|
|
|
A tam od razu na straży . Myślisz , gruby , że mnie obchodzi cokolwiek dobre imię Pinokia? Bardziej chodzi mi o to kto mu wypomina obsranie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Straszą te szury z PiSdu wszystkim i wszystkimi. Żałosne.
Zagrożenia są im na rękę. Taka narracja sprawia że mogą się wydawać mniejszym zagrożeniem. Pozwala uśpić czujność i odwrócić uwagę. Brunatny Stolec nie jest zdrowy. Nie jest też straszny. Po prostu śmierdzi i świadczy o chorobie. Ps. Pamiętajcie jesień należy do Donalda. Donald - Tak! Duck? - zawsze f*ck! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Straszą te szury z PiSdu wszystkim i wszystkimi. Żałosne. Zagrożenia są im na rękę. Taka narracja sprawia że mogą się wydawać mniejszym zagrożeniem. Pozwala uśpić czujność i odwrócić uwagę. Brunatny Stolec nie jest zdrowy. Nie jest też straszny. Po prostu śmierdzi i świadczy o chorobie. Ps. Pamiętajcie jesień należy do Donalda. Donald - Tak! Duck? - zawsze f*ck! W Wolnej Polsce wszyscy miłujący praworządność doznają ukojenia. Jeszcze będzie pięknie, jeszcze będzie normalnie. Jeszcze deficyt sektora finansów publicznych będzie taki w relacji do PKB jak w 2011 ... Emeryci, nauczyciele i pielęgniarki będą znowu opływać we wszelkie dostatki jak w latach 2007-2015... |
|
|
|
|
Sprawdź sobie PKB w relacji do innych krajów na przestrzeni kilkudziesięciu lat. To jedno.
Drugie to wyprowadzanie długu póz budżet. KNF nie straszny bo mamy sądy i prokuraturę? - wkrótce to się zmieni. Trzecie że te statystyki musisz skorygować przekręt z OFE. Rozmawiać z pisowcem o gospodarce to jak że świnią o fizyce kwantowej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Tym bardziej musimy cierpliwie czekać , aż powróci praworządność i dobrobyt z lat 2007-2015 , regresie. W wolnej Polsce nikt nie będzie fałszował statystyk , bo uczciwi i kompetentni ludzie jak mecenas Koń i sędzia Stuleja , będą tego pilnować...
Wydaje mi się że pisanie przez zwolennika POKO-muny o przekrętach z OFE dokonanych przez pisiorów to trochę za mocne jak dla mnie... |
|
|
|
|
Regresie , na chwilę zapomnijmy o twojej kropce za uchem, i porozmawiajmy poważnie. Weź mi wytłumacz , jak to jest możliwe , że skoro lata 2007-2015 to pasmo sukcesów a ludziom żyło się wówczas dobrze , to dlaczego wasi mocodawcy nie są na czele sondaży? Jak na mój rozum , gdyby większość ludzi uważała tak jak ty/wy , czy Tusk nie powinien teraz punktować kaczora i prowadzić we wszystkich sondażach jako lepsza alternatywa?
Przecież demokracja ( ja za nią nie przepadam , w końcu jestem brunatny) to rządy większości. Co jeżeli większość wyborców znowu wskaże pisiorów? Według dostępnych sondaży , pisiory idą po pierwsze miejsce ( bez samodzielnej większości) , POKOmuna jest druga a konfa trzecia. Nawet jeżeli do Sejmu wejdzie Hołowczyc i ZSL , a nawet tęczowe komuchy to nie stworzą rządu z ryżym ( zabraknie im szabel ). Ja wiem , że przez trzy miesiące dużo się może wydarzyć ale poza waszymi chęciami , to nic nie wskazuje na zwycięstwo waszych mocodawców... |
|
|
|
|
Tusk jest kulą u nogi waszego środowiska. Taka jest prawda obiektywna i sondaże to dobitnie pokazują . Jeszcze trochę i konfa wyprzedzi was w walce o drugie miejsce...
Niech no ryży jeszcze więcej obiecuje , to libki pójdą gremialnie oddać głos na konfę i znowu będziecie w czarnej dupie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bolku w paincie ogarniasz te fotki?
|
|
|
|
|
Też dobre, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
A co ty sądzisz o wartości dodanej, którą ryży wnosi do waszej walki o odzyskanie praworządności? Może chociaż ty byś swoim kolegom, jak pizdas czy regres, zechciał wytłumaczyć pewne kwestie. Bo mnie nie chcą słuchać... |
|
|
|
|
po stokroć powtarzam bolku, koło frędzla lata mi ryży i ich śmieszne potyczki, temat na memy i nic więcej
niepokoi mnie zachowanie dłgopisa i całego pisa w stosunku do sąsiadów, tutaj rozgrywają się dziwne akcje mogące faktycznie wpłynąć na naszą przyszłość |
|
|
|
|
Boli cię ta wolna i praworządna Polska Bolec.
Donald wnosi stop dla złodziejstwa jednej partii. Wnosi odpowiedzialność polityków na karygodne czyny. Wnosi równowagę, pokój i szacunek dla ludzi pracy. Donald, Donald wygrasz. Na prezydenta tylko ty. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT po stokroć powtarzam bolku, koło frędzla lata mi ryży i ich śmieszne potyczki, temat na memy i nic więcej niepokoi mnie zachowanie dłgopisa i całego pisa w stosunku do sąsiadów, tutaj rozgrywają się dziwne akcje mogące faktycznie wpłynąć na naszą przyszłość Zatem po raz kolejny proszę cię powiedz swoim sztabowym kolegom , że z tej ryżej mąki chleba nie będzie ... |
|
|
|
|
CYTAT Boli cię ta wolna i praworządna Polska Bolec. Donald wnosi stop dla złodziejstwa jednej partii. Wnosi odpowiedzialność polityków na karygodne czyny. Wnosi równowagę, pokój i szacunek dla ludzi pracy. Donald, Donald wygrasz. Na prezydenta tylko ty. I jeszcze szacuneczek wnosi dla chłopaków spod celi. Oni przecież też kochają ryżego , regresie... Tylko dlaczego oprócz was bezpartyjnych wolnościowców ( a szerzej widzów TVN) nie jesteście liderami w sondażach? Skoro jest tak dobrze , to dlaczego jest tak źle , regresie? Dlaczego ludzie nie chcą Tuska jako premiera , skoro był i jest taki zajebisty, za jakiego go uważacie? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A tych dwóch gagatków kojarzycie z telewizji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT po stokroć powtarzam bolku, koło frędzla lata mi ryży i ich śmieszne potyczki, temat na memy i nic więcej niepokoi mnie zachowanie dłgopisa i całego pisa w stosunku do sąsiadów, tutaj rozgrywają się dziwne akcje mogące faktycznie wpłynąć na naszą przyszłość Zatem po raz kolejny proszę cię powiedz swoim sztabowym kolegom , że z tej ryżej mąki chleba nie będzie ... bolku, przeca oni cię trolują, nie ma aż tak naiwnych ludzi |
|
|
|
|
Jeżeli to troling to niezwykle udany, albowiem postawiłbym sporą sumę pieniędzy, że regres czy pizdas za ryżego gotowi są pójść do piekła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie jest dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A jak oceniasz działalność mecenasa Konia, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych?
|
|