|
|
|
Ta ryża faja co ją miętosisz w ustach chyba jest niezbyt świeża, pizdas. Zaczynasz mamrotać niczym podtruty...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stolec, to ty po prawej?
|
|
|
|
|
Wypluj to mięso, pizdas, bo strasznie capi...
|
|
|
|
|
Nie ,żebym się wam wcinał chłopacy w wymianę uprzejmości ale moja stara chciałaby żebym tak patrzył na nią przy obiedzie jak ten chłopak patrzy na jarka
|
|
|
|
|
1410 2015 2019 2023 Już dawno nie było Rebusa chłopcy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie ,żebym się wam wcinał chłopacy w wymianę uprzejmości ale moja stara chciałaby żebym tak patrzył na nią przy obiedzie jak ten chłopak patrzy na jarka Ten chłopak to faflun , dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski,czy który tam dzisiaj przejął stery w waszej ekipie. Co ty internetu nie przeglądasz? |
|
|
|
|
Algorytm nie podpowiada mu pisowskich stron tak jak to robi tobie dobrodzieju.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Nie ,żebym się wam wcinał chłopacy w wymianę uprzejmości ale moja stara chciałaby żebym tak patrzył na nią przy obiedzie jak ten chłopak patrzy na jarka Ten chłopak to faflun , dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski,czy który tam dzisiaj przejął stery w waszej ekipie. Co ty internetu nie przeglądasz? Myślę że każdy z was jakby stał koło ryżego to też by się tak ślinił. O podejrzanej wypukłości w kroczu już nawet nie wspominam... Musiałem poprawić bo się regres wciska. On ma pewnie na samą myśl o ryżym bolesną erekcję... |
|
|
|
|
CYTAT Algorytm nie podpowiada mu pisowskich stron tak jak to robi tobie dobrodzieju. Czyżbym od ciebie również wyczuwał aromat ryżej kutangi, regresie? Jakoś dziwnie zalatuje... |
|
|
|
|
Tęczowe komuchy nie chcą mecenasa Konia. Chyba pamiętają mu , że był onegdaj pierwszym faszystą RP...
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O kurde, grubo dziadku. Prawie jak oko.press albo tvp info...
|
|
|
|
|
Przyjamniej śmieszne bolkuprocedury powinny być zachowane
A jak tam granatnikowy, dostał chociaż jakieś odszkodowanie dla poszkodowanego za wypadek w pracy? |
|
|
|
|
Pewnie dostanie, jakby nie patrzeć miał wypadek w pracy...
Rzeczywiście śmiesznym jest robienie z niestabilnej psychicznie kobiety ikony. Będzie jak z tym złodziejem Kijowskim czy tym kaszalotem Lampartem... Czasem myślę że ten Jaro to was rzeczywiście podpuszcza i steruje przez swoją agenturę w waszym środowisku. No nie można być aż tak głupim i bezrefleksyjnym w świecie przyrody... |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że to prawda.
Wiem, że to nie polityka, ale myślę, że trzeba nieco ostudzić chamskie klimaty na tym forum, stąd wrzutka nie na temat. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Pewnie dostanie, jakby nie patrzeć miał wypadek w pracy... Rzeczywiście śmiesznym jest robienie z niestabilnej psychicznie kobiety ikony. Będzie jak z tym złodziejem Kijowskim czy tym kaszalotem Lampartem... Czasem myślę że ten Jaro to was rzeczywiście podpuszcza i steruje przez swoją agenturę w waszym środowisku. No nie można być aż tak głupim i bezrefleksyjnym w świecie przyrody... bolku, tusk straszy zaglądaniem w odbyt, gangrena straszy tuskiem i tak się ta kulka gnojowa toczy na tym skupia się uwaga ciemnego narodu, tym czasem wybryki granatnikowego i jemu podobnych przestępców przechodzą bez echa głupi to jest dzisiaj ktoś kto wierzy w cokolwiek przekazywanego ze strony mediów i polityki ale jak widać nie brakuje nawet tutaj takich |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Przyjamniej śmieszne bolkuprocedury powinny być zachowane A jak tam granatnikowy, dostał chociaż jakieś odszkodowanie dla poszkodowanego za wypadek w pracy? jeszcze pracują, na razie wiadomo że nikt go nie odpalił (nikt nie nacisnął spustu). Może się okazać, że nie było żadnego wybuchu, a jeśli to nie przejdzie to pewnie Putin zdalnie odpalił. Czyli zamach. