|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temat praworządności powróci z pełnym pobudzeniem Trolli po prezentacji zapowiadanego filmu sci-fi Agnieszki Hojland. Ulica już zaplanowana na 4 Czerwca. Tymczasem, na reakcje Konstytutek Sowieciarsko Folksdojczej Zagranicy jeszcze poczekamy, jeszcze nie czas, aż emocje beznadziei troskliwie wśród onuc urosną. Czekamy Gdzie stanie Mentzwell Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
U ciebie moja droga wszedł już do lodówki.
Powinnaś myśleć o zmianie branży. Robota się dla ciebie kończy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Pełna zgoda Regresie. Na jesieni delegacja hibernacyjna na miesiąc w ciepłych i dalekich stronach.
Trochę strach po ogłoszeniu wyników będzie wyjść na ulice gdy czerwone wyjdzie na place ( V kolumna Leszek Sykulskiego tez czeka a moze i Jaszczur wyprowadzi ) Albo jaki pucz Niemce nam zmontują w imię praworządności i wolności od wszystkiego. Myślę jednak, ze takie harce polskojęzycznych skończyłoby się potężną lewatywą od Polaków. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o inflację, to nie daliśmy sobie rady – oświadczył niedawno prezes PiS Jarosław Kaczyński podczas spotkania z mieszkańcami Janowa Lubelskiego. Imbecyl gospodarczy się przyznaje... Mało tego. Świadomie jesteście jej przyczyną. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce inflacja zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Masz to pewne jak w banku...
|
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT W Wolnej Polsce inflacja zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Masz to pewne jak w banku... Jeśli chodzi o inflację, to nie daliśmy sobie rady – oświadczył niedawno prezes PiS Jarosław Kaczyński podczas spotkania z mieszkańcami Janowa Lubelskiego. |
|
|
|
|
Wasi mocodawcy za to dadzą radę, pizdasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Kazik, biedny artysta Kazik.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zaczęły się czereśnie grozy, a tu żaden ze sztabowych chłopaków nie informuje... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Kazik, biedny artysta Kazik. "Bo Twój ból jest lepszy niż mój Twój ból jest lepszy niż mój" Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kazik, biedny artysta Kazik. "Bo Twój ból jest lepszy niż mój Twój ból jest lepszy niż mój" Kto by pomyślał ze Kazik ma większego bóla od Anżeja. Anżej i Regres ma na kogo głosować,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kazik, biedny artysta Kazik. "Bo Twój ból jest lepszy niż mój Twój ból jest lepszy niż mój" Kto by pomyślał ze Kazik ma większego bóla od Anżeja. Anżej i Regres ma na kogo głosować,,, Ciekawe co ze sobą zrobią, anżej - biegacz siedzacy i regres - fan nazistowskich bokserów, kiedy dotrze do nich, że ich opozycja ma w dupie takie miasta w których żyją, a mimo to szczekają jak im każą( sorry nie każą, oni chcą i mogą). |
|
|
|
|
Spokojnie Neptun fanie paprykarza. Dwie kadencje wystarczą za świadectwo. Nie zdążyli pomóc?
Czy może im więcej "pomocy" gospodarczych imbecyli tym większa bieda w kraju? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Szlęzak miał 3. Jakie było bezrobocie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bezrobocie było duże ponieważ rządzili ekonomiczni imbecylowie z pisu.
Z innej beczki: Skrzydło solidarnościowe zwalczało socjalistów. Do momentu zdrady Ojczyzny przez KK przy Okrągłym Stole. Sprzedali naród w zamian za konkordat. Socjaliści podzielili się majątkiem narodowym z kk (który wcześniej zwalczali) aby zachować władzę. Efekty tego widać po dziś dzień. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wszyscy wiemy ze POKOmuna nie wypadła sroce spod ogona tylko WRONie. Kwestia wojny wcale nie jest zamknięta gdybyś się poczuwał do patriotycznego czynnego zrywu ( żartowałam, Ty już się poddałeś jak Janusz ).
Królewiec, Białoruś na stole. To wcale nie pójdzie tak jak się spodziewasz albo prowadzący Sztab zasugerował. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Spokojnie Neptun fanie paprykarza. Dwie kadencje wystarczą za świadectwo. Nie zdążyli pomóc? Czy może im więcej "pomocy" gospodarczych imbecyli tym większa bieda w kraju? Kto miał mi pomóc? Wałęsa ze swoimi 100 milionami monet, żydokomuna, komuna, gamonie z PO , czy banda z PiS? Drzeć pizde gębą że dają, a potem rękoma brać to tylko takie fikoły jak ty potrafią. Potrafisz też farmazonić że kradną twój czas baranie. |
|
|
|
|
|
|