|
|
|
CYTAT Tu się z tobą bolku zgodzę, jak mała kanalia stwierdziła, opanowaliście mechanizm okradania Polski na skalę dotąd nie znaną, co więcej, zalegalizowalliscie ten proceder...faktycznie jest się czego obawiać...następcy mogą z tego skorzystać Sypcie groszem ile się da bo ryzyko jest duże A jak Ci się spodobał endrju w wersji żydowskiej odziany w gustowny kapelusz i kwiatuszek w klapie? Mi tylko pejesów zabrakło do kompletu Trudno jest wartościować złodziejstwo i oszustwo, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Niemniej gdybym się tego podjął, to napiszę z pełnym przekonaniem, że większych kanciarzy niż wasi mocodawcy świat nie znał. Zatem dopiero przejęcie przez nich władzy mogłoby uruchomić proces złodziejstwa na niespotykaną dotąd skalę. Jeżeli pisiory przy swoim rozdawnictwie potrafią utrzymać deficyt w ryzach, to obawiam się że ludzie związani z waszą centralą nie byliby w stanie tego dokonać. Ich/wasze apetyty po ośmiu chudych latach w opozycji, są bardzo wyostrzone i ciężko będzie się wam nachapać... Wychodzenie w zadek społeczności żydowskiej to przypadłość naszych polityków już od wielu lat. To samo robili wcześniej Kwaśniewski, Lech Kaczyński i nawet Komorowski. Nie jestem jakimś super entuzjastą narodu wybranego, i też mam z tym problem. Rzecz w tym, że ja ze swoimi poglądami nigdy nie zostanę politykiem, a już tym bardziej prezydentem. Także poza utyskiwaniem niewiele mogę więcej zrobić. Gdyby w drugiej turze ostatnich wyborów wygrał Rafał " jaki pan wysoki" Trzaskowski ( chociaż może powinien mieć ksywkę "20 groszy"), to sytuacja pod tym względem nie byłaby lepsza. Obóz lewicowo-liberarny wbrew swoim bajdurzeniom o świeckim państwie jest bardzo proreligijny. Tyle że nie dotyczy to religii katolickiej, którą jak wiadomo wyznaje większość tego kraju. Fajnopolak piętnuje sakramenty i uczestnicwo w kościelnych obrzędach, ale jak jego córka stawia tarota czy wróży z gwiazd to jest ok. Te gusła mu nie przeszkadzają. Na przykładzie waszej menażerii dostrzegam jeszcze jedną sprzeczność. Sami deklarujecie się jako wolnościowcy, i jednocześnie pozostajecie zwolennikami akcesji w UE. Dla mnie to jest nie do pogodzenia, bo nie ma bardziej antywolnosciowego tworu niż Unia w obecnym wydaniu. No chyba że Rosja Putina czy Białoruś Łukaszenki. Sam zatem widzisz że nie wszystko jest takie proste jak się pozornie zdaje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas , a jak w zeszłym roku Glapa wpłacił do budżetu 11 miliardów złotych ( najwyższy zysk w historii) to czemu o tym nie informowałeś , gamoniu?
https://www.money.pl/gospodarka/prof-glapinski-chwalil-sie-tym-przez-lata-az-do-teraz-nbp-z-rekordowa-strata-6889750787897920a.html |
|
|
|
|
Oj, bolku, obajtek też notuje rekordowe zyski...z czyjej kieszeni to już nie ważne
|
|
|
|
|
No niby tak, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Chociaż wydaje mi się że nie tylko zwiększenie marży na paliwie robi różnicę w zyskach Orlenu. Za prezesa Krawca Orlen słono płacił za tzw. usługi consultingowe. Konsultanci zarabiali krocie, i wtedy jakoś nie widziałem waszych postów to piętnujących. Ciekawe dlaczego?
Pizdas to taki gamoń, że jak akcje Orlenu bardzo spadną to ma dowód że pisiory źle zarządzają spółkami skarbu państwa. Ale jak właśnie za obecnych rządów pis , Orlen miał najwyższą wartość w swojej historii, to już o tym nie informował. Pozostaje pytanie dlaczego? I co was łączy z tym gamoniem? |
|
|
|
|
Wtedy jakoś koło dupy latała mnie polityka , może mniej do nas docieralo z mediów, może z wiekiem przychodzi zainteresowanie jak dla mnie czarę goryczy i wkurwienia przelało rozdawnictwo i faworyzowanie nierobów
Na temat tuska I innych gamoni już Ci nie raz coś powiedziałem ale tuskofobia nie pozwala Ci tego ogarnąć |
|
|
|
|
No widzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ciebie wtedy polityka nie interesowała, a ja mam znowuż pamięć słonia. Min dlatego z całą pewnością stwierdzam, że obecna skala patologii naszej władzy, to jest promil tego co robiliby twoi/wasi mocodawcy. Trzeba stanowczo zakomunikować, że POKOmuna nie jest żadną alternatywą dla obecnej marności. Nigdy nie była i nigdy nie będzie...
|
|
|
|
|
Masz jakieś dane dotyczące grabierzy jednej i drugiej strony czy tylko tuskofobiczne subiektywne odczucia, wspomagane niechęcią do pracy, socjalem i zauroczeniem prezesem?
W zestawieniu uwzględnij wszelkie wasze zalegalizowane przekręty To jest właśnie problem pachołków którzy widzą tylko dziada I tuska i musza miec bat nad sobą ... tamci kradli więcej, ci się dzielą, ta sama śpiewka od niepamiętnych czasów |
|
|
|
|
A odwróćmy twoje pytanie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Czy jesteś w stanie udowodnić że pisiory zwiększyli marzę na paliwie i dlatego Orlen ma wyższe zyski niż za twoich mocodawców? Może ty byś uargumentował "swoją" tezę? Może żyjesz w mylnym przekonaniu i tylko ci się zdaje...
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi a ja proszę o niecenzurowanie kulturalnego pytania czy mógłby szanowny zarząd sprawdzić w słowniku co oznacza słowo "hipokryzja"!!! i ten "zarząd" och jakak wielka władza, takie typowe dla jedynej słusznej partii... hahahahahahah i co partyjna sroko... gdzie jesteś?? aaa już wiem, osiągasz szczytowanie w swojej hipokryzji... nie wolno nic powiedzieć dobrego o LGBT bo zaraz cenzura, ban, bo pani zarząd ma takie widzimisię... PS: nie, nie jestem tęczowym, tylko po oczach mnie kłuje pisowska hipokryzja... Moderowano przez: magpie Będziesz maniakalnie wklejał to samo pod każdym wątkiem? Jak może nie zauważyłeś w innym wątku osoba używająca słów "pedał", "pedałowanie" i zwracająca się do innych osób w sposób obraźliwy i pogardliwy, również nie odróżniająca słowa "homoseksualny od pedofil została upomniana, więc proponuję czytać ze zrozumieniem i nie zaśmiecać forum w każdym wątku tym samym. Radzę też zapoznać się z regulaminem, bo wyrażanie własnego zdania a wpisy nic nie wnoszące do rozmowy, albo wręcz obraźliwe to nie to samo. Nie rozumiem też dlaczego kojarzy Ci się wszystko
z PiS-em? Sprowadzanie wszystkiego do polityki i naginanie do czegoś w wyimaginowany sposób jest słabe. Jeśli nie masz własnego zdania, może lepiej nie zaśmiecaj forum bezcelowo. |
|
|
|
|
CYTAT A odwróćmy twoje pytanie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Czy jesteś w stanie udowodnić że pisiory zwiększyli marzę na paliwie i dlatego Orlen ma wyższe zyski niż za twoich mocodawców? Może ty byś uargumentował "swoją" tezę? Może żyjesz w mylnym przekonaniu i tylko ci się zdaje... bolku, nie da rady, może jak bym tam pracował to pooooowoli ogarnąłbym tą pajęczynę na każde pytanie brudna pała ma wyjaśnienia, ostatnio powiedział , że nie obniży ceny paliwa z obawy ataku kierowców na stacje i widmo braku paliwa ale przyznaj, że same manewry z vatem pozwalają domniemać o dymaniu kierowców , po co obniżać jak sprzedaż nie spada a ma się monopol? tak samo jak z węglem i masą innych rzeczy gorsza sprawa bo jednak oskarek okazał się nieukiem i trza na gwałt stworzyć mu odpowiednie stanowisko wasza specjalność i szczyt możliwości |
|
|
|
|
No właśnie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Też mi się średnio chce wertować kilkanaście lat wstecz czeluście internetu, tylko po to żebyś i tak stwierdził, że pisiory fałszują nawet oficjalne statystyki ( twoi mocodawcy rzecz jasna tego nie robili). W każdym razie dajmy sobie z tym spokój...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Będziesz maniakalnie wklejał to samo pod każdym wątkiem? Jak może nie zauważyłeś w innym wątku osoba używająca słów "pedał", "pedałowanie" i zwracająca się do innych osób w sposób obraźliwy i pogardliwy, również nie odróżniająca słowa "homoseksualny od pedofil została upomniana, więc proponuję czytać ze zrozumieniem i nie zaśmiecać forum w każdym wątku tym samym. Radzę też zapoznać się z regulaminem, bo wyrażanie własnego zdania a wpisy nic nie wnoszące do rozmowy, albo wręcz obraźliwe to nie to samo. Nie rozumiem też dlaczego kojarzy Ci się wszystko z PiS-em? Sprowadzanie wszystkiego do polityki i naginanie do czegoś w wyimaginowany sposób jest słabe. Jeśli nie masz własnego zdania, może lepiej nie zaśmiecaj forum bezcelowo. niech żyje PiS i hipokrytka sroka... zawieszone konto, cenzura rodem z SB... gratulacje. |
|
|
|
|
W Wolnej Polsce nie będzie cenzury, musimy tylko do niej doczekać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wolnościowa i praworządna Polska nie wie co to cenzura prewencyjna w TVN
Wolnościowa i praworządna Polska wie co to walka z mową nienawiści Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Wolnościowa i praworządna Polska nie wie co to cenzura prewencyjna w TVN Wolnościowa i praworządna Polska wie co to walka z mową nienawiści Mocne słowa jak na widza TVP |
|
|
|
|
Dziadku, naśladujesz styl
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Treść nie styl istotna
|