|
|
|
CYTAT Polexit! Czas spier.alać z tej tonącej łajby... To spier.dalaj! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A żeby ci koza dupy dała pizdas...
|
|
|
|
|
Więcej zasiłków. Bieda po kolejnej kadencji a zasiłki zawsze na fali. Nawet tym bardziej.
***** socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tylko wyborowa straż pisiorska zapewni 100% w DPS
|
|
|
|
|
Wystarczy 70% Dziadku Umiar to cnota.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
No ,jak byście mieli umiar i rozum to by było 70 a nie 100...
|
|
|
|
|
Do ruskich onuc i ich panów:
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BUM !!! bolku
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Do ruskich onuc i ich panów: Ty miriam już nie jesteś ruska onuca? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska uśmiechnęła się jeszcze bardziej...
|
|
|
|
|
Brawo, brawo , cytuje: "jego ekscelencja zalencki został uhonorowany orderem "przez dudu
Szkoda ,że nie jaśnie Pan Sława ukrainie też dzisiaj krzyczał? Już widzę bolku jak rozpiera cie duma...taki mąż stanu |
|
|
|
|
CYTAT Agnieszka nakręci wszystko. Bracia Sekielscy powtórzą wszystko. Wszystko co potrzebne,,, O reszcie nie mów nikomu. PS. W 2018 roku przestępca został mężem zaufania Rafała Trzaskowskiego w czasie jego kampanii prezydenckiej. Ubiegał się także o miejsce w zachodniopomorskim sejmiku – jego kampania przebiegała pod hasłem „Dobro Powraca”. YES! W karierze politycznej, jak informuje Radio Szczecin, Krzysztofowi F. pomagały koneksje jego ojca. Ten komunistyczny aparatczyk przed zmianą ustrojową był sekretarzem PZPR w Barlinku, następnie prominentnym działaczem SLD, a potem Platformy Obywatelskiej. Zycie pisze najlepsze scenariusze, czekamy na nową produkcje o dealerze, otwartym przyjacielu rodziny LPG+ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Brawo, brawo , cytuje: "jego ekscelencja zalencki został uhonorowany orderem "przez dudu Szkoda ,że nie jaśnie Pan Sława ukrainie też dzisiaj krzyczał? Już widzę bolku jak rozpiera cie duma...taki mąż stanu Głosowałem na Dudę dwukrotnie , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. I w 2015 i w 2020 w drugich turach wrzucałem szton właśnie na niego. Nie jest to prezydent moich marzeń , ale nie mogę też go definitywnie przekreślić. W porównaniu do Komorowskiego czy Trzaskowskiego jawi się jako lepsza opcja. Zresztą z nimi dwoma jakiekolwiek porównanie wychodzi na plus... A o co tym razem dupa cię/was piecze? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Brawo, brawo , cytuje: "jego ekscelencja zalencki został uhonorowany orderem "przez dudu Szkoda ,że nie jaśnie Pan Sława ukrainie też dzisiaj krzyczał? Już widzę bolku jak rozpiera cie duma...taki mąż stanu Głosowałem na Dudę dwukrotnie , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. I w 2015 i w 2020 w drugich turach wrzucałem szton właśnie na niego. Nie jest to prezydent moich marzeń , ale nie mogę też go definitywnie przekreślić. W porównaniu do Komorowskiego czy Trzaskowskiego jawi się jako lepsza opcja. Zresztą z nimi dwoma jakiekolwiek porównanie wychodzi na plus... A o co tym razem dupa cię/was piecze? Gazet nie czytasz? Twiter milczy ? Zaimponowałeś mi ,że się do niego przynajesz |
|
|
|
|
To w końcu o co ten twój/wasz ból dupska, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?
|
|
|
|
|
O tematy dla ciebie nie zrozumiałe to twoj prezydent , ma akcept na swoje poczynania
|
|
|
|
|
Bynajmniej, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po prostu nie mam czasu zajmować się każdą nową gówno-burzą , którą się brandzlujecie wespół z chłopakami...
|
|
|
|
|
W zasadzie nic nowego ani zaskakującego się nie stało, nic czego by się po tym osobniku nie można było spodziewać
Ciekaw jedynie jestem kto tam nagrał sie w Prinsie i kto ma to w łapach, że tak klęczą i całują go po jajach |
|
|
|
|
Są ludzie którzy twierdzą że istotnie jacyś politycy zostali tam sfilmowani w trakcie miłosnych igraszek. Na tej samej zasadzie są ludzie, którzy uważają że Elvis dalej żyje. Tylko sfingował własną śmierć, a tak naprawdę ukrywa się na małej wyspie na Pacyfiku...
Nie wierz we wszystko co znajdziesz w internecie, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... |
|
|
|
|
Wierzę w bezinteresowną miłość między anzejem a włodymirem, aż mu orzełka wyciął z tej miłości
|
|
|
|
|
Czyli sugerujesz że Duda też został nagrany w Prinsie? To masz na myśli, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj przewodzi stadem hien w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?
Nie jestem przekonany czy Zełenski zasłużył na Order Orła Białego, niemniej jaki mam na to wpływ? Gdybym to ja decydował, pewnie lista odznaczonych w ciągu minionych lat trzydziestu wyglądałaby zupełnie inaczej. Pamiętam jak Komorowski na ten przykład wręczał jakiś medal odchodzącemu amerykańskiemu ambasadorowi, którego jedyną zasługą było to że na święta składał nam życzenia łamaną polszczyzną... |
|