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT bolku, tusk straszy zaglądaniem w odbyt, gangrena straszy tuskiem i tak się ta kulka gnojowa toczy na tym skupia się uwaga ciemnego narodu, tym czasem wybryki granatnikowego i jemu podobnych przestępców przechodzą bez echa głupi to jest dzisiaj ktoś kto wierzy w cokolwiek przekazywanego ze strony mediów i polityki ale jak widać nie brakuje nawet tutaj takich Może i nawet przyznałbym ci rację , dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski,czy który tam dzisiaj ma dyżur w waszym sztabie, gdyby nie właśnie twoja przynależność partyjna... Ta drobna , ale ważna kwestia determinuje ciebie i każdy twój głos na tym forum. I twoich sztabowych kolegów też rzecz jasna! |
|
|
|
|
CYTAT jeszcze pracują, na razie wiadomo że nikt go nie odpalił (nikt nie nacisnął spustu). Może się okazać, że nie było żadnego wybuchu, a jeśli to nie przejdzie to pewnie Putin zdalnie odpalił. Czyli zamach. Zamach to był pod mieszkaniem senatora Brejzy (Łajzy) z Koalicji Obywatelskiej , grubasie. No wiesz jakiś dreszcz mu podpalił toj-toja pod oknem i zaraz było że to Ziobro z Kamińskim próbowali się go pozbyć... Lepiej gadaj dziku , jak tam forma po wczasach? Ja wiem że najpierw masa potem rzeźba , ale żebyś nie przesadził... |
|
|
|
|
Miłujący praworządność mają nowego męczennika za wolność i demokrację...
|
|
|
|
|
Majątek Daniela Obajtka - ile dorobił się za czasów PKN Orlen?
https://www.facebook.com/watch/?v=1252536232097474 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT bolku, tusk straszy zaglądaniem w odbyt, gangrena straszy tuskiem i tak się ta kulka gnojowa toczy na tym skupia się uwaga ciemnego narodu, tym czasem wybryki granatnikowego i jemu podobnych przestępców przechodzą bez echa głupi to jest dzisiaj ktoś kto wierzy w cokolwiek przekazywanego ze strony mediów i polityki ale jak widać nie brakuje nawet tutaj takich Może i nawet przyznałbym ci rację , dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski,czy który tam dzisiaj ma dyżur w waszym sztabie, gdyby nie właśnie twoja przynależność partyjna... Ta drobna , ale ważna kwestia determinuje ciebie i każdy twój głos na tym forum. I twoich sztabowych kolegów też rzecz jasna! nie nie , bolku wy nie przyznajecie racji, nikt wam nie wmówi , że czarne jest czarne a białe jest białe a jak tam , widziałeś ostatnio jak wasz "dudu" darł japę i strugał miny przy milicjantach? może chociaż tu przyznasz , że coś złego się z nim dzieje |
|
|
|
|
Stanowczo zbyt dużo uwagi poświęcasz na takie drobiazgi, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią. Być może rzeczywiście długopis coś tam odwalił niemniej z tej mąki chleba nie będzie. Zamiast zajmować się duperelami i co rusz urządzać gównoburze zajmijcie się pracą u podstaw...
Wyjdź na ulicę jeden z drugim ( możecie wyznaczyć dyżury) i przekonujcie przechodniów niczym świadkowie Jehowy, że bliskie jest nadejście Pana który poskromi Antychrysta... Tak jak narodowcy wznosili okrzyki: " Lesby geje - cała Polska się z was śmieje..." wy możecie intonować tak: " Lesby geje i transiory nie głosują na pisiory..." |
|
|
|
|
jak dla ciebie ważniejszy jest gej niż nie stabilny psychicznie zwierzchnik sił zbrojnych.... no coż , każdy ma swoje priorytety
z tymi gejami to bym się tak nie rozpędzał na twoim miejscu bo jak gangrena zmieni narrację to głupio potem będzie się tłumaczyć już zmienia zdanie na temat ruskich onuc , tak że ten tego |
|