|
|
|
Mocne ale tak trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli to koledzy ryszawego z Porozumienia Centrum,dawnej partii,to tam musi być,na zdjęciu,jako "fakfuks" Jaro,Maciora,Glapa...
Rozjechali się się i każdy teraz stara się "pedałować" w inną stronę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Na jaką potencje ta mimikra się tłumaczy?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faraon elektryk.
Kawaler z Żoliborza wódź socjalistów i imbecyl ekonomiczny chciałby mu dorównać. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jak to was bolku ostatnio prezes podsumował najgłupsi i nieco bardziej ogarnięci...tłiterowcy do których się zaliczają?
A tak poza tym , obniżasz już loty z tą propagandą, lada moment jebniesz jak tupolew w brzozę |
|
|
|
|
O chłopaki ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców znowu mają zwiększone stany osobowe. Pewnie przyszła dyspozycja z centrali...
|
|
|
|
|
tylko ty sam ostatni partyjny rycerz jarosława zawsze dziewicy, zawsze na straży dobra pisorów, potrafiący wytłumaczyć każdą nikczemność, gotów oddać życie, czujny niczym ormowiec, jak pit bull , jak tomili dżons w ściganym
tylko podnieś loty bo opadasz, tak chociaż trochę wyżej niż TVP |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz,dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Pisałem ci już wcześniej że ormowców zomowców i sbeków to najprędzej znajdziesz na marszach koderastów. Czwartego czerwca też ich pewnie w Warszawie będzie bez liku... Jedziecie z chłopakami na demonstrację, czy zostawiacie to sekcji podkarpackich dewiantów? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pull up! ...pull up! bolek, terrain ahead !
|
|
|
|
|
To w końcu jedziesz/jedziecie na ten marsz do Warszawy, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?
Podkarpackie dewianty jadą sami czy z wami? |
|
|
|
|
ja bym pojechał do stolicy ale w długi weekend, będą imprezy , na bank dudu cos odjebie podczas uroczystości, będzie święto flagi ( tylko której )
kupiłem nawet kapelusz jak by słonko grzało dewiantów mam tu pod dostatkiem z podkarpackiego bastionu jedynej słusznej partyji |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT ja bym pojechał do stolicy ale w długi weekend, będą imprezy , na bank dudu cos odjebie podczas uroczystości, będzie święto flagi ( tylko której ) kupiłem nawet kapelusz jak by słonko grzało dewiantów mam tu pod dostatkiem z podkarpackiego bastionu jedynej słusznej partyji Stąpasz po kruchym lodzie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Nie jestem przekonany czy tego typu dowcipy będą docenione przez twoją/waszą centralę... Pisałem o konkretnych dewiantach. No wiesz tych podkarpackich , waszych sztabowych kolegach... |
|
|
|
|
CYTAT To żeś dojebał |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ja bym pojechał do stolicy ale w długi weekend, będą imprezy , na bank dudu cos odjebie podczas uroczystości, będzie święto flagi ( tylko której ) kupiłem nawet kapelusz jak by słonko grzało dewiantów mam tu pod dostatkiem z podkarpackiego bastionu jedynej słusznej partyji Stąpasz po kruchym lodzie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Nie jestem przekonany czy tego typu dowcipy będą docenione przez twoją/waszą centralę... Pisałem o konkretnych dewiantach. No wiesz tych podkarpackich , waszych sztabowych kolegach... Mam zaszczyt mieć wyjebane , ty musisz dbać o to co , gdzie i kiedy napiszesz ,mi jedynie możecie z waszym ormo zrobić nalot za szydzenie z jaśniepana |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych. Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę i jakoś na mnie to nie działa. Kłamstwo i manipulacja to druga natura bezpartyjnego wolnościowca rodem z miasta Stalowej Woli...
Jak to się kiedyś mówiło: Byłeś w ZOMO byłeś w ORMO teraz jesteś za platformą |
|
|
|
|
Byłeś w biedzie,
teraz w pisowskiej partii ci się wiedzie Co zrobiliście z Lepperem? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Ja słyszałem że kosmici go zamordowali,regresie dziadku opasie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj obstawia sztab bezpartyjnych wolnościowców. Ale to trzeba by powołać ekspertów z komisji Macierewicza, żeby to rozwikłali tak na sto procent...
A to znałeś? Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida |
|
|
|
|
Nieustający pochód postępu,,,
Francuska Wystawę w Muzeum Sztuki Współczesnej można zwiedzać tylko nago Donek szedł na wystawę gdy zrobili mu to słynne zdjęcie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Co wy biedne onuce zrobilibyście bez tego tuska
Już Ci mówiłem bolku, to co przekazujecie w rzeczywistości jest na odwrót ... w każdej dziedzinie...nie wyzywałbym więc na waszym miejscu innych od ormowcow I zomowców |
|
|
|
|
Znałem Bolec. Jesteś botem nie człowiekiem. Zaciąłeś się się i klonujesz teksty.
Twoja koleżanka natomiast jest generatorem losowych słów służalniczo-poddanczych zaprogramowanym dla dobra partii. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co tam pizdas ? Już ci miłość do Oskarka minęła? Teraz lecisz na Marlenę gamoniu jeden?
|
|