|
|
|
Złodzieje z socjalistycznego PiSu będą sądzić a wolniej Polsce. To jest rak.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Złodzieje z socjalistycznego PiSu będą sądzić a wolniej Polsce. To jest rak. |
|
|
|
|
CYTAT Złodzieji z socjalistycznego PiSu będą sądzić w wolniej Polsce. To jest rak. Jakbym KODerastów, Palikmiotów i Podkarpackich Dewiantów słyszała. Jedziesz na Ewropejską Paradę Targowiczan 4-go w Warszafce ? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Stolec kurde zasłaniaj okna jak następnym razem zrobisz imprezę bo cię widać
|
|
|
|
|
Kurde, pizdas, sądziłem że to impreza chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Jak tam bolku, opijasz przy weekendzie sukces lex tusk?
|
|
|
|
|
Nie dziadku, mam wywalone na lex tusk i całą politykę. Trwa weekend, jest ładna pogoda, trzeba to wykorzystać. Może się jakiegoś grilla zorganizuje, i tak trzeba żyć...
Wy dzisiaj dalej na służbie? Za tydzień jedziecie do Warszawy na marsz? Podobno obecność obowiązkowa... Wolna Polska się sama nie zrobi , musicie wyrwać naszą ojczyznę z rąk żoliborskiego karakana i przekazać ją w ręce ryżego karakana... |
|
|
|
|
No to mówię, będzie co świętować przy grillu sztabowym
Jak bedzie marsz przeciw bumelantom, nierobom , komunistom i innej masci wyłudzaczom publicznej kasy , chętnie pojadę Nie boj, Jak widzisz karakan wladzy nie odda, jak nie kasą , to podstępem, w tym jest kreatywny , trzeba mu to przyznać |
|
|
|
|
To nie wina karakana, dziadku. To wina najbardziej zjebanej opozycji na świecie . Wzięli sobie Tuska na lidera, i jak to się mogło skończyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas wrzuć lepiej swój certyfikat covidowy , gamoniu jeden...
W polskiej polityce brakuje takich odważnych ludzi jak mecenas Koń. Będzie walczył o Wolną Polskę dopóki mu owsa starczy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak tam bolku kiełbasa wyborcza prezesa smakowała na grilu?
Imprezę sztabowa sfinansowana była z nowego funduszu jarka 10k+ na wiejską potańcówkę? |
|
|
|
|
W przeciwieństwie do waszej bandy, ja zawsze płacę za siebie. Mnie nie utrzymują jakieś fundusze norweskie czy tam inne Sorosy. Dobrze by było gdybyś o tym pamiętał dziadku...
|
|
|
|
|
No jak, coś to się nie klei, póki co to ja robię na Wasze wszelkie daniny a jak to powiedział wasz fan butaprenu 800+ to dopiero początek przedwyborczy...
|
|
|
|
|
Skoro jesteś taki operatywny , dziadku, to może byś zasponsorował funkcjonowanie waszego sztabu. Chłopaki by się nie musieli POKO-munie wysługiwać czy tam innym Sorosom ...
|
|
|
|
|
nie bardzo widzę aby ktoś podzielał moje poglądy więc też nie bardzo miałbym kogo sponsorować
|
|
|
|
|
CYTAT Stolec kurde zasłaniaj okna jak następnym razem zrobisz imprezę bo cię widać Dupsko cie piecze dalej po tych baletach? Zrosło sie po pęknięciu? |
|
|
|
|
CYTAT nie bardzo widzę aby ktoś podzielał moje poglądy więc też nie bardzo miałbym kogo sponsorować A twoi koledzy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców to co dziadku? Nie liczy się ? Sroce spod ogona wypadli? |
|
|
|
|
zbyt małe poparcie, zbyt radykalne poglądy na pewne sprawy aby taki sztab zaistniał
póki co : |
|
|
|
|
Istnieć to on istnieje dziadku. Inna sprawa że zainteresowanie nim marne, ale to już wątek poboczny...
Tak sobie myślę o tej niemieckiej legendzie socjalu , i zaczynam powątpiewać. Nie ma bata , że go jakiś "inżynier " albo "lekarz" z Afryki Północnej nie przebił. Z pięcioma żonami i trzydziestką dzieci musiał zgarnąć pełną pulę... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Istnieć to on istnieje dziadku. Inna sprawa że zainteresowanie nim marne, ale to już wątek poboczny... Tak sobie myślę o tej niemieckiej legendzie socjalu , i zaczynam powątpiewać. Nie ma bata , że go jakiś "inżynier " albo "lekarz" z Afryki Północnej nie przebił. Z pięcioma żonami i trzydziestką dzieci musiał zgarnąć pełną pulę... Pewnie,ze marne, mało kto lubi grabie , grabiace od siebie |
|
|
|
|
Taka już natura grabii, dziadku. Myślisz że gdyby wasza menażeria dorwała się do żłoba czyniłaby inaczej? Nie sądzę...
|
|
|
|
|
CYTAT Taka już natura grabii, dziadku. Myślisz że gdyby wasza menażeria dorwała się do żłoba czyniłaby inaczej? Nie sądzę... Natura złodzieja a nie grabi. Skoro grabie nie chcą służyć gospodarstwu pozostaje tylko rączkę siekierą ściosać. Będziesz mógł jeszcze stopkami miskę ryżu pałaszować. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|