|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedną, są dwie Konfy, każda sięgająca po innego odbiorcę.
Poszerzają zakres penetracji wyborczej ale nie zakres skutecznego działania O działanie wiec nie chodzi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Kiedyś najsłynniejszy polski mulat ( Andrzej Lepper) szedł do wyborów z hasłem : " Oni już byli!" ....
Ich jeszcze nie było. Niby Hołowni też nie ale on pracował w TVN więc odpada na starcie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alleluja i do przodu...jak powiedział wasz wielebny mały wódz z Jasnej Góry... nie próznujecie ,zapierdalacie we dwójkę aż się kurzy
Tak trzymać towarzysze, samo się nie zrobi może jaką szabelkę od Sasina za zasługi dostaniecie |
|
|
|
|
CYTAT Alleluja i do przodu...jak powiedział wasz wielebny mały wódz z Jasnej Góry... nie próznujecie ,zapierdalacie we dwójkę aż się kurzy Tak trzymać towarzysze, samo się nie zrobi może jaką szabelkę od Sasina za zasługi dostaniecie Pedofila i do przodu? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Chłopaki ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców liżą się po jajkach. Nowe, nie znałem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Walczcie bolku walczcie, za takiego klęczacego męża stanu warto poświęcać poł swojego życia i tyle energii...
Rydza już Ci dali do polizania? |
|
|
|
|
Już bym wolał Rydza lizać niż kulki regresa , dziadku...
|
|
|
|
|
CYTAT Już bym wolał Rydza lizać niż kulki regresa , dziadku... Mówiłeś że ci lody smakowały. Widzę że wciąż poszukujesz nowych smaków. Trudno. Jutro po marszu w Rzeszowie będziesz coś chciał to ci to przypomnę socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT A skąd Sławko? PS. Ile jeszcze Mentzwell wyssie icels z opozycji? Ultrasy wszystkie zostały już łyknięte. 12% to chyba praktyczny sufit? Palikmiot na wódce nie zajechał tak daleko jak na pistolecie i gumowym,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Mówiłeś że ci lody smakowały. Widzę że wciąż poszukujesz nowych smaków. Trudno. Jutro po marszu w Rzeszowie będziesz coś chciał to ci to przypomnę Nie wiem co ci chodzi po głowie regresie, ale mnie raczej nie mieszaj w wasze sztabowe rozgrywki. Rozumiem że mierzenie gardłem to wasz chleb powszedni ( wszystko rzecz jasna w imię praworządności) ale nic mi do tego... Zresztą ostatnio znowu bawiłeś się w TW Bolka i nie bardzo mam ochotę na jakiekolwiek interakcje z konfidentem... |
|
|
|
|
CYTAT Już bym wolał Rydza lizać niż kulki regresa , dziadku... Musisz więcej pracować, kolejka do rydza jest długa i droga, pierwej przejdziezz trening na pomarszczonych kulkach niższych szarżą Najłatwiejsze zasięgu są tego co tak lubi kolanach |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku. Nie śmiem podważać twojej/waszej wiedzy w tej dziedzinie...
|
|
|
|
|
Po tym na kolanach jak skończysz, nie zapomnij o okrzyku slava... on to lubi
|
|
|
|
|
A wy co w takim momencie krzyczycie? Pewnie coś po niemiecku...
|
|
|
|
|
Deutschland deutschland über alles
A jak tam bolku temat reparacji, coś tam mały pokrzykiwał...nie zagrało procentowo i odpuścił? |
|
|
|
|
Jezu a skąd ja to mam wiedzieć, dziadku? Pisałem ci wcześniej że nie oglądam TVN-u i nie znam waszych sztabowych instrukcji. Nie znam waszych motywów przewodnich i obowiązujących narracji. Czasem się domyślam ( po waszej wzmożonej aktywności) że coś się dzieje, ale mam też inne sprawy na głowie. Lubię się z wami droczyć, nie ukrywam tego, niemniej to tylko hobby...
Przypuszczam że temat reparacji wypłynął bo miała to być forma nacisku na Niemców, żeby nam odblokowali "darmową kaskę" z KPO. Jak zwykle w przypadku obecnej władzy wyszło tak sobie... Ale nie tracimy nadziei. Jestem prawie pewien że jak ryży wygra wybory to załatwi sprawę skutecznie. Co by o nim nie mówić to akurat ze Szwabami ma dobre relacje. Wujek Hans dba o swoich ludzi robiących u niego za ciecia albo podnóżek.... Ja bym zadał inne pytanie . Zamiast reparacji chcę wiedzieć gdzie jest gruby? Schowaliście go przed wyborami, jak prezes zwykle chowa tego wariata Macierewicza? |
|
|
|
|
I jeszcze jedno pytanie. Oglądam czasami występy ryżego i jego objazdowej rewii po " ten kraj" i zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Do niedawna wszystkie mitingi obrońców praworządności wszelkiej maści odbywały się pod unijną flagą ( pies ją obsrał ) , a teraz królują nasze barwy biało-czerwone. Jako człowiek spostrzegawczy i dociekliwy domniemywam że to element jakiejś strategii wyborczej. Pewnie nic wam to nie da, ale chciałem się dowiedzieć czy mam trafne spostrzeżenia?
Czy któryś z chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców może mi to wyjaśnić po starej znajomości? Może być po niemiecku, dziewięć lat się uczyłem tego języka więc coś tam jeszcze zostało... |
|
|
|
|
Wir sind wahre Patrioten. Scheiß Pis
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Wir sind wahre Patrioten. Scheiß Pis Naturlich mein Herr! Du bist gut Deutsche Patriote! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|