|
|
|
jak byś nie był klonem kowalskiego i reszty hien wzajemnego poparcia może zauważyłbyś , że nie próbuję nikogo do niczego przekonać
krytyk wrogiem narodu (czyt.prezesa) ... wpisujesz się hasło a jak tam bolku z którego budżetu obliczasz dług wobec pkb, utrzymujący cię nadal w miłości do prezesa? w nawiązaniu do twojego opisu życia starej gangreny, pomimo uwielbienia pomyśl co może się wydarzyć kolejna kadencja będzie zapewne ostatnią, czy to ze względu na pesel czy inne przypadki, świadom tego dopiero znaczenie odpierdalać na swoją nutę, chorej głowy już nie powstrzymają jak dotychczas słupki poparcia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli budżet naszego państwa nie runął pod rządami ryżego , to nie runie również teraz , dziadku. To samo z długiem publicznym i każdym innym aspektem naszej gospodarki. Jeżeli POKO-muna nie dała rady , to obecni też nie dadzą ...
Prezes to stary dziad i despota, ale jeżeli ma go zastąpić ryży , to wsadź sobie taki pomysł bardzo głęboko... Pisiory mają przewagę w sondażach nad twoimi/waszymi mocodawcami , bo ludzie najzwyczajniej w świecie pamiętają dobrostan z lat 2007-2015. Czy to jest dla ciebie/was niezrozumiałe? |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli budżet naszego państwa nie runął pod rządami ryżego , to nie runie również teraz , dziadku. To samo z długiem publicznym i każdym innym aspektem naszej gospodarki. Jeżeli POKO-muna nie dała rady , to obecni też nie dadzą ... Prezes to stary dziad i despota, ale jeżeli ma go zastąpić ryży , to wsadź sobie taki pomysł bardzo głęboko... Pisiory mają przewagę w sondażach nad twoimi/waszymi mocodawcami , bo ludzie najzwyczajniej w świecie pamiętają dobrostan z lat 2007-2015. Czy to jest dla ciebie/was niezrozumiałe? dokładnie |
|
|
|
|
kowalski , daj mnie spokój z tym tuskiem
rozumiem , że próg 60% już nie aktualny ta twoja przewaga wynika ze sprzedajności gamoni co nadal wierzą w pieniądze z kieszeni gangreny i dobroczynny wpływ wzrostu minimalnej jak wasi wyborcy są tacy wdzięczni to po kiego chuja dalej sypiecie moją kasą, minimalną itp coś nie tak jest z głowami zadowolonych wyborców skoro potrzebują non stop straszenia tuskiem i zanęty finansowej jeszcze wiek emerytalny obniżcie a potem dołożycie 16,17,18,19 i 20 emeryturę jak z węglem ekonomia wg sasina |
|
|
|
|
Ryży nic ludziom nie dał, zagonił ich do dłuższej pracy a sytuacja budżetu wcale nie była lepsza. Bóg jeden wie jak to było możliwe, dziadku...
W tym właśnie rzecz że mimo pozornych oszczędności za rządów POKO-muny i ZSL-u zawsze było manko w budżecie. I to rozstrzyga kwestię... Są nawet statystki spłat długu publicznego,( rozkrocznych kwot na to przekazywanych). I tutaj również rządy ryżego jawią się jako gorsza alternatywa. Ja wiem że to nie jest jednoznaczne , że dużo zależy od kursu dolara. Ale takich przesłanek jest bez liku... |
|
|
|
|
CYTAT Ryży nic ludziom nie dał, zagonił ich do dłuższej pracy a sytuacja budżetu wcale nie była lepsza. Bóg jeden wie jak to było możliwe, dziadku... Złodzieje z PiSdu też niczego nie dali a kradną znacznie więcej. Dzisiaj młody człowiek musi być milionerem żeby dom sobie kupić. Emeryci zostali "obdarowani" ale zetnie podniesienie płacy minimalnej. Prawdziwe dostało się tylko obcokrajowcom - imigrantom. No i oczywiście tłustym kotom z PiSu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Gdyby kradli znacznie więcej pewnie byłby tego widoczny ślad, regresie herbu suchar w majtkach. Też kradną bo to przypadłość każdej władzy, ale to znacznie więcej to już taka wasza fanaberia. Bez żadnej logicznej przesłanki...
|
|
|
|
|
Ale piwa nie dają? Wszędzie trzeba być zamożnym i być PRO żeby kupić chatę. To nowa świecka tradycja. Tylko nie narzekajcie potem ze zony nie możecie znaleźć. Wszystko zmierza do średniej w stylu, singli w czynszowej kawalerce, wegetarian ( mięso za drogie) z pieskiem na samotne spacery po zielonych placach i niezbędnikiem inteligenta hulajnogą elektryczną w przedpokoju.. To nazywamy liberalnym postępem czy jakoś tam, czyli masz wybór. Uwielbiam się z Wami droczyć chłopaki Nauczylibyście się szybko po kuracji w niemieckim obozie pracy, misce ryziu, zmianie pracy i wzięciu kredytu w chwilówce za POKO. By żyło się lepiej. Wszystkim u Sowy
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ale piwa nie dają? Wszędzie trzeba być zamożnym i być PRO żeby kupić chatę. To nowa świecka tradycja. Tylko nie narzekajcie potem ze zony nie możecie znaleźć. Wszystko zmierza do średniej w stylu, singli w czynszowej kawalerce, wegetarian ( mięso za drogie) z pieskiem na samotne spacery po zielonych placach i niezbędnikiem inteligenta hulajnogą elektryczną w przedpokoju.. To nazywamy liberalnym postępem czy jakoś tam, czyli masz wybór. Uwielbiam się z Wami droczyć chłopaki Nauczylibyście się szybko po kuracji w niemieckim obozie pracy, misce ryziu, zmianie pracy i wzięciu kredytu w chwilówce za POKO. By żyło się lepiej. Wszystkim u Sowy Tzw. Pisowska wersja dobrobytu Cieszę się że to napisałaś. Wina Tuska. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Nauczylibyście się szybko po kuracji w niemieckim obozie pracy, misce ryziu, zmianie pracy i wzięciu kredytu w chwilówce za POKO. Za PiSu dalej ludzie pracują w niemieckich obozach a w polskich za miskę ryziu bo ryziu podrożał. Dalej trzeba szukać lepszej roboty a kredyty w bankach są jak chwilówki! Przyjedź do Polski to zobaczysz... CYTAT Ryży nic ludziom nie dał, A kaczor dał? Ze swoich dał? Czy wcześniej więcej zabrał? 10 lat temu jak szedłem na zakupy to czułem że stać mnie na wszystko. Pamiętasz jeszcze ziemniaki po 1,50 albo żółty ser po 12 zł i flaszkę po 18 zł albo łososia po 30 zl, piwo w knajpie za 5 zl? A karta kredytowa była na 7% i tyle samo kredyt odnawialny w mBanku. Zarabiałeś 3500 i miałeś luz a dzisiaj dużo cen poszło o 100% a pensja nie wzrosła do 7000! Więc przestań pieprzyć ile to cipis dał bo więcej zabrał i ludzie to widzą w sklepach i w portfelach i zadne propagandowe spamy z Nbpu czy wykresy na rachunkach z Pge tego nie zaciemnią. No chyba, że takim ciemniakom jak ty |
|
|
|
|
CYTAT Ale piwa nie dają? Wszędzie trzeba być zamożnym i być PRO żeby kupić chatę. To nowa świecka tradycja. Tylko nie narzekajcie potem ze zony nie możecie znaleźć. Wszystko zmierza do średniej w stylu, singli w czynszowej kawalerce, wegetarian ( mięso za drogie) z pieskiem na samotne spacery po zielonych placach i niezbędnikiem inteligenta hulajnogą elektryczną w przedpokoju.. To nazywamy liberalnym postępem czy jakoś tam, czyli masz wybór. Uwielbiam się z Wami droczyć chłopaki Nauczylibyście się szybko po kuracji w niemieckim obozie pracy, misce ryziu, zmianie pracy i wzięciu kredytu w chwilówce za POKO. By żyło się lepiej. Wszystkim u Sowy Kredyt, praca... obce ci słowa Mops, 500+ ,300+ to jest życie za panowania zbawcy narodu Droczysz to się z bolkiem jak mu z szafy wieczorem po pijaku spierdolisz |
