NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 532 533 534 535 536 537 538 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 07:17  
Jebać to ty możesz barankiem w ścianę, pizdas. Rób to tyle razy aż w twojej tępej łepetynie pojawi się krztyna zrozumienia. A nawet jak do tego olśnienia nie dojdzie, to cała ta zabawa ci nie zaszkodzi...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 07:17  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 08:25  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 08:47  
Obrazek

Patrz pizdas, gamoniu jeden, co wasza tvnowska gwiazda od praworządności rzecze...umiech

Może i ty powinieneś pokochać Konfę? Z zatkanym nosem rzecz jasna!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 10:06  
Sondaże lecą czy co ,że tak bolo agresywnie walczysz o prezesagood

Z drugiej strony to już prawie papież, dzieci mu na ręce dają, kazania wygłasza z ołtarza, całują go po rękach :szok:
A jak tam wladimir przeprosił czy dalej mu anadzejek w dupe włazi i pali Frana?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 10:46  
Sondaże od jakiegoś miesiąca czy dwóch kształtują się w sposób mniej więcej wiadomy, dziadku. Pisiory mają poparcie około 36 procent, POKO-muna około 30 , a Konfa 12-14. Reszta czyli tęczowe komuchy i ZSL z Hołowczycem balansują na granicy progu wyborczego ( dla koalicji wynosi on 8 procent). Nie bardzo wierzę w jakieś głębsze zmiany do wyborów, bo kampania jest dosyć spokojna. Jak już będą jakieś zmiany to obstawiam spadki twoich/waszych mocodawców. Pomysł z powrotem ryżego był od początku nietrafiony i nie wróżę wam zbytnich sukcesów...umiech

W pozostałych kwestiach się nie wypowiem bo jakoś tak się składa że nie skończyłem zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej i po prostu nie znam się na wszystkim...umiech

Obrazek

A pamiętasz jeszcze parówkę w ekstazie?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 11:02  
Widzę że w internecie nie brakuje fascynatów przyjaźni pisowsko-rydzykowej. Nie jesteście sami dziadku...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 13:06  
Powiedz jeszcze ,że to nie śmieszne i żenujące za razemgood
Nie masz w sobie jakiegoś grama poczucia ,że walczysz o takich przypałowców?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 15:31  
Czy ja wiem, dziadku? Kaczor czy Rydzyk to szkodniki ale raczej z tych drobniejszych. Zupełnie inaczej przedstawia się kwestia waszego capo di tutti capi. No wiesz taki mały wredny ryży skurczybyk. Jego chyba bym nie zdzierżył...umiech

Jeżeli chodzi ci konkretnie o ten mem, i to według ciebie jest obrona tych dwóch jegomościów, to niestety muszę napisać że twoja przenikliwość jest na niskim poziomie. Coś w sam raz dla absolwenta zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej...umiech

https://twitter.com/bigsb_research/status/1678707461576949761

O widzisz tak działają prawdziwe mafie w białych kołnierzykach. Coś jak wasza centrala. Ten przypadek powinien być przestrogą dla zwykłych zjadaczy chleba. Celebrytów nie żałuję, a nawet nieładnie napiszę że dobrze im tak. Myślisz że gruby albo regres mogli zainwestować w Palikmiota? Bo z naszych miłych pogawędek odnoszę nieodparte wrażenie, że Janusze biznesu wyczuwają się nosem. I przyciągają feromonami...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 16:28  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 19:10  
Co ty piszesz za głupoty? Ciężko o bardziej poczciwego i kompetentnego polityka jak Donald Tusk.

Kaczory, Rydzyki i Omajtki mieli nie kraść a się dzielić. Tymczasem oni na diecie w limuzynach a my na zasiłkach rowerami. Ledwo ryż rodzinie kupiłem taka pisflacja umiech Mama krzyczy że nie sprzątam po sobie, kobieta że nie jestem jej potrzebny a dziecko że chce swoje 800+. Jak żyć?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 19:57  
Zieloni tak zrobią ze tylko kasta będzie jadła steki i jeździła samochodami. Chcą być następną szlachtą po robotniczej. Holendrzy przegnali koalicje Libków i Zielonych w rządzie za długie i perfidne znęcanie się nad farmerami i za przymusowe ubogacanie Afrykanami. Holendrzy domagają się przyspieszonych wyborów co może doprowadzić do roszady dającej prawicy przewagę i marginalizacje skomlącego liberalnego lewactwa. jezyk Pomysł żeby rugować farmerów z ziemi na budowę osiedli dla nachodzących zezłościł obywateli tak jak wcześniej Polaków w 2015 i obecna próba islamizacji Słowian w 2023.

https://www.reuters.com/world/europe/dutch-government-resign-over-asylum-policy-anp-2023-07-07/

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 20:04  
Jedyne co możesz zrobić , regresie , to trzepanko do portretu ryżego. Niby fantazja masturbacyjna to rzecz ulotna , ale dla chłopaków z waszej ekipy rzecz jak najbardziej akuratna...umiech

Zainwestowałeś w Palikmiota, regresie? Bo mam przeczucie , że z grubym wyczuliście nielichą okazję ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 20:07  
CYTAT
Co ty piszesz za głupoty? Ciężko o bardziej poczciwego i kompetentnego polityka jak Donald Tusk.

Kaczory, Rydzyki i Omajtki mieli nie kraść a się dzielić. Tymczasem oni na diecie w limuzynach a my na zasiłkach rowerami. Ledwo ryż rodzinie kupiłem taka pisflacja umiech Mama krzyczy że nie sprzątam po sobie, kobieta że nie jestem jej potrzebny a dziecko że chce swoje 800+. Jak żyć?

Poczciwość i kompetencja i Tuskumiech
Regres ile płacą za te dyrdymały.

Masz większy burdel w glowie niz oglądacze tvp

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lip 2023r. 20:08  
Parodia o przymusowych poszukiwaczach "azylu przed wojną" robi się tak groteskowa ze nawet Donek się schował do nory,,,,,, i udaje Greka umiech

PS.
Palikot z Wojewódzkim znowu przekręcił Lemingi smiech2

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 06:57  
Pani minister rządu hiszpańskiego pojechała rowerem na konferencję klimatyczną. Jechała niecałe sto metrów. Brawo, tylko pytanie czy rower spełnia normy euro 10...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 11:51  
CYTAT
Czy ja wiem, dziadku? Kaczor czy Rydzyk to szkodniki ale raczej z tych drobniejszych. Zupełnie inaczej przedstawia się kwestia waszego capo di tutti capi. No wiesz taki mały wredny ryży skurczybyk. Jego chyba bym nie zdzierżył...umiech

Jeżeli chodzi ci konkretnie o ten mem, i to według ciebie jest obrona tych dwóch jegomościów, to niestety muszę napisać że twoja przenikliwość jest na niskim poziomie. Coś w sam raz dla absolwenta zaocznej ekonomii na Politechnice Radomskiej...umiech

https://twitter.com/bigsb_research/status/1678707461576949761

O widzisz tak działają prawdziwe mafie w białych kołnierzykach. Coś jak wasza centrala. Ten przypadek powinien być przestrogą dla zwykłych zjadaczy chleba. Celebrytów nie żałuję, a nawet nieładnie napiszę że dobrze im tak. Myślisz że gruby albo regres mogli zainwestować w Palikmiota? Bo z naszych miłych pogawędek odnoszę nieodparte wrażenie, że Janusze biznesu wyczuwają się nosem. I przyciągają feromonami...umiech

Bolku, moja przenikliwość jest na wystarczającym poziomie co by wyczuć obrońcę tych jegomości i ich wartości...co tam od czasu do czasu udajesz ale słabo:cwaniak:
Drobne szkodniki jak twierdzisz, rządzące 40 milionowym krajem good

I jak z tym manekinem, wygląda na to że zesrał się kolejny raz w portki przed wladymircem... a tak ładnie gadał, że trzeba być twardympotluczony
Dobrze ,że Pinokio staną na wysokości zadania i wetknął w ziemię krzyż z gałęzimlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 13:53  
Koń jaki jest każdy widzi, dziadku. Nie mam zamiaru ani nawet chęci tłumaczyć naszych decydentów. Nic godnego uwagi. Jedyną pociechą jest fakt że na ich miejscu mogliby być twoi mocodawcy. To co obserwujemy obecnie zdałoby się dziecięcą igraszką...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 14:13  
W końcu pada od ciebie to właściwie słowo "naszych"ok
No cóż każdy ma swoje priorytety, dla jednego koryto i napchanie kichy...inny chciałby aby parę zakrętów historii zostało w końcu wyprostowane, zwłaszcza że w tym momencie nawet nie powinno być o tym dyskusji, ale to trzeba chłopa nie gumy od kalesonmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 15:07  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lip 2023r. 15:47  
CYTAT
W końcu pada od ciebie to właściwie słowo "naszych"ok
No cóż każdy ma swoje priorytety, dla jednego koryto i napchanie kichy...inny chciałby aby parę zakrętów historii zostało w końcu wyprostowane, zwłaszcza że w tym momencie nawet nie powinno być o tym dyskusji, ale to trzeba chłopa nie gumy od kalesonmlotek

Jeżeli jakimś cudem ( w co osobiście nie wierzę) wasi mocodawcy wygrają wybory to może być tak że premierem naszego kraju będzie ryży. Mogę go nie trawić ale wówczas też będę pisał o naszej władzy. Jak zwykle masz dziwne podejście do tematu, dziadku. Przysłowiowe szukanie ch.ja do du.y...umiech

Zakręty historii to nie jest gra komputerowa. Tu się nie da w kilka dni załatwić tematu. W realu ich prostowanie albo trwa długie lata albo po prostu ludzie o tym zapominają. Okres drugiej wojny światowej to był czas gdzie ludziom odwaliło i różnych pogromów i wołynek było w bród. Wśród naszych obywateli również znaleźli się ludzie niezbyt sympatyczni...umiech

Jak dla mnie w każdym narodzie są ludzie za których jedni drudzy czy trzeci powinni przepraszać. Jeżeli Ukraińcy padną na kolana i przeproszą to ok, ale bez tego nie czuję wobec nich jakiejś specjalnej niechęci. Inaczej, jak już pisałem, ich po prostu nie lubię, a nienawiść mam zarezerwowaną dla Ruskich i Niemców...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2023r. 00:11  
CYTAT
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2023r. 08:13  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lip 2023r. 08:30