NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 548 549 550 551 552 553 554 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 13:44  
CYTAT
sęk w tym ryży bolku , że to ty agitujesz :cwaniak: marnie ale agitujesz

https://twitter.com/RyszardTerlecki/status/1688234917480509440?s=20

grzybków też na jesieni nie będzie za tuska , powiedział prezes

hahahah ale kur... upadaciemlotek

Skoro tak twierdzisz dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie, to być może tak jest...umiech

A żeby was wszystkich złoty deszcz z ryżej kutangi zmoczył do suchej nitki...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 13:44  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 15:34  
Stolec szuka atencji.
Znalazł się mędrzec co kiedy się odezwie grzybem przezesa powietrze psuje. nie wiem

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 17:06  
CYTAT
CYTAT
sęk w tym ryży bolku , że to ty agitujesz :cwaniak: marnie ale agitujesz

https://twitter.com/RyszardTerlecki/status/1688234917480509440?s=20

grzybków też na jesieni nie będzie za tuska , powiedział prezes

hahahah ale kur... upadaciemlotek

Skoro tak twierdzisz dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie, to być może tak jest...umiech

A żeby was wszystkich złoty deszcz z ryżej kutangi zmoczył do suchej nitki...umiech

Ryży bolku, z tym moczem to się nie rozpędzaj, pamiętaj,że na każdą twoja slabą próbę szydery jest 10 przypałow twojej wladzy...zapomniałeś jak się twojemu prezesowi ulało w portki?good

Ale i tak życzę abyś za zasługi w walce dostąpił leasingu niepokalanych kul prezesa zawsze dziwicygood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 17:25  
No jasne jaro jest niskim starym kawalerem ma zepsute zęby i nie ma konta w banku. Dodatkowo nie trzyma moczu. Tymczasem ryży jest młody wysoki i wysportowany. Ma liczną kochającą rodzinę i w ogóle jest mega fajny...umiech

Tylko nie wiem dlaczego o ile rzeczywiście prezesa uważam za starego dziada, to rudemu nie ufam ani trochę. Ani odrobinę...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 17:29  
CYTAT
Stolec szuka atencji.
Znalazł się mędrzec co kiedy się odezwie grzybem przezesa powietrze psuje. nie wiem

Wali mnie atencja regresie. Sami zachowujecie się tak jakbyście wielbili ryżego i jego boskie przymioty, a mnie tutaj próbujecie zdominować. Tusk to zakłamany fałszywy i mający za nic swoje własne słowa oszust...umiech

Obrazek

Ciągle nie doczekałem się od was konkretnej odpowiedzi. Gruby wrzuca inflację z dwudziestu lat i to ma niby być argument. Zatem pytam raz jeszcze: kiedy zaczęła się pisinflacja, jak długo trwała i ile ona procentowo wyniosła umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 18:31  
Pisflacja zaczyna się po 2019 roku kiedy to rynek zareagował na pisowskie programy socjalne i dalszą szkodliwą partyjną politykę.

W szczycie pisflacja sięga około 5%.

Pisflacja trwa nadal. Dolewają oliwy do ognia. Złodzieje z PiSu nadal kradną i łupią co popadnie. Tylko Donald może ugasić ten pożar.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 20:55  
Kiedy wystąpił ten szczyt, regresie?umiech

Głupstwa piszesz i tyle. Nie było żadnej pisinflacji. Na upartego można powiedzieć że od 2020 przez kilkanaście miesięcy inflacja w Polsce wynosiła więcej niż u naszych wszystkich sąsiadów. O nie więcej niż dwa procent, i to był ten szczyt. W 2021 zaczyna się kształtować już w porównywalnym zakresie, jak w innych krajach naszego regionu...umiech

Jak ci wyszło te 5 procent? Podaj jakieś dane i wyjaśnijmy to...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 21:53  
Kumulował się i gdzie szczytował dobrze widać wyżej. I jeszcze czuć tym grzybem. umiech

Bolec inflacja 2% oznacza że za mieszkanie 400 tysięcy po 10 latach trzeba zapłacić 488 tyś.

Mediana zarobków i w Polsce to 4000 zł netto. Co oznacza że po 10 latach pracy masz 480 tysięcy złotych. Pod warunkiem że odkładasz 100%(!) umiech

Otrzymując jedno 500+ lub 800+ przez 10 lat zyskujesz kolejno 60tys lub 96tys zł.

Podczas gdy wydałeś 88 tys więcej przez PISflecję smiech2

Efekty programów socjalnych PiSu mają działanie odwrotne do zamierzonych. Przecież to widać. Czary mary i zasiłki z kapelusza wyciąga Jarosław stary.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 22:21  
Zaczęło się kiedyś od wygadania się posła Wilka a teraz Wipler pociągnął na kierunku i na ścieżce. Fundacja Wolność i Nadzieja ukazała potencjał i milionera lobbysty tytoniowego w akcji. Po elastycznym życiorysie marszałka Tyszki to naprawdę robi się z Konfy klub zaradnych i oddanych sobie i Wolności TKM.

Obrazek
Ale galopują umiech Czy przegonią pelikany?

