NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 537 538 539 540 541 542 543 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 10:55  
Pizdas, a pamiętasz gamoniu, jak Tusk szedł do wyborów w 2007 i obiecywał że pielęgniarki będą w końcu godnie zarabiać?umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 10:55  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 11:26  
Obrazek

Potwierdzam , byłem tym synem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 11:33  
Obrazek

Trzeba jeszcze sprawdzić z jakiej partii ten starosta. Pewnie albo pisior albo konfiarz...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 14:58  
Obrazek

Pizdas z ciebie taki dociekliwy gamoń. Sprawdziłbyś czy ci dwaj co poszli do sądu ( który rozstrzygnął kto ma ogarnąć ten bajzel) są z pisu czy konfy? umiech

Swoją drogą niezła akcja. Starosta z PO daje pozwolenie . Prezydent miasta ( PO ) musi to sprzątać i próbuje to zwalić na marszałka województwa ( też z P0) . Przez kilka lat się z tym brandzlują a i tak głównym winowajcą jest Pinokio z pisu...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 17:13  
Bardzo dobrze. Rządzą. Pomagają ludziom. Już niedługo zrobią porządek w tym kaczym dole. umiech

Morawiecki jeż dawano powinien być poza polityką za to co mówił.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 18:17  
Rzeczywiście tempo mają ci samorządowcy imponujące, regresie...umiech

Jak to było w Młodych wilkach? Jak cię złapią za rękę mów że to nie twoja ręka...umiech

Może ty też byłeś samorządowcem regresie za poprzedniego rozdania? Wiele by to tłumaczyło...umiech

Ten Tusk to naprawdę miał pecha. Jak nie powodzie to kryzys światowy. Nawet mafia śmieciowa i vatowska się na niego uwzięły...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 18:48  
Dzbannikarz z Zielonej Góry ( Gaz. Wyb) pisze na Twitterze, że Prezydent Miasta miał kilka lat na usunięcie składowiska odpadów, ale wybrał inne priorytety. Chociażby aquapark...umiech

Ten dzbannikarz to chyba kobieta, ale to mało ważne. W każdym razie narracja się posypała. Jakie to dla nich typowe...umiech

Oprócz zakłamanych i płatnych propagandystów na usługach POKO-muny ( nawet na naszym forum) , to chyba każdy wie że to kolejna gównoburza...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lip 2023r. 23:24  
Stolec w wakacje, w niedzielę robisz dniówkę?
Bida ciśnie czy nie ma kim robić? good

10:55
11:26
11:33
14:58
18:17
18:48

Ale ty durny jesteś good

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 07:27  
Ja jestem jeden a was przynajmniej dziesięciu, pizdas. Nie zapominaj o tym...umiech

Czyli jednak usiłujesz nam wmówić, że Pinokio jest winien temu że trzynaście lat temu starosta zielonogórski wydał pozwolenie szemranej firmie, a kiedy się okazało że to lipa przez następnych kilka lat prezydent miasta i marszałek województwa przepychali się kto ma to ogarnąć? umiech

To Pinokio ludziom ściągnął ten syf na kark?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 08:43  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 08:50  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 08:54  
Jaro ponoć powiedział o Tusku per " ryży". Silniaczki ośmiogwiazdkowcy są mocno oburzeni. Prawda to dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią?umiech

Miałem zamiar głosować na konfe, ale jeżeli się to potwierdzi to chyba zagłosuję na pisiorów...umiech

Ryży ch.j wozi gnój
na niemieckich taczkach...uśmiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:08  
CYTAT
Opozycja od PSL i Hołowni (nie wiem, czy z PO i lewicy też, ale pewnie tak) domagała się objęcia sankcjami gazu LPG z Rosji. Oznaczałoby to braki surowca u nas, a jeśli byłby, to litr kosztowałby 7-8 zł. Polska nie ma rozwiniętej logistyki do importu wystarczających ilości surowca z innych kierunków.

To straszne, co rząd zrobił żeby móc importować więcej z innych kierunków? No nic trzeba sponsorować bandytów.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:10  
CYTAT
Obrazek

Ciekawe czemu nazywają go Pinokioco?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:15  
CYTAT
Obrazek

tego gamonia ze Stalowej Woli?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:21  
Gruby wrócił , byłeś gdzieś na wczasach czy na jakimś szkoleniu w centrali POKO-muny?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:23  
CYTAT

Miałem zamiar głosować na konfe, ale jeżeli się to potwierdzi to chyba zagłosuję na pisiorów...umiech

ani by mi przez myśl nie przeszło , że może być inaczej good
za dużo pracy w to wkładasz

też słyszałem o tym ryżym, ale jakim głosem to mówiłuśmiech

dalej mi nie odpowiedziałeś bolku jak to jest, gówno wylewane ze strony opozycji mogę zrozumieć, pchają się do koryta jak mogą ale czy przy tej waszej zajebistości , dobrobycie, wszechsocjalu, dbaniu o bumelantów dalej musicie odpierdalać takie żenujące szopki, dalej tych waszych biednych pisiorów straszycie tym ryżym diabłem w butach z 3k a przeca wierni po rękach was powinni całować :cwaniak: jak to jestnie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:36  
Czy mam prawo pochwalić prezesa za użycie mojego ulubionego określenia dla Tuska, dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną? Jak sądzę nic nie stoi na przeszkodzie...umiech

Czy ty i twoi koledzy macie prawo bronić ryżego przed atakami prezesa czy kogokolwiek innego? Pewnie , że tak. I to nawet nie tylko prawo ale wręcz obowiązek...umiech

Przecież za to wam płacą...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:43  
odpowiedz godna pinokia zapytanego o cenę chlebauśmiech
z jednej gliny....

24h w służbie, komu płacą widać gołym okiemgoodgoodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 09:45  
Skoro tak twierdzisz dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski , czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 11:57  
życie...bolku, lolku, tw bolku , sąsiedzie ze wschodu czy tam inny pachołku gangreny z żoliborza pracujący w pocie czoła ku utrzymaniu koryta :cwaniak:

proponuje zacząć za wczasu lansować beatkę z obory, wszak to twój nowy przyszły wódz :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 12:31  
Osobiście wysoko ceniłem Beatę Szydło ( jeśli to ją masz na myśli) dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie. Jej zastąpienie Pinokiem to był jeden z większych politycznych błędów prezesa. Obawiam się jednakowoż że jej gwiazda nieco przyblakła i nie będzie już pełniła jakichś ważnych funkcji...umiech

Rozumiem że wasze opinie na ten temat wynikają z jej porównania do Ewy Kopacz. No co ja wam poradzę że Tusk musiał wiać do Brukseli i zostawił wam tą niemotę w swoim zastępstwie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 12:35  
a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 12:53  
CYTAT

To mu się podobało najbardziejgood.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Lip 2023r. 13:39  
CYTAT

Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki...umiech

Gruby kiedyś napisał ,że Ewa Kopacz nie kupiła szczepionek na grypę i chwała jej za to. Tyle że on ( i wy wszyscy) twierdzicie , że ówczesna minister zdrowia postawiła się koncernom a to nieprawda. Za Tuska było takie manko w budżecie , że jakiekolwiek wydatki to musiałaby być sfinansowane kredytem...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 537 538 539 540 541 542 543 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »