|
|
|
będą te leki czy zaś dziad robi z was idiotów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za dziada to możesz sobie potrzymać któregoś z kolegów ze swojego sztabu, dziadku regresie opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj u was rządzi...
Tylko uważaj żebyś mu wora nie ukręcił, jak już zaczniecie te swoje brzydkie zabawy... |
|
|
|
|
Nie podniecaj się tak bolku bo wystrzelisz jak generał z granatnika, wygrana blisko ale powstrzymaj popęd, głupio się przyznać?
Możesz już oficjalnie zmienić nick na Bolek800+ A tak przy okazji jak tam postępy w sprawie ? Jest juz akt oskarżenia? |
|
|
|
|
CYTAT
Pierwsza polubiła rymowankę Rosa Tfuj, a jakżeby inaczej, przeciwniczka niemieckich reparacji Sztuka nie znosi próżni wiec posypały się oddające sedno emocji inne rymowanki o załganym Panu/Pani który/a bez potrzeby wykpił/a wszystkich Polaków ( tzw. syndrom GW i TVN). Mariuszek Szczygieł w Warszawie mieszka, PS. Oczywiście, Polacy już musieli przepraszać,,, polskojęzycznych za Tuwima i Mariuszka. I kto by pomyślał ze będzie ciąg dalszy zaspokajania oczekiwań seksualnych,,, w Szkle Kontaktowym "Żart pana Krzysztofa jest dla mnie przykładem, jak transfobia a także homofobia, rasizm czy antysemityzm potrafią potajemnie wejść do naszych domów. Oddychamy tym złym powietrzem często bez świadomości, jak bardzo jest złe" - pisał Jacoń. O uświadomiona szydero Jaconia, owo złe powietrze może wejść nawet do polackiego wierszyka o kołtunie Bambo, gdy jest polityczne zapotrzebowanie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie podniecaj się tak bolku bo wystrzelisz jak generał z granatnika, wygrana blisko ale powstrzymaj popęd, głupio się przyznać? Możesz już oficjalnie zmienić nick na Bolek800+ A tak przy okazji jak tam postępy w sprawie ? Jest juz akt oskarżenia? Perspektywa urządzenia zbiorowej orgii przez grupę dewiantów to dla mnie żadna stymulacja podniecenia dziadku regresie opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj u was rządzi. Jak dla mnie żadna rewelacja , ale niech tam każdy żyje jak chce ... Nic nie wiem o żadnej sprawie , ani tym bardziej o akcie oskarżenia . W Wolnej Polsce pewnie mnie posadzą za moją nieprawomyślność i wszystkie obelgi ryżej pały , jakich się tutaj dopuściłem. Mam jednakowoż nadzieję że trafię na jakiegoś uczciwego sędziego koderastę albo chociaż sędzinę justytukę i mi się jakoś upiecze... Jeżeli chodzi ci konkretnie o komendanta z granatnikiem , to na poprzedniej stronie wrzuciłem coś takiego. Niech wystarczy za mój komentarz do sprawy: |
|
|
|
|
Dokupimy więcej rakiet żeby nie przelatywały do nas od Kacapów.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dlaczego tak długo zeszło z myśleniem o tym? Od tragedii Smoleńskiej minęło wiele lat. Gdyby nie postawa Ukrainy zrobili by nam znowu bubu...
NBP 2020 9,3 mld zysku 2021 11 mld zysku 2022 17 mld straty Reasumując 26 mld zajumane przez PiS przed wyborami póki jest dostęp. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regres, awansowałeś czy dostałeś promocje na przodku?
|
|
|
|
CYTAT jak oceniasz pomysł Tuska , żeby dać 800 plus od czerwca? Tusk dobrze wie, że pis nie poprze 800 od czerwca I teraz Tusk bedzie mógł mówić, że skoro nie poparli to jest to tylko wyborcza ściema. I ciekawe jak teraz pisiory będą tłumaczyć swojemu ciemnemu ludowi, że PO chciało a oni nie dali |
|
|
|
|
Rzeczywiście Tusk wykonał tzw. napoleoński zwrot, pidas. Uważam że przynajmniej połowa pisowskiego elektoratu przerzuci swoje poparcie na rzecz POKO. Szach mat i zatkało Morawieckiego kakao...
Tak już bardziej na poważnie ci napiszę, że oprócz redaktorów i widzów TVN ( czyli was) nikogo, dosłownie nikogo ten arcymistrzowski ruch Tuska nawet nie wzruszył. Obawiam się że z tej mąki chleba nie będzie, jak to moja babcia mawiała... Ktoś tu zrobił ładną kompilację możliwości Tusk Vision Network. Zawsze twierdziłem , że TVP oferuje gówno w czystej postaci , a TVN to samo tylko zawinięte w ładne opakowanie... https://twitter.com/BlackMcSnow/status/1658933472247808001 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ubiegłeś mnie , dziadku regresie opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj u was jest hieną dyżurną. Już miałem to wrzucać...
|
|
|
|
|
widzisz Bolku800+ idziemy w dobrym kierunku, może w końcu się nawrócisz
|
|
|
|
|
Na rudego nigdy się nie nawrócę , dziadku regresie opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj u was rządzi. No fucking way ...
|
|
|
|
|
ale to ty mówisz ciągle o rudym, ja mówię o nawróceniu
|
|
|
|
|
Jesteś, jesteście fałszywymi prorokami,dziadku regresie opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest zalogowany. Niby bezpartyjność na banderze, ale w waszych nikczemnych sercach tak naprawdę lewicowa-liberalność i mentalność kodowca- ubowca...
Putin dobrze to obmyślił. Pisiory mu po cichu przekażą po jednym egzemplarzu Abramsa i F 35 , i dzięki temu ruscy zdobędą najnowszą technologię... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jak oceniasz pomysł Tuska , żeby dać 800 plus od czerwca? Tusk dobrze wie, że pis nie poprze 800 od czerwca I teraz Tusk bedzie mógł mówić, że skoro nie poparli to jest to tylko wyborcza ściema. I ciekawe jak teraz pisiory będą tłumaczyć swojemu ciemnemu ludowi, że PO chciało a oni nie dali Aleś Ty mnie zaimponował znowu Oczywiście @Herbatko ze nie poprze bo Propozycja rządu jest od stycznia 2024. Propozycja była oparta na ocenie stanu finansów Państwa i inflacji a nie na ocenie stanu umysłu POKOmuny. Donek praworządnie może założyć te dodatkowe 3 stówy z własnych nakradzionych w Polsce piniendzy do końca tego roku. To żaden kłopot dla kasty panów i zaplecza w Moskwie i w Berlinie Paśli się na nas od dawna. PS. Tomek Wiejski to prymus i walczy o wolne sądy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Propozycja była oparta na ocenie finansów Państwa a nie na ocenie stanu umysłu POKO. Jest ktoś kto w to uwierzył? Jakiekolwiek argumenty? Plusy nie wpłyną na poprawę sytuacji? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jesteś w mylnym błędzie. Możesz przesłuchać "uważnie" zapowiedz programu i samodzielnie,,,
|
|
|
|
CYTAT Jesteś w mylnym błędzie. Możesz przesłuchać "uważnie" zapowiedz programu i samodzielnie,,, Jednak są tacy co wierzą Jarkowi, nawet jak im w oczy mówi że ich w chuja robi |
|
|
|
|
Żal mi was biedne ludki wciągniete w wir polityki. Politycy wyprali wam te resztki mózgu, a wy zamiast je wykorzystać do czegoś pożytecznego to używacie do dumania jak drugiemu dopierdolić. Na każdym kroku tylko polityka, a gdzie reszta ? I tak was wydymają po wyborach czy to prawa czy lewa strona.
Idziecie jak te barany za pastuszkiem i beczycie. |
|
|
|
|
Ale jest Dziadku wyjątek od twojej zasady,, Może gadać ile chce i nikt mu nie uwierzy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art800+deco, jedyna różnica, że rudy nie wpadł pierwszy na pomysł kupowania tumanow za ich pieniądze, teraz pisałbyś pochwalne poematy na jego temat ...
|
|
|
|
|
Tusk zdissował Pinokia -"Mateusz, ale z ciebie bambik!"
Ostro pojechane. Bez cenzury. 1:0 dla D. Tuska socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Tusk zdissował Pinokia -"Mateusz, ale z ciebie bambik!" Ostro pojechane. Bez cenzury. 1:0 dla D. Tuska Zrobiłeś sobie dobrze po tym ?? Na dissy Jarka też ci staje ? |
|