|
|
|
To prawie jak Jurek Owsik dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
Mrówka cała, złoty melon czy jak to się tam nazywało? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I co regresie już się zorientowałeś że przez osiem lat rządów pisiorów praca realna urosła bardziej niż przez osiem lat rządów koalicji POKO-muny z gumofilcami? Czy jeszcze to trawisz?
|
|
|
|
|
Jak już to przetrawisz to zajmij się czym chcesz bezrobociem albo deficytem sektora finansów publicznych w stosunku do PKB, płacą minimalną, przeciętną etc. Zapewniam cię że nie znajdziesz jednego wskaźnika który można obiektywnie zweryfikować na korzyść twoich/waszych mocodawców...
To wszystko czym żyjecie i operujecie to zła wola plus ideologiczne zacietrzewienie... |
|
|
|
|
"Informujemy, że przy granicy z Białorusią Wojsko Polskie prowadzi intensywne działania z użyciem specjalistycznego sprzętu, mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa. We wtorek po zakończeniu lotów bojowych w jednym ze śmigłowców realizujących patrol w rejonie granicy stwierdzono brak zapalnika w jednym z pocisków ".
A nad Polska latają jakieś ruskie helikoptery,balony,spadają rakiety. Nic mnie chyba nie zdziwi. Jak to powiedział Pawlak w filmie "Sami swoi"? "A był taki fajny,amerykański he.he..." Minister od NieObrony,Błaszczaku,ma sie dobrze.Na ciele,bo na umyśle... Podałbym też cytat z filmu"Vabank",kiedy to Duńczyk do Kwinto mówi-"Odkąd na planie filmu zgubiłem czołg,nic mi wojsko nie pożyczy". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT To prawie jak Jurek Owsik dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca... Mrówka cała, złoty melon czy jak to się tam nazywało? a ile ryży bolku temu owsikowi wpłaciłeś? |
|
|
|
|
Kiedyś dawałem i to nie mało, ale jak zobaczyłem jurasa skaczącego po stole i szukającego słoika to zrozumiałem że to lipa. Od tamtej pory nie dałem ani grosza , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
|
|
|
|
|
Info do speca od wojskowości.
Tego samozwańczego,z Szówska,bo innego nie ma. Nic nie robi,ma czas,nudzi się się,a jak znajdzie zapalnik,trochę sie"rozerwie". https://www.o2.pl(...)2056352a SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś dawałem i to nie mało, ale jak zobaczyłem jurasa skaczącego po stole i szukającego słoika to zrozumiałem że to lipa. Od tamtej pory nie dałem ani grosza , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca... no widzisz, masz wybór a mnie się nikt nie pyta czy chcę płacić tej babie |
|
|
|
|
CYTAT Info do speca od wojskowości. Tego samozwańczego,z Szówska,bo innego nie ma. Nic nie robi,ma czas,nudzi się się,a jak znajdzie zapalnik,trochę sie"rozerwie". https://www.o2.pl(...)2056352a Nigga ale on się w tym temacie nie udziela... |
|
|
|
|
CYTAT no widzisz, masz wybór a mnie się nikt nie pyta czy chcę płacić tej babie Mnie w Wolnej Polsce też nikt by nie pytał czy chcę ryżego za premiera czy np Arłukowicza za ministra zdrowia. Takie życie, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca... |
|
|
|
|
to tak jak byś nie zauważał ryży bolku twoje porównania to takie drapanie się po nie swoich jajach
|
|
|
|
|
Podrap się po złotym melonie, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
Pułkownik Mazguła też wycięty. Tak to my Wolnej Polski nie zbudujemy... |
|
|
|
|
Czy ktoś może to potwierdzić?
|
|
|
|
|
Drogi Edwardzie co ty za głupoty o Owsiaku wygadujesz? Jaki stół? Po co słoik?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie pamiętasz jurasa skaczącego po stole i szukającego słoika, regresie?
No i jak tam płaca realna, urosła czy spadła przez osiem ostatnich lat? |
|
|
|
|
Właśnie się dowiedziałem. Trochę się zawiodłem bo myślałem że on będzie sobie go w Du*ę wsadzał. :-/
Płaca realna najwięcej wzrosła pisowcom pozostałej części społeczeństwa znacznie mniej. Dowodem na to jest wykres zróżnicowania dochodów w Polsce z danych GUS. Za czasów dobrobytu (czytaj rządów Donalda Tuska) zróżnicowane dochodów w Polsce stale spadało. Za czasów PISowirusa zróżnicowane dochodów stałe rośnie. Świadczy to o tym że na polityce PiS najlepiej wychodzą najbogatsi oraz ci którzy wolą melanż. Zauważ jak bardzo jest to niespójne z retoryką serwowaną przez Zjednoczoną Dziewicę. Ile bierzesz policyjnej emerytury? ;-) socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Co ty regresie, nie jestem ani emerytem ani tym bardziej policjantem. Coś ci się chyba pomyliło...
