lepiej czyim agentem jest długopis? W czyim interesie działa, czy to lata bycia popychadłem prezesa zrobiły z niego takiego gamoniowatego miekiszona czy to wyrachowane działanie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 17:48  
Czyli nie możesz z pełnym przekonaniem powiedzieć /napisać że pisiory to zakamuflowana opcja rosyjska, gruby? Dobrze rozumiem? umiech

Gdyby jakikolwiek gest ze strony naszych władz był w Waszyngtonie odczytany jako zagrożenie dla ich strategicznych interesów to pstryknięcie palcem i po sprawie. Tak było z tym wariatem Macierewiczem , którego wyrzucono z rządu bo tego chcieli Amerykanie. Gdyby powzięli wiedzę że nasz rząd kombinuje na boku z Putinem , to zaraz by się odbył prawdziwy Majdan. A nie to co przeszło do historii jako Ciamajdan- obraz nędzy i rozpaczy totalnie zjebanej opozycji...umiech

Żeby stać w szerokim rozkroku i lawirować to trzeba mieć cokolwiek możliwości samostanowienia. Obecny rząd może pogrywać z Brukselą ale do Waszyngtonu nie podskoczy. Bo wiedzą jakby się skończyło rumakowanie...umiech

Duda stał się długopisem prezesa , niemniej wszyscy oni wiedzą że ich prawdziwy pan urzęduje w Białym Domu...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 18:04  
Innymi słowy wy jesteście bandą popierdo.onych odklejeńców którym marzy się powrót Tuska do władzy. Zamiast służyć Waszyngtonowi wy wolicie służyć Brukseli i Berlinowi. Przyparty do muru z pistoletem przystawionym do głowy wybieram Waszyngton. Dlatego tak wami gardzę, pachołki za niemieckie srebrniki...umiech

Mi się marzy rząd pro-polski a nie pro-amerykański czy pro-unijny. Rząd który na pierwszym miejscu postawi nasz interes narodowy, a nie interes swojego sojusznika. Rząd którego z całą pewnością nie stworzy ani ryży ani Trzaskowski ani Hołownia. Wsadź sobie ich wszystkich głęboko gruby...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 18:47  
Jednak masz coś z baniąmlotek
I ten pro polski to pis...dobry naiwniak jesteśgood

Potwierdzasz ,że jesteś w dupie ale się tu urządziłeś , byle komu ale zawsze służyć...co tu się dziwić ze jest jak jest

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:06  
Gruby jak na pachołka za niemieckie srebrniki to niewiele zrozumiałeś z tego co napisałem...umiech

Cała ta forsa z Berlina dla ciebie i twoich kolegów to pieniądze wyrzucone w błoto. Z tej mąki chleba nie będzie...umiech

A możesz mi zacytować kiedy napisałem że pis jest pro-polski?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:12  
Pachołku 500+ sam siebie nie rozumiesz, karmi cię jarek z pinokiem papką i straszy tuskiem, niby anty Bruksela ale wszystko pod ich dyktando, niby anty ruskie ale jakoś postawić się nie potrafili, wydaje ci się że jesteś po stronie mieniejszego zła a jesteś w takim samym gownie jak wyznawcy ryżego, z tą różnicą że ich straszą Kaczyńskim...tak czy siak zawsze na kolanach

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:15  
Ale palisz głupa gruby. Skończy się niemiecka kasa po przegranych wyborach , skończy się i twoje/wasze rumakowanie...umiech

Czyli cytatu gdzie niby napisałem że pis jest partią pro-polska nie będzie?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:25  
Półkule ci się rozjeżdżają? Zapierdalasz na poczet pisu 24h, twoja idealną wizją jest rząd pro-polski...to chyba jasne ,że za taki musisz go uznawać, bo chyba dla wroga nie działasz? Czy niee ma zgody między półkulami? Jedna za Jarkiem druga przeciw?

Zluzuj gacie bo miałeś ciężki dzień, ciśnienie wyjebało ci pwenie 200, posiedz z babą włacz TVP jutro też jest dzien

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:29  
Dobrze gruby tylko pamiętaj że po wyborach niemiecka kasa się skończy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:38  
Wyborcy Tuska
Dlaczego wasz Donek chciał oddać wschód kraju
Rosji ?? Dlaczego ?
Kkurwaaaa dlaczegooo ???!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:47  
Nastepny kurwa pelikan sciana
Lepiej zapytaj kumu twoj Andrzej chce nas oddacmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:48  
CYTAT
Wyborcy Tuska
Dlaczego wasz Donek chciał oddać wschód kraju
Rosji ?? Dlaczego ?
Kkurwaaaa dlaczegooo ???!!!!

Dlaczego własna partia robi z ciebie idiotę? Chciała oddać całą Polskę. Sprzedali nas do UE i oddają na służbę Amerykanom.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:50  
CYTAT
Dobrze gruby tylko pamiętaj że po wyborach niemiecka kasa się skończy...umiech

Dziwkuje mam swoje, nie narzekam,aczkolwiek sporo mi zajebaliscie ale jakoś jeszcze pcham swój wózek bez waszej pomocyuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 19:52  
Może i tak jest gruby ale w stosunku do waszych deklaracji stosuję zasadę ograniczonego zaufania...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 21:04  
CYTAT
Może i tak jest gruby ale w stosunku do waszych deklaracji stosuję zasadę ograniczonego zaufania...umiech

Zjadłbym zapiekankę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 21:14  
Co ty gruby głodzą cię w tym sztabie?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 22:51  
CYTAT

Dlaczego własna partia robi z ciebie idiotę? Chciała oddać całą Polskę. Sprzedali nas do UE i oddają na służbę Amerykanom.

Ja nie jestem za żadną partią jak ty partyjniaku.

Pytam tylko kurwa dlaczego ???!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 23:12  
Dlatego że masz coś z Korkiego.

Chciał cię darmo oddać bo tak też twoją wartość ocenił.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Wrz 2023r. 03:47  
CYTAT
Innymi słowy wy jesteście bandą popierdo.onych odklejeńców którym marzy się powrót Tuska do władzy. Zamiast służyć Waszyngtonowi wy wolicie służyć Brukseli i Berlinowi. Przyparty do muru z pistoletem przystawionym do głowy wybieram Waszyngton. Dlatego tak wami gardzę, pachołki za niemieckie srebrniki...umiech

Mi się marzy rząd pro-polski a nie pro-amerykański czy pro-unijny. Rząd który na pierwszym miejscu postawi nasz interes narodowy, a nie interes swojego sojusznika. Rząd którego z całą pewnością nie stworzy ani ryży ani Trzaskowski ani Hołownia. Wsadź sobie ich wszystkich głęboko gruby...umiech

Stają dęba umiech ale to tylko na pokaz do pierwszej tury.

Obrazek
Donek po wyborach pod Murem Berlińskim.

Służalczy Reset lokalnych Sowieciarzy z Folkdojczami pozycjonuje ich jednoznacznie w stronnictwie zaprzaństwa i zdrady narodowej. Tylko wyjątkowo ociężałe i bez długofalowej wyobraźni geopolitycznej mogą się na to pisać. To byłoby zwykle harakiri cool girl Naród gorący jak lawa się ogarnie i tłumnie popłynie na wybory wypalić chwasty, wybór jest oczywisty.

https://www.youtube.com/shorts/_Q6BUGkhGQ0

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

«« « ... 585 586 587 588 589 590 591 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »