NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 584 585 586 587 588 589 590 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 08:32  
CYTAT

tutaj z czystym sumieniem zostaje ci zbyszekuśmiech ale możesz zrobić lokalnie przysługę i udać się won do opola
w tym po prawej masz szansę stacjonować ale musisz się bardziej starać

opozycja pewnie że zjbana ale jak zejbany musi być rządnie wiem
wielki jaro strateg...bezpieczna Polska, potęga militarna a kurwa dali się ograć jak dzieci małemu komikowi co na golasa po scenie skakał potluczony
jak się czujecie?
przeprosić Korwina i spierdalać na wschód , może dadzą wam azyl

Gruby przeloguj a najlepiej usuń konto i won do Berlina. Pewnie wielu z was będzie prosiło o azyl po wyborach ...umiech

Pisiory to banda nieudaczników , ale jak patrzę na ryżego i pomyślę sobie że on ma zastąpić Pinokia to już ci/wam pisałem pewnie ze sto razy: Wsadź sobie głęboko taką alternatywę...umiech

Korwina to popierałem jakieś dwadzieścia lat temu. Potem mi przeszło...umiech

Amerykanie wspierają ludzi Putina...umiech

https://www.money.pl/gospodarka/usa-pozycza-polsce-2-miliardy-dolarow-wiadomo-na-co-pojda-pieniadze-6945396055104352a.html

To zresztą oczywiste skoro im Polska terrorystów na lewych wizach przysłała...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 08:32  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 08:36  
Tak jak już pisałem. Mamy drugą aferę Wafel SS...umiech

https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1706258851824029808

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 08:41  
Gruby jak będziesz się dalej brandzlował orgią czarnej mafii w Dąbrowie Górniczej i największą aferą 21-ego wieku , a nie weźmiesz się za poważna robotę to przegracie te wybory. Niemiec się wkurzy , że na was łożył i zakręci kurek. Żeby nie było że was nie ostrzegałem...umiech

Swoją drogą to trochę nieładne , że sukienkowym żałujesz , a wy sobie urządzacie zbiorowe mieszanie krwi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 09:12  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 09:55  
Mam pytanie skoro prawdą jest że pisiory są tak naprawdę w kieszeni Putina, i dodatkowo poprzez aferę wizową zasypali USA podejrzanymi ludźmi, to dlaczego największe światowe mocarstwo w nich pompuje dolary?umiech

Osobiście uważam że Polska nie powinna być kurtyzaną ani USA ani tym bardziej ruskich czy Szwabów . Pytanie czy wywiad amerykański/ amerykańska administracja jest głucha i ślepa czy to nasza totalnie zjebana opozycja i sprzyjające jej media robią z pisiorów ludzi Putina wyłącznie w celu ugrania kilku punktów procentowych? umiech

Czy gdyby Amerykanie mieli informacje ( które posiadają silni razem ) nie woleli by postawić na inne partie? Czy gdyby wujek Sam oficjalnie wsparł np Hołownię czy nawet Tuska, nie byłoby to logiczną konsekwencją?umiech

Dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera swoich wrogów którzy ( według silniaków) tylko udają sojuszników?umiech

Czy naszpikowane wszelkimi nowinkami służby specjalne USA nie powinny reagować w tej sytuacji zupełnie inaczej niż obecnie?umiech

Gruby ty jesteś dobry filozof. Weź mi to wyjaśnij. Myślisz że analitycy CIA albo NSA olali rewelacje Tomasza Piątka?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 10:13  
Gruby myślisz że redaktor Wyborczej dysponuje większą wiedzą niż Dyrektor CIA albo Prezydent USA? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 10:14  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 10:15  
Pizdas może ty gamoniu. Skoro pisiory lewymi wizami spowodowali zagrożenie dla bezpieczeństwa USA to dlaczego Amerykanie wspierają obecny rząd?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 10:17  
Mi się to mieści w głowie. Albo Amerykanie są głusi i ślepi albo wy ( silniaki) jesteście pierd.lnięci . No innej opcji nie ma...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:09  
ryży, rozegrał was komik a ty mówisz o ameryceuśmiech dyma nas kto chce według swoich interesów...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:16  
Ale wytłumacz mi gruby jedną kwestię: dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera ludzi którzy siedzą u Putina w kieszeni ( przynajmniej według was) ?umiech

Akurat komika Amerykanie też wspierają, ale nie o to pytam...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:36  
a dają nam coś za darmo, bezinteresownie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:43  
Gruby nie blaguj. Proste pytanie: dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera ludzi którzy według was siedzą u Putina w kieszeni? umiech

To że Amerykanie się wysługują nami i Ukrainą żeby swoje interesy z Rosją i Chinami załatwiać ja rozumiem. To że Polska jest ruchana przez wujka Sama też widzę. Chodzi mi o to dlaczego oni nie zmienią naszej władzy na swoich ludzi skoro pisiory tak naprawdę służą Putinowi?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:47  
USA inwestuje miliardy dolarów żeby utrzeć nosa Putinowi, a w tym samym czasie toleruje na swoim zapleczu agentów Putina. No mi się to nie klei, czy moje rozumowanie jest błędne? umiech

Czy amerykańska administracja jest głucha i ślepa czy to ty/wy jesteście popierdol.nymi odklejeńcami? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:50  
Pizdas ty wiesz że pisiory to moskiewska agentura a dyrektor CIA tego nie wie? Jesteś lepiej od niego poinformowany czy to tylko wasza bajka na wybory?umiech

Jesteś popierd.lonym odklejeńcem czy posiadasz większą wiedzę od decydentów światowego mocarstwa?umiech

Przecież w TVN mówili że afera wizowa wyszła bo Amerykanie odkryli że z Meksyku do USA dostają się podejrzani ludzie z lipnymi wizami...umiech

Czyli Polska jako agent Putina sprowadza zagrożenie do USA, a Amerykanie za to nam sprzedają najnowszą broń? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 11:56  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 12:37  
Tak to siedzą w kilku i grasują po forum ale jak człowiek zada proste pytanie to ich nigdy nie ma...umiech

Może mają konsylium...umiech

A zadzwońcie do jakiegoś decyzyjnego człowieka w centrali POKO-muny, może chociaż on wie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 12:40  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:12  
na proste pytania to ty ryży nigdy nie odpowiadasz
co nam dają , dali, chcą dać za darmo i bezinteresownie?
wychodzi ,że nic...
a jaki mają plan ? musisz być naiwny jak pawełek , że będzie jasny i klarowny dla innych , na przestrzeni mało odjabali manewrów czasem z pozoru na wyglądających swoją niekorzyść?
po tylu latach lizania im dupska nawet wiz nie znieślimlotek

a waszych rządzących głąbów akurat najłatwiej nabrać, nawet straszyć ich nie trzeba, wystarczy pomachać $$$

z niczego nie wyciągacie wniosków...dopiero co każdy kto cokolwiek powiedział na ukr był onucą , komik nasrał wam w czapkę i co? no nic się nie stałouśmiech jak by nie wybory i sondaże dalej lizalibyście mu rowa i przypinali medalemlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:27  
No jasne gruby czyli jednak się nie doczekam odpowiedzi...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:29  
Wiem ,że masz ciężko z trybieniem ale jaśniej się nie danie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:33  
Gruby nie do mnie z tą gadką. Jak już kiedyś pisałem nienawidzę wszystkich . Ale tak najbardziej nienawidzę Ruskich i Szwabów. Ukraińcy dopóki leją się z Moskalami mają z nami pakt o nieagresji. Teraz zdaje się że go sami wypowiedzieli. I w związku z tym niech się gonią...umiech

Ale ci twoi mocodawcy z Niemiec gruby to też dobre gagatki, żeby była jasność. Dzięki Bogu w Polsce wzięli sobie idiotów za wyrobników i dlatego tak wam nie idzie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:35  
CYTAT
Wiem ,że masz ciężko z trybieniem ale jaśniej się nie danie wiem

Gruby czy uważasz że pisiory są ukrytą opcją rosyjską?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:46  
Musisz być w chuj nieszczęśliwy jak nienawidzisz wszystkich...
Tak na boku tematu ci powiem...w młodzieńczych latach miałem okazję przebywać u znienawidzonych przez ciebie niemców pracując w różnych miejscach...jedynymi chujami pracodawcami na jakich tam trafiałem byli rodacy i potwierdzi ci to każdy kto miał okazję u nich pracować , ten schemat działa na całym świecie gdzie polak spotka polaka

A wracając, USA nie robi ani nie zrobiła niczego w czym nie miała by interesu a co im siedzi w bani tyko oni wiedzą,
Mówisz, że sponsorują pis...widocznie obrze wiedzą jak łatwo ich robić w chuja

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Wrz 2023r. 13:57  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

«« « ... 584 585 586 587 588 589 590 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »