|
|
|
Właśnie oglądam wiadomości, dlugo nie zasnę po takiej dawce humoru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@starzec
Który debil czy debilka tak Ciebie rozbawili? To że Jarek znów się wyj#bAł na sejmowym korytarzu? Norma. Przy takiej demencji,mając dwie nogi,o jednej zapomniał. Mnie qrva jakoś nie jest do śmiechu,że rządzi nami tetryk. --------------- Jestem neutralny politycznie(błąd,wiem),ale przy moich poglądach... Młodszy już nie będę,do żadnej partii nie należałem,a jak w przysłowiowym powiedzeniu-Nie zmienia się biegu w samochodzie, na przejeździe kolejowym. Teraz jest nowy temat zastępczy i rzygać mi się chce. Była aborcja,była unia,potem aborcja,sowieci,Ukraina... Teraz mamy Wojtyłę. Jak zwykle szukam dziury w dziurze. Dlatego wracam do starego tematu. TAK WIĘC SIĘ PYTAM-CO DO YEB@NEGO C...UJA WAFLA,DO TEJ PORY, JAREK OSZOŁOMIE ,ZROBIŁEŚ Z TUPOLEWEM? Wystarczyłoby,że"maciora"i jego pseudokomisja, raz w miesiącu,zamiast na 'miesięcznicę",wysyłać do Smoleńska i w reklamówkach z Biedry ,w poczcie dyplomatycznej,przewiózłby cały wrak. Proste? Ale nie chodzi o "złapanie króliczka"ale o to,aby go gonić. Do twojej prezesie,usr... nej śmierci. A to już niedługo, Wasza Demancjo. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nie ma Holandii,to i nie ma Agnieszki Holland.
Jest Agnieszka Niderland. @art2deco Matka Boska mnie nigdy nie weźmie w opiekę. Cuda się zdarzają,ale nie w moim przypadku... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakim trzeba być kretynem żeby " inwestować" w dwóch leśnych dziadków?
https://www.money.pl/gospodarka/bunt-finansowy-janusza-palikota-pod-lupa-komisji-nadzoru-finansowego-6881710495304608a.html |
|
|
|
|
oj tam bolku, inwestujesz w pierwszego dziada RP nie takie pieniądze i nie narzekasz, tamci przyjemniej dobrowolnie - jak siebie nazwiesz?
|
|
|
|
|
Normalnym człowiekiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
to u was normalni wyzywają nie normlanych od kretynów, taka nieunormowana norma
to ile w tym roku inwestujesz w dziada na rocznicę zamachu? |
|
|
|
|
Ani złotówki, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
hmm, to albo dziad ze swojej kasy robi imprezę albo jako przedstawiciel najtwardszego elektoratu 500+ nie wnosisz nic do budżetu
dziad wg zeznań majątkowych biedny, pozostaje druga opcja |
|
|
|
|
Jak zwykle dokonałeś gwałtu na logice, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj trzyma lejce w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
To już lepiej było zostać przy tym suchym brandzlu pośród waszej menażerii... |
|
|
|
|
oświeć ekscelencjo kto płaci
|
|
|
|
|
Waszej menażerii pewnie centrala POKO-muny, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma Holandii,to i nie ma Agnieszki Holland. Jest Agnieszka Niderland. @art2deco Matka Boska mnie nigdy nie weźmie w opiekę. Cuda się zdarzają,ale nie w moim przypadku... Jest nadzieja. Na tym polegają cuda jusek Nie na przypadku tylko na niemożliwości. PS. Tymczasem Marksizm Walenizm rewolucyjnie "naładowany" wyzwolił swoją otwartość i inkluzyjność przed światem. To 3-ci święty Zielonych po samopaleniu lunatyka oraz zmartwychwstaniu Diduszki. Myślę ze zrobi cos sobie w więźniu i będą pielgrzymki europejskich oficjeli walczących o wolność i praworządność Rezydentury w faszystowskiej Polsce. https://twitter.com/WaldemarKowall/status/1644281656457428997?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1644281656457428997%7Ctwgr%5E1b13c6494e5a5b5e1a51b543aeeae95fe577657e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftvrepublika.pl%2FZniszczyl-pomnik-Jana-Pawla-II-w-Lodzi-Sprawca-juz-w-rekach-policji145734.html https://wpolityce.pl/p/828260/large To się jeszcze nadaje do leczenia czy to nowy bożek liberalnej lewicy? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czytałeś , czytałeś bolku i tak nie zrozumiałeś ...życie, w sumie wstyd się przyznać
Strach myśleć po waszych ostatnich wybrykach kto was sponsoruje i w jakiej walucie Pozdrów oskarka , fucha w PKO się należy to już nie dykta , to srajtaśma |
|
|
|
|
Nie wiem i wole nie wiedzieć Dziadku, ale Jaszczura praworządni siepacze dopadli w biały dzien.
https://wiadomosci.wp.pl/patostreamer-narodowiec-skazany-jaszczur-z-wyrokiem-bezwzglednego-wiezienia-6884421917547424a Czarny mundur Mordoru musiał doprowadzić antyfaszystów do białej gorączki,,, zły pomysł. Konfa wypowiedziała się negatywnie po wizycie prezydenta Ukrainy już nie o wojnie na Ukrainie ale o małych zyskach z wojny dla RP. To musi wpływ Mentzwella bookkeepera. Ile kosztowałaby nas wspólna granica z Fjutinem? Przeciez białoruska granica prawie nas wykończyła. Plot musieliśmy wyrychtować. Pielgrzymek POKOmuny tez było co niemiara a o donosach do PE nie wspomnę z litości. Oj chciałyby chciały najdłuższej granicy onuce. Ja tez bym się otworzyła na tankistów i wermacht zamiast na Jankesów i Angoli tylko po co? Przeciez Niemcy i Rosjanie płacą za "wizyty",,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Czytałeś , czytałeś bolku i tak nie zrozumiałeś ...życie, w sumie wstyd się przyznać Strach myśleć po waszych ostatnich wybrykach kto was sponsoruje i w jakiej walucie Pozdrów oskarka , fucha w PKO się należy to już nie dykta , to srajtaśma Wasza centrala to pewnie dostaje euro, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale w jakiej walucie trafia do ciebie/was to już pewnie wiesz najlepiej... Srajtaśmy to były w Prinsie... |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie oglądam wiadomości, długo nie zasnę po takiej dawce humoru
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czytałeś , czytałeś bolku i tak nie zrozumiałeś ...życie, w sumie wstyd się przyznać Strach myśleć po waszych ostatnich wybrykach kto was sponsoruje i w jakiej walucie Pozdrów oskarka , fucha w PKO się należy to już nie dykta , to srajtaśma Wasza centrala to pewnie dostaje euro, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale w jakiej walucie trafia do ciebie/was to już pewnie wiesz najlepiej... Srajtaśmy to były w Prinsie... Z oskarkiem piona zbita? Czy co innego zbite? Na srajtasmie to trzyma się cały wasz układ dewiantów |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Właśnie oglądam wiadomości, długo nie zasnę po takiej dawce humoru
Bolek z szafy wypuścił? Pasuje opis , lepszą rasa, ludzkie pany, tylko kurwa lwa nie poniżajcie...kaczka to max do czego możecie się porównać |
|
|
|
|
To lwica Dziadku, do lwa ścierwojady nie podejdą.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Do kaczki tym bardziej
|
|
|
|
|
CYTAT Z oskarkiem piona zbita? Czy co innego zbite? Na srajtasmie to trzyma się cały wasz układ dewiantów Co wy macie z tym Oskarkiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Wcześniej pizdas teraz ty , chłopak ma chyba jakieś konto na społecznościowych, zagadaj go i może się wam poszczęści. Trzymam kciuki! Pamiętaj że w Wolnej Polsce, bezpartyjni samorządowcy bezpartyjni wolnościowcy kodowcy ormowcy rebelianty i inne dewianty zorganizują zbiorowe mieszanie krwi na cześć odzyskanej praworządności. Pamiętaj wtedy żeby być z tyłu, no wiesz żebyś miał ścianę za plecami... |
|
|
|
|
dzień Dobry!
koniec świata ja kilka lat nie jadłam Pietruszki |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Z oskarkiem piona zbita? Czy co innego zbite? Na srajtasmie to trzyma się cały wasz układ dewiantów Co wy macie z tym Oskarkiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Wcześniej pizdas teraz ty , chłopak ma chyba jakieś konto na społecznościowych, zagadaj go i może się wam poszczęści. Trzymam kciuki! Pamiętaj że w Wolnej Polsce, bezpartyjni samorządowcy bezpartyjni wolnościowcy kodowcy ormowcy rebelianty i inne dewianty zorganizują zbiorowe mieszanie krwi na cześć odzyskanej praworządności. Pamiętaj wtedy żeby być z tyłu, no wiesz żebyś miał ścianę za plecami... Ja myślałem ,że oskarek to jakaś śmieszna postać mem a tu się okazuje ,że to fachowiec od bankowości- szacun Macie dziwną manierę wyzywania innych swoimi przypadłościami, bezpartyjni, deiwanty, ormowcy itd Ale to tak jest , najgłośniej łapać złodzieja krzyczy złodziej, ukryty gej , oficjalnie tępi środowiska gejów, gazujący baby i okładający pałami nazywa innych ormowcami... przykłady można mnożyć , o tych plecami do ściany nie wspominam jestes bolku bezkonkurencyjny |
|