|
|
|
Nie jestem taki pewien , dziadku. Chyba twoja/wasza ulubiona telewizja bardziej dokazuje w tej kwestii. Pytałem się już ciebie , jak ci się udaje to pogodzić? No wiesz niby konfiarz , a z drugiej strony TVN24...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czerwona wyspa PISokomuny bolszewickiej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce regresie skończymy z bolszewizmem raz na zawsze. Już no towarzysz Zandberg o to zadba...
|
|
|
|
|
CYTAT Nie jestem taki pewien , dziadku. Chyba twoja/wasza ulubiona telewizja bardziej dokazuje w tej kwestii. Pytałem się już ciebie , jak ci się udaje to pogodzić? No wiesz niby konfiarz , a z drugiej strony TVN24... Po co pyasz jak nie przyjmujesz odpowiedzi |
|
|
|
|
Obawiam się że wyparcie to nie tylko moja domena...
|
|
|
|
|
znowu ten zły Niemiec nas przeciągnął i to na naszej ziemi! |
|
|
|
|
PKP Cargo osiągnęło również rekordowy zysk. Dziękuję że mogłem pomóc. Pozdrawiam...
https://inwestycje.pl/gielda/pkp-cargo-mialo-148-mln-zl-zysku-netto-1-0663-mln-zl-zysku-ebitda-w-2022/ Naprawdę warto obejrzeć. Coś pięknego: https://twitter.com/Zdziszko/status/1681765519303557121 |
|
|
|
|
Chyba zacznę obserwować pana Jakuba. Ciekawy przypadek. Ma postawione zarzuty prokuraturskie za swoją prezesurę w PKP, ale pewnie jest niewinny. To na sto procent zemsta polityczna, tak jak w przypadku mecenasa Konia... |
|
|
|
|
https://www.parkiet.com/transport/art38423711-przewozy-intermodalne-w-polsce-nadal-maja-dobre-perspektywy
Wojna w Ukrainie i różne zawirowania za naszą wschodnią granicą oraz w całej UE spowodowały osłabienie pozycji Polski jako kraju tranzytowego. To chwilowo negatywnie wpływa na przewozy kontenerów. O tym już pan Jakub nie informuje. Co za przypadek... |
|
|
|
|
Nivea ( czy jak ci tam). Masz jeszcze coś fajnego do zweryfikowania?
A może tylko wklejasz gotowce? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Bo Jaro jest kryptogejem i boi się kobiet... |
|
|
|
|
Z tymi zyskami bolo to tak nie szalej, cos mi sie ostatnio obiło o uszy ze chwalili się zyskami chyba jakiegoś lotniska , co się później okazało wliczyli do nich działkę która dostali od rządu
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku grubasie regresie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Łykasz wszystko jak pelikan i na siłę próbujesz wciskać innym, bolku,art800plusie,grubasie,cieniasie,komuchu, ormowcu czy inna pisowska hieno kurczowo trzymająca się koryta też ci tak ładnie tytułów dodam
|
|
|
|
|
Ja ciebie też dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Oglądają TVN24 , wierzą we wszystko co zobaczą , a jeszcze będą innym zarzucać że łykają! Kometo przybywaj... |
|
|
|
|
A znalazłeś tą propagandę z tvn która wrzuciłem? dalej ze swym klonem jednojajecznym szukacie moich dowodów poparcia tuska?
No wiem wiem , nie musisz widzieć, czujesz... każdy kto szydzi z prezesa jest od tuska Ps właśnie słucham ostatniego wywiadu z kowalskim 20min tusk ,tusk,tusk...zbadajcie chłopa i interweniujcie |
|
|
|
|
Twoja obecność na tym forum jest wystarczającym dowodem, dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
To dopiero czego dowodzi twoja obecność
Bolku, grubasie, cieniasie, komuchu,wielbicielu sąsiednich narodów |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszym stadkiem...
Przede wszystkim moja obecność dowodzi , że nie możecie się tutaj panoszyć swobodnie... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Przede wszystkim moja obecność dowodzi , że nie możecie się tutaj panoszyć swobodnie... Nie zauważyłem prezesowi też się wydaje że jest emerytowanym zbawcą narodu...chociaż teraz to raz papieża udaje raz trumpa Fantazji to wam nie brakuje |
|