|
|
|
Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje
Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukam księdza który NIE jest pedofilem w celu rozmowy o tym problemie tj molestowaniu nieletnich czy też pożyciu seksualnym z osobami świeckimi,jak też duchownymi.
Najlepiej,aby dyskusja była na Forum,bo jest teraz okres Wielkiego Postu,wyznawania grzechów ,przebaczania itp. Zna ktoś takiego duchownego? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... |
|
|
|
|
CYTAT Szukam księdza który NIE jest pedofilem w celu rozmowy o tym problemie tj molestowaniu nieletnich czy też pożyciu seksualnym z osobami świeckimi,jak też duchownymi. Najlepiej,aby dyskusja była na Forum,bo jest teraz okres Wielkiego Postu,wyznawania grzechów ,przebaczania itp. Zna ktoś takiego duchownego? Nigga , jeżeli byłeś molestowany przez księdza, to lepiej porozmawiaj o tym z jakimś psychologiem. Albo nawet złóż doniesienie właściwym organom. Taka trauma wymaga pewnie jakiejś formy terapii, to dlatego zacząłeś pić? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... Tak, lansuje , bezobjawowo ale płaci mi już tusk namacalnie, w dojcze-markach |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... napisał stolec, najwięcej piszący o Tusku na tym forum Taki nasz lokalny Janusz Kowalski Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dzisiaj pełnicie dyżur we dwóch? Centrala POKO-muny zwiększyła wam stan gotowości?
Oprócz pizdasa każdy z was bezczelnie kłamie że na Tuska nie głosuje. Taki już wasz urok, niby taka poza na niezaangażowanego. Niemniej to tylko pozory i to dosyć słabo zagrane jak dla mnie... |
|
|
|
|
Ocenę sytuacji kto za kim pozostawiam twojej inteligencji , po aprobacie czorajszych wyczynow twojego dudu .... za wiele nie można się spodziewać
No bolku, nawet z tym garniakiem pokazał w jakim poważaniu ma pachołka i całą otoczkę Szkoda ,że mu orderu do tego dresa nie przypiął dopełnił by dzieła |
|
|
|
|
Czego nie zrozumiałeś, kiedy pisałem że ja bym prezydentowi Ukrainy nie wręczył Orderu Orła Białego, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Po prostu nikt mnie nie pytał o zdanie. Ani o ten konkretny medal, ani o tysiąc innych które przez ostatnie trzydzieści lat kolejni prezydenci wręczali komu chcieli...
Zresztą na Ukrainie bardziej jest potrzebna amunicja żeby strzelać do ruskich bandytów, a nie jakieś odznaczenia... Rozumiem że wasza centrala próbuje tą wizytę oblać gnojowicą, żeby smród się ciągnął, ale to chyba nie tędy droga... |
|
|
|
|
"Nie chcem ale muszem", co ja mogę... wy jak zawsze w prawilnym rozkroku
Niech się duduś cieszy, cmoknie Włodka, pokrzyczy Sława...., zima słaba była , nie pobawił się dzieciak na nartach to chociaż teraz bawi się w prezydenta , dobrze że mu wlodek granatnika nie przywiózł |
|
|
|
|
Bardzo odważne słowa jak na zwolennika teorii o pisiorach dupczących nieletnie Ukrainki w rzeszowskim burdelu, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
I jeszcze ta taśma która to zarejestrowała , i jeszcze ktoś ją widział , potem wywiózł za granicę , i teraz nie wiadomo gdzie jest. Znaczy wiadomo , ale nie na sto procent... |
|
|
|
|
A Kostecki powiesił się na leżąco, tak Ci w tvp powiedzieli to tak było....
Świętuj z dudu order , ciesz się imitacją ojczyzny i dalej myśl, że mieszkasz jeszcze w Polsce Ps miałem dudu za głąba językowego a wczoraj po rusku pieknie zapierdalał, jak na onucę przystało |
|
|
|
|
Film Patryka Vegi pokazał prawdę o Kosteckim , rzeszowskich burdelach i pisiorach tam chodzących, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Tak jak pokazał prawdę o polityce, takie tvp w niecenzurowanej wersji, grunt że łykacie
|
|
|
|
|
Pewnie, Vega i bracia Sekielscy pokazują całą prawdę całą dobę. Ostatni film Patryka to kompletny klops a film Sekielskich dorobił się procesu za oszczerstwa. Prowokacja ochrany w Giejzecie i w TVN wyciągnęła tysiące zniesmaczonych ludzi na ulice. Zycie to nie jest film, Dziadku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Głowa boli, POKO sięga po ciemny lud roszczeniowy a Mentzwell po ultrasów z POKO. Głowa boli,, ile Pakt Berlin-Moskwa-Pekin jest gotowy zrobić dla odbudowy Imperium Radzieckiego sprzed upadku muru berlińskiego. PS. Ociężali dalej nie korelują ( przyp. Art; od wódogłowia ) co Reagan z JPII ruskim narobili ( a ruskie, tankisty i utrwalacze władzy ludowej bezczelnie okradzeni z emerytalnego dodatku pałowo-donosicielskiego pamiętają ). Głowa boli ile to niezasłużonych krzywd nas otacza,,, Jeszcze wróci praworządność. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zycie tylko w tvp...
Wasz bohater jakimowicz jeszcze placzkowi holowni nie wpierdolił? |
|
|
|
|
CYTAT Tak jak pokazał prawdę o polityce, takie tvp w niecenzurowanej wersji, grunt że łykacie Dobra dobra dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... Jak już wypłynie ta taśma , co na niej wszystko jest , to daj znać... Pewnie Macierewicz dymał Misiewicza , bo Vega o tym film zrobił? |
|
|
|
|
W tym wątku akurat może być coś na rzeczy
Za dużo bolku niewiadomych, za dużo przypadków, za dużo dziwnych zbiegów okoliczności aby wszystko było mitem My tu pierdu pierdu a tym czasem dudu w rozmachu tytułowania dorobił kolejnych ministrów, chyba rekordy liczebności znów pobite... rodzina na swoim |
|
|
|
|
Najjaśniejsza Panienko miej nas w Swojej opiece Agnieszkę Holland wyciągnęli z lodówki ( to od tylko nie mów nikomu o dewiancie Polańskim ). Stawiam perły po babci przeciwko każdym orzeszkom że postępowa sucz wysmaży na dnie piekła na zbliżające się wybory następny dokument Ochrany ( o JPII już był) o dołach śmierci pełnych nachodzących dzieci arabskich. To nowa świecka tradycja wyborcza wśród czerwonej zarazy Kto w sztabie bezpartyjnych wolnościowców stawia swoje orzeszki Będą łykać
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT W tym wątku akurat może być coś na rzeczy Za dużo bolku niewiadomych, za dużo przypadków, za dużo dziwnych zbiegów okoliczności aby wszystko było mitem My tu pierdu pierdu a tym czasem dudu w rozmachu tytułowania dorobił kolejnych ministrów, chyba rekordy liczebności znów pobite... rodzina na swoim Za dużo teorii spiskowych , a za mało konkretów , żeby uznać mityczne nagrania za coś wartościowego, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku , czy który tam dzisiaj przewodzi w waszej menażerii... A pomyśl sobie ile będzie ministrów i wiceministrów w Wolnej Polsce ? Jak POKO-muna będzie musiała się podzielić stołkami ze wszystkimi koalicjantami. Od Zandberga i Czarzastego przez Kosiniaka , Hołownię , wszystkich , bezpartyjnych samorządowców i wolnościowców , kodowców , ormowców, rebeliantów i innych dewiantów... |
|
|
|
|
Grunt to umieć sobie dewiacje wytłumaczyć
Waszych ormowcow nie ruszą, jesteś bezpieczny Spacyfikuj starą bo odpływa, za długo w szafie nie siedziała i zaczyna jej fermentować Patrzy w tvp info i krzyczy o pelikanach z tvn |
|
|
|
|
CYTAT Grunt to umieć sobie dewiacje wytłumaczyć Waszych ormowcow nie ruszą, jesteś bezpieczny Spacyfikuj starą bo odpływa, za długo w szafie nie siedziała i zaczyna jej fermentować Patrzy w tvp info i krzyczy o pelikanach z tvn Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam jest zalogowany tzn że coś jest na rzeczy. Pewnie tyle samo co i na taśmach z Prinsa, ale niech ci będzie... Napisałbym ci że moja stara ma dłuższego niż ty , ale byś to opatrznie zinterpretował... |
|
|
|
|
Wasze dewiacje dają takie możliwości, też mi się to wydaje nie prawdziwe ale uparcie udaje babę , teraz pewnie siedzi przed wiadomościami więc masz szansę działać z zaskoczenia
|
|
|
|
|
Dzięki za dobre rady, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Niech ci się przyśni Wolna Polska, i szeroka koalicja bezpartyjnych samorządowców i wolnościowców , kodowców , ormowców, rebeliantów i innych dewiantów... |
|