|
|
|
CYTAT Jak nie sfrustrowane antysystemowe Słoiki to czerwone rewolucjoniści A co z puczem? Konfa jest lepsza od puczu, ale lud patrzy i nie widzi. A co będzie gdy ścierwojady uruchomią jeszcze puczystów bo TSUE ogłosi ze TK jest nieważny? To byłaby XXI wieczna wersja rozbiorów przez Niemce. Ruskie jakby się chciały przybliżyć do naszych granic,,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie zauważyłem prezesowi też się wydaje że jest emerytowanym zbawcą narodu...chociaż teraz to raz papieża udaje raz trumpa Fantazji to wam nie brakuje Skoro tak twierdzisz tzn że tak właśnie uważasz dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią... |
|
|
|
|
Jest moc w tęczowych komuchach...
|
|
|
|
|
Nazywam się Milijon – bo za miliony
Kocham i cierpię katusze. CYTAT …Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych rojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze wrzuciły na moje bark brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię; i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością, i tam, gdzie inni mówią człowiek, ja mówię Polak; gdzie inni mówią kultura, cywilizacja i pieniądz, ja krzyczę; Bóg, Honor i Ojczyzna (wszystko koniecznie dużą literą); kiedy inni budują, kochają się i umierają, my walczymy, powstajemy i giniemy. Main Furer Donald Tusk socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
I właśnie dlatego w październiku obrońcy praworządności wszelkiej maści ( i wasza ekipa też rzecz jasna) podniesiecie rękę na zbrodniczy reżim i po ciężkich walkach przegracie z kretesem...
O to zapewne chodziło ryżemu , który co prawda w dzieciństwie kolędy śpiewał po niemiecku ale duszę ma romantyczną, polską. Chciałby inaczej , ale to znamię pcha go buntu . Beznadziejnego i skazanego na porażkę , ale natura i duma Polaka są w nim silniejsze... O tym , że wujek Hans od przeszło trzydziestu lat ma go na utrzymaniu ( niesławny KLD) , już nie mówi... O tym , że dla niego zadowolenie wujka Hansa to priorytet też nie raczy wspomnieć... |
|
|
|
|
CYTAT U ludzi typu progres myślenie zaczyna i kończy się na obcisłych rurkach. Ja czekam aż TVN powie pier....ij się w łeb. Będzie jeden wielki huk. |
|
|
|
|
Sponsoring LPG+ wyraźnie osłabł Można przerznąć wybory, stracić 20% sprzedaży ( Budweiser) albo 10 mld w jeden tydzień (Target), wywalić na zbity pysk całe liberalne kuratoria i "nauczycieli" za byt obcesowe stręczenie tematu dzieciakom. Wyciąganie przez transów lepkich łapek po cudze dzieci w przedszkolach, zachęcanie do nieodwracalnego okaleczania, wpuszczanie dewiantów do kobiecych toalet i pod prysznice, do kobiecego sportu musiało się tak skończyć. Nie ma więcej odważnych, zostali tylko pożyteczni idioci. Stąd ta cisza. No i jest ten film który koniecznie warto obejrzeć żeby wiedzieć skąd i dlaczego takie parcie na cudze dzieci. Dlaczego takie parcie na normalizacje dewiacji? Dla kogo to? Pospiesz się zanim zniknie. Nie przejmuj się pi&^%$niem Zielonych Lunatyków ze za 10 lat Ziemia umrze. Nie umrze, najwyżej nas wykończy wirus chińskiej roboty albo kometa. "Sound of Freedom" - czerpie z prawdziwego życia Tima Ballarda, amerykańskiego Agenta Departamentu Bezpieczeństwa Wewnętrznego, któremu przypisuje się uratowanie niezliczonych dzieci, głównie spoza USA, przed handlarzami, którzy sprzedają je do świata prostytucji skierowanej do bogatych pedosów z wpływowych kręgów polityki i mediów. https://www.youtube.com/watch?v=Rt0kp4VW1cI Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT I właśnie dlatego w październiku obrońcy praworządności wszelkiej maści ( i wasza ekipa też rzecz jasna) podniesiecie rękę na zbrodniczy reżim i po ciężkich walkach przegracie z kretesem... O to zapewne chodziło ryżemu , który co prawda w dzieciństwie kolędy śpiewał po niemiecku ale duszę ma romantyczną, polską. Chciałby inaczej , ale to znamię pcha go buntu . Beznadziejnego i skazanego na porażkę , ale natura i duma Polaka są w nim silniejsze... O tym , że wujek Hans od przeszło trzydziestu lat ma go na utrzymaniu ( niesławny KLD) , już nie mówi... O tym , że dla niego zadowolenie wujka Hansa to priorytet też nie raczy wspomnieć... I właśnie bolku to są te twoje wyimaginowane problemy, nie mające w tej chwili wpływu na rzeczywistość... Tyle razy pytam czyje interesy reprezentuje dudu, na czyjej smyczy chodzi, kogonpo jajach drapie, co jest dla niego priorytetem? Nie chcesz, wstydzisz się (głosowałeś na niego) , boisz się chujowej prawdy? |
|
|
|
|
Regres to człowiek 3 zdań rozłącznych. Dziadek mu wtóruje z bezpiecznego dystansu, obsesja czy zakażenie?
|
|
|
|
CYTAT Regres to człowiek 3 zdań rozłącznych. Dziadek mu wtóruje z bezpiecznego dystansu, obsesja czy zakażenie? Ustaw się w kolejce, czekają na takich daj daj daj |
|
|
|
|
CYTAT I właśnie bolku to są te twoje wyimaginowane problemy, nie mające w tej chwili wpływu na rzeczywistość... Tyle razy pytam czyje interesy reprezentuje dudu, na czyjej smyczy chodzi, kogonpo jajach drapie, co jest dla niego priorytetem? Nie chcesz, wstydzisz się (głosowałeś na niego) , boisz się chujowej prawdy? No tak bo otaczająca nas rzeczywistość to teatr dla gojów. Duda jako pół Ukrainiec a pół Żyd już nas sprzedał. W miejscu gdzie mieszkamy powstanie Judeopolonia a CPK to utajniony bunkier dowodzenia gdzie będą urzędować "Żymianie" , którzy muszą uciekać z Palestyny bo sobie nie dają rady z Arabami... Głosowałem na długopisa , bo w drugiej turze miałem do wyboru jego i Trzaskowskiego. Mimo wszystkich moich zastrzeżeń do obecnego prezydenta-rezydenta, postawiłbym sporą sumę pieniędzy że i tak jest lepszy niż byłby ten gamoń z Warszawy. Pomoc na Ukrainę i tak by szła, świece chanukowe i tak by płonęły , a tylko by brakowało żeby głowa państwa chodziła ze zboczeńcami w paradach równości... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Regres to człowiek 3 zdań rozłącznych. Dziadek mu wtóruje z bezpiecznego dystansu, obsesja czy zakażenie? Ustaw się w kolejce, czekają na takich daj daj daj Schlebiasz sobie. Nie pamiętam kiedy chciało mi się Was personalnie podsumować mimo nieustannych personalnych zaczepek. Wasze życie jest jak Sok z Buraka. Ale znam ciężkie przypadki w tej rodzince
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Twoje przepowiednie się sprawdzają bolec. Na ten widok Kaczyński na ośle kierowanym przez szofera udaje się w przeciwną stronę. Jedziesz Donald! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Donek sięga po Cyby i Diduszki. Niedobrze, oj niedobrze Panowie. Będzie przesilenie i wejście smoka TSUE
|
|
|
|
CYTAT Twoje przepowiednie się sprawdzają bolec. Na ten widok Kaczyński na ośle kierowanym przez szofera udaje się w przeciwną stronę. Jedziesz Donald! Twoje donosy za to nie bardzo regresie... A żeby ci rudy bolec udrożnił stolec. I przy okazji nauczył trochę rozumu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam sondaże , pizdas? Ryży prowadzi was do zwycięstwa?
Ja bym powiedział , że nie za bardzo. Jeszcze jeden "marsz miliona" i Konfa was wyprzedzi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jak tam sondaże , pizdas? Ryży prowadzi was do zwycięstwa? ,,Skąd je kupić''.A nie powinni być gdzie je kupić?Wydaje mi się że prześwietlą tą panią lepiej i wyjdą jeszcze nowe fakty niekoniecznie na Jej korzyść.
Ja bym powiedział , że nie za bardzo. Jeszcze jeden "marsz miliona" i Konfa was wyprzedzi... |
|
|
|
|
Opozycja od PSL i Hołowni (nie wiem, czy z PO i lewicy też, ale pewnie tak) domagała się objęcia sankcjami gazu LPG z Rosji. Oznaczałoby to braki surowca u nas, a jeśli byłby, to litr kosztowałby 7-8 zł. Polska nie ma rozwiniętej logistyki do importu wystarczających ilości surowca z innych kierunków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|