NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 545 546 547 548 549 550 551 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 10:20  
Ile tusk....

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 10:20  

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 12:37  
CYTAT
oj tam bolku, podobno sam prezes głosował za likwidacjąuśmiech
ale jak teraz sam jeździ na front a kowalski brał udział w powstaniu to nie ma się czego obawiać... a jak jeszcze po wyborach bąkiewicz zostanie ministrem obrony to już możemy iść na wojnę

ale i tak już jest postęp w wykrywaniu, z kilku miesięcy do kilkunastu godzin

wiesz już co się stało , że się wam zesrało?

Nie mam pojęcia kto za tym głosował , ale pamiętam kto to firmował. Obawiam się ze nie był to jaro, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Gdybym ja decydował to kazałbym strzelać. Pewnie oznaczałoby to wybuch wojny z Białorusią ( i być może z Ruskimi) , ale pewne kwestie trzeba traktować poważnie...umiech

Zresztą wojna oznacza mobilizację i wielu z was wojowników walki o praworządność miałoby okazję udowodnić swoją wartość. Pewnie odbyliście służbę wojskową i potraficie obsłużyć kałacha albo chociaż peema...umiech

Już widzę te nagłówki : elitarny oddział do zadań specjalnych " cmentarne hieny" ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 13:11  
nie no, jak na klęczący kraj nie przystoi nam taka agresja :cwaniak:
strzelić to co najwyżej dudu może groźną minę, to ma opanowane good
Obrazek

jak by tak granica była strzeżona...
Obrazek
ale zamiast wagnerowców musiałby atakować wściekłe baby good

nie ma co bolku, jak to mówicie - jesteście potęgągood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 14:20  
Tak sobie szybko policzyłem że granica polsko-białoruska i polsko-rosyjska liczy ponad pięćset kilometrów. Gdyby ustawić na niej co jeden metr żołnierza strażnika granicznego czy policjanta to wyszło mi że trzeba ich ponad pół miliona. Trochę trudne do zrealizowania ale być może w Wolnej Polsce ktoś się nad tym pochyli, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj u was jest hieną dyżurną...umiech

Myślę że jak Tusk przejmie stery to Putin się obsra i odpuści takie prowokacje. Łukaszenko to jego przydupas , więc sam nie będzie podskakiwał. W każdym razie wszyscy nasi wrogowie zrozumieją że Polska jest silna jak nigdy. I jak to było w tej piosence: żaden mada faka nie podskoczy do Polaka...umiech

A co sądzisz o tej waszej spec jednostce? Myślisz że gruby albo regres nadają się na komandosów? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 14:39  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 14:47  
jak postraszą dziada to pół miliona się znajdzie, najwyżej z miesięcznicy ściągną good
putin nie musi nas straszyć, jak będzie chciał to nas kupi...

myślę ,że spec powstaniec kowalski z bąkiewiczem wystarczą na tą chwilę

to co tam się bolku stało , że się wam zesrało?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 14:47  
CYTAT
Obrazek

A ja sądzę że Pinokio kłamie prawie tak samo jak ryży. W końcu był jego doradcą i znają się jak łyse konie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 14:54  
CYTAT
jak postraszą dziada to pół miliona się znajdzie, najwyżej z miesięcznicy ściągną good
putin nie musi nas straszyć, jak będzie chciał to nas kupi...

myślę ,że spec powstaniec kowalski z bąkiewiczem wystarczą na tą chwilę

to co tam się bolku stało , że się wam zesrało?

Pamiętaj że Ryszard Cyba też oglądał TVN i to głównie od nich czerpał inspirację , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest zalogowany w waszym sztabie...umiech

Może właśnie jego imieniem powinniście nazwać waszą spec jednostkę. Specjalna jednostka działań dywersyjno rozpoznawczych " Cmentarne hieny" imienia Ryszarda Cyby. Mnie się to wydaje akuratne...umiech

Podejrzewam że ten helikopter wleciał na nasze terytorium bo taki jest zamiar Putina. Chce straszyć społeczeństwo i dac rządzącym pretekst do przełożenia wyborów. Poważni ludzie na Twitterze jak Tomasz Lis czy Tomasz Wiejski o tym piszą. Coś jest na rzeczy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 15:02  
żyjesz przeszłością a tu ruskie wiertaljoty, rakiety latają sobie gdzie chcą a zwierzchnik sił zbrojnych stroi głupie miny mlotek
ja oglądam tvp , podoba mi się nowa narracja gangreny , ze niby jesteśmy twardzi w polityce międzynarodowej

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 15:52  
CYTAT
żyjesz przeszłością a tu ruskie wiertaljoty, rakiety latają sobie gdzie chcą a zwierzchnik sił zbrojnych stroi głupie miny

Dzisiejszą Przyszłością to żył "Reset" Dziadku cool girl To związek partnerski stulecia.

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 15:53  
Może i oglądasz TVP, ale postawiłbym sporą sumę pieniędzy, że TVN oglądasz dużo częściej, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który dzisiaj rządzi waszą menażerią...umiech

Wstydzicie się tego TVN-u jakbyście podskórnie czuli że to nic dobrego. TVP i TVN to gnojówka, szkoda na to czasu. Jeszcze niedawno uważałem Polsat za w miarę obiektywny ale niestety to poczucie już minęło. Kiedy krwawy karzeł z TVN został dyrektorem programowym, to można się było domyślić konsekwencji...umiech

A co pisiory mają robić w tej sytuacji? Kolejny raz się ośmieszyli i zamiast skończyć to puste pierdo.nie o naszej mocarstwowości idą w zaparte...umiech

Żyję przeszłością bo dzięki temu wiem jak było. I nikt mnie nie przekona że ryży ze swoją tęczową ekipą to jest lepsza alternatywa...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 16:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 16:24  
CYTAT
żyjesz przeszłością a tu ruskie wiertaljoty, rakiety latają sobie gdzie chcą a zwierzchnik sił zbrojnych stroi głupie miny mlotek
ja oglądam tvp , podoba mi się nowa narracja gangreny , ze niby jesteśmy twardzi w polityce międzynarodowej

Donek może mówić co tylko zechce, ale to ze ktoś w to wierzy bez przymusu,,, to objaw masochizmu.

Obrazek
Objaw kundlizmu

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 17:49  
Długo Pisy bajkopisarze. Gospodarczy imbecylowie. Nie takie wały jak OFE poleciały za ich kadencji hipokryci.

Tylko Donald może przynieść dobrą zmianę. Polska w budowie!
umiech

Mój głos oddany na Koalicję Obywatelską "wyzeruje" głos Bolca Stolca oddany na złodziei z PiSdu. I zwycięzcy mniejsze zło. Nastanie długo oczekiwana praworządność i demokracja.

umiech

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 18:02  
ObrazekDługo Pisy bajkopisarze. Gospodarczy imbecylowie. Nie takie wały jak OFE poleciały za ich kadencji hipokryci.

Tylko Donald może przynieść dobrą zmianę. Polska w budowie!
umiech

Mój głos oddany na Koalicję Obywatelską "wyzeruje" głos Bolca Stolca oddany na złodziei z PiSdu. I zwycięzcy mniejsze zło. Nastanie długo oczekiwana praworządność i demokracja.
Obrazek
umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 18:51  
CYTAT
Może i oglądasz TVP, ale postawiłbym sporą sumę pieniędzy, że TVN oglądasz dużo częściej, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który dzisiaj rządzi waszą menażerią...umiech

Wstydzicie się tego TVN-u jakbyście podskórnie czuli że to nic dobrego. TVP i TVN to gnojówka, szkoda na to czasu. Jeszcze niedawno uważałem Polsat za w miarę obiektywny ale niestety to poczucie już minęło. Kiedy krwawy karzeł z TVN został dyrektorem programowym, to można się było domyślić konsekwencji...umiech

A co pisiory mają robić w tej sytuacji? Kolejny raz się ośmieszyli i zamiast skończyć to puste pierdo.nie o naszej mocarstwowości idą w zaparte...umiech

Żyję przeszłością bo dzięki temu wiem jak było. I nikt mnie nie przekona że ryży ze swoją tęczową ekipą to jest lepsza alternatywa...umiech

To chodziłbyś bez pieniędzygood
Wstydzicie to się wy, wyznawcy pisu, nikt nie głosuje,marny bo marny ale procent trzymacie,tak jak z disco polo...przypał się przyznać ale na potupajach Janusze wszystkie teksty znajągood
To jest fenomen ,nie bolek?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 18:54  
CYTAT
CYTAT
żyjesz przeszłością a tu ruskie wiertaljoty, rakiety latają sobie gdzie chcą a zwierzchnik sił zbrojnych stroi głupie miny

Dzisiejszą Przyszłością to żył "Reset" Dziadku cool girl To związek partnerski stulecia.

