NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 487 488 489 490 491 492 493 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 11:09  
"Wspaniały piosenkarz"Iwan Komarenko jest u kacapów.Nareszcie!!!good
Wrócił do ojczystej sowietlandii.

Pseudopiosenkarz przeprowadził się do CCCP i został sympatykiem Fjutina. całus
Teraz celebpsita ,o wyglądzie"rowerzysty"bez pedałów apeluje do Polaków w sprawie wojny na Ukrainie.sciana

Autor jednego "hitu" diskopolo sprzed lat, nie daje o sobie zapomnieć.
W czasie pandemii Komarek bojkotował obostrzenia i stał się twarzą ruchu anty-szczepionkowego.zaklopotany
Bardzo dobrze,bo oszczędziliśmy na kacapie.Nie brał szczepień.ok

Gdy "fjutin" najechał na Ukrainę, znów postanowić zaangażować się w publiczną dyskusję.Wiele lat temu zrzekł sie sowieckiego obywatelstwa i został(tfu,yeb@nny),obywatelem RP.zdegustowany
Teraz,kiedy cienko przedzie finansowo, postanowił wrócić do ojczyzny i zostać zagorzałym obrońcą Fjutina.mlotek

Niejaki "stewen sigal",spasiony jak knur,też pokochał kraj łysego dyktatora i przeniósł się do soviet union.
Chyba za dużo razy w filmach dostał w łeb i zrobił mu się z mózgu budyń.potluczony
O innym,nawróconym na komunizm spaślaku,'żerardzie dupadie",nie wspomnę.

Tyle szmat, a podłogi nie ma czym umyć.Kacapom nawet tego brakuje.
Zwykły mop jest lepszy niż filmowy lub estradowy wycieruch.jezyk

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 11:09  

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 14:52  
CYTAT
Obrazek

Do roboty się weźcie bo was centrala POKO-muny spuści w kiblu po jesiennych wyborach...umiech

Myślę bolku ,że to już ten czas i powinienes już wzmożyć treningiuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 16:18  
CYTAT
CYTAT
Polskie służby rozbiły siatkę szpiegowską pracującą dla Rosji. Grupa miała prowadzić w naszym kraju przygotowania do działań dywersyjnych — informuje RMF FM. Służby zatrzymały w tej sprawie sześć osób. Dodatkowo w związku z działaniami siatki na trasach kolejowych oraz w krajowej infrastrukturze krytycznej wprowadzono alert bezpieczeństwa. Na czwartek zapowiedziana jest konferencja szefa MSWiA w sprawie doniesień RMF FM.

Onuce stracą oficerów prowadzących.

Znajdziesz nowego.

Przy takiej finezji to inflacja będzie wyższa od słupka poparcia dla POKO na jesieni.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 17:24  
Pisflacja sobie hula i forsy ciągle brak
W Gazetę Polską się otulam, wspominam kiszki smak
Zabrałaś trzynastkę moją, ostatni wzięłaś grosz
A mnie pozostawiłaś ten na śmietniku kosz

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Marz 2023r. 18:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2023r. 10:24  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 03:19  
Bolesławie a ten jakiś Brixen to Twój podopieczny czy Mirka który to twierdzi że Jarcio to wybitny polityk?
No za kim ma być Tusk? Przecież państwo prawe i sprawiedliwe dalo mu dobre
świadczenia żeby żyć w tym kraju
No pewnie będą odszkodowania-tylko kto je weźmie i komu się będą należeć...
No polski węgiel jest przecież nawet sam Matateusz mówił że węgla polskiego nie braknie.....
Oczywiście że UE nie będzie się wtrącać do Polski. Lepiej być dalej zależnym od wschodu i niby być w unii europy ale żyć na poziomie krajów na wschód od Polski.
Bolesławue czy Ty zauważasz różnice życia uczciwie pracującego W kraju nazywanym Polska, a człowiekiem pracującym w UE ,chcesz opcje wschodu czy człowieka europy?Polskę stać aby być w unii na swych zasadach,ale cóż? Większość inwestycji przeszłych teraźniejszych i pewnie przyszłych jest dzięki UE ,a przciwność pewnych partii politycznych jaka jest widzimy.
Bolku przestań wklejać komiksy gdzieś tam zauważone tylko się określ czy jesteś europejczykiem wschodniej onucy, czy przeciwnikiem onucy europejskiej która daje duże możliwości i jest w zasięgu ręki, korzystasz niej, a mimo to jesteś jej przeciwnikuem Że się jeszcze taki Bareja nie narodził i filmu o takiej patologii politycznej nie nakręcił.
Wiele rzeczy się mi nie podoba co proponuje UE ale bardzo bym chciał żyć na poziomie europejczyka (zarobki) mieszkając w Polsce .Może się to kiedyś zmieni jeśli przestanie rządzić onuca pi....sowska.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 11:52  
Jest fałszywą alternatywą twierdzenie że albo UE albo Putin. Jest to jak rozumiem tłumaczenie dla głupka z aspiracjami albo nawet i bez...umiech

Polacy na razie popierają akcesję, mam nadzieję że to się będzie zmieniać. Z całą odpowiedzialnością napiszę, że wbrew oficjalnej narracji, Polska dołożyła do tego interesu. Gdyby podsumować wszystkie wydatki związane z naszym członkostwem, których się nie liczy ( wszystkie koszty przystosowania prawa polskiego do unijnego) jesteśmy na minusie. Kiedyś czytałem że sama jedna ustawa śmieciowa kosztowała nasze społeczeństwo kilkadziesiąt miliardów złotych. A takich ustaw było w ciągu dwudziestu lat bardzo wiele...umiech

Tak naprawdę jedynym plusem naszej akcesji jest swoboda podróżowania po Europie. Ale zdaje się nie trzeba być członkiem UE żeby być w strefie Schengen...umiech

Każdy by chciał zarabiać tyle co na zachodzie, ale póki co jesteśmy krajem na dorobku. Nie wydaje mi się żeby zwycięstwo Tuska i tej całej zjebanej opozycji , miało by przyspieszyć proces bogacenia naszego społeczeństwa. Min dlatego uważam że PiS wygra kolejne wybory. Mimo całej niechęci do tego towarzystwa, jak posłucham Tuska, Czarzastego czy Hołownię, to wiem ponad wszelką wątpliwość że to żadna alternatywa dla obecnej marności...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 20:44  
Dobrze prawisz bolku, na dorobkusmiech2, najpierw dorobicie się wy komuchy a kiedy reszta?
Za gówniarza pracowałem przez chwilę u człowieka waszej mentalności...gdy pojawiał się temat pieniędzy zawsze powtarzał: poczekajcie, Mirek ( jego syn) najpierw się dorobi , potem przyjdzie czas na was:cwaniak: Z tą różnicą, że rządził swoim , a waszą zaraza naszymmlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 20:54  
Wy się dorobicie po wygranych przez POKO-munę wyborach, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Kiedy praworządność powróci to i na was spłynie co nieco z pańskiego stołu...umiech

Jest to jednak tryb warunkowy i musisz/musicie dać z siebie maksimum żeby tego dostąpić. Póki co idzie wam to marnie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 22:12  
Tak jak tobie idzie to nikomu, swiatęk , piątek i niedziela na dyżurze w obronie gangreny z Żoliborzasmiech2
Czy to jeszcze praca czy juz choroba?
czerpiesz zyski ale nie zazdroszczę potluczony
A żeby coś skapnelo jak tobie trzeba miec miekki kark, być oddanym i posłusznym...brakuje mi tych cech:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

GRZ
GRZ
GRZ
ff
Wysłany: 19 Marz 2023r. 22:44  
Niebawem wypłata "13 emerytury". Z tej okazji każdy emeryt powinien wiedzieć, że wypłata będzie pochodziła z funduszu rezerwy demograficznej, czyli ze środków na emerytury dla przyszłych pokoleń.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 08:24  
CYTAT
Niebawem wypłata "13 emerytury". Z tej okazji każdy emeryt powinien wiedzieć, że wypłata będzie pochodziła z funduszu rezerwy demograficznej, czyli ze środków na emerytury dla przyszłych pokoleń.

TO NIE PRAWDA :szok: te piniondze co to dajo , to łod mafji vatoskiej zabroli smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 08:56  
CYTAT
Tak jak tobie idzie to nikomu, swiatęk , piątek i niedziela na dyżurze w obronie gangreny z Żoliborzasmiech2
A żeby coś skapnelo jak tobie trzeba miec miekki kark, być oddanym i posłusznym...brakuje mi tych cech:cwaniak:

Przeczucie mi podpowiada, że kiedy robicie zbiorowy brandzel na cześć swego rudego wodza, to twój kark jest odpowiednio elastyczny, dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Niemal na każdy mój post jest reakcja któregoś z waszych chłopaków ( najczęściej twoja). To by było na tyle w kwestii frekwencji na forum...umiech

Ja robię to hobbystycznie , nie chcę żeby wasza menażeria się tu panoszyła. Nie wydaje mi się żeby wasza motywacja była podobna...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 08:59  
CYTAT
CYTAT

TO NIE PRAWDA :szok: te piniondze co to dajo , to łod mafji vatoskiej zabroli smiech2

A wiesz, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, że fundusz rezerwy demograficznej na koniec rządów twoich mocodawców dysponował kapitałem około 15 miliardów złotych, a teraz przekracza grubo 50 miliardów?umiech

Nie jestem przekonany czy trzynaste i czternaste emerytury są potrzebne, niemniej za Tuska dziwnym trafem nie było na to pieniędzy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 10:40  
CYTAT
CYTAT

Przeczucie mi podpowiada, że kiedy robicie zbiorowy brandzel na cześć swego rudego wodza, to twój kark jest odpowiednio elastyczny, dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Niemal na każdy mój post jest reakcja któregoś z waszych chłopaków ( najczęściej twoja). To by było na tyle w kwestii frekwencji na forum...umiech

Ja robię to hobbystycznie , nie chcę żeby wasza menażeria się tu panoszyła. Nie wydaje mi się żeby wasza motywacja była podobna...umiech

no no, rozumiem, taki strażnik prezesa smiech2 hobbistyczny smiech2
niedziela wieczór, po bezruchu wekendowym , naruszyłem prezesa a po 10min strażnik wkracza do akcji smiech2 hobbistycznie ma się rozumieć smiech2
dobry jesteś smiech2jak bys nie zauważył to ostatnio sam ze sobą dyskutujesz i piszesz jeden post pod drugim ... mnie to trolem pachnie , pisowskim w dodatku smiech2
juz ci mówiłem zaczynaj treningi bo po wyborach mogą być problemypotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 11:07  
Skoro tak twierdzisz , dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Są argumenty żeby jednak poprzeć pis...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 14:36  
CYTAT

Są argumenty żeby jednak poprzeć pis...umiech

Obrazek

twoj argument ma 1,5m w butach nie do parypotluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 19:06  
I jeszcze zepsute zęby i brak konta w banku...umiech

Spójrz na to z drugiej strony dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Skoro prezes ze wszystkimi swoimi przywarami od wielu już lat pucuje was w dupę, to czy nie jest powód dodatkowej traumy?umiech

Obrazek

https://twitter.com/lalakowska/status/1637782037846171648

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 19:27  
Pewnie, że mozna miec traumę , patrząc na naród warty 500zł/sztuka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 19:34  
Właśnie o tym piszę dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Domyślam się że was piecze , ale zdaje się że są na to sposoby...umiech

Podobno relikwie świętego Seby od rozjebanego Sejczento wozicie po Polsce . Prawda to? W Stalówce też będzie można ten cud zobaczyć?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 20:07  
Każdy ma swoje wartości, wasza to 500...
Z drogi śledzie oborowa baba jedzie...
Jak będą wozić krowie placki ,chętnie wybiorę się obejrzeć takie relikwie:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 21:16  
W każdym razie pamiętaj, że dopóki praworządność nie powróci, nie będzie wam lekko , dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2023r. 23:30  
CYTAT
W każdym razie pamiętaj, że dopóki praworządność nie powróci, nie będzie wam lekko , dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Pewnie, że nie jest lekko mając na grzbiecie taki balast w postaci wszelkiej masci nierobów,hochsztaplerów i innych chien żerujacych na pracujących ... jak to powiedział sam prezes " opanowaliście mechanizm okradania Polski, na gigantyczną skalę"ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Marz 2023r. 08:07  
Odważne słowa jak na opłacanego członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców - lokalnej komórki POKO-muny , dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj przejął stery...umiech

Rozumiem waszą frustrację ( że inni kradną a wy jesteście w odstawce) , ale musicie więcej pracować na swoje ewentualne zwycięstwo. Jeżeli chcecie zastąpić pisiorów przy żłobie ( i kraść tak jak dawniej) , nie wystarczy narzekanie...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 487 488 489 490 491 492 493 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »