NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 482 483 484 485 486 487 488 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 2 Marz 2023r. 10:05  
dalej wierzysz w przekaz o dwucyfrowej inflacji?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Marz 2023r. 10:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Marz 2023r. 10:06  
swoich doskonale chronicie przed skutkami inflacji good
ucho wyzdrowiało, dziura zamurowana, nie było tematu uśmiechuśmiechuśmiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Marz 2023r. 10:48  
Nic się nie martw , dziadku opasie regresie bananie , czy który tam jest dzisiaj hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po wygranych przez zjednoczoną opozycję wyborach , i wam nieco ulży w biedzie...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 13:44  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 13:57  
ja tam wole ludzki żoliborz
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 14:03  
W Wolnej Polsce jaro też będzie miał obstawę, ale w zakładzie karnym , dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak nam dopomóż TSUE i rezolucjo Parlamentu Europejskiego potępiająca ocieplenie klimatu...umiech

Obrazek

No właśnie, skąd Tusk weźmie pieniądze skoro w budżecie manko? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 14:42  
jak pisory drukarki nie ukradną na koniec , to też będzie drukował

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 16:09  
Wolna Polska rozliczy wszystko, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 17:42  
Nie bój bolo, zdążycie się nachapać bo potrzeby i rozmach macie w wymiarze dotąd nikomu nieznanymok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 20:18  
I na ciebie przyjdzie pora żeby się nachapać, dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Będziesz wespół z kolegami po jesiennych wyborach również doił ile wlezie. Musicie tylko wygrać, więc zamiast pisać kocopoły , zakasaj rękawy i bierz się do roboty. Centrala POKO-muny nie płaci ci za symulanctwo...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Marz 2023r. 22:02  
Nie mierz wszystkich swoją socjalistyczną miarą, mi wystarczy, że nie będziesz mnie łupił a ja sam sobie doskonale poradzę , nie muszę zapierdalać na forum w imię prezesa za drobne i robic z siebie pajacamlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 09:02  
Stanowczo zbyt mocno przebieracie nóżkami, żeby nie rozumieć waszych prawdziwych intencji, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Niby wam nie zależy, ale kto by w to uwierzył...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 11:41  
CYTAT
No ja nie znam szczegółów, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeśli zechcesz mnie oświecić to chętnie poczytam...umiech

Czyli nie wiem ale się wypowiem, a wiedzę zaczerpnę z memów, tweet'era i partyjnych przekazów dnia.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 11:52  
CYTAT
W Wolnej Polsce jaro też będzie miał obstawę, ale w zakładzie karnym , dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak nam dopomóż TSUE i rezolucjo Parlamentu Europejskiego potępiająca ocieplenie klimatu...umiech

Obrazek

No właśnie, skąd Tusk weźmie pieniądze skoro w budżecie manko? umiech

czyli to takie "pinindzy ni ma i nie bedzie" w wydaniu pisowskim??

Sami się już gubicie w tych swoich obietnicach. A widać gołym okiem, że czas się kończy i trzeba kraść co się da.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 11:54  
CYTAT
Wolna Polska rozliczy wszystko, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Oby tak było, żeby wreszcie Polacy mądrze wybrali i pogonili tych złodziei z PiS i PO.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 13:14  
Nieładnie nazywać złodziejem swojego pracodawcę opasie herbu obsrane gacie. Ja rozumiem że próbujesz się uwiarygodnić ale to już przesada...umiech

Chciałem ci przypomnieć opasie że pisiory w 2015 szli do wyborów mając na sztandarach wypisaną walkę z luką vatowską. Dzięki temu udało im się sfinansować pińcset plus. Twoim mocodawcom ten numer nie przejdzie, a przynajmniej nic na to nie wskazuje. Zatem pytanie o źródła finansowania ich propozycji uważam za zasadne...umiech

Kiedy PiS przejmował władzę luka w VAT była szacowana na 24 procent, obecnie jest to około 5 procent. I raczej nie sądzę że da się komukolwiek zejść niżej...umiech

Zawsze myślałem że to któryś z chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców zostanie drugim Bolkiem...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 15:01  
Szacowana...good wg tvp info 5% , jesteś mistrz bolek
A gdzie ci co ten vat kradli? Siedzą razem z tuskiem?
Gdzie jest stara? Znowu w szafie? Dalej czekam na wegiel

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 16:01  
Dysponujesz jakimś konkretem w temacie dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 16:57  
W temacie vatu, zamkniętych,węgla czy starej w szafie?
Pewnikiem to mnie na węglu wychujali, starą w domyśle podejrzewam , że zamknąłeś w szafie żeby już nie poruszała tematów węgla i ekonomii
Co do vatu ,za stary jestem zeby łykać przekazy jednych czy drugich...wystarczy widzieć co się dzieje na codzień aby mieć podstawy , że robią nas w ch....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 17:43  
Rozumiem, czyli nie masz żadnych konkretów, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Jakie to dla was typowe...umiech

W Wolnej Polsce allegro zostanie rozliczone...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 18:54  
Powiedział gość co sieje propagandę na lewo i prawo a nie potrafi odpowiedzieć na proste pytaniauśmiech
Jakie to dla ciebie typowe...
Czy ja podałem jakieś liczby? Śmieje tylko z twojej naiwności (w zasadzie pracy) jak podajesz szacowane liczby które pozyskałeś z tvp lub innej pis-tuby, nie dość że w to wierzysz ,to jeszcze próbujesz zainteresowac tym innych
Propaguj tezę, że pincet jest od jarka a 14 od dudu, na bank znajdą się imbecyle którzy ci przyklasną mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 20:46  
Moje szacunki nie pochodzą z TVP dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeżeli nawet przyjąć takie założenie, to wrzuć swoje, jakiekolwiek by one nie były. Wrzuć co tam masz w zanadrzu, poprzeglądamy porównamy i będziemy wiedzieli jak to mniej więcej wygląda...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Marz 2023r. 21:57  
Takie szacunki są tak samo wiarygodne jak dane o inflacji , zwlaszcza jak opowiada o niej jaszczomb good, może będzie, może nie będzie, a jak będzie tarcza...
Jak widac po tobie mają takich co im wierzą :cwaniak:

Ja tylko zapytał gdzie są pozamykani mafiozi vatowscy nie wiem
Mało przeżyłeś jak myślisz, że coś się dzieje bez wiedzy i udzialu władzy, vaty, spirytus, wille, łapówki, ... , kiedyś musieli kombinować, udawać mafię, oscylatory, karuzele, piramidy itp,
dzisiaj już nie muszą , "mafia" została zalegalizowana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Marz 2023r. 07:11  
Wszelkie dane są obarczone ryzykiem dezinformacji, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pewnie że nie można wierzyć bezkrytycznie we wszystko na co trafimy. Problem w tym że poza biciem piany, nie chcesz przedstawić żadnego konkretu. Nic poza subiektywnym odczuciem, nacechowanym ideologicznym zacietrzewieniem. Jakże charakterystycznym dla waszej menażerii...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Marz 2023r. 11:41  
Ty bijesz pianę, ja się z tego śmieję,
Wierzysz w inflację 15 czy 20 % a wszystko wyjebało w górę o 200%
Nie ma mafii vat, a jak nazywacie proceder dojenia kasy że spółek skarbu państwa? Legalna Mafia Dziękczynienia?
Jak w cokolwiek im wierzysz to tylko świadczy o tym , że jesteś oderwany od rzeczywistości (jesteś jednym z nich) i nie dotyczą cie sprawy bieżące, bujasz w obłokach i jedynie zmiana władzy może Ci zaszkodzić
Jak byś dostał w firmie rachunek za gaz szybko zszedlbys na ziemię , przykłady można mnożyć

Prywatna wiadomość 

«« « ... 482 483 484 485 486 487 488 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »