|
|
|
CYTAT Iwona Arent tłumaczy syna: „Nie pobił swojej dziewczyny, tylko opluł i szarpał za włosy” Ciekawe czy dziewczyna syna posłanki usłyszy zarzuty. No pewnie że już usłyszała zarzuty. A tak na marginesie tak wygląda plucie i szarpanie włosów wg pis https://twitter.com/Filip_P10/status/1677019935627681792 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie łykaj propagandy bolku , wejdź na stronę pgg i zwertfikuj Poczekam do jesieni, przed wyborami gangrena będzie rozdawała kasę na węgiel to będzie za free To już lepiej poczekaj na przyjście Wolnej Polski, dziadku. Kiedy ona nastąpi, to chłopaki ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców będą dostawać deputat na węgiel w zamian za swoje zasługi w walce z reżimem... Znaczy że nie ma tego węgla? Gruby się znalazł a węgla nie ma? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam bolku, natankowałeś już na wakajce paliwka od obajtka po 30gr tańszego?
|
|
|
|
|
Zaczekam do wyborów dziadku. Coś mi mówi że na naszym biało-czerwonym Orlenie paliwko będzie jeszcze dużo tańsze...
W TVP powiedzą że nasz rząd dba o zwykłych ludzi, a w TVN zapytają dlaczego dopiero teraz... W Wolnej Polsce paliwo będzie dużo tańsze zresztą, bo ryży mocą swojego autorytetu umocni złotówkę ( jeszcze bardziej) i obniży ceny surowca na światowych rynkach ( też jeszcze bardziej). Obniży też marże do cen z lat 2007-2015 , także ja jestem dobrej myśli... |
|
|
|
|
Pani Wasserman,posłanka,właśnie wróciła z Dubaju.
Podobno załatwiała tam "ważne interesy ekonomiczno-gospodarcze i polityczne. Co przywiozła oprócz opalenizny? Wszystko to odbyło nie za jej pieniądze,bo to wizyta służbowa. Może przynajmniej olejek do opalania ....pska,kupiła za własną kasę. Co załatwiła u Arabów,chyba sama nie wie,bo jej biuro "na razie",odmawia bliższych informacji. Chyba im polskich piaskarek do posypywania dróg,nie oferowała... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam bolku ile punktów dajesz gangrenie za taniec z rydzykiem?
Trochę sztywny był ale te mocne 3 pkt daje, chociaż wyglądał jak wkurwiony bachor którego starzy za ręce ciągną po chodniku |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam bolku ile punktów dajesz gangrenie za taniec z rydzykiem? Trochę sztywny był ale te mocne 3 pkt daje, chociaż wyglądał jak wkurwiony bachor którego starzy za ręce ciągną po chodniku Nic nie wiem o żadnym tańcu z Rydzykiem, dziadku. Stanowczo zbyt dużo uwagi poświęcasz na te pseudonewsy rodem z TVN-u. Rozumiem że jesteś niejako zmuszony do tego przez swoją/waszą centralę, ale czy mnie musisz do tego mieszać? Nie sądzę... Pizdas regres albo gruby pewnie są w temacie. Może lepiej ich zagadnij... |
|
|
|
|
Fani Faktów TVN i Wiadomości TVP...
Zaszczepieni i gotowi walczyć o swoich wodzów. Obaj są mali i wredni , ale tylko jeden jest rudy... |
|
|
|
|
Trwa hoholi taniec w rytmie Zenka Martyniuka.
Dj. Rydzyk producent dyryguje, daje nagłośnienie i sprzedaje bilety do nieba. Pull-up! Fire Burn them! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A jaka jest "twoja" sugestia regresie? Co proponujesz/proponujecie dla Polski ty i twoi sztabowi koledzy? Kto ma zastąpić taniec Zenka i Rydzyka?
|
|
|
|
|
CYTAT Palikot i Kuba to Championi Fajnopolaków robta co chceta. Robta co chceta, ale uważajcie z kim Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Piękna parka przy dźwiękach Konstytucji Szloch PS. Regres się zrobił taki niemiłosierny radykał ze musze się pomodlić za jego dusze. Opamiętanie dopada w najmniej spodziewanym miejscu i czasie. https://bimkal.pl/kalendarz/nawrocenie-sw-pawla-apostola Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak tam bolku ile punktów dajesz gangrenie za taniec z rydzykiem? Trochę sztywny był ale te mocne 3 pkt daje, chociaż wyglądał jak wkurwiony bachor którego starzy za ręce ciągną po chodniku Nic nie wiem o żadnym tańcu z Rydzykiem, dziadku. Stanowczo zbyt dużo uwagi poświęcasz na te pseudonewsy rodem z TVN-u. Rozumiem że jesteś niejako zmuszony do tego przez swoją/waszą centralę, ale czy mnie musisz do tego mieszać? Nie sądzę... Pizdas regres albo gruby pewnie są w temacie. Może lepiej ich zagadnij... Zmartwię cie,TVN mógłby coś zmanipulowac, oglądam u źródła... w tvp |
|
|
|
|
Każdy bezpartyjny wolnościowiec śpiewa tą samą piosenkę, dziadku. Pewnie ze sto razy już ci pisałem, że gdybym dostawał jeden grosz od każdego członka waszej ekipy,który stwierdzi że TVN-u nie ogląda i na Tuska nie głosuje, byłbym już milionerem...
|
|
|
|
|
Też pewnie ze sto razy mówiłem żebyś otworzył umysł ale nic z tego
Wygoń z siebie Kowalskiego a świat będzie wygladal inaczej |
|
|
|
|
Jasne dziadku, srali muchy będzie wiosna...
|
|
|
|
|
CYTAT A jaka jest "twoja" sugestia regresie? Co proponujesz/proponujecie dla Polski ty i twoi sztabowi koledzy? Kto ma zastąpić taniec Zenka i Rydzyka? Jebać Pis, Kukiza i Konfederację |
|
|
|
|
Pomagać, ale nie przemilczać prawdy.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|