|
|
|
tak ryży bolku vel kowalski, zgadza się , jesteś nieomylny jak sam prezes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz , dziadku pizdasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku krugeju niemcu z polski , czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
|
|
|
|
|
na pytania referendalne masz już przygotowane odpowiedzi?
|
|
|
|
|
Jeszcze o tym nie myślałem, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
|
|
|
|
|
o myślenie nie posądzam, pytam czy masz przygotowane ryży bolku drapiący się po cudzych jajach
|
|
|
|
|
Nie mam dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
|
|
|
|
|
a ja myślałem , że to fejk z demotywatorów
co wy to już ryży bolku drapiący cudze jaja odpierdalacie |
|
|
|
|
Może chodziło o to , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
Mam nadzieję że pomogłem... |
|
|
|
|
Jakbyście chłopcy mieli jeszcze jakieś wątpliwości to walcie śmiało. Wiem , że skutkiem oglądania TVN-u jesteście wykluczeni informacyjnie , ale ja zawsze znajdę chwilę dla wszystkich członków sztabu bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Ja sprawdzam ceny w sklepie ryży bolku drapiący cudze jaja, ty w sztabie
Tak jak inflację liczycie na kapuście tak i inne ceny Ale zresztą nie chodziło mi nawet o ceny tylko o sam fakt debilizmu, aż za takich głąbów macie swoich wyborców ,ze musicie im tłumaczyć że jest tak dobrze? To byś mi już trochę na moje uporczywie wam zadawane pytanie odpowiedział, niechcący ale odpowiedział |
|
|
|
|
No i co ci tak w sklepie podrożało w ciągu tych ostatnich trzech miesięcy, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie?
Bo mam przeczucie graniczące z pewnością , że robię zakupy częściej niż ty/wy, i wiem dobrze co ile kosztuje... |
|
|
|
|
No dawaj, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
Chyba nie potrzebujesz konsultacji/konsylium w tej kwestii? |
|
|
|
|
Jak jaszczomb mówi że nie wzrosło to nie wzrosło...tylko czego ma was za głąbów, to jest pytanie
|
|
|
|
|
Tak się nie bawmy , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
Napisałeś wyraźnie że chodzisz na zakupy i wiesz lepiej że drożeje. Ja zapytałem co ci podrożało w sklepie w ciągu ostatnich trzech miesięcy? Skoro chodzisz po sklepach i robisz zakupy to pewnie masz coś w zanadrzu? Dawaj śmiało! No chyba , że kłamałeś , ale pewnie nie co? |
|
|
|
|
System wam się zawiesił w sztabowym komputerze?
Czy chłopaki cię zostawili samego na dyżurze i nie ogarniasz tematu? |
|
|
|
|
Ryży bolku, zaraz z klopa spadniesz z podniecenia, ty w obronie jaszczembia czepiasz się trzech miesięcy, a ja śmieje z debilnego banera dla głąbów, według was inflacja to 10% , jak obliczysz statystyczne pierogi które w mlecznym barze były po 8zł a dziś po 15... ty mi chcesz udowadniać, że w ciągu trzech miesięcy nie wydałem 20gr więcej...ani mnieb to ziebi ani grzeje a wam trzeba do tego jebnąc baner (za kilka albo nascie klocków) za glebko we wszystko wnikasz... jest drogo i taniej nie będzie na chuj drążyć ...a jak będzie tanie to będę chwalił prezesa i jego Błogosławione kule
|
|
|
|
|
W którym mlecznym barze trzy miesiące temu pierogi były po osiem a teraz są po 15 złotych?
Wijesz się jak przysłowiowy piskorz, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie... Zawezwij posiłki jak sam nie dajesz rady... |
|
|
|
|
Kupuję nieraz w Kaprysie a czasami w Sezamie. Obawiam się konfabulujesz dziadku czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
Gruby też taką ciemnotę tu nieraz wciskał. Tak mi się zdawało że skądś te krętactwa kojarzę... |
|
|
|
|
Dziadku, gdzie jest Anżej
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dziadek alias Anżej alias gruby nabrał wody w usta. Jak zwykle w takich okolicznościach...
No chyba że szuka tej porcji pierogów z baru mlecznego co to kosztowała trzy miesiące temu 8 złotych , a teraz kosztują 15... Nie znajdzie... |
|
|
|
|
Gruby przeloguj...
|
|
|
|
|
Jak by mi płacili jak wam to bym czuwał 24h, czytaj ryży ze zrozumieniem...
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku alias Anżej alias gruby, czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
No i gdzie kupujesz te pierogi w mlecznym barze, te co niby podrożały w ciągu trzech miesięcy z 8 do 15 złotych? |
|
|
|
|
A gdzie napisałem że to nastąpiło w ciągu 3 miesięcy?
|
|
|
|
|
No właśnie, czy ty w ogóle coś pisałeś, dziadku alias Anżej alias gruby czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca?
Gruby przeloguj, ten nick już jest spalony... |
|