|
|
|
dalej wierzysz w przekaz o dwucyfrowej inflacji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swoich doskonale chronicie przed skutkami inflacji
ucho wyzdrowiało, dziura zamurowana, nie było tematu |
|
|
|
|
Nic się nie martw , dziadku opasie regresie bananie , czy który tam jest dzisiaj hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Po wygranych przez zjednoczoną opozycję wyborach , i wam nieco ulży w biedzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam wole ludzki żoliborz
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce jaro też będzie miał obstawę, ale w zakładzie karnym , dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak nam dopomóż TSUE i rezolucjo Parlamentu Europejskiego potępiająca ocieplenie klimatu...
No właśnie, skąd Tusk weźmie pieniądze skoro w budżecie manko? |
|
|
|
|
jak pisory drukarki nie ukradną na koniec , to też będzie drukował
|
|
|
|
|
Wolna Polska rozliczy wszystko, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Nie bój bolo, zdążycie się nachapać bo potrzeby i rozmach macie w wymiarze dotąd nikomu nieznanym
|
|
|
|
|
I na ciebie przyjdzie pora żeby się nachapać, dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Będziesz wespół z kolegami po jesiennych wyborach również doił ile wlezie. Musicie tylko wygrać, więc zamiast pisać kocopoły , zakasaj rękawy i bierz się do roboty. Centrala POKO-muny nie płaci ci za symulanctwo...
|
|
|
|
|
Nie mierz wszystkich swoją socjalistyczną miarą, mi wystarczy, że nie będziesz mnie łupił a ja sam sobie doskonale poradzę , nie muszę zapierdalać na forum w imię prezesa za drobne i robic z siebie pajaca
|
|
|
|
|
Stanowczo zbyt mocno przebieracie nóżkami, żeby nie rozumieć waszych prawdziwych intencji, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Niby wam nie zależy, ale kto by w to uwierzył...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT No ja nie znam szczegółów, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeśli zechcesz mnie oświecić to chętnie poczytam... Czyli nie wiem ale się wypowiem, a wiedzę zaczerpnę z memów, tweet'era i partyjnych przekazów dnia. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT W Wolnej Polsce jaro też będzie miał obstawę, ale w zakładzie karnym , dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak nam dopomóż TSUE i rezolucjo Parlamentu Europejskiego potępiająca ocieplenie klimatu... No właśnie, skąd Tusk weźmie pieniądze skoro w budżecie manko? czyli to takie "pinindzy ni ma i nie bedzie" w wydaniu pisowskim?? Sami się już gubicie w tych swoich obietnicach. A widać gołym okiem, że czas się kończy i trzeba kraść co się da. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wolna Polska rozliczy wszystko, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... Oby tak było, żeby wreszcie Polacy mądrze wybrali i pogonili tych złodziei z PiS i PO. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nieładnie nazywać złodziejem swojego pracodawcę opasie herbu obsrane gacie. Ja rozumiem że próbujesz się uwiarygodnić ale to już przesada...
Chciałem ci przypomnieć opasie że pisiory w 2015 szli do wyborów mając na sztandarach wypisaną walkę z luką vatowską. Dzięki temu udało im się sfinansować pińcset plus. Twoim mocodawcom ten numer nie przejdzie, a przynajmniej nic na to nie wskazuje. Zatem pytanie o źródła finansowania ich propozycji uważam za zasadne... Kiedy PiS przejmował władzę luka w VAT była szacowana na 24 procent, obecnie jest to około 5 procent. I raczej nie sądzę że da się komukolwiek zejść niżej... Zawsze myślałem że to któryś z chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców zostanie drugim Bolkiem... |
|
|
|
|
Szacowana... wg tvp info 5% , jesteś mistrz bolek
A gdzie ci co ten vat kradli? Siedzą razem z tuskiem? Gdzie jest stara? Znowu w szafie? Dalej czekam na wegiel |
|
|
|
|
Dysponujesz jakimś konkretem w temacie dziadku opasie regresie bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?
|
|
|
|
|
W temacie vatu, zamkniętych,węgla czy starej w szafie?
Pewnikiem to mnie na węglu wychujali, starą w domyśle podejrzewam , że zamknąłeś w szafie żeby już nie poruszała tematów węgla i ekonomii Co do vatu ,za stary jestem zeby łykać przekazy jednych czy drugich...wystarczy widzieć co się dzieje na codzień aby mieć podstawy , że robią nas w ch.... |
|
|
|
|
Rozumiem, czyli nie masz żadnych konkretów, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Jakie to dla was typowe...
W Wolnej Polsce allegro zostanie rozliczone... |
|
|
|
|
Powiedział gość co sieje propagandę na lewo i prawo a nie potrafi odpowiedzieć na proste pytania
Jakie to dla ciebie typowe... Czy ja podałem jakieś liczby? Śmieje tylko z twojej naiwności (w zasadzie pracy) jak podajesz szacowane liczby które pozyskałeś z tvp lub innej pis-tuby, nie dość że w to wierzysz ,to jeszcze próbujesz zainteresowac tym innych Propaguj tezę, że pincet jest od jarka a 14 od dudu, na bank znajdą się imbecyle którzy ci przyklasną |
|
|
|
|
Moje szacunki nie pochodzą z TVP dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeżeli nawet przyjąć takie założenie, to wrzuć swoje, jakiekolwiek by one nie były. Wrzuć co tam masz w zanadrzu, poprzeglądamy porównamy i będziemy wiedzieli jak to mniej więcej wygląda...
|
|
|
|
|
Takie szacunki są tak samo wiarygodne jak dane o inflacji , zwlaszcza jak opowiada o niej jaszczomb , może będzie, może nie będzie, a jak będzie tarcza...
Jak widac po tobie mają takich co im wierzą Ja tylko zapytał gdzie są pozamykani mafiozi vatowscy Mało przeżyłeś jak myślisz, że coś się dzieje bez wiedzy i udzialu władzy, vaty, spirytus, wille, łapówki, ... , kiedyś musieli kombinować, udawać mafię, oscylatory, karuzele, piramidy itp, dzisiaj już nie muszą , "mafia" została zalegalizowana |
|
|
|
|
Wszelkie dane są obarczone ryzykiem dezinformacji, dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pewnie że nie można wierzyć bezkrytycznie we wszystko na co trafimy. Problem w tym że poza biciem piany, nie chcesz przedstawić żadnego konkretu. Nic poza subiektywnym odczuciem, nacechowanym ideologicznym zacietrzewieniem. Jakże charakterystycznym dla waszej menażerii...
|
|
|
|
|
Ty bijesz pianę, ja się z tego śmieję,
Wierzysz w inflację 15 czy 20 % a wszystko wyjebało w górę o 200% Nie ma mafii vat, a jak nazywacie proceder dojenia kasy że spółek skarbu państwa? Legalna Mafia Dziękczynienia? Jak w cokolwiek im wierzysz to tylko świadczy o tym , że jesteś oderwany od rzeczywistości (jesteś jednym z nich) i nie dotyczą cie sprawy bieżące, bujasz w obłokach i jedynie zmiana władzy może Ci zaszkodzić Jak byś dostał w firmie rachunek za gaz szybko zszedlbys na ziemię , przykłady można mnożyć |
|