NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 515 516 517 518 519 520 521 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 00:40  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu :cwaniak:

Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów cool girl Nie znacie dnia ani godziny cool girl

Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE.

Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby ok

https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247

Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady.

Odstaw alkohol, 500+ miało być dla dzieci

Nie bierz 5 stów, zostań Janosikiem Sławomira i Regresa. To wszystko co powinniście zrobić. Nie brać umiech

Obrazek

Czy oni potrafią nie brać? Hmmmmmm Innym nie pozwalają.

Obrazek

Znowu szloch w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców przed zbiórką na Paradę z okazji obalenia rządu Olszewskiego. Wstydu nie macie bananowi chłopcy cool girl

Nie bierz 500+ , typowy tekst ignoranta pisowskiego sądzącego że to z kieszeni jarka

Tutaj się nie zgodzę Dziadku, Drogi Dziadku podwójnie. Mentzwell z Donkiem ogłaszają bojkot 500+ i pozamiatane.

Powtarzam, wystarczy nie brać konfabulancie cool girl Zaniechaj mnie bo nie dajesz rady a sznur od żelazka dalej w pawlaczu.

jezyk Wstępne wyceny kosztu Zielonej Trans.formacji ciepłownictwa przez Lunatyków dla Polski to 400 mld PLN. A to tylko ciepełko,,, Niemiec i rusek nie da się rozwijać Polakowi, mamy służyć pod przymusem. Ale tam to tamto, to nieważne, pincset ważniejsze i kłamstwa Rezydentury POKOmuny. zaklopotany

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 00:40  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 01:31  
"...UROCZYŚCIE PRZYSIEGAM ,ŻE DOCHOWAM WIERNOŚCI POSTANOWIENIOM KONSTYTUCJI..TAK MI DOPOMÓŻ BÓG."zdegustowany

Panie Prezydencie.chytry
Nie potrafisz dotrzymać danego słowa,wynikającego z Konstytucji.sciana

Do tego łamiesz jedno z przykazań Dekalogu-"Nie używaj imienia Pana swego na daremno".placze
Bóg,o ile był przy Tobie,dawno Ciebie opuścił.mlotek

Sąd Najwyższy wydał wyrok,że Jakub Żulczyk,nazywając Prezydenta RP Andrzeja Dudę"DEBILEM",nie popełnił przestepstwa.jezyk

Osobiście nazwałbym"Długopisa"innym określeniem,bardziej dosadnym,ale nie mam czasu na sprawy sądowe dotyczące ujawnienia tajemnicy państwowej i tego że Anżej to po prostu zwykły...co
Zaśpiewać sobie piosenkę disco polo"Andrzej łajdaku",zawsze mogę he,he...potluczony
Ale to nie ma zwiazku ze sprawą.3m sie

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 07:53  
Też mnie długopis wkur.ił , nigga. Więcej na niego nie zagłosuję...umiech

Jedyny problem z wyrokiem ws nazwania go debilem jest taki , że ten sam sąd za takie określenie Czaskowskiego ( gdyby był prezydentem) , skazałby jakiegoś prawdziwka ani chybi. Jak dla mnie każdy z nas ma prawo nazywać debilem kogo chce , bez żadnych konsekwencji. Obawiam się że "wolne sądy" działają w tej kwestii wybiórczo...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 09:21  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu :cwaniak:

Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów cool girl Nie znacie dnia ani godziny cool girl

Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE.

Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby ok

https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247

Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady.

Odstaw alkohol, 500+ miało być dla dzieci

Nie bierz 5 stów, zostań Janosikiem Sławomira i Regresa. To wszystko co powinniście zrobić. Nie brać umiech

Obrazek

Czy oni potrafią nie brać? Hmmmmmm Innym nie pozwalają.

Obrazek

Znowu szloch w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców przed zbiórką na Paradę z okazji obalenia rządu Olszewskiego. Wstydu nie macie bananowi chłopcy cool girl

Nie bierz 500+ , typowy tekst ignoranta pisowskiego sądzącego że to z kieszeni jarka

Tutaj się nie zgodzę Dziadku, Drogi Dziadku podwójnie. Mentzwell z Donkiem ogłaszają bojkot 500+ i pozamiatane.

Powtarzam, wystarczy nie brać konfabulancie cool girl Zaniechaj mnie bo nie dajesz rady a sznur od żelazka dalej w pawlaczu.

jezyk Wstępne wyceny kosztu Zielonej Trans.formacji ciepłownictwa przez Lunatyków dla Polski to 400 mld PLN. A to tylko ciepełko,,, Niemiec i rusek nie da się rozwijać Polakowi, mamy służyć pod przymusem. Ale tam to tamto, to nieważne, pincset ważniejsze i kłamstwa Rezydentury POKOmuny. zaklopotany

00:40 to już dobra faza :cwaniak:
do kogo masz zielone pretensjenie wiem rządzicie od lat wielu i dalej brniecie w to gówno, jak wspominałem w rozkroku ciężko cokolwiek zdziałać, chcecie z każdego cycka pociągnąć i jest jak jest

500 to wasz jedyny koń pociągowy , słuchając każdej sondy ulicznej to jedyny argument poparcia "bo dajo"

zapytam bocie po raz kolejny-po dlaczego nadal musicie przekupywać ludzi jak jest tak zajebiście?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 17:14  
Trzy dni trąbią, że to zajebista ustawa (o ruskich agentach), a prezydent duda „ostry cień mgły” złożył nowelizacje. Fajny ten prezydent i jego pisowskie środowisko. ok

Teraz po 8 latach rządów, premier „Pinokio” w Kanadzie znalazł inwestora na farmę wiatrową na Bałtyku. Cuda dzieją się przed wyborami.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 18:12  
CYTAT
"...UROCZYŚCIE PRZYSIEGAM ,ŻE DOCHOWAM WIERNOŚCI POSTANOWIENIOM KONSTYTUCJI. TAK MI DOPOMÓŻ BÓG. "zdegustowany

Sąd Najwyższy wydał wyrok, że Jacob Żulik nazywając Prezydenta RP Andrzeja Dudę "DEBILEM", nie popełnił przestępstwa. jezyk

@jusek, To się nazywa psuciem państwa albo podważaniem zaufania obywatelskiego do Najjaśniejszej tudzież łamaniem zasad dobrego obyczaju. Rewolucjoniści i cykliści ryją pod nim jak szczury, renegaci w dzień i w noc fedrują w tkance Narodu, która nas trzyma do kupy w sile i w spokoju. A ścierwojady czekają by zanurzyć kły,,,

PS.
A teraz na weekend suchar w nagrodę dla juska cool girl

Słuchaj i czytaj,,, piękna robota wcale a wcale. Lepsze R&B od oryginału.

https://www.youtube.com/watch?v=lSzICmwmRsA

If the night turned cold
And the stars looked down
And you hug yourself
On the cold, cold ground
You wake the morning
In a stranger's coat
No one would you see
Ask yourself, 'Who'd watch for me?
'My only friend, who could it be?'
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me

When your belly's empty
And the hunger's so real
And you're too proud to beg
And too dumb to steal
You search the city
For your only friend
No-one would you see

You ask yourself, 'Who could it be?
'A solitary voice to speak out and set me free'
I hate to say it
I hate to say it
But it's probably me

You're not the easiest person that I ever got to know
And it's hard for us both to let our feelings show
Some would say
I should let you go your way
You'll only make me cry
But if there's one guy, just one guy
Who'd lay down his life for you and die
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me

When the world's gone crazy, and it makes no sense
And there's only one voice that comes to your defence
And the jury's out
And your eyes search the room
One friendly face is all you need to see
And if there's one guy, just one guy
Who'd lay down his life for you and die
It's hard to say it
I hate to say it
But it's probably me

I hate to say it
I hate to say
But it's probably me
I hate to say it
I hate to say
But it's probably me
I hate to say it
I hate to say
But it's probably me

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 19:16  
CYTAT
Zapytam Art po raz kolejny - dlaczego nadal musicie przekupywać ludzi jak jest tak zajebiście?

Jest Nie daj się przekupić i nie bierz Dziadku. I hate to say it,,, I have to say it, ain't no monies and shall not be.

Obrazek

PS. Trudno wyłapać./
https://www.onet.pl/informacje/kb-kronikidziejow/chlopiec-porwany-przez-pedofila-wymknal-sie-po-siedmiu-latach/lr3j1sv,30bc1058

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Cze 2023r. 23:45  
CYTAT
CYTAT
Zapytam Art po raz kolejny - dlaczego nadal musicie przekupywać ludzi jak jest tak zajebiście?

Jest Nie daj się przekupić i nie bierz Dziadku. I hate to say it,,, I have to say it, ain't no monies and shall not be.

Obrazek

PS. Trudno wyłapać./
https://www.onet.pl/informacje/kb-kronikidziejow/chlopiec-porwany-przez-pedofila-wymknal-sie-po-siedmiu-latach/lr3j1sv,30bc1058

Zleciał dzień na grasowaniu w poszukiwaniu kolejnych danin, przyszedł wieczór i zaś w palnikzaklopotany
Paczka gotowych wypocin ze sztabu do rozrzucenia jak obornik po wszystkich tematach i fajrant
Za jakiej władzy będzie Ci lepiej...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 00:36  
- No i po chuj żeś tą ustawę podpisywał?
- No , ale pan mi kazał, panie Prezesie
- Won stąd , bo w ryj zaraz dostaniesz. Debilu!

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 08:21  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 09:03  
CYTAT
[cytat]
A teraz na weekend suchar w nagrodę dla juska cool girl

Słuchaj i czytaj,,, piękna robota wcale a wcale. Lepsze R&B od oryginału.

Dzięki!
Popłakałem się bardziej niż jak dostałem gazem od "zomoli".placze

Bóg o mnie zapomniał,Szatan twierdzi że mnie nie zna,pies ode mnie uciekł...zdegustowany
Pamiętasz tylko TY i Urząd Skarbowy!!!good

Jestem Ci dozgonnie wdzięczny,a że nie mam zamiaru umierać,trochę to potrwa.potluczony

Nie wierz we wszystko co o mnie słyszałaś. Prawda jest o wiele gorsza.jezyk

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 09:03  
Taka ciekawostka prawna.
Nasz Kodeks karny przewiduje karę na nazwanie"głowy"obcego państwa np. "scierwem i komunistycznym ch...em".potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 10:10  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 11:31  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 12:20  
Jak tam bolo zestaw ormowca przygotowany? O której staruje autokar? Nie zapomnij o kablu od żelazka, baby to lubią good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 14:00  
Najbardziej to lubią chłopów z dużą knagą , dziadku....umiech

Tu się toczy walka o Wolną Polskę, a ty sobie podśmiechujki urządzasz. Bardzo nieładnie , zważywszy na twoje związki z centralą POKO-muny...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 14:14  
O widzę stolec, że cię jarają małe stópki Adiego good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 16:06  
CYTAT
Najbardziej to lubią chłopów z dużą knagą , dziadku....umiech

Tu się toczy walka o Wolną Polskę, a ty sobie podśmiechujki urządzasz. Bardzo nieładnie , zważywszy na twoje związki z centralą POKO-muny...umiech

Jakie podśmiechujki, ja już od dwóch dni z buta w drodze przez lasy co by mnie ormo nie dopadło, murem za Donaldem i koniemgood
Będę cię wypatrywał po drugiej stronie barykady, poznam cię po wystającym z plecaka kablu od żelazka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 16:07  
CYTAT
O widzę stolec, że cię jarają małe stópki Adiego good

Jarają mnie takie wesołe chłopaki jak ty pizdas...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 16:13  
CYTAT

Jakie podśmiechujki, ja już od dwóch dni z buta w drodze przez lasy co by mnie ormo nie dopadło, murem za Donaldem i koniemgood
Będę cię wypatrywał po drugiej stronie barykady, poznam cię po wystającym z plecaka kablu od żelazka

W Wolnej Polsce twoje zasługi nie będą zapomniane, dziadku. Twoje poświęcenie w walce o utraconą praworządność będzie wzorem dla kolejnych pokoleń. Tak wam dopomóż Komisjo Wenecka i TSUE...umiech

Kabel od żelazka ( oprócz dużej knagi) to atrybut samca i prawdziwego Polaka w jednym. Wy reprezentanci Polski uśmiechniętej inaczej na to patrzycie, ale Janusze bijący swoje Grażynki kablem i głosujący na pis, to prawdziwa plaga, dziadku czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 17:02  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 17:09  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Cze 2023r. 17:26  
Jutro będą strzelać do obrońców praworządności...umiech