NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 540 541 542 543 544 545 546 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 14:51  
CYTAT
jak dla ciebie ważniejszy jest gej niż nie stabilny psychicznie zwierzchnik sił zbrojnych....nie wiem no coż , każdy ma swoje priorytety:cwaniak:

z tymi gejami to bym się tak nie rozpędzał na twoim miejscu bo jak gangrena zmieni narrację to głupio potem będzie się tłumaczyćuśmiech
już zmienia zdanie na temat ruskich onuc , tak że ten tego:cwaniak:

Niestabilna psychicznie to jest pani "Joanna z Krakowa" , którą tak zwane "Wolne media" od kilku dni lansują na rzekomą poszkodowaną przez reżim. Każdy kto przykłada rękę do tego wariactwa sam jest niespełna rozumu...umiech

https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1684167025873268737

A jak chcesz posłuchać jak polityk potrafi pier..lić głupoty, to przypomnij sobie słynne przemówienie Bronka Komorowskiego na Jasnej Górze. Moim skromnym zdaniem długopis jeszcze go nie przebił...umiech

Albo jak musiał składać zeznania w tzw aferze marszałkowej. Ponieważ był urzędującym prezydentem nie mógł udać się do sądu bo ucierpiałby jego majestat. I dlatego przesłuchanie odbyło się u niego w pałacu. W każdym razie ponad sto razy odpowiadał: Nie wiem nie pamiętam, nie chcę kłamać! Jak człowiek z taką słabą pamięcią mógł być głową państwa? umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 14:51  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 15:18  
też chciałbym to wiedzieć bolku...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 15:58  
Oprócz widzów TVN-u chyba nikt tego nie wie...umiech

W każdym razie długopis przy Bronku to prawie mąż stanu...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 18:05  
Będzie druga Greta Jachira w Sejmie, od transów. Wszystko zgodnie z planem ogłupiania tępych.
Chłopy są zupełnie niepopularni w RP to proponują tranzycje w druga stronę.
Na lewicy to są intelektualni smakosze,,,

PS.
Stawiam perły babci przeciwko waszym orzeszkom ze Donek obedrze z wyborców tym razem lewice umiech Żeby tylko nie skończyła jak Diduszko umiech

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 18:06  
CYTAT

Obrazek

Tak kończą niekochane kobiety potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 18:22  
Kończą tak jak ty. Jako partyjny troll na forum. Jako pociotek na państwowym garnuszku z załatwioną na lewo pracą . umiech

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 19:45  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lip 2023r. 20:17  
CYTAT

Obrazek

Jaki stan, taki jego mąż...neutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 07:08  
Poza tym "prawie" czyni wielką różnicę, dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 08:26  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 08:39  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 16:53  
Za złodziei z PiSdu tak się dzieje. nie wiem

Nie szanują przyrody w Ojczyźnie co widać i czuć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 17:53  
Ile tego dobra Folksdojcze upchały u nas Regresie? AgroUnia czeka z traktorami żeby to odwieźć gdy skończą obleganie Sejmu za socjalistycznymi dopłatami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 18:39  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 19:41  
Jest i bolek, juz myślałem, że cię za zasługi na wakacje wysłali do apartamentu na pulawskiejgood do tego obiadki w sejmowej:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 20:03  

Obrazek

Patodeweloperka Konfabulacji TKM.

Nowy pomysł na dzietność Ciemnego Ludu na prowincji za miskę ryziu.
Konfederacja przeanalizowała styl życia Polaków. Wyszło, że chcą mieszkać w małych mieszkaniach. Poparcie dla istnienia 12-metrowych lokum jest zrozumiałe. Jest tylko jedna wątpliwość: jak na tych dwunastu metrach zmieszczą się grill, trawnik i dwa samochody?
W gębie wszystko się mieści.

PS.
Sianko dla kuca. Chyba jednak Patoforma Obywatelska nam w zupełności wystarczy,,, tego tandemu nikt by w powiatach nie zdzierżył.
https://www.money(...)32a.html

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 20:19  
CYTAT
Jest i bolek, juz myślałem, że cię za zasługi na wakacje wysłali do apartamentu na pulawskiejgood do tego obiadki w sejmowej:cwaniak:

Niestety wykonuję swoją misję bez żadnych apanaży. Jedyną dla mnie satysfakcją jest po prostu wesołe przekomarzanie z waszym miłym stadkiem. Ktoś mógłby powiedzieć że z hienami nie warto igrać, ale nie byłbym sobą gdybym nie spróbował...umiech

