|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z cyklu"Kartka z kalendarza".
Na świat przyszedł w Paryżu w rodzinie polskich Żydów jako... Raymond Thierry Liebling. Kto to jest? Co w tym dziwnego? Nic. Roman Polański - obchodził w piątek 90. urodziny. Dobranoc. he,he Sandomierz https://demot(...)rtysci-z SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pedofilom mówimy stanowcze nie , nigga. I tym w czarnych sukienkach , i tym pozostałym...
|
|
|
|
|
Największa siłą prezesa jest opozycja. Totalnie zjebana...
https://twitter.com/AntyAnty77/status/1692908974415180140 |
|
|
|
|
CYTAT Morawiecki mówił że na takich ludzi mówili że agent albo idiota. Ja bym stawiał na idiotę. |
|
|
|
|
Bolo
To że jakiś "czarnuch"w kiecce nie chciał ci płacić alimentów,twój problem. Nie mam z tym nic wspólnego. ----------- Gdy miałem 14 lat,tez podobały mi się moje rówieśniczki. Teraz trochę"podrosłem" i wolę tzw.ryczące czterdziestki... Ale ty nigdy nie dowiesz się jak to z Nimi jest.he,he....Spermenie. A na marginesie -Ile miała lat filmowa Sara,z filmu, o tym samym tytule,kiedy Boguś Linda woził ją nagą, na rowerze,po pokoju? Czy "przypadkiem"Maria Zawsze Dziewica, nie urodziła Jezusa w wieku ok.15 lat? Ogarnij się-Masz pozdrowienia ze świata ludzi normalnych. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ok nigga, tylko pamiętaj o swojej wątrobie...
|
|
|
|
|
Ruskie przegięli"pałę".
Już im ostrzał Ukrainy nie wystarcza i "pszyqurwili" lądownikiem w Księżyc. A tam na emeryturę planuje przejść(polecieć) żoliborski Jarosław wraz z kotem. CYTAT Ok nigga, tylko pamiętaj o swojej wątrobie... Pilnuj swojego zwieracza. Moja wątroba ma się zayebiaszczo. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
pull up , chłopaki, terrain ahead
coraz suchsze te wasze wklejki |
|
|
|
|
Gruby przeloguj...
|
|
|
|
|
fur dutschland
coś mi się wydaje że ryży będziesz zapierdalał w nagonce |
|
|
|
|
Mimo wszystko przeloguj gruby...
W Wolnej Polsce żaden Niemiec nie będzie strzelał do polskiego jelenia... |
|
|
|
|
dopiszcie taki punkt do referendum
tak jak z tą prywatyzacją... |
|
|
|
|
Przeloguj gruby...
|
|
|
|
|
tyle dobrze bo zawsze mogli jeszcze z granatnika jebnąć
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce rząd zaciśnie pasa i znowu będzie deflacja...
|
|
|
|
|
Które działania NBP przyniosły taki spadek klocuś?
Rzeczywiście wygląda na to że za Donaldinio nie było i nie będzie inflacji socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Po co zadajesz pytanie na które nie oczekujesz żadnej odpowiedzi? I tak wiesz swoje i nie ma takiej siły która by cię ze swojego przekonania wyprowadziła?
A poza tym gruby przeloguj... |
|
|
|
|
W tym sezonie ryży bolek mierzy inflację na podstawie cen malin i zboża , tak mu jarek kazał i tak czyni...
Walcz ryży z pierogami...ruskimi |
|
|
|
|
Gruby przeloguj...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Komendant odpalił granatnik w głównej psiarni, piloci ze złamaniem wszelkich reguł bezpieczeństwa latają nad rozradowany tłumem i w konsekwencji tną przewód elektryczny.
Kto by się przejmował. Jakie jest to hasło PiS? Bezpieczeństwo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Gruby przeloguj... Wypierdalaj ! |
|