|
|
|
A gdzie są ci młodzi i jeszcze nie naznaczeni kłamstwem, dziadku?
Regres i gruby z waszej ekipy to szulerzy pierwszej kategorii... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT A gdzie są ci młodzi i jeszcze nie naznaczeni kłamstwem, dziadku? Regres i gruby z waszej ekipy to szulerzy pierwszej kategorii... Ty z jakiej ekipy panie oszukany klocuś? Zapraprawdę powiadam ci potrzeba kolejnej kadencji złodziei z PiSu aby nadeszła dobra zmiana, nowy ład, pisowska wersja dobrobytu i praworządność w oczywiście. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Robi się gorąco Regresie wiec hop szklankę piwa dla ochłody. Robisz się napalony a Trzaskający Rabiej chyba nie startuje na szefa POKO? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A gdzie są ci młodzi i jeszcze nie naznaczeni kłamstwem, dziadku? Regres i gruby z waszej ekipy to szulerzy pierwszej kategorii... Coś tam mam na oku, kłamstwo jest wpisane w polityke a ludzie jak widac potrzbują i nikomu ono nie przeszkadza Póki co nie słyszałem żeby coś ukradli Znowu szafy nie zamknaleś, pijany dewiant zbiegł i głosi kocopoły |
|
|
|
|
Ukradną Dziadku, posłuchaj Regresa on ekskluzywnie o samodzielnym kradzeniu i o korycie wyje od lat. Wygłodniały nie może się doczekać na swoje TKM. Konfa jak czarna dziura zasysa dzikich zwolenników z POKO i z PSL. Nie wiem co z tego się urodzi ale raczej nie Big Bang tylko wielki piwny bąk, gdy rodzinne onuce opadną
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tłuste koty z Pisu. Setki pismesmenów w konotacjach ze Spółkami Skarbu Państwa.
Elektorat za zasiłki pokłony bije bo bez nich nie przeżyje. Chora wizja Jarosława którą wymyślił w czasie w którym zwykli ludzie opiekują się rodziną. Ja nie z tej gliny. Ze skrzydła solidarnościowego nigdy socjalistycznego. Precz z komuną. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Ty z jakiej ekipy panie oszukany klocuś? Zapraprawdę powiadam ci potrzeba kolejnej kadencji złodziei z PiSu aby nadeszła dobra zmiana, nowy ład, pisowska wersja dobrobytu i praworządność w oczywiście. Ja z ekipy poskramiaczy dzikich zwierząt , regresie herbu suchar w majtkach... To co ty proponujesz zamiast pisu to możesz sobie wsadzić tak głęboko ,ze nawet gruby tego nie znajdzie... |
|
|
|
|
CYTAT Coś tam mam na oku, kłamstwo jest wpisane w polityke a ludzie jak widac potrzbują i nikomu ono nie przeszkadza Póki co nie słyszałem żeby coś ukradli Znowu szafy nie zamknaleś, pijany dewiant zbiegł i głosi kocopoły W waszym sztabie nie ma jednego uczciwego człowieka , dziadku. Jak wszyscy co się babrają w tym gównie macie usta pełne frazesów , ale genu szalbierstwa nie sposób wyplenić... |
|
|
|
|
CYTAT Elektorat za zasiłki pokłony bije bo bez nich nie przeżyje. Spodziewałam się po Paradzie słusznie minionego 04.06. ze więcej lemingów przejdzie z POKO i z Trzeciej nogi do bezpartyjnych wolnościowców. Niestety Hałownia i Kosiniak po podwinięciu ogonów będą przezywali już tylko stres czy ich jeszcze zobaczymy w Sejmie. Gdzie to on już nie był A jaki liberalny Bez dwóch zdań idealnie pasuje na zastępcę Trzaskowskiego. Nie byłabym w stanie rozpoznać kiedy który przemawia Regresie A Ty? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nielegalni migranci z krajów azjatyckich i afrykańskich byli przemycani przez wschodnią granicę naszego kraju do Polski i innych krajów europejskich.
Policjanci z Zarządu w Radomiu Centralnego Biura Śledczego Policji, wspólnie z funkcjonariuszami ze Śląskiego Oddziału Straży Granicznej i Nadwiślańskiego Oddziału Straży Granicznej przeprowadzili działania związane z rozpracowywaną zorganizowaną międzynarodową grupą przestępczą, której członkowie zajmowali się organizowaniem innym osobom, wbrew obowiązującym przepisom prawa, przekraczania granicy Rzeczpospolitej Polskiej. Z ustaleń funkcjonariuszy wynika, że członkowie gangu mogli działać od kilku lat, głównie na terenie Polski, ale także innych krajów europejskich. Wszystko wskazuje na to, że nielegalni migranci z krajów azjatyckich i afrykańskich byli przemycani przez wschodnią granicę naszego kraju do Polski, która była krajem docelowym lub tranzytowym do innych krajów europejskich. Z zebranego materiału dowodowego wynika, że potencjalny „klient” za przemyt do Polski musiał zapłacić średnio około 5 tys. euro, stawka wzrastała dwukrotnie jeśli krajem docelowym miała być np. Wielka Brytania. Przestępstwa, których popełnienie zarzucono podejrzanym zagrożone są karą pozbawienia wolności do lat 8. W ramach śledztwa zatrzymano już łącznie 5 osób, w tym 2 obywateli Pakistanu, 2 obywateli Indii i jednego Tadżykistanu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Coś tam mam na oku, kłamstwo jest wpisane w polityke a ludzie jak widac potrzbują i nikomu ono nie przeszkadza Póki co nie słyszałem żeby coś ukradli Znowu szafy nie zamknaleś, pijany dewiant zbiegł i głosi kocopoły W waszym sztabie nie ma jednego uczciwego człowieka , dziadku. Jak wszyscy co się babrają w tym gównie macie usta pełne frazesów , ale genu szalbierstwa nie sposób wyplenić... Oj,bolku,bolku,niereformowalny Jestes w stanie wskazać jednego uczciwego wśród swoich mocodawców? |
|
|
|
|
CYTAT Nielegalni migranci z krajów azjatyckich i afrykańskich byli przemycani przez wschodnią granicę naszego kraju do Polski i innych krajów europejskich. Policjanci z Zarządu w Radomiu Centralnego Biura Śledczego Policji, wspólnie z funkcjonariuszami ze Śląskiego Oddziału Straży Granicznej i Nadwiślańskiego Oddziału Straży Granicznej przeprowadzili działania związane z rozpracowywaną zorganizowaną międzynarodową grupą przestępczą, której członkowie zajmowali się organizowaniem innym osobom, wbrew obowiązującym przepisom prawa, przekraczania granicy Rzeczpospolitej Polskiej. Z ustaleń funkcjonariuszy wynika, że członkowie gangu mogli działać od kilku lat, głównie na terenie Polski, ale także innych krajów europejskich. Wszystko wskazuje na to, że nielegalni migranci z krajów azjatyckich i afrykańskich byli przemycani przez wschodnią granicę naszego kraju do Polski, która była krajem docelowym lub tranzytowym do innych krajów europejskich. Z zebranego materiału dowodowego wynika, że potencjalny „klient” za przemyt do Polski musiał zapłacić średnio około 5 tys. euro, stawka wzrastała dwukrotnie jeśli krajem docelowym miała być np. Wielka Brytania. Przestępstwa, których popełnienie zarzucono podejrzanym zagrożone są karą pozbawienia wolności do lat 8. W ramach śledztwa zatrzymano już łącznie 5 osób, w tym 2 obywateli Pakistanu, 2 obywateli Indii i jednego Tadżykistanu. A kogo to obchodzi? |
|
|
|
|
CYTAT Oj,bolku,bolku,niereformowalny Jestes w stanie wskazać jednego uczciwego wśród swoich mocodawców? Wśród ludzi zajmujących się polityką nie ma uczciwych. Polityka to brudna i bezlitosna gra , w końcu każdy kto się w to bawi ubabra się ekskrementami. Min dlatego osobiście nigdy bym nie poszedł tą drogą. Sumienie by mi nie pozwalało normalnie funkcjonować, dziadku... Zawsze twierdziłem że polityk dziennikarz i aktywista społeczny to największe szumowiny. No i jeszcze bankster rzecz jasna! Pisiory kradną, ale na ich miejsce czyhają wasi mocodawcy, którzy będą kraść tak samo jak ci obecni. Albo nawet bardziej. Niektórzy twierdzą że sama wymiana ekipy rządzącej jest korzystna bo się zrywa układy. Moim zdaniem to tak nie działa. Wasi mocodawcy spragnieni władzy i wszelakich przywilejów będą doić ile wlezie od pierwszego dnia jej sprawowania... |
|
|
|
|
Pierwsza próba zamiecenia pod dywan ubogacania nie udała się,,,, Ziobro wyślij naszych obserwator a najlepiej prywatnych detektywów "incognito"
Nikt w EU nie jest tą sprawą zainteresowany po wprowadzeniu przymusowego ubogacania Przeciez afera korupcji konstytutek wyszła z Grecji,,, Na podstawie rozmów z osobami zaangażowanymi w poszukiwania Anastazji portal zauważa, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Oj,bolku,bolku,niereformowalny Jestes w stanie wskazać jednego uczciwego wśród swoich mocodawców? Wśród ludzi zajmujących się polityką nie ma uczciwych. Polityka to brudna i bezlitosna gra , w końcu każdy kto się w to bawi ubabra się ekskrementami. Min dlatego osobiście nigdy bym nie poszedł tą drogą. Sumienie by mi nie pozwalało normalnie funkcjonować, dziadku... Zawsze twierdziłem że polityk dziennikarz i aktywista społeczny to największe szumowiny. No i jeszcze bankster rzecz jasna! Pisiory kradną, ale na ich miejsce czyhają wasi mocodawcy, którzy będą kraść tak samo jak ci obecni. Albo nawet bardziej. Niektórzy twierdzą że sama wymiana ekipy rządzącej jest korzystna bo się zrywa układy. Moim zdaniem to tak nie działa. Wasi mocodawcy spragnieni władzy i wszelakich przywilejów będą doić ile wlezie od pierwszego dnia jej sprawowania... Jakoś nie ogarniasz co do ciebie mowie ale cóż |
|
|
|
|
Pierwsza próba zamiecenia pod dywan ubogacania nie udała się,,,, Ziobro wyślij naszych obserwator a najlepiej prywatnych detektywów "incognito"
Nikt w EU nie jest tą sprawą zainteresowany po wprowadzeniu przymusowego ubogacania Przeciez afera korupcji konstytutek wyszła z Grecji,,, Na podstawie rozmów z osobami zaangażowanymi w poszukiwania Anastazji portal zauważa, PS. Gdybym miała mocodawców to pewnie bym skłamała. Jednego to jestem pewna, z POKO u władzy mielibyśmy w Przemyślu rzut beretu do Rosji. I to mi zupełnie wystarcza. Co słychać u Zdradka Obserwuje już Wasze delikatne próby relatywizowania chłopcy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nikt w EU nie jest tą sprawą zainteresowany po wprowadzeniu przymusowego ubogacania Przeciez afera korupcji konstytutek wyszła z Grecji,,, Twoimi kilogramami wypocin też nikt nie jest zainteresowany a dalej na siłę próbujesz tym zainteresować innych |
|
|
|
|
Konstytutkami nikt się nie przejmuje
Ale to co innego Dziadku. Wiem ze będziecie udawali Greka bo nie po linii i nie na ścieżce zapowiadanego filmu Hojland. O klerze już nie będzie filmów bo dewiantów jest więcej niż czasu antenowego na TVN. A chcą jeszcze więcej Tego się nie uda znormalizować w Polsce. PS. Co słychać u Zdradka Obserwuje Wasze delikatne próby relatywizowania winy Wytyczne szybko przyszły bo to gardłowa sprawa. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Herbatko no pewnie ze liberalna cwelica nie chce referendum. Już było jedno u nas w 2016 i pewnie dlatego gawnojady czujnie nie zagłosowały tym razem.
Wolność Mogłaby się przyjąć na Zachodzie i co wtedy ?? Tu chodzi o referendum w miejsce zamordyzmu czerwonej zarazy. Ile nam dali za Ukraińca, dlaczego nie wyjesz na te scierwa tylko milczysz? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ile nam dali za Ukraińca, Tyle ile gamonie i nieudacznicy z PiSu potrafili załatwić Tak samo jak z KPO i Turowem |
|
|
|
|
Tusk ci pizdas załatwi. Inwestora z Kataru...
No i może jeszcze obniżkę zasiłku pogrzebowego. Tak będzie walczył z rozdawnictwem... |
|
|
|
|
Już za 4 miesiące
|
|
|
|
|
CYTAT No i może jeszcze obniżkę zasiłku pogrzebowego. Tak będzie walczył z rozdawnictwem... Koszty pogrzebu również spadły za PISdu. Zgadzasz się że mną czy coś przeoczyłem? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
No tak bo gdyby rządził ryży to wszystko by było tanie. Zapomniałem o tym regresie herbu suchar w majtkach...
|
|