|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Donek to żadna gwiazda tego show, to zawodowy napastnik Bundesligi. Ja obstawiam innych, równie zasłużonych i światopoglądowo niezłomnych o dobrej proweniencji. Ale Ciebie Dziadku i Regresie z Anżejem nie będę przekonywała do popierania praworządności i wolności od wszystkiego bo to byłby nietakt. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no z tym filmem trochę pojechaliście bolku, nawet wasz manekin z rozdwojeniem jaźni musiał udawać oburzenie
|
|
|
|
|
Czy znane ci jest dziadku takie słowo jak sarkazm? Wydaje mi że ten wrzucony przeze mnie screen miał być właśnie, uwaga trudne słowo - sarkastyczny...
Tą wasza sztabowa bezbeczność to rzecz wrodzona czy nabyta? |
|
|
|
|
no to manekin nie zajarzył sarkastycznego przekazu filmu i zaś musiał robić miny ducego powinniście go uprzedzić , zbyt bystry to on nie jest
|
|
|
|
|
Szybko przeskoczyłeś z mojego screena na Duce, dziadku. Tak was szkolą w centrali , żeby nie zagłębiać się w temat?
|
|
|
|
|
a gdzie ja coś o twoim screenie wspominam
|
|
|
|
|
Czyli jednak cecha nabyta dziadku opasie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
przyjebałeś sie jak kowalski do tuska
a jak tobie podobał się spocik za nasze pierdziliardy złociszy? strasznie terrotyzujecie manekina, oby przetrwał ten ciężki czas pomiatania |
|
|
|
|
A mam wyjebane na spocik i na manekina, więc tym bardziej na waszą menażerię, dziadku...
Ile autobusów od nas ( ze Stalowej Woli) wysyłacie w sobotę? Będzie się czym pochwalić czy jak zwykle ta sama ekipa kodowców-ormowców? |
|
|
|
|
ormowcy są już na miejscu , ewentualnie mogą was zwerbować jak stary klocka puści po portkach i potrzebne będą posiłki, dla każdego będzie zestaw startowy :pałka, gaz i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu
znam te wasze kocie ruchy, każdy z was ma wyjebane ale do urny zapierdala w podskokach |
|
|
|
|
Pisałem o tych ormowcach z tablicami : Wolne sądy! No wiesz wasi starsi koledzy z sekcji podkarpackich dewiantów...
Czy ja wiem z tym zapierdalaniem w podskokach? W drugiej turze ostatnich wyborów prezydenckich rzeczywiście pofatygowałem się do urny i zagłosowałem na długopisa. W sumie nie żałuję, ten buc Trzaskowski wyjątkowo działa mi na nerwy... |
|
|
|
|
CYTAT zapierdalaniem oooo... jaka fajna kulturalna rozmowa... a gdzie członkini zarządu?? aaa jak to ona udaje, że nie widzi (ciekawe, że nie wolno tego hipokryzją nazwać... to takie typowo pisowskie)... karny czarny gumowy członek, dla członkini. |
|
|
|
|
CYTAT Pisałem o tych ormowcach z tablicami : Wolne sądy! No wiesz wasi starsi koledzy z sekcji podkarpackich dewiantów... Czy ja wiem z tym zapierdalaniem w podskokach? W drugiej turze ostatnich wyborów prezydenckich rzeczywiście pofatygowałem się do urny i zagłosowałem na długopisa. W sumie nie żałuję, ten buc Trzaskowski wyjątkowo działa mi na nerwy... No i razem z dps daliście radę Szacun, że się do niego przyznajesz...nie wielu to potrafi |
|
|
|
|
CYTAT Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów Nie znacie dnia ani godziny Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE. Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247 Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT No i razem z dps daliście radę Szacun, że się do niego przyznajesz...nie wielu to potrafi To akurat dobrze wiem. Żaden z was ( oprócz pizdasa) nie przyznaje się do głosowania na POKO-munę. Sam pewnie wrzuciłeś szton na Czaskowskiego , tylko teraz mydlisz oczy... |
|
|
|
|
Na chwilę obecną zawiadomienie do prokuratury na szura Pinokia Morawieckiego w sprawie rosnącego nosa.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów Nie znacie dnia ani godziny Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE. Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247 Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady. Odstaw alkohol, 500+ miało być dla dzieci |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i razem z dps daliście radę Szacun, że się do niego przyznajesz...nie wielu to potrafi To akurat dobrze wiem. Żaden z was ( oprócz pizdasa) nie przyznaje się do głosowania na POKO-munę. Sam pewnie wrzuciłeś szton na Czaskowskiego , tylko teraz mydlisz oczy... Jak bym poszedł to pewnie bym tak zrobił że względów czysto estetycznych , myślałem że po Bronku większego głąba nie będzie ale endjrju dał radę... Po tym żenujacym spektaklu który odjebali przed wyborami, kopertach,wirusie w odwrocie itp...szkoda było czasu , wynik był z góry znany A jak to właśnie bolku było bo szybko ucichło, ja też nie drążyłem tematu, coś tam nie grało z terminami czy jakoś tak że, nielegal miał być |
|
|
|
|
Gdybym za każdym razem jak usłyszę od któregoś z was : na Platformę nie głosuję i TVN-u nie oglądam, dostawał jeden grosz, to byłbym chyba milionerem...
Na Bronka też pewnie głosowałeś w swoim czasie, tyle że prawdomówność u członka waszego sztabu to rzecz nieosiągalna. A przynajmniej bardzo rzadko spotykana... Wielokrotnie pisałem, że za zablokowanie wyborów kopertowych , to pisiory Gowina powinni na rękach nosić. To byłaby największa kompromitacja w historii ludzkości... Słyszałem o DPS-ach , gdzie podczas wyborów samorządowych 2014 , 100 procent dostawał ZSL ( ówczesny koalicjant POKO-muny). Natomiast nie wiem nic na ten temat w okresie późniejszym. Może ci ktoś nagadał głupot, a ty dziadku łyknąłeś... To trochę jak z tym marszałkiem, który miał dymać w rzeszowskich burdelach. Chodziło pewnie o tego Karypytę ( nomen omen) z ZSL-u a wyście to przerobili na pedałka Kuchcińskiego... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów Nie znacie dnia ani godziny Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE. Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247 Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady. Odstaw alkohol, 500+ miało być dla dzieci Nie bierz 5 stów, zostań Janosikiem Sławomira i Regresa. To wszystko co powinniście zrobić. Nie brać
Znowu szloch w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców przed zbiorka na Paradę z okazji obalenia rządu Olszewskiego. Wstydu nie macie bananowi chłopcy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Ormowcy są już na miejscu , będą werbować za gotówkę unijna, dla każdego będzie zestaw startowy; pała, ruski gaziorek i sznur od żelazka co by baby czuły się jak w domu Sznury od żelazka będą szatkować zady gawnojadów do dnia wyborów Nie znacie dnia ani godziny Posłuchajcie klangoru najmitów czerwonej mafii na sesji biczowania Polaków w PE. Słychać wycie? Znakomicie !!! Z przyjemnością słucham skamlenia chłopców i u nas. Nawet pożytecznych Zielonych oddelegowali na ten czas próby https://youtu.be/hXaVKWw8AD4?t=247 Słuchajcie i się uczcie dlaczego nie możemy liczyć na ewrope w szponach liberalnej lewicy przeciwko ruskim. A teraz posłuchajcie jeszcze raz onuc czego u nas nauczały. Kłamały najemne gawnojady. Odstaw alkohol, 500+ miało być dla dzieci Nie bierz 5 stów, zostań Janosikiem Sławomira i Regresa. To wszystko co powinniście zrobić. Nie brać
Znowu szloch w Sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców przed zbiorka na Paradę z okazji obalenia rządu Olszewskiego. Wstydu nie macie bananowi chłopcy Powtarzam, alkohol i próby zabłyśniecią zawsze wyglądają tak samo żenująco...pijesz - nie pisz Nie bierz 500+ , typowy tekst ignoranta pisowskiego sądzącego ,że to z kieszeni jarka |
|