|
|
|
|
CYTAT A kaczor dał? Ze swoich dał? Czy wcześniej więcej zabrał? 10 lat temu jak szedłem na zakupy to czułem że stać mnie na wszystko. Pamiętasz jeszcze ziemniaki po 1,50 albo żółty ser po 12 zł i flaszkę po 18 zł albo łososia po 30 zl, piwo w knajpie za 5 zl? A karta kredytowa była na 7% i tyle samo kredyt odnawialny w mBanku. Zarabiałeś 3500 i miałeś luz a dzisiaj dużo cen poszło o 100% a pensja nie wzrosła do 7000! Więc przestań pieprzyć ile to cipis dał bo więcej zabrał i ludzie to widzą w sklepach i w portfelach i zadne propagandowe spamy z Nbpu czy wykresy na rachunkach z Pge tego nie zaciemnią. No chyba, że takim ciemniakom jak ty 1) inflacja nie jest wyłącznie winą rządu, pizdas. W mniejszym czy większym stopniu wzrosty cen w ciągu ostatnich lat odczuła cała UE. Wszystkie kraje naszego regionu ( Słowacja, Czechy, Węgry Litwa czy Rumunia) miały ten sam poziom inflacji albo nawet wyższy. Tam nie rządzi Pinokio przynajmniej z tego co wiem... 2) w zeszłym roku po ataku ruskich bandytów na Ukrainę cena ropy na rynkach światowych wzrosła dwukrotnie a gazu ponad pięciokrotnie. Było to jak rozumiem również winą pisiorów i Glapy? 3) wszystkie dane statystyczne są obarczone ryzykiem manipulacji. Nie wszystko jest takie oczywiste jak się z pozoru zdaje. Kiedyś podawałeś dane które miały dowodzić spadku PKB. Powtórzyłeś to gamoniu za całym mainstreamem. To że spadek dotyczył ujęcia kwartał do kwartału już nie pisałeś. A za cały rok polski PKB urósł najwyżej w całej UE. Innymi słowy z każdej informacji można uzyskać co się chce, w zależności intencji. Twoje są co najmniej nieszczere... 4) jeżeli usiłujesz mi wmówić że gdyby rządził ryży nie byłoby wysokiej inflacji to ja nazywam cię idiotą. Oglądacie ten TVN czytacie Onet i później jeszcze się nabijacie z takich samych bałwanów jak wy , których od was różni tylko tyle że preferują TVP... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tzw. Pisowska wersja dobrobytu Cieszę się że to napisałaś. Wina Tuska. Jak na razie to następna kadencja pisu to zasługa Donka. Mam nadzieje ze Konfa tego nie zepsuje bo będzie głupio pelikanom i onucom. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Droczysz to się z bolkiem jak mu z szafy wieczorem po pijaku spierdolisz Szafa się zawsze przydaje. Podobno tylko na trzeżwo, można przez nią dostać się do Narni,dlatego nawet nie próbowałem. Jestem non stop najebany,tak więc alkomat na bramce wizowej,pewnie mnie nie przepuści. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT |
|
|
|
|
Bardzo ładne dziary, pidas. Gdyby nie to że nie jestem fanem tatuowania swojego ciała, sam bym sobie takie zrobił...
Nie wiesz czy wszyscy związkowcy z Turowa takie mają czy tylko ten jeden, gamoniu? |
|
|
|
|
Podobno ryży zabrał głos ws rosyjskiej wojny domowej. No i co tam ciekawego powiedział? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|