Wykresy też ci się pomyliły. Z takimi informacjami jakimi dysponujesz to nie zrobisz furory, regresie... No właśnie rzecz w tym że większość znanych mi ludzi, zwykłych normalnych pracujących nie jest zwolennikami powrotu ryżego do władzy. Pewnie że jeden czy drugi ( zwłaszcza jak uwierzy w waszą narrację) powtarza głupstwa o utraconej praworządności. Ale to nie zmienia faktu że nie jesteście lepszą alternatywą. Jak jest u patusów to nie wiem bo nie mam tam osób znajomych... Na to że zakłady karne was poprą gremialnie to mogę postawić sporą sumę pieniędzy. To jest wasz żelazny elektorat, na dobre i na złe... |
|
|
|
|
CYTAT Co ty regresie, nie jestem ani emerytem ani tym bardziej policjantem. Coś ci się chyba pomyliło... Wykresy też ci się pomyliły. Z takimi informacjami jakimi dysponujesz to nie zrobisz furory, regresie... No właśnie rzecz w tym że większość znanych mi ludzi, zwykłych normalnych pracujących nie jest zwolennikami powrotu ryżego do władzy. Pewnie że jeden czy drugi ( zwłaszcza jak uwierzy w waszą narrację) powtarza głupstwa o utraconej praworządności. Ale to nie zmienia faktu że nie jesteście lepszą alternatywą. Jak jest u patusów to nie wiem bo nie mam tam osób znajomych... Na to że zakłady karne was poprą gremialnie to mogę postawić sporą sumę pieniędzy. To jest wasz żelazny elektorat, na dobre i na złe... a ci pracujący znajomi są zwolennikami prezesa? |
|
|
|
|
Większość znanych mi ludzi zagłosuje na pisiorów. Nie widzą lepszej alternatywy u twoich/waszych mocodawców, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
Zdaję sobie sprawę że wśród waszej menażerii jest wręcz odwrotnie, ale to chyba nie wystarczy żebyście przejęli władzę. Musicie przekonać nieprzekonanych, a póki co nie robicie tego we właściwy sposób. Właśnie dlatego październikowe wybory nie rysują się dla was optymistycznie... Osobiście nie podjąłem decyzji co do oddania głosu, ale na chwilę obecną skłaniam się w stronę konfy. Skoro schowali Brauna i Korwina, to zaczyna mi się to podobać... Więc poza drapaniem się po złotym melonie niewiele możesz zrobić... |
|
|
|
|
CYTAT Większość znanych mi ludzi zagłosuje na pisiorów. Nie widzą lepszej alternatywy u twoich/waszych mocodawców, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca... Zdaję sobie sprawę że wśród waszej menażerii jest wręcz odwrotnie, ale to chyba nie wystarczy żebyście przejęli władzę. Musicie przekonać nieprzekonanych, a póki co nie robicie tego we właściwy sposób. Właśnie dlatego październikowe wybory nie rysują się dla was optymistycznie... Osobiście nie podjąłem decyzji co do oddania głosu, ale na chwilę obecną skłaniam się w stronę konfy. Skoro schowali Brauna i Korwina, to zaczyna mi się to podobać... Więc poza drapaniem się po złotym melonie niewiele możesz zrobić... serio ryzy bolku masz takich znajomych? i przyznają się do tego ? głosuj śmiało na korwina, już nawet prezes przejrzał na oczy w sprawie onuc...znowu wychodzi na to , że mieli rację |
|
|
|
|
Jeżeli człowiek nie ogląda TVN-u i pamięta drugą Irlandię z lat 2007-2015 , to pewnie że wybierze obecną marność. A co w tym dziwnego, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca?
Pisałem wam już pewnie ze sto razy, że POKO-muna , tęczowe komuchy, Hołowczyc i gumofilce to nie jest żadna alternatywa. Jedyną wartość dodaną przedstawia Konfederacja... Więc podrap się po złotym melonie, skoro tego nie rozumiesz... |
|
|
|
|
ty to ryży bolku do mnie czy koło mnie? bo związku nie widzę?
|
|
|
|
|
Trudno to wytłumaczyć, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca w waszym sztabie. Nigdy nie wiadomo kto i jak aktualnie jest zalogowany ...
|
|
|
|
|
no jakieś trudności masz, ja ci o korwnie a ty dalej o tusku
|
|
|
|
|
Na języku korwin a w sercu ryży, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca w sztabie złotych melonów...
|
|