Obrazek

Dogadajcie się z bolkiem kto aktualnie stoi na straży gangreny z Żoliborza, jeden rozum na spółkę nie daje dobrych efektówgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Sie 2023r. 18:55  
Zawsze bawi...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 06:50  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 08:22  
CYTAT
Eminencjo inkontynencjo , mamy awarię hydrauliki. Proszę ściągnąć ufajdaną bieliznę i udać się do łazienki...umiech

stolec popatrzył ponownie na grafikę, ogarnął ciasnym umysłem i wydarzyło się co później opisał. uśmiech

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 09:22  
Gruby zamiast wypisywać jakieś głupoty, lepiej zabierzcie szwabowi dostęp do internetu. Nie wiem czego aktywujecie go na chwilę a później znika na dłużej. Usuńcie mu konto i oddajcie przysługę całej ludzkości. Z góry dzięki...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 11:49  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 15:05  
CYTAT

To chodziłbyś bez pieniędzygood
Wstydzicie to się wy, wyznawcy pisu, nikt nie głosuje,marny bo marny ale procent trzymacie,tak jak z disco polo...przypał się przyznać ale na potupajach Janusze wszystkie teksty znajągood
To jest fenomen ,nie bolek?

Skoro tak twierdzisz, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią. Nie wstydzę się tego że w 2020 głosowałem w drugiej turze na długopisa. Decyzja moja była przemyślana i racjonalna jak sądzę. Lepszy długopis niż ten fircyk Czaskowski...umiech

Disco polo czasem słucham. Nie jest to mój ulubiony gatunek, ale nie mam z tym żadnego problemu. Jak jakaś muza siądzie to może być i disco polo...umiech

Wy natomiast, oprócz pizdasa - któremu ewidentnie musicie wypalić dpfa, wszyscy idziecie w zaparte w kwestii oglądania TVN-u. Już tyle razy to słyszałem, że na mnie to nie działa...umiech

TVP nie oglądam bo tego oglądać się nie da. Jeżeli spośród natłoku informacji okazuje się że to co wrzucam z Twittera później pokazują Wiadomości nie jest moją przewiną. Ktoś tam przeszukuje sieć i wyciąga czym można przywalić w ryżego. Akurat tutaj jest nam po drodze. Nigdy nie ukrywałem że Tuska i jego tęczową bandę uważam za większe zagrożenie niż pisiorów. Ci są zwykłymi szkodnikami, ale powrotu ryżego chyba bym nie zdzierżył...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 15:50  
Spoko Stolec. Ja wyzeruję twój głos i Donaldzik wygra. TVN super stacja. Same ciekawe programy. I przynajmniej prawdę mówią. Nie to co ta pislodziejska partyjna propaganda w TVP rodem z PRL-U.

Nie wiem dlaczego wklejają Donalda z reklamówkami Portugalskiego dyskontu w czasie kiedy tłuste koty z Pisu okradają Polaków. nie wiem

Bolec odnośnie pytania do wykresu o inflacji. Po pierwsze rozjazd widać wcześniej niż 2020. Przyjrzyj się dokładnie. Po drugie 500+ na pierwsze dziecko wprowadzono później. Po trzecie rynek reaguje odpowiednio później (dlaczego tego nie rozumiecie?). Po czwarte nawet Kaczyński gospodarczy imbecyl to przyznał a wasze ideologiczne zacietrzewienie nie pozwala przyjąć. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Sie 2023r. 16:10  
CYTAT
Obrazek

To jest właśnie ta rozjeżdżająca się narracja...umiech

Sam sobie strzeliłeś w kolano. Widać rozjazd good
Widać pisfację choć przykrywaną antypolską narracją złodziei PiSu. i tarczą z dykty na stawkach VAT.
ok

Prywatna wiadomość 

«« « ... 545 546 547 548 549 550 551 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »