|
|
|
Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców regresie. Złodziej na złodzieju , oszust na oszuście i jeszcze będzie innych pouczać...
Koń by się uśmiał... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No, długopis zrobił robotę, to tera bolku otwieramy popcorn
Miałem w piwnicy stary ruski ponton , jutro wyląduje na śmietniku...lepiej nie ryzykować Koniec też z żartami z Pana Jarosława Jak myślisz bezpiecznie w ravioli zamawiać ruskie pierogi? |
|
|
|
|
Nie sądzę żeby to miało jakiekolwiek znaczenie, dziadku. Pewnie TVN i wasza centrala będą bić pianę, ale tak naprawdę to jak zwykłe będzie gównoburza...
|
|
|
|
|
Dla ciebie te "gównoburze" to jak dla wody ryba Stolec.
Z nienawiści do rudego dałeś się uwieść przez kusego. Z deszczu pod rynnę. Zdupynators. Urzekła mnie twoja historia. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie zesraj się regresie. Niczego dobrego to nie przyniesie...
|
|
|
|
|
Ja bym namaścił na przewodniczącego Kowalskiego a do pomocy rzecz jasna Caryca, na bank internety rozjebane
|
|
|
|
|
Ja bym namaścił na jej przewodniczącego generała Twardą Kiełbasę, dziadku. Jak on zacznie namaszczać to wielu z nas wpadnie w osłupienie...
|
|
|
|
|
A czy on też powinien stanąć przed komisją? i ten tez? |
|
|
|
|
Ty też się nie zesraj...
|
|
|
|
|
wynagrodzenie członków komisji wyniesie 10k/mc, to już wiemy , że prędko nie zakończą działania
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o wasze zesrańsko , dziadku, to najlepszym kandydatem na przewodniczącego ( oprócz generała Twardej Kiełbasy) byłby ten wariat Macierewicz. Gwint by wam się zerwał z rozwolnienia...
|
|
|
|
|
już mi się zrywa z waszej żenującej, desperackiej wojnie o utrzymanie koryta
plusy, komisje, podległy długopis ja się tylko pytam poraz kolejny...po co to wszystko skoro jest tak zajebiście jak to przedstawiacie , ludzie was po dupach powinni całować i na rękach, nie nadal musicie odpierdalać takie szopki |
|
|
|
|
Michnik się cały zanieczyścił w Gadzinówce. Jest sporo książek które przybliżają jak Adaś und kohorten walczyli poprzednio o praworządność jedynie słuszną, z lustracją, w Sejmie RP.
Dzisiaj to nie zadziała na Ciemnym Ludzie, nawet w tęczowej oprawie Parady KODerastów Ja tu widzę wołanie o krew, - takie to sowieciarze sobie ukuli hasło-wytrych do miłosierdzia ofiar.
PS. https://www.youtube.com/watch?v=SFzsK3pFNXI&t=1042s Wierchuszka niewykluczająco szybko zrobiła moralna egzegezę ( to prostaki ) i młodych usunęli Dziadki z pamięcią i strachem rozliczenia zostały się łasić do Adasia. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Michnik się cały zanieczyścił w Gadzinówce. Jest sporo książek które przybliżają jak Adaś und kohorten walczyli poprzednio o praworządność jedynie słuszną, z lustracją, w Sejmie RP. Dzisiaj to nie zadziała na Ciemnym Ludzie, nawet w tęczowej oprawie Parady KODerastów Ja tu widzę wołanie o krew, - takie to sowieciarze sobie ukuli hasło-wytrych do miłosierdzia ofiar.
PS. https://www.youtube.com/watch?v=SFzsK3pFNXI&t=1042s Wierchuszka niewykluczająco szybko zrobiła moralna egzegezę ( to prostaki ) i młodych usunęli Dziadki z pamięcią i strachem rozliczenia zostały się łasić do Adasia. No masz już podpowiedź że sztabu czy dalej myslicie? |
|
|
|
|
Dziadek jedzie, kto jeszcze? Komory już gotowe?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT już mi się zrywa z waszej żenującej, desperackiej wojnie o utrzymanie koryta plusy, komisje, podległy długopis ja się tylko pytam poraz kolejny...po co to wszystko skoro jest tak zajebiście jak to przedstawiacie , ludzie was po dupach powinni całować i na rękach, nie nadal musicie odpierdalać takie szopki Jak się generał Twarda Kiełbasa za was weźmie , dziadku , to wam się odechce wszystkiego . Zerwany gwint to może być najmniejszy problem... Odpowiem ci pytaniem na pytanie: skoro rzeczywistość wygląda tak jak ją przedstawiasz ( i wszyscy członkowie waszej menażerii) to dlaczego nie możecie się przebić ze swoim przekazem? Czy przyszło ci do głowy , że reprezentujecie jeszcze większą chujnię niż pisiory? |
|
|
|
|
Ależ im obniżasz poprzeczkę z tak prostym pytaniem. Każdy umie liczyć
|
|
|
|
Zespołem też nie dacie rady?
|
|
|
|
|
CYTAT Ależ im obniżasz poprzeczkę z tak prostym pytaniem. Każdy umie liczyć Dalej czekam na twoje obliczenia w sprawie inflacji Możesz jeszcze dołożyć obliczenia inflacyjne po wprowadzeniu 800 i kolejnych podwyżkach minimalnej |
|
|
|
|
CYTAT Zespołem też nie dacie rady? Dziadku, przecież już ci merytorycznie odpowiedziałam o co komu chodzi z ta Paradą. Czytamy ze zrozumieniem bez zacietrzewienia Skoro nie Jarek to Donek, hmm? PS. Cos tam odnośnie słów Donka pisałam Dziadku i założę się ze o obniżce cen paliwa i podwyżce wieku emerytalnego gdy wróci wolność. To o to Ci chodziło? To chyba oczywiste jak kłamstwa Donka. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zespołem też nie dacie rady? Dziadku, przecież już ci merytorycznie odpowiedziałam o co komu chodzi z ta Paradą. Czytamy ze zrozumieniem bez zacietrzewienia Skoro nie Jarek to Donek, hmm? PS. Cos tam odnośnie słów Donka pisałam Dziadku i założę się ze o obniżce cen paliwa i podwyżce wieku emerytalnego gdy wróci wolność. To o to Ci chodziło? To chyba oczywiste jak kłamstwa Donka. Co wy tak sracie sie z tym donkiem, nie ma go i nie zanosi się, żeby coś się zmieniło , Kowalski przy was to lajcik... Twierdziłeś, że podniesienie cen paliwa to zabieg antyinflacyjny, pozostałe daniny wg was zapewne tez |
|
|
|
|
Sam jedziesz? Nie widzę euforii na forum.
|
|
|
|
...Tak jak myślałem
ja bym was badał, to zakrawa na grubą paranoję Pojedziecie to zespołem z bolem na świętowanie efektów komisji i grupowe odprowadzenie tuska do paki ,pozniej na after party grupowe "świętowanie" z naczelnym kapucynem |
|
|
|
|
Donek to żadna gwiazda tego show, to napastnik Bundesligi. Jak obstawiam innych, równie zasłużonych i światopoglądowo niezłomnych. Ale Ciebie nie będę przekonywała do popierania praworządności i wolności od wszystkiego bo to byłby nietakt. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja bym namaścił na jej przewodniczącego generała Twardą Kiełbasę, dziadku. Jak on zacznie namaszczać to wielu z nas wpadnie w osłupienie... Skakanie z okien zamienili na komory. Chcą wydłużać cierpienia Ciemnego Ludu? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|