|
|
|
Nic nie mamy ? Żłobek, bedzie nowy stadion, remonty dróg, S19, rzeczywiście nic..
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
CYTAT Nic nie mamy ? Żłobek, bedzie nowy stadion, remonty dróg, S19, rzeczywiście nic.. Co ty pierdzielisz... Jak napisałeś... żłobek... później piszesz co będzie... czyli na dwa lata rządów mamy przedszkole...heee...Dobre... A reszta będzie... Człowieku... byłeś na mieście... widziałeś dziurawe ulice w centrum.. przy kościołach i ośrodkach zdrowia dziurawe stare chodniki... W centrum płatny parking wygląda jak za ścianek księżyca... a ty mi remontem s19... a w dupe se wsadzić takie inwestycje...nowy stadion... człowieku... LZS Piechow lepiej gra niż stalowka a ty o tym że będzie stadion Nie wiem ile masz lat ale jesteś bardzo naiwny |
|
|
|
|
Nie dokopuj Szrekowi że przez tyle lat nawet dróg nie połatał. Zrobił inkubator, Bibliotekę , Sąd, park i Muzeum.
Wypada ze teraz trzeba połatać i spłacać, no ale jest. A Żłobki przedszkola i podwórka czekały. |
|
|
|
|
Pana Byłego Prezydenta tu nie mieszaj.
I znowu Wytykanie co było... a nie to co jest.. Broń Boże coś na LN powiedzieć bo do sądu pójdą... Ale prawda w oczy kole... co mamy..NIC |
|
|
|
|
Jestem daleki od polityki ale jeśli widzę że w programie polskim widzę promowanie śmatławego i tandetnego disco polo to już jest tragedia!!!,, Czado -coś tam" w polskim programie telewizji polskiej. Są programy do promowania tego gatunku,, muzyki" więc niech ją promują. Ja chcę w Tv polskiej oglądać wartościowe programy.Chyba się to skończyło. ,, dobra zmiana " przyniosła zmiany odwrotne. Czas na prawdziwe zmiany!!! Dość pis i po.
|
|
|
|
|
CYTAT Jestem daleki od polityki ale jeśli widzę że w programie polskim widzę promowanie śmatławego i tandetnego disco polo to już jest tragedia!!!,, Czado -coś tam" w polskim programie telewizji polskiej. Są programy do promowania tego gatunku,, muzyki" więc niech ją promują. Ja chcę w Tv polskiej oglądać wartościowe programy.Chyba się to skończyło. ,, dobra zmiana " przyniosła zmiany odwrotne. Czas na prawdziwe zmiany!!! Dość pis i po. chyba się to skończyło, czyli za PO były za Pisu nie ma tak ?
|
|
|
|
Antylewak... prosze cie .
Masz ograniczony tok myślenia. Ty ciągle o jednym... ze jak tam to bylo to i tu musi być. Zejdź człowieku na ziemię. Spotkajmy się przy hali targowej i odpowiesz mi na pytanie. Czy tak ma wyglądać centrum umierającego miasta? Odpowiesz... o co ci chodzi... za PO tak było i ci nie przeszkadzało? .. odpowiem... przeszkadzało... i dla tego głosowałem na PiS. I co? Hu...j dupa i kamieni kupa. Antylewak. Dla czego ciągle wspominasz to co było źle. Czas na zmiany. Dobre zmiany. |
|
|
|
|
Czy ładne centrum i nowe chodniki wpłyną na to, ze ludziom bedzie żyło się lepiej, będą bogatsi ? Nie, więc skończ. PO przez lata karmiła nas tyradami o pięknych stadionach i autostradach, a ludzie jak wyjeżdzali tak wyjeżdzają...
|
|
|
|
No to pomyślcie, jak wyglądałaby Stalowa, gdyby nadal rządził Szrek.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Przez dwanaście lat miasto staczało się po równi pochyłej, a taki krzykacza jak "rst..38" chciałby w dwa lata na szczycie stanąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
To się Andrzejek załamie.... znów o Sorosie....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
12 lat miasto stać się więc wybraliśmy LN więc teoretycznie powinno być lepiej a jest... z tego co napisał szpec Antylewak to żłobek a cała reszta ma być.
Dla czego od razu jak ktoś ma źle zdanie o obecnie rządzących to jest zdrajca... lewak... i od razu na pohybel. A ja myślę że na SM prócz mnie jest jeszcze dwie osoby co piszą i tyle z miejscowych polityków... bo jak mam to wszystko odbierać jak nic się nie dzieje... Już niedługo wyjdę z ukrycia heee o będę szczękac na LN wszędzie gdzie się da... media... wiece... a jak się zacznie dziać na plus będę chwalił chłopa jak mało kto |
|
|
|
|
CYTAT 12 lat miasto stać się więc wybraliśmy LN więc teoretycznie powinno być lepiej a jest... z tego co napisał szpec Antylewak to żłobek a cała reszta ma być. Dla czego od razu jak ktoś ma źle zdanie o obecnie rządzących to jest zdrajca... lewak... i od razu na pohybel. A ja myślę że na SM prócz mnie jest jeszcze dwie osoby co piszą i tyle z miejscowych polityków... bo jak mam to wszystko odbierać jak nic się nie dzieje... Już niedługo wyjdę z ukrycia heee o będę szczękac na LN wszędzie gdzie się da... media... wiece... a jak się zacznie dziać na plus będę chwalił chłopa jak mało kto Najpierw zacznij używać interpunkcji i gramatyki, wtedy ludzie zaczną brać Cię na poważnie. |
|
|
|
|
kurde - rst - nie rozumiem coś ty tam napisał człowieku. Co ty tłumaczyłeś to przez google z chińskiego na polski?
|
|
|
|
A ty swoje. Nie masz nic do opowiedzenia to czepiasz się... głupot. W dupie mam interpunkcji i literówki.
Kiedyś myślałem że jak ktoś ma coś do powiedzenia to mówi a dziś to masakra . Interpunkcji ci przeszkadzają Ale odpowiedź szczerze... nie masz nic do napisania pozytywnego...co |
|
|
|
|
Państwo Macron poznali się jeszcze w liceum w Amiens. Z tym że piętnastoletni Emmanuel Macron był uczniem czterdziestoletniej wówczas Brigitte Trogneux, nauczycielki literatury francuskiej, mężatki, matki trójki dzieci, z których jedno chodziło do klasy z Macronem. Trogneux prowadziła także zajęcia teatralne, w których uczestniczył Macron. Jako 16-latek przekonał swoją nauczycielkę i przyszłą żonę, żeby razem napisali sztukę teatralną. Wspólna praca nad tekstem przekształciła się w romans.
Kanadyjski premier Trudeau z żoną Sophie. Co jest interesujące to, to że i Macron i Justin to miłośnicy teatru. Justin uczył w zastępstwie w szkole. Macron sam występował na scenie. Wirtualna Polska naucza: Wydawałoby się, że różnica wieku między państwem Macron to gorący temat dla mediów. Brytyjska i amerykańska prasa na pewno chętnie by o tym napisała, polska - prawdopodobnie też, choć w każdym z tych przypadków temat raczej podchwyciłyby media plotkarskie i tabloidowe, które także są do kupienia we Francji. Polska mainstreamowa prasa polskojęzyczna zajmuje się życiem prywatnym Kaczyńskich i jego żoną albo kotem od rana do nocy Ale to w końcu tabloidy i kabarety //Swoja drogą to Araby robią na odwrót. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wybory we Francji to będzie bardzo ciekawa rozgrywka służb rosyjskich i niemieckich....
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Spiskowcy w natarciu ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A wy nic tylko podstęp.
Jak idziesz do urny to słuchasz ruskie czy niemieckie radio? Polskie. Po przegranej to tvn24 jest niemiecki a Polsat ruski itd. Gębą drze się w niebo głosy że było falszerstwo. Wygrywa PiS jest cisza. Nie było falszerstwo i nikt za nimi nie stał. Człowieku ogarnij się. Zawsze ktoś stoi za kimś. Nie ma polityki bez wsparcia obcych nacji. Wolał byś by zamiast obecną możliwościami wpływ mieli czy jak kiedyś co 5 10 lat wojna? A obywatel każdy w demokratycznym Kraju ma po to rozum że głosuje na kogo głosuje. Ja głosowałem na PiS i co mam. Korupcję w urzędach. Bieda na wsi. Ludzie wstydzą się wyjść z domu bo co powiedzą teraz. W kościołach pustki. Tylko układy pobudowali hale czekając na niemiecki kapitał... przyklad Uniwheels.. Alutec... co są artykuły o nowych miejscach pracy. A gdzie polskie zakłady. Samochody co tak krzyczeli... autobusy na prąd... a niech pochwała się skąd mają plany i komponenty do składania tego gówna. A gdzie polskie śmigłowce. Nie ma Caracali nie ma MiG8😁😊😁. Jaka mamy polityka teraz. Łatania dziur zamiast wyLania NOEEGO dywaniki. Robienie łeb na szyję ronda gdzie są nie potrzebne? Wystarczy zwykle skrzyżowanie z pasem zjazdowych. Ale to nic z tym że nie mamy lekarzy czy szpital do remontu kapitalnego. Teraz będą hejtu o pisownia. Literówka czy interpunkcji ale kto prócz mnie od siebie napisze tyle. Każdy tylko kopiuj wklej i enter. I to wszystko w pracy na wspólnym IP😂😁 ale dla wiadomości wszystkich... |
|
|
|
|
Niezły numer z tego Macrona..
Mam mieszane uczucia jak to czytam i oglądam. http://www.pudel(...)_ozenie/ |
|
|
|
|
CYTAT Spiskowcy w natarciu ;-) Co u Ciebie Jędruś? Poproszę o twój komentarz do tego, i wiem ze będziesz się opierał podzielić swoim samodzielnym myśleniem. Powód jest prosty, (żadna ciekawość ) nie zrozumiałam intencji piszącego. "Człowieku ogarnij się. Zawsze ktoś stoi za kimś. Nie ma polityki bez wsparcia obcych nacji. Wolałbyś by zamiast obecną możliwościami wpływ mieli czy jak kiedyś co 5 10 lat wojna? " Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Spiskowcy w natarciu ;-) Co u Ciebie Jędruś? Poproszę o twój komentarz do tego, i wiem ze będziesz się opierał podzielić swoim samodzielnym myśleniem. Powód jest prosty, (żadna ciekawość ) nie zrozumiałam intencji piszącego. "Człowieku ogarnij się. Zawsze ktoś stoi za kimś. Nie ma polityki bez wsparcia obcych nacji. Wolałbyś by zamiast obecną możliwościami wpływ mieli czy jak kiedyś co 5 10 lat wojna? " A czyje to słowa? Chciałbym przeczytać cały tekst. A nie 4 zdania wyrwane z całej rozmowy. A co u mnie? Bardzo dobrze? A u ciebie Magdaleno? Szykujesz się na zmianę wiatru? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
. . Posłuchajcie wypowiedzi "ekspertów" w TVN i w TVN24, każdy z nich jest Europejczykiem. . . |
|