Polityka to brudna gra i zostawiam to ludziom bez żadnych skrupułów. Takim jak pisiory , wy i wam podobni, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 20:58  
CYTAT
CYTAT

Niestety wykonuję swoją misję bez żadnych apanaży. Jedyną dla mnie satysfakcją jest po prostu wesołe przekomarzanie z waszym miłym stadkiem. Ktoś mógłby powiedzieć że z hienami nie warto igrać, ale nie byłbym sobą gdybym nie spróbował...umiech

Polityka to brudna gra i zostawiam to ludziom bez żadnych skrupułów. Takim jak pisiory , wy i wam podobni, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie...umiech

No nie bolku ..zupełnie odwrotnie, ty pracujesz a ja się droczę, tak jak że wszystkiem, co robicie i mówicie jest całkowicie odwrotniegood

A pachołka swojego wypuściłeś z szafy też dla draki?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 21:22  
Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Żaden z was nie ogląda TVN-u, na POKO-munę nie głosuje, i z żadnym sztabem nie ma nic wspólnego...umiech

Napiszę to po raz kolejny: gdybym za każdym razem jak usłyszę/zobaczę ten tekst dostawał jeden grosz, to byłbym dziś milionerem...umiech

Mnie nie oszukasz. Być może są tu ludzie którzy dają wiarę w to co piszesz niemniej ja się do nich nie zaliczam. Jedno z podstawowych praw igrania z hienami mówi, żeby nigdy w żadnym wypadku i bez wyjątku im nie wierzyć...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 22:09  
TVN najlepszą stacją naszych braci Amerykanów.

PoKo super partia naszego rodzimego "Niemca". Oczywiście że zagłosuję. Ciebie również Bolek do tego gorąco zachęcam. Wybierz dobrą stronę mocy ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lip 2023r. 23:49  
CYTAT
Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Żaden z was nie ogląda TVN-u, na POKO-munę nie głosuje, i z żadnym sztabem nie ma nic wspólnego...umiech

Napiszę to po raz kolejny: gdybym za każdym razem jak usłyszę/zobaczę ten tekst dostawał jeden grosz, to byłbym dziś milionerem...umiech

Mnie nie oszukasz. Być może są tu ludzie którzy dają wiarę w to co piszesz niemniej ja się do nich nie zaliczam. Jedno z podstawowych praw igrania z hienami mówi, żeby nigdy w żadnym wypadku i bez wyjątku im nie wierzyć...umiech

No i zaś wszystko na opak napisalesuśmiech
Że jesteście nie reformowalni też już przyjąłem :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lip 2023r. 00:15  
CYTAT
Moim skromnym zdaniem długopis jeszcze go nie przebił...umiech

Nie skromnym tylko gównianym zdaniem good

Ten twój Dupa przy Komorowskim to jak niedorozwój przy profesorze good

https://twitter.com/Ewa0909Ewa/status/1683574117100912640

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lip 2023r. 07:01  
CYTAT
TVN najlepszą stacją naszych braci Amerykanów.

PoKo super partia naszego rodzimego "Niemca". Oczywiście że zagłosuję. Ciebie również Bolek do tego gorąco zachęcam. Wybierz dobrą stronę mocy ok

TVP to gówno podane na talerzu. TVN to takie samo gówno tyle że zapakowane w eleganckie pudełko. To by było na tyle w tej kwestii...umiech

POKO-muna nie jest super. Doceniam twoją szczerość ( w końcu przestajecie się wypierać) niemniej to nie niczego nie zmienia. Wasi mocodawcy już rządzili, regresie. Moja ocena tych rządów jest bardzo słaba ( niedostateczna), zatem nie widzę tu nic godnego uwagi...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lip 2023r. 07:07  
CYTAT

No i zaś wszystko na opak napisalesuśmiech
Że jesteście nie reformowalni też już przyjąłem :cwaniak:

Skoro tak twierdzisz dziadku pizdasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy ilu tam jeszcze waszych stronników na tym forum...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lip 2023r. 07:08  
CYTAT

Nie skromnym tylko gównianym zdaniem good

Ten twój Dupa przy Komorowskim to jak niedorozwój przy profesorze good

https://twitter.com/Ewa0909Ewa/status/1683574117100912640

Pizdas pisałem ci już że ci śmierdzi z gęby, od tej ryżej kutangi co ją miętosisz w ustach?umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 540 541 542 543 544 545 546 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »