|
|
|
Bolo, to na zdjęciu , