|
|
|
CYTAT I jeszcze jedno pytanie. Oglądam czasami występy ryżego i jego objazdowej rewii po " ten kraj" i zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Do niedawna wszystkie mitingi obrońców praworządności wszelkiej maści odbywały się pod unijną flagą ( pies ją obsrał ) , a teraz królują nasze barwy biało-czerwone. Jako człowiek spostrzegawczy i dociekliwy domniemywam że to element jakiejś strategii wyborczej. Pewnie nic wam to nie da, ale chciałem się dowiedzieć czy mam trafne spostrzeżenia? Czy któryś z chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców może mi to wyjaśnić po starej znajomości? Może być po niemiecku, dziewięć lat się uczyłem tego języka więc coś tam jeszcze zostało... Herr Boleslaw, Gelb und Blau sind heute deine Lieblingsfarben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kościół nie chce Boga,ale pragnie BOGActwa.
Sasin podarował miecz łojcu Rydzykowi. Pamiętać należy że wcześniej Taddeo otrzymał replikę zbroi rycerskiej. Jakoś nie przypominam sobie aby w Nowym Testamencie lub apokryfach innych apostołów,było coś o "zapędach"Chrystusa jako wojownika. A ten "miecz" pewnie pół roku leżał pod rynną,nabrał patyny,a ktoś na tym niezle zarobił. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Od czasu"dojnej zmiany",długi szpitali wzrosły o 8 mld.zł.zlikwidowano 20 000tys łóżek w publicznych placówkach,w wielu przypadkach szpitale sprywatyzowano.
Padło niemal 900 aptek. Za nieRządów Morawieckiego mamy - Wyjątkowo niską liczbę narodzin od czasu po II WS. - Rekordową liczbę zgonów. Jest to katastrofa demograficzna,ale takiego starucha, co to obchodzi? O Kaszalocie z Żoliborza nie wspomnę.Ten to już dawno odleciał. Ktoś napisał do Mateusza-Pan popełnił wiele błędów. Morawiecki odpisał-Ja niepopełniam rzadnyh błenduf. Taki test.Co byłoby gdyby... Na salę obrad w Sejmie wchodzi policjant z Centralnego Biura Antykorupcyjnego i mówi: Za 5 minut wejdzie tu grupa specjalna aby zatrzymać wszystkich, którzy biorą łapówki.Proszę nie wstawać z miejsc. Po dwóch minutach sala byłaby niemal pusta. Zostałby jeden,ten głuchy. ------------------- Cena biletu na zwiedzanie Wawelu/Wawela wzrosła do 179 zł od osoby dorosłej i 139 od dziecka. Ciekawe ile płaci Jarek odwiedzający grób brata? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Herr Boleslaw, Gelb und Blau sind heute deine Lieblingsfarben Du bist gut deutsche patriote auch , opa... |
|
|
|
|
Bolo jak zwykle se pie#dolo.
Tymczasem pacjenci w szpitalach zrzutki na telewizor robią. Taka bieda w kraju że nawet na pacjentach trzeba skubać na czymś tak ekskluzywnym jak oglądanie telewizji. Reklamy Nowego pisowskiego Ładu mogą sobie pooglądać w zamian. Chory kraj zepsuty przez złodziei z PiSu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Bolo jak zwykle se pie#dolo. Tymczasem pacjenci w szpitalach zrzutki na telewizor robią. Taka bieda w kraju że nawet na pacjentach trzeba skubać na czymś tak ekskluzywnym jak oglądanie telewizji. Reklamy Nowego pisowskiego Ładu mogą sobie pooglądać w zamian. Chory kraj zepsuty przez złodziei z PiSu. Boli was Wielka Polska , regresie . Oj boli... A ty wiesz , że te telewizory w szpitalach na monety to już są tak ze dwadzieścia lat? |
|
|
|
|
Opisałem się bolku ale stiwerdzilem ,ze szkoda na was strzepic ryja i skasowałm, dla was już nie ma ratunku...
Idź tam może Ci rydzu da pomachać szabelką... |
|
|
|
|
Piłeś? Nie pisz , jak mówi internetowe porzekadło, dziadku...
|
|
|
|
|
W twojej wielkiej PL Lepiej bym wyszedł gazujac i bumelujac, przynajmniej wiedziałbym , że mój głos jest na wagę złota a władza dba o mój dobrostan zapewniając mi środki na bieżącą konsumpcję
Ty po trzeźwemu pleciesz farmazony...odlatujac w propagandzie na równi z prezesem |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz , dziadku...
Błogosławiona niech będzie ziemia po której stąpa święta noga prezesa... |
|
|
|
|
CYTAT Błogosławiona niech będzie ziemia po której stąpa święta noga prezesa... I święte kule ciągnące się po świętej ziemi |
|
|
|
|
CYTAT Błogosławiona niech będzie ziemia po której stąpa święta noga prezesa... I święte kule ciągnące się po świętej ziemi |
|
|
|
|
Właśnie tak dziadku, czy który tam dzisiaj ma dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Wy,co zrobiliście dziś dla chwały Prezesa?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ja , nigga, złożyłem pokłon przed jego obliczem. Może być?
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Złodzieje z Pisu biją rekordy w ściąganiu ciapatych. Oficjalnie do wyborów inne stanowisko. Cóż za bezczelność i kłamstwo.
Naród mówi sprawdzam. 130 tysięcy ciapatych zaproszonych przez partię PIS w roku 2022. To rekord. Dlaczego nie trąbicie sukcesu? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce się ich wszystkich zezłomuje , regresie...
Ja nigdy nie ukrywałem że jestem rasistą, ale wśród obrońców praworządności to się ich nie spodziewałem... |
|
|
|
|
Jak tam bolku wasz szef niezidentyfikowanej narodowości po zlocie NATO...strasznie się biedak martwi o swoich
|
|
|
|
|
CYTAT Złodzieje z Pisu biją rekordy w ściąganiu ciapatych. Oficjalnie do wyborów inne stanowisko. Cóż za bezczelność i kłamstwo. I co ci ciapaci robią?Żyją w obozach dla azylantów,pobierają zasiłek i grają na najnowszych i-phone'ach jak u Merkel?Czy może pracują jak nasi rodacy za granicą?Patrząc na incydenty o których nie słyszałem widać byli zweryfikowani.Podobnie jak ci na granicy białoruskiej.Mam kolegów którzy stojąc na granicy kiedy smacznie spałeś wyłapali kamieniem od tych ,,biedaków''.
Naród mówi sprawdzam. 130 tysięcy ciapatych zaproszonych przez partię PIS w roku 2022. To rekord. Dlaczego nie trąbicie sukcesu? |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam bolku wasz szef niezidentyfikowanej narodowości po zlocie NATO...strasznie się biedak martwi o swoich Musisz pisać jaśniej, dziadku czy który tam u was dzisiaj jest hieną dyżurną. Nie oglądam TVN24 i nie znam waszej obowiązującej narracji... Swoją drogą dziwna sprawa. Czytam komentarze na Twitterze, że ostatnio "wolne media" a zwłaszcza to z Wiertniczej, jadą ostro po Konfie. No wiesz, faszyści zamordyści itp. Jak ci się to wszystko skleja do kupy? Może powinieneś wymyślić jakiś swój nowy image? https://twitter.com/mefistofelleess/status/1681404915963314190 |
|
|
|
|
https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/1681354499934371840 Ale przynajmniej pizdas na Konfe nie zagłosuje... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak tam bolku wasz szef niezidentyfikowanej narodowości po zlocie NATO...strasznie się biedak martwi o swoich Musisz pisać jaśniej, dziadku czy który tam u was dzisiaj jest hieną dyżurną. Nie oglądam TVN24 i nie znam waszej obowiązującej narracji... Swoją drogą dziwna sprawa. Czytam komentarze na Twitterze, że ostatnio "wolne media" a zwłaszcza to z Wiertniczej, jadą ostro po Konfie. No wiesz, faszyści zamordyści itp. Jak ci się to wszystko skleja do kupy? Może powinieneś wymyślić jakiś swój nowy image? https://twitter.com/mefistofelleess/status/1681404915963314190 Nie pokazuj mi bolku rachuja, na prawdę wolę oglądać mlaskajacego prezesa niż tą gnidę, chujwiejakimowicza chociaż się pozbyliście,ciekawe czy psuł sondaże czy łapał za dupy łaski co już były zajęte dla starszych stopniem Jak po nich jadą jedni i drudzy znaczy ,że się ich boją, może jakaś nadzieja jest Przezwiska z ich strony są tak samo śmieszne jak pinokio wyzywający innych od kłamców A pytałem o przywódcę( ten to nawet pewnie kiepski przy wódce) biegle mówiącemu po rusku, widziałem migawki , strasznie martwi się o swoich, szykuje się na podbój wschodu po skończonej kadencji? |
|