|
|
|
Chyba nie wypierasz się swojej pracy w lichwie, opasie herbu obsrane gacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie mam żadnych szablonów, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po prostu oczami wyobraźni widzę waszą menażerię i tak jakoś samo wychodzi... Nie bronię dziada, bo od wielu już lat pisiory nie zasługują na nic innego jak potępienie. Mam jednakowoż pamięć słonia i nie ma takiego argumentu który by mnie przekonał że Tusk będzie lepszy od Morawieckiego. Po prostu platforma nigdy nie była i nigdy nie będzie alternatywą dla obecnej marności... I tu odkrywamy esencje indoktrynacji Konfederacji. Jak oni się rano golą po głosowaniu na Trzaskającego Rabieja. Po ciemku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Po "delikatnych"zmianach w nieRządzie Matełósza,powstała najliczniejsza Rada Ministruf od 1989 roku.
Liczy 112 nierobów. Rada ma 27 osób-czyli Pinokia,trzech wicepinokiów(jednocześnie ministrów),wicepremiera i 22 innych wiceministrów.Część z nich zasiada także w ławach poselskich. Tylu pasoŻydów i banksterów nie było w historii III RP. Do tego dochodzą sekretarze,podsekretarze,daje to liczbę nierobów,większą niż jest senatorów,bo jest ich 112. Symboliczna liczba alarmowa.Podaję to jako tzw."sygnalista". Nieroby mają sekretarki/sekretarzy,limuzyny,ochronę za darmochę 24 godzinną dla siebie i rodzin. Degrengolada... Totalna PiSdziawka. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Chyba nie wypierasz się swojej pracy w lichwie, opasie herbu obsrane gacie? Zmieniasz temat, żeby ludzie nie zapamiętali, że jesteś damski bokser? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mam żadnych szablonów, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po prostu oczami wyobraźni widzę waszą menażerię i tak jakoś samo wychodzi... Nie bronię dziada, bo od wielu już lat pisiory nie zasługują na nic innego jak potępienie. Mam jednakowoż pamięć słonia i nie ma takiego argumentu który by mnie przekonał że Tusk będzie lepszy od Morawieckiego. Po prostu platforma nigdy nie była i nigdy nie będzie alternatywą dla obecnej marności... I tu odkrywamy esencje indoktrynacji Konfederacji. Jak oni się rano golą po głosowaniu na Trzaskającego Rabieja. Po ciemku. Stolec, zmieniłeś konto i piszesz sam do siebie dla odwrócenia uwagi? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego. Już ci to odważny niczym dudu chłopku mówiłem, teraz dostałeś zlecenie na walkę z konferencją bo rosnie im poparcie , po wyborach nim trzy razy kaczka wydali z siebie klocka będziecie błagać na kolanach, na stole i pod stołem o koalicję Typowe działanie płatnego pachołka... |
|
|
|
|
CYTAT Zmieniasz temat, żeby ludzie nie zapamiętali, że jesteś damski bokser? Bynajmniej opasie herbu obsrane gacie. Zresztą z dwojga złego to już wolę być damskim bokserem niż lichwiarzem... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zmieniasz temat, żeby ludzie nie zapamiętali, że jesteś damski bokser? Bynajmniej opasie herbu obsrane gacie. Zresztą z dwojga złego to już wolę być damskim bokserem niż lichwiarzem... Sam się zadeklarowałeś. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego. Stolec, teraz martwisz się o etaty w administracji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mamy to bolku, dziad do schodów nie mógł dojść ale w końcu doszedł do prawdy... No prawie
Jako ,że nie daje rady przebrnąć przez stękanie tego luja któremu nawet nie chce się dokanczać wypowiadanych słów opowiedz kto jest oskarżony, podejrzany , kogo będzie ścigał miekiszon i komu grozi 12 lat |
|
|
|
|
CYTAT Sam się zadeklarowałeś. Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie... Trzeba by się było twojej pierwszej żony zapytać o damskich bokserów... |
|
|
|
|
CYTAT Mamy to bolku, dziad do schodów nie mógł dojść ale w końcu doszedł do prawdy... No prawie Jako ,że nie daje rady przebrnąć przez stękanie tego luja któremu nawet nie chce się dokanczać wypowiadanych słów opowiedz kto jest oskarżony, podejrzany , kogo będzie ścigał miekiszon i komu grozi 12 lat Nie mam pojęcia, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców . Kaczyński a już zwłaszcza Macierewicz, zrobili ze Smoleńska komedię , i to słabej jakości. Dziwię im się że w roku wyborczym wyjeżdżają z odgrzewanymi kotletami. Tym bardziej że nawet gdyby był jakiś dowód, który by pozwolił wsadzić do ciupy np Arabskiego, to i tak pewnie sprawę by rozstrzygała jakaś sędzina justytutka... Tuska to można było by osądzić za zgodę na pozostawienie wraku tupolewa u ruskich. Chyba jest na to jakiś paragraf, choćby zdrada dyplomatyczna. Niemniej czym innym jest wina a czym innym kara, zwłaszcza w polskim sądzie... Min dlatego musi się skończyć ta szopka. Z jednej strony Ziobro i jego nominaci, a z drugiej sędziowie justytutki. Jednych i drugich wyjebać na śmietnik historii i stworzyć sprawny wymiar sprawiedliwości. Jakiego w Polsce nie było chyba od dwudziestolecia międzywojennego... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdy wróci praworządność i do koalicji wejdą anty-systemowcy Sławomira ilość etatów w administracji centralnej i terenowej drastycznie się obniży. To jeden z najatrakcyjniejszych punktów programu wyborczego POKO o którym nikt nie pisze i nie rozumiem dlaczego. Teraz martwisz się o etaty w administracji? Każdy miłujący praworządność tak jak bezpartyjni wolnościowcy z naszego Forum ma na myśli co będzie, czy będzie lepiej. Sławomir 5 stów już obiecał zabrać. Donek haratnie w wiek emerytalny. To mocne pozytywy programowe. Wiem ze to tylko słowa dla ultra elektoratu odsuniętego od władzy i angaży ale czy nie warto porozmawiać? PS. Zaprowadzenie praworządności w sądach to brzmi jak wyrok dla słusznie minionego. Ruskie mogliby wejść w obronie sprawiedliwości dziejowej, swojej ludności i suwenirów transformacji a Niemce w obronie polskojęzycznych inwestycji. Tak, to mogłaby być suwerenna Polska. Ale gdy obserwuje Ukrainne to nie jestem pewna czy podołamy w samotności. To jeszcze nie czas, to jeszcze nie teraz. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie martw się o wiek emerytalny, bumelantów ten temat nie dotyczy
|
|
|
|
|
Mam schowane 'pancerfaustyny"(relikwie świętej),jednego Te34,a ostatnio zdobyłem kraba.
Przytargałem z Belgii. Podkarmię,będzie na obiad. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dlaczego Maciora spyerdolił w spod Smoleńska,w dniu kiedy rozwalił się Tupolew?
Zapyerd@alał do Warszawy. W latach 2006-10 był likwidatorem Wojskowych Służb Informacyjnych i szefem Kontwywiadu Wojskowego. Chciał zajumać materiały wywiadu znajdujące się w Kancelarii Prezydenta RP. Chciał i zrobił. Kilkanaście skrzyń z aktami"wyparowało". Ma teczki na wszystkich-Kacora,Zioberkę,Matełósza i h..uj jeden wie,na kogo więcej. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzisiaj #NaOddziale samo gęste...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jak to z tym zbożem
niby nie jechało do nas a zostało niby nie zdatne do spożycia a miało jechać afrykańskich dzieci znowu jakieś wałki poszły a teraz dołożymy chłopom po 1400? co to się bolku wyprawia? proponuję walkę babcia kasia vs gangrena z żoliborza, jak to mówią oktagon zweryfikuje |
|
|
|
|
Dla mnie sprawa jest oczywista, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pisiory działają cały czas w interesie Putina, swojego prawdziwego mocodawcy. Redaktor Piątek kilka książek o tym napisał, sądzę że jesteś zorientowany w temacie. W każdym razie kiedy wujek Hans szlachetnie zarządził niekontrolowany wypływ ukraińskiego zboża, car Rosji nakazał polskiej agenturze zablokowanie tego procesu. Jak wiadomo Putin chce Ukrainę zmusić do posłuszeństwa i tzw korytarze zbożowe mu nie w smak. Pisze o tym wielu pacjentów #NaOddziale więc coś jest na rzeczy...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Sam się zadeklarowałeś. Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie... Trzeba by się było twojej pierwszej żony zapytać o damskich bokserów... Gdzie się podziałeś opasie herbu obsrane gacie? Już nie chcesz rozwijać tematu damskich bokserów? |
|
|
|
|
czyli sami nie wiecie co to się staneło
wy chcecie elektrownie budować jak kurwa zboża nie ogarniacie wygląda na to , że grzyb okradnie mnie po raz kolejny to , że stoicie w rozkroku między UE a ruskimi już ustaliliśmy, popatrz w górę na kołyszące się po środku kule włodka stąpacie po kruchym, jak się obrazi może jebnąć orłem białym a na dokładkę dostaniecie po dupie tryzubem |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Sam się zadeklarowałeś. Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie... Trzeba by się było twojej pierwszej żony zapytać o damskich bokserów... Tak twierdzę. To zapytaj. I nie zmieniaj tematu zdeklarowany damski bokserze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Znowu wam centrala zwiększyła poziom gotowości , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Jedziecie na dwa baty?
Widzisz opasie herbu obsrane gacie , są ludzie którzy się deklarują i są tacy którzy tego nie czynią. I który jest gorszy ten zadeklarowany a niewinny , czy ten co niby nie ale mu się zdarzało? |
|