|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Niech no pis tylko dojdzie do władzy to zrobi porządek z nimi wszystkimi...
|
|
|
|
|
CYTAT ja do swoich wątpliwości odnośnie srakawirusa doszedłem sam, mi w przeciwieństwie do niektórych ulubiona stacja telewizyjna łba nie sprała. To tak jak ona |
|
|
|
|
Ta ona to jakaś twoja nowa sympatia, pizdas? Gruby nie będzie zazdrosny?
Mi się wydaje, że jak ktoś był ciotą przed zaszczepieniem , to mu kolejne dawki nic nie zmieniały w tym zakresie... Przyjmujesz kolejne dawki czy po którejś przestałeś? A jeżeli tak to dlaczego, skoro wirus był zabójczy, a szczepionki bezpieczne i skuteczne? |
|
|
|
|
Szukasz ciekawych kandydatów z konfy to ci podrzucam bo macie takie same poglądy
|
|
|
|
|
Najciekawszy kandydat to zdaje się wasz ryży, pizdas. W 2007 roku szedł do wyborów z hasłem że Polska zostanie drugą Irlandią, a pielęgniarki i nauczyciele będą godnie zarabiać. Szkoda że na jesienne wybory nie obiecuje tego samego...
Chociaż mi się przypomniało, że zapowiadał kilka tygodni temu całej budżetówce dwudziestoprocentową podwyżkę jak wygra. Także coś jest na rzeczy... |
|
|
|
|
CYTAT Chociaż mi się przypomniało, że zapowiadał kilka tygodni temu całej budżetówce dwudziestoprocentową podwyżkę jak wygra. Także coś jest na rzeczy... O widzę, że zaczynasz się przekonywać! To dobrze |
|
|
|
|
Nigdy w życiu, pizdas. Na dziesięciu rudych jedynastu jest fałszywych. Na przykładzie Tuska to ludowe powiedzenie jest akuratne...
|
|
|
|
|
20% budżetówce, znowu skłamał.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT 20% budżetówce, znowu skłamał. 20%? To dużo więcej niż Kaczyński. Wałęsa był prekursorem i jest nadal nie do przebicia. Chciał dawać po sto milionów na łebka. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A myślisz że da jak wygra, regresie, czy tylko obiecuje?
https://twitter.com/ABNPoland/status/1674466164611723266 |
|
|
|
|
Stolec, oferta konfy coraz bogatsza
Chyba też masz takie poglądy? |
|
|
|
|
Pizdas , u was jest cała masa silnie zjebanych razem , i też mogę ci zacząć ich anonsować. Jak mi się zechce rzecz jasna...
Jedna Jachira i oraz duet Szczerba-Joński biją na głowę wszystko to z czym wyskoczysz... Zresztą , nawet gdybyś każdego z Konfy uznał za szura i jeszcze mnie do tego przekonał ( w co nie wierzę), to zawsze jest możliwość oddania głosu na pisiora. Zawsze to lepiej niż na POKO-munę ZSL czy Homolewicę... Jesienne wybory wygra pis , twój ryży będzie drugi a konfa będzie trzecia i stanie się ( daj Boże) języczkiem u wagi. A ty gamoniu dalej będziesz lewitował i marzył o rządach POKO-muny... |
|
|
|
|
CYTAT Jedna Jachira i oraz duet Szczerba-Joński biją na głowę wszystko to z czym wyskoczysz...umiech No to dawaj jakiś przykład Jesienne wybory wygra po, twój kaczor będzie drugi a konfa będzie czwarta i stanie się ( daj Boże) pośmiewiskiem. A ty gamoniu dalej będziesz lewitował i marzył o rządach Brałna... |
|
|
|
|
No chyba sobie jaja robisz, pizdas. Cała ta trójka pomyleńców wystarczy że gębę otworzy albo chociaż wejdzie na wizję i już jest kupa śmiechu...
Czy ty tego nie dostrzegasz? A Ciamajdan? Zapomniałeś już co ta hałastra wyrabiała? |
|
|
|
|
Namierzyli Pablo Moralesa z Twittera. Nic godnego uwagi, zresztą było to przewidzenia...
https://twitter.com/AjKedzierski/status/1674693328510627843 Podobno tatuś był wojskowym politrukiem. Jakie to typowe... |
|
|
|
|
Ten tego z Porażeniem mózgowym Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Amerykański Sąd Najwyższy przywrócił fundamentalną zasadę równości wobec prawa. Ile razy jeszcze będziemy musieli przekraczać ten sam Rubikon,
|
|
|
|
CYTAT No chyba sobie jaja robisz, pizdas. Cała ta trójka pomyleńców wystarczy że gębę otworzy albo chociaż wejdzie na wizję i już jest kupa śmiechu... Czy ty tego nie dostrzegasz? A Ciamajdan? Zapomniałeś już co ta hałastra wyrabiała? No chyba sobie jaja robisz, stolec bo to i tak jest kosmicznie daleko od szurów i oszołomów bojących się szczepionek, 5g, ukraincow, chemitrailsow, samochodów elektrycznych, robaków, kart płatniczych, kas samoobsługowych, lgbt, niemców, żydów, amerykanów, fotowoltaiki, wiatraków i aplikacji mObywatel A takich debili chce wprowadzić konfederosja do sejmu Dopiero będzie kupa śmiechu, ale przez łzy niestety A co do ciamajdanu to może przypomnisz sobie o co chodziło i czy nie mieli racji? |
|
|
|
|
Wyciągasz przypadki największych szurów i się nad tym trzepiesz, pizdas. To że w Konfie nie brakuje debili nie zmienia faktu, że chociażby w kwestii srakawirusa zachowywali się przyzwoicie. Tak naprawdę tylko oni występowali przeciwko wprowadzeniu głupich zakazów...
Czy ci się to podoba czy nie, ta formacja będzie trzecią siłą w polskim parlamencie. I to dobrze, bo i pisiory i POKO-muna to zaprzańcy na usługach obcych mocarstw. PiS na usługach USA, a POKO-muna Berlina i Brukseli. Z dwojga złego lepsi są ci z pis, ale może czas na coś nowego... Wiem że w Konfie szuria ma się dobrze. Po najeździe ruskich bandytów na Ukrainę widać to było dosyć wyraźnie. Niemniej oprócz Brauna i Korwina jest tam sporo obiecujących ludzi i tak trzeba na to patrzeć... |
|
|
|
|
sporo obiecujących ludzi
Wymień chociaż jednego bo widzę, że ty dalej w gimnazjum |
|
|
|
|
Tak czy inaczej wyssali z PSL/2050 wiele. Komu oddadzą w drugiej turze to będzie gardłowy test ich miejsca w Rzeczypospolitej.
|
|
|
|
CYTAT sporo obiecujących ludzi Wymień chociaż jednego bo widzę, że ty dalej w gimnazjum Niech będzie choćby Mentzen, i daj mi już spokój gamoniu. Przesłuchiwać będziesz mógł dopiero w Wolnej Polsce, jak wasza praworządność powróci... Szczerze wolałbym chodzić do gimnazjum niż trzymać łeb w dupie ryżego... W Wolnej Polsce Pablo Zjebales dostanie Order Orła Białego... |
|
|
|
|
https://twitter.com/zielkemariusz/status/1674785910674829316
Sprawa nie dotyczy księdza pedofila, więc media olewają temat... |
|
|
|
|
Bolec przyjdź do nas do sztabu. Nie krępuj się. Przekonasz się że nie taki Donald straszny jak go malują.
Ps. Na nowy rok będziesz ustawiony socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|