|
|
|
Coś mi mówi że ból dupy u Bolca będzie się stale nasilał
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
To jest walka o Wolną Polskę a nie jakieś popierdółki, regresie...
|
|
|
|
|
Ja już pod Grójcem, oszczędzaj bolek siły na jutro, baby same się nie rozejdą, gazować trza będzie a i nie raz pałka teleskopowa w ruch pójdzie
Już czekam na lajwa w tvp info Masz jakieś przecieki gdzie wywieźli gangrenę? |
|
|
|
|
Trzymaj fason, dziadku. Od Grójca już niedaleko. Damy radę, Wolna Polska jutro będzie nasza...
Uważaj na rogatkach Warszawy ( najlepiej idź korytem Wisły) pisowscy siepacze rozstawili blokady... Nie będą się z gazem rozdrabniać, tylko będzie strzelanina jak do Diduszki... |
|
|
|
|
CYTAT Coś mi mówi że ból dupy u Bolca będzie się stale nasilał Nie zesraj się, póki co, ty jesteś w czołówce peknietej dupy, na tym forum. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Coś mi mówi że ból dupy u Bolca będzie się stale nasilał Nie zesraj się, póki co, ty jesteś w czołówce peknietej dupy, na tym forum. Wątpię. Zobacz mój status użytkownika. Tymczasem nie wiem jak u ciebie ale np u Stolca to już nie wiadomo które kolejne konta. Puki co Neptun ja punktuję pięknie i wszystko się zgadza a u ciebie? No cóż uderz w stół a nożyce się odezwą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Jak myślisz, będą strzelać? Tak, z dupy twojej starej |
|
|
|
|
Twoja stara to kopara, a Kaczyński ją odpala, pizdas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bolo,zauważono wzmożony ruch milicji w okolicach domu słońca narodu, śpi czy to tylko zasłona dymna aby zmylić agresywne baby a sam zaszył się w bunkrze razem z kumplem wladimirem na kamczatce?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Banda hipokrytów. Ludziom każą zmieniać samochody na elektryki. Teraz każą im iść a sami na autobus się wje.ali. Żal mi tych ludzi idących za nimi
|
|
|
|
|
CYTAT Bolo,zauważono wzmożony ruch milicji w okolicach domu słońca narodu, śpi czy to tylko zasłona dymna aby zmylić agresywne baby a sam zaszył się w bunkrze razem z kumplem wladimirem na kamczatce? To chyba tylko Ryszard Cyba wie, dziadku opasie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... Kumple Władimira to są w Berlinie. Tusk to tylko podnóżek dla Merkel czy Scholza , ale Wołodia to prawdziwy przyjaciel... |
|
|
|
|
Wodzu wyjdź do ludu. Tyle nam dałeś a teraz chowasz kuper.
CYTAT Jarosław Kaczyński w sobotę postawił nogę na podkarpackiej ziemi. Pod Rzeszowem na trasie drogi ekspresowej S19 widzi obrazki z San Francisco. Imbecyl gospodarczy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Rozszarpcie go regresie i najlepiej zjedzcie po kawałku. Żeby wam tylko w gardle nie stanął...
|
|
|
|
|
Sam się już przewraca. Odpocznie z kolegami złodziejami w sanatorium Guantanamo.
|
|
|
|
Oby tak się stało regresie. Żeby to nie był tylko kolejny mokry sen...
|
|
|
|
|
Pisiory mają swoje, ważniejsze imprezy |
|
|
|
|
A ty pizdas czemu nie jesteś w Warszawie i nie walczysz o Wolną Polskę? Mogłeś wespół z regresem szturmować dom kaczora na Żoliborzu...
|
|
|
|
|
Kaczka w bunkrze a nie w domu. Poza tym Polacy chcieli go jedynie zobaczyć i za dary podziękować. Co się z nim stało? Może ruscy porwali a może Niemcy?
Bolec wspierając PiS wspadłeś rudego. Pisałem ci o tym lata temu. Teraz masz. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Oby tak się stało regresie. Żeby to nie był tylko kolejny mokry sen... Bolek, gdzie jesteście bo chyba pobłądziłem, łażę tu już trzy godziny i nikogo nie ma , odpaliłem dla pewności tvp i też pokazują puste ulice W pizdu tyle drogi na marne Patryk chujwiejaki dobrze mówił żeby siedzieć w domu... Wracam... |
|
|
|
|
CYTAT Kaczka w bunkrze a nie w domu. Poza tym Polacy chcieli go jedynie zobaczyć i za dary podziękować. Co się z nim stało? Może ruscy porwali a może Niemcy? Bolec wspierając PiS wspadłeś rudego. Pisałem ci o tym lata temu. Teraz masz. Niechby kaczor w bunkrze siedział to powinniście go szturmować, regresie. Aż do skutku. Moglibyście przypłacić to życiem, ale za to w Wolnej Polsce dzieci by się w szkole o was uczyły... |
|
|
|
|
CYTAT A ty pizdas czemu nie jesteś w Warszawie i nie walczysz o Wolną Polskę? Mogłeś wespół z regresem szturmować dom kaczora na Żoliborzu... Szturmuję twoją starą |
|