Regresie, nic nie kumasz. Zobaczysz co się stanie gdy zabierzecie drobnym kupcom te 5 stów na zakupy.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 23:03  
CYTAT
No jasne jaro jest niskim starym kawalerem ma zepsute zęby i nie ma konta w banku. Dodatkowo nie trzyma moczu. Tymczasem ryży jest młody wysoki i wysportowany. Ma liczną kochającą rodzinę i w ogóle jest mega fajny...umiech

Tylko nie wiem dlaczego o ile rzeczywiście prezesa uważam za starego dziada, to rudemu nie ufam ani trochę. Ani odrobinę...umiech

Bo też jesteś starym, obszczanym dziadem good

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Sie 2023r. 23:58  
CYTAT
CYTAT

Bo też jesteś starym, obszczanym dziadem good

Obrazek

Na ciebie srają, a innym wytykasz obejszczanie. Pisto

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 00:57  
Neptyk to medal dla ciebie good good good

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 09:05  
CYTAT
Kumulował się i gdzie szczytował dobrze widać wyżej. I jeszcze czuć tym grzybem. umiech

Bolec inflacja 2% oznacza że za mieszkanie 400 tysięcy po 10 latach trzeba zapłacić 488 tyś.

Mediana zarobków i w Polsce to 4000 zł netto. Co oznacza że po 10 latach pracy masz 480 tysięcy złotych. Pod warunkiem że odkładasz 100%(!) umiech

Otrzymując jedno 500+ lub 800+ przez 10 lat zyskujesz kolejno 60tys lub 96tys zł.

Podczas gdy wydałeś 88 tys więcej przez PISflecję smiech2

Efekty programów socjalnych PiSu mają działanie odwrotne do zamierzonych. Przecież to widać. Czary mary i zasiłki z kapelusza wyciąga Jarosław stary.

Więc wrzuć jakiś konkret żeby można się do tego odnieść. Choćby taką grafikę-wykres jak ta którą ja wrzuciłem, regresie. Póki co poza pobożnym życzeniem nacechowanym ideologicznym zacietrzewieniem nie dałeś z siebie nic więcej...umiech

Niby ciężko oczekiwać od jakiegokolwiek członka waszej menażerii czegoś merytorycznego , ale mimo wszystko wyrażam nadzieję, że masz coś takiego w zanadrzu...umiech

Inflacja jest zjawiskiem niemal naturalnym w świecie ekonomii a jej wzrost o 2 procent to nic złego. Nigdzie w żadnym podręczniku ekonomii nie jest to opisane jako błąd w sztuce. No chyba że w Radomiu...umiech

Napisz mi/ wyjaśnij jak wzrost inflacji o 2 procent w ciągu kilkunastu miesięcy może spowodować wzrost ceny mieszkania z 400 tysięcy na 480 . Tego akurat nie rozumiem i mam nadzieję że mi to wyjaśnisz...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 11:31  
Czy ktoś może to zdementować?umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 11:38  
masz ryży w temacie good
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 11:52  
A jeszcze to dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Znalazłem na internecie i nie wiem czy to prawda...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 11:54  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 12:03  
ryży bolku nie puszczaj mnie tu upadłych celebrytów ala jakimowicz...
co tu dementować, korwin ładnie wytłumaczył swoje tezy, nawet przykłady podawał...a ze nie wszyscy zrozumielinie wiem

uśmiechuśmiechuśmiech twój ziomek
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 14:53  
Ci sami co się teraz oburzają za wyczyn Niedzielskiego , jescze nie tak dawno byli za segregacją sanitarną i covid-passem. To by było na tyle w tej kwestii. Zresztą chyba tylko konfa ma moralne prawo do jego krytyki , bo w czasie epidemii zachowali się przyzwoicie. Gazeta Wyborcza czy rysownik Andrzej mogą co najwyżej sobie ulżyć do zdjęcia ryżej hieny...umiech

Obrazek

Ten mem jest uspołeczniony z profilu
https://twitter.com/MichalSchurmann

gość nienawidzi po równo pisiorów i POKO-muny a popiera Konfę całym sercem. Pewnie znasz jego działalność , chyba że twoje opowiastki to ściema...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:06  
bolku, wchodzisz od razu w na trzy pokolenia , ja nawet nie zwróciłem uwagi , że to z wyborczej, śmieszne i tyle a doszukiwać się kto tam ma racjępotluczony
nie znam chłopa, mi wystarczy racjonalne podejście życia i np poruszenie tematu prawa własności mieszkańumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:09  
Obrazek

A ten gagatek ( też zwolennik konfy) to już prawdziwy radykał. Ja przy nim zdaję się łagodny niczym baranek...umiech

https://twitter.com/TonyChin02/status/1688696972780183552

Więc ja takich gości obserwuję na Twiterze , a kogo obserwujesz ty dziadku opasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj łże jak pies udając niezależnego...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:15  
CYTAT
bolku, wchodzisz od razu w na trzy pokolenia , ja nawet nie zwróciłem uwagi , że to z wyborczej, śmieszne i tyle a doszukiwać się kto tam ma racjępotluczony
nie znam chłopa, mi wystarczy racjonalne podejście życia i np poruszenie tematu prawa własności mieszkańumiech

Typowy wyborca Hołowczyca...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:17  
Pochwalił lekarza w nagrodę.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:31  
O juz pachołka z szafy ryży bolku wypuściłeś?
Ty też z tych co zalegają jak pluskwy cudzą własność?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sie 2023r. 15:52  
Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców - lokalnej komórki POKO-muny, dziadku opasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj walczy o praworządność...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 548 549 550 551 552 553 554 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »