NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 499 500 501 502 503 504 505 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 15:32  
Chyba nie wypierasz się swojej pracy w lichwie, opasie herbu obsrane gacie?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 15:32  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 16:05  
CYTAT
Nie mam żadnych szablonów, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po prostu oczami wyobraźni widzę waszą menażerię i tak jakoś samo wychodzi... umiech

Nie bronię dziada, bo od wielu już lat pisiory nie zasługują na nic innego jak potępienie. Mam jednakowoż pamięć słonia i nie ma takiego argumentu który by mnie przekonał że Tusk będzie lepszy od Morawieckiego. Po prostu platforma nigdy nie była i nigdy nie będzie alternatywą dla obecnej marności...umiech

I tu odkrywamy esencje indoktrynacji Konfederacji. Jak oni się rano golą po głosowaniu na Trzaskającego Rabieja.
Po ciemku.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 16:26  
Po "delikatnych"zmianach w nieRządzie Matełósza,powstała najliczniejsza Rada Ministruf od 1989 roku.good
Liczy 112 nierobów.:szok:
Rada ma 27 osób-czyli Pinokia,trzech wicepinokiów(jednocześnie ministrów),wicepremiera i 22 innych wiceministrów.Część z nich zasiada także w ławach poselskich.sciana

Tylu pasoŻydów i banksterów nie było w historii III RP.ok

Do tego dochodzą sekretarze,podsekretarze,daje to liczbę nierobów,większą niż jest senatorów,bo jest ich 112.zaklopotany
Symboliczna liczba alarmowa.Podaję to jako tzw."sygnalista".3m sie

Nieroby mają sekretarki/sekretarzy,limuzyny,ochronę za darmochę 24 godzinną dla siebie i rodzin.potluczony
Degrengolada...neutralny
Totalna PiSdziawka.mlotek

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 17:06  
CYTAT
Chyba nie wypierasz się swojej pracy w lichwie, opasie herbu obsrane gacie?umiech

Zmieniasz temat, żeby ludzie nie zapamiętali, że jesteś damski bokser?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 17:14  
CYTAT
CYTAT
Nie mam żadnych szablonów, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po prostu oczami wyobraźni widzę waszą menażerię i tak jakoś samo wychodzi... umiech

Nie bronię dziada, bo od wielu już lat pisiory nie zasługują na nic innego jak potępienie. Mam jednakowoż pamięć słonia i nie ma takiego argumentu który by mnie przekonał że Tusk będzie lepszy od Morawieckiego. Po prostu platforma nigdy nie była i nigdy nie będzie alternatywą dla obecnej marności...umiech

I tu odkrywamy esencje indoktrynacji Konfederacji. Jak oni się rano golą po głosowaniu na Trzaskającego Rabieja.
Po ciemku.

Stolec, zmieniłeś konto i piszesz sam do siebie dla odwrócenia uwagi?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 17:22  
Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 18:21  
CYTAT
Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego.

Już ci to odważny niczym dudu chłopku mówiłem, teraz dostałeś zlecenie na walkę z konferencją bo rosnie im poparcie , po wyborach nim trzy razy kaczka wydali z siebie klocka będziecie błagać na kolanach, na stole i pod stołem o koalicję

Typowe działanie płatnego pachołka...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 18:39  
CYTAT

Bynajmniej opasie herbu obsrane gacie. Zresztą z dwojga złego to już wolę być damskim bokserem niż lichwiarzem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 20:09  
CYTAT
CYTAT

Bynajmniej opasie herbu obsrane gacie. Zresztą z dwojga złego to już wolę być damskim bokserem niż lichwiarzem...umiech

Sam się zadeklarowałeś.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 20:11  
CYTAT

Stolec, teraz martwisz się o etaty w administracji?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 20:35  
Mamy to bolku, dziad do schodów nie mógł dojść ale w końcu doszedł do prawdy... No prawiepotluczony
Jako ,że nie daje rady przebrnąć przez stękanie tego luja któremu nawet nie chce się dokanczać wypowiadanych słów opowiedz kto jest oskarżony, podejrzany , kogo będzie ścigał miekiszon i komu grozi 12 lat:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 20:54  
CYTAT

Sam się zadeklarowałeś.

Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie...umiech

Trzeba by się było twojej pierwszej żony zapytać o damskich bokserów...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 21:06  
CYTAT
Mamy to bolku, dziad do schodów nie mógł dojść ale w końcu doszedł do prawdy... No prawiepotluczony
Jako ,że nie daje rady przebrnąć przez stękanie tego luja któremu nawet nie chce się dokanczać wypowiadanych słów opowiedz kto jest oskarżony, podejrzany , kogo będzie ścigał miekiszon i komu grozi 12 lat:szok:

Nie mam pojęcia, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców . Kaczyński a już zwłaszcza Macierewicz, zrobili ze Smoleńska komedię , i to słabej jakości. Dziwię im się że w roku wyborczym wyjeżdżają z odgrzewanymi kotletami. Tym bardziej że nawet gdyby był jakiś dowód, który by pozwolił wsadzić do ciupy np Arabskiego, to i tak pewnie sprawę by rozstrzygała jakaś sędzina justytutka...umiech

Tuska to można było by osądzić za zgodę na pozostawienie wraku tupolewa u ruskich. Chyba jest na to jakiś paragraf, choćby zdrada dyplomatyczna. Niemniej czym innym jest wina a czym innym kara, zwłaszcza w polskim sądzie...umiech

Min dlatego musi się skończyć ta szopka. Z jednej strony Ziobro i jego nominaci, a z drugiej sędziowie justytutki. Jednych i drugich wyjebać na śmietnik historii i stworzyć sprawny wymiar sprawiedliwości. Jakiego w Polsce nie było chyba od dwudziestolecia międzywojennego...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 21:55  
CYTAT
CYTAT

Teraz martwisz się o etaty w administracji?

Każdy miłujący praworządność tak jak bezpartyjni wolnościowcy z naszego Forum ma na myśli co będzie, czy będzie lepiej. Sławomir 5 stów już obiecał zabrać. Donek haratnie w wiek emerytalny. To mocne pozytywy programowe. Wiem ze to tylko słowa dla ultra elektoratu odsuniętego od władzy i angaży ale czy nie warto porozmawiać?

PS.
Zaprowadzenie praworządności w sądach umiech to brzmi jak wyrok dla słusznie minionego. Ruskie mogliby wejść w obronie sprawiedliwości dziejowej, swojej ludności i suwenirów transformacji a Niemce w obronie polskojęzycznych inwestycji. Tak, to mogłaby być suwerenna Polska. Ale gdy obserwuje Ukrainne to nie jestem pewna czy podołamy w samotności. To jeszcze nie czas, to jeszcze nie teraz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Kwie 2023r. 23:33  
Nie martw się o wiek emerytalny, bumelantów ten temat nie dotyczy:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 03:24  
Mam schowane 'pancerfaustyny"(relikwie świętej),jednego Te34,a ostatnio zdobyłem kraba.good
Przytargałem z Belgii.chytry
Podkarmię,będzie na obiad.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 03:24  
Dlaczego Maciora spyerdolił w spod Smoleńska,w dniu kiedy rozwalił się Tupolew?chytry
Zapyerd@alał do Warszawy.
W latach 2006-10 był likwidatorem Wojskowych Służb Informacyjnych i szefem Kontwywiadu Wojskowego.sciana
Chciał zajumać materiały wywiadu znajdujące się w Kancelarii Prezydenta RP.mlotek
Chciał i zrobił.jezyk
Kilkanaście skrzyń z aktami"wyparowało".:szok:
Ma teczki na wszystkich-Kacora,Zioberkę,Matełósza i h..uj jeden wie,na kogo więcej.potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 07:46  
Dzisiaj #NaOddziale samo gęste...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 07:58  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 09:25  
to jak to z tym zbożem nie wiem
niby nie jechało do nas a zostało nie wiem
niby nie zdatne do spożycia a miało jechać afrykańskich dzieci nie wiem
znowu jakieś wałki poszły a teraz dołożymy chłopom po 1400? nie wiem
co to się bolku wyprawia?

proponuję walkę babcia kasia vs gangrena z żoliborza, jak to mówią oktagon zweryfikuje:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 09:49  
Dla mnie sprawa jest oczywista, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pisiory działają cały czas w interesie Putina, swojego prawdziwego mocodawcy. Redaktor Piątek kilka książek o tym napisał, sądzę że jesteś zorientowany w temacie. W każdym razie kiedy wujek Hans szlachetnie zarządził niekontrolowany wypływ ukraińskiego zboża, car Rosji nakazał polskiej agenturze zablokowanie tego procesu. Jak wiadomo Putin chce Ukrainę zmusić do posłuszeństwa i tzw korytarze zbożowe mu nie w smak. Pisze o tym wielu pacjentów #NaOddziale więc coś jest na rzeczy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 09:51  
CYTAT
CYTAT

Sam się zadeklarowałeś.

Gdzie się podziałeś opasie herbu obsrane gacie? Już nie chcesz rozwijać tematu damskich bokserów?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 10:35  
czyli sami nie wiecie co to się stanełopotluczony
wy chcecie elektrownie budować good jak kurwa zboża nie ogarniacie sciana
wygląda na to , że grzyb okradnie mnie po raz kolejny :szok:

to , że stoicie w rozkroku między UE a ruskimi już ustaliliśmy, popatrz w górę na kołyszące się po środku kule włodka zarumieniony
stąpacie po kruchym, jak się obrazi może jebnąć orłem białym a na dokładkę dostaniecie po dupie tryzubempotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 11:11  
CYTAT
CYTAT

Sam się zadeklarowałeś.

Tak twierdzę.

To zapytaj. I nie zmieniaj tematu zdeklarowany damski bokserze.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Kwie 2023r. 12:37  
Znowu wam centrala zwiększyła poziom gotowości , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Jedziecie na dwa baty?umiech

Widzisz opasie herbu obsrane gacie , są ludzie którzy się deklarują i są tacy którzy tego nie czynią. I który jest gorszy ten zadeklarowany a niewinny , czy ten co niby nie ale mu się zdarzało?umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 499 500 501 502 503 504 505 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »