NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 495 496 497 498 499 500 501 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 6 Kwie 2023r. 20:00  
Właśnie oglądam wiadomości, dlugo nie zasnę po takiej dawce humorugood

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Kwie 2023r. 20:00  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Kwie 2023r. 20:44  
mlotek@starzec

Który debil czy debilka tak Ciebie rozbawili?co
To że Jarek znów się wyj#bAł na sejmowym korytarzu?
Norma.nie wiem
Przy takiej demencji,mając dwie nogi,o jednej zapomniał.
Mnie qrva jakoś nie jest do śmiechu,że rządzi nami tetryk.sciana
---------------
Jestem neutralny politycznie(błąd,wiem),ale przy moich poglądach...
Młodszy już nie będę,do żadnej partii nie należałem,a jak w przysłowiowym powiedzeniu-Nie zmienia się biegu w samochodzie, na przejeździe kolejowym.jezyk

Teraz jest nowy temat zastępczy i rzygać mi się chce.
Była aborcja,była unia,potem aborcja,sowieci,Ukraina...
Teraz mamy Wojtyłę.mlotek

Jak zwykle szukam dziury w dziurze.:szok:
Dlatego wracam do starego tematu.
TAK WIĘC SIĘ PYTAM-CO DO YEB@NEGO C...UJA WAFLA,DO TEJ PORY, JAREK OSZOŁOMIE ,ZROBIŁEŚ Z TUPOLEWEM?zaklopotany

Wystarczyłoby,że"maciora"i jego pseudokomisja, raz w miesiącu,zamiast na 'miesięcznicę",wysyłać do Smoleńska i w reklamówkach z Biedry ,w poczcie dyplomatycznej,przewiózłby cały wrak.good

Proste?
Ale nie chodzi o "złapanie króliczka"ale o to,aby go gonić.3m sie
Do twojej prezesie,usr... nej śmierci.
A to już niedługo, Wasza Demancjo.potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Kwie 2023r. 20:44  
Nie ma Holandii,to i nie ma Agnieszki Holland.
Jest Agnieszka Niderland.zdegustowany

@art2deco
Matka Boska mnie nigdy nie weźmie w opiekę.zdegustowany
Cuda się zdarzają,ale nie w moim przypadku...potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 09:09  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 10:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 11:20  
oj tam bolku, inwestujesz w pierwszego dziada RP nie takie pieniądze i nie narzekasz, tamci przyjemniej dobrowolnie - jak siebie nazwiesz?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 11:58  
Normalnym człowiekiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 12:45  
to u was normalni wyzywają nie normlanych od kretynów, taka nieunormowana norma nie wiem
to ile w tym roku inwestujesz w dziada na rocznicę zamachu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 13:02  
Ani złotówki, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 13:49  
hmm, to albo dziad ze swojej kasy robi imprezę albo jako przedstawiciel najtwardszego elektoratu 500+ nie wnosisz nic do budżetu nie wiem
dziad wg zeznań majątkowych biedny, pozostaje druga opcjagood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 14:52  
Jak zwykle dokonałeś gwałtu na logice, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj trzyma lejce w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

To już lepiej było zostać przy tym suchym brandzlu pośród waszej menażerii...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 15:15  
oświeć ekscelencjo air kiss kto płaci

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 15:51  
Waszej menażerii pewnie centrala POKO-muny, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 16:48  
CYTAT
Nie ma Holandii,to i nie ma Agnieszki Holland.
Jest Agnieszka Niderland.zdegustowany

@art2deco
Matka Boska mnie nigdy nie weźmie w opiekę.zdegustowany
Cuda się zdarzają,ale nie w moim przypadku...potluczony

Jest nadzieja. Na tym polegają cuda jusek umiech Nie na przypadku tylko na niemożliwości.

PS.
Tymczasem Marksizm Walenizm rewolucyjnie "naładowany" wyzwolił swoją otwartość i inkluzyjność przed światem.

To 3-ci święty Zielonych po samopaleniu lunatyka oraz zmartwychwstaniu Diduszki.
Myślę ze zrobi cos sobie w więźniu i będą pielgrzymki europejskich oficjeli walczących o wolność i praworządność Rezydentury w faszystowskiej Polsce.

https://twitter.com/WaldemarKowall/status/1644281656457428997?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1644281656457428997%7Ctwgr%5E1b13c6494e5a5b5e1a51b543aeeae95fe577657e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftvrepublika.pl%2FZniszczyl-pomnik-Jana-Pawla-II-w-Lodzi-Sprawca-juz-w-rekach-policji145734.html

https://wpolityce.pl/p/828260/large

To się jeszcze nadaje do leczenia czy to nowy bożek liberalnej lewicy?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 16:58  
Czytałeś , czytałeś bolku i tak nie zrozumiałeś ...życie, w sumie wstyd się przyznać

Strach myśleć po waszych ostatnich wybrykach kto was sponsoruje i w jakiej walucie

Pozdrów oskarka , fucha w PKO się należy goodgoodgood to już nie dykta , to srajtaśma

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 18:07  
Nie wiem i wole nie wiedzieć Dziadku, ale Jaszczura praworządni siepacze dopadli w biały dzien.

https://wiadomosci.wp.pl/patostreamer-narodowiec-skazany-jaszczur-z-wyrokiem-bezwzglednego-wiezienia-6884421917547424a

Czarny mundur Mordoru musiał doprowadzić antyfaszystów do białej gorączki,,, zły pomysł.

Konfa wypowiedziała się negatywnie po wizycie prezydenta Ukrainy już nie o wojnie na Ukrainie ale o małych zyskach z wojny dla RP. To musi wpływ Mentzwella bookkeepera.

Ile kosztowałaby nas wspólna granica z Fjutinem? Przeciez białoruska granica prawie nas wykończyła. Plot musieliśmy wyrychtować. Pielgrzymek POKOmuny tez było co niemiara a o donosach do PE nie wspomnę z litości. Oj chciałyby chciały najdłuższej granicy onuce.

Ja tez bym się otworzyła na tankistów i wermacht zamiast na Jankesów i Angoli cool girl tylko po co? Przeciez Niemcy i Rosjanie płacą za "wizyty",,,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 19:02  
CYTAT
Czytałeś , czytałeś bolku i tak nie zrozumiałeś ...życie, w sumie wstyd się przyznać

Strach myśleć po waszych ostatnich wybrykach kto was sponsoruje i w jakiej walucie

Pozdrów oskarka , fucha w PKO się należy goodgoodgood to już nie dykta , to srajtaśma

Wasza centrala to pewnie dostaje euro, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale w jakiej walucie trafia do ciebie/was to już pewnie wiesz najlepiej...umiech

Srajtaśmy to były w Prinsie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 19:08  
CYTAT
Właśnie oglądam wiadomości, długo nie zasnę po takiej dawce humoru good

Obrazek
W TVN szarpią, ale tyle mogą królewskiemu szczepowi

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 19:59  
CYTAT
CYTAT

Wasza centrala to pewnie dostaje euro, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale w jakiej walucie trafia do ciebie/was to już pewnie wiesz najlepiej...umiech

Srajtaśmy to były w Prinsie...umiech

Z oskarkiem piona zbita? Czy co innego zbite?

Na srajtasmie to trzyma się cały wasz układ dewiantów

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 20:01  
CYTAT
CYTAT
Właśnie oglądam wiadomości, długo nie zasnę po takiej dawce humoru good

Obrazek
W TVN szarpią, ale tyle mogą królewskiemu szczepowi

Bolek z szafy wypuścił?
Pasuje opis , lepszą rasa, ludzkie pany, tylko kurwa lwa nie poniżajcie...kaczka to max do czego możecie się porównać

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 20:35  
To lwica Dziadku, do lwa ścierwojady nie podejdą.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Kwie 2023r. 22:38  
Do kaczki tym bardziej

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Kwie 2023r. 08:06  
CYTAT

Co wy macie z tym Oskarkiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Wcześniej pizdas teraz ty , chłopak ma chyba jakieś konto na społecznościowych, zagadaj go i może się wam poszczęści. Trzymam kciuki!umiech

Pamiętaj że w Wolnej Polsce, bezpartyjni samorządowcy bezpartyjni wolnościowcy kodowcy ormowcy rebelianty i inne dewianty zorganizują zbiorowe mieszanie krwi na cześć odzyskanej praworządności. Pamiętaj wtedy żeby być z tyłu, no wiesz żebyś miał ścianę za plecami...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Kwie 2023r. 12:12  
dzień Dobry!

koniec świata ja kilka lat nie jadłam Pietruszki neutralny

smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Kwie 2023r. 13:41  
CYTAT
CYTAT

Co wy macie z tym Oskarkiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Wcześniej pizdas teraz ty , chłopak ma chyba jakieś konto na społecznościowych, zagadaj go i może się wam poszczęści. Trzymam kciuki!umiech

Pamiętaj że w Wolnej Polsce, bezpartyjni samorządowcy bezpartyjni wolnościowcy kodowcy ormowcy rebelianty i inne dewianty zorganizują zbiorowe mieszanie krwi na cześć odzyskanej praworządności. Pamiętaj wtedy żeby być z tyłu, no wiesz żebyś miał ścianę za plecami...umiech

Obrazek

Ja myślałem ,że oskarek to jakaś śmieszna postać mem a tu się okazuje ,że to fachowiec od bankowości- szacun
Macie dziwną manierę wyzywania innych swoimi przypadłościami, bezpartyjni, deiwanty, ormowcy itd
Ale to tak jest , najgłośniej łapać złodzieja krzyczy złodziej, ukryty gej , oficjalnie tępi środowiska gejów, gazujący baby i okładający pałami nazywa innych ormowcamigood... przykłady można mnożyć , o tych plecami do ściany nie wspominam cooljestes bolku bezkonkurencyjny

Prywatna wiadomość 

«« « ... 495 496 497 498 499 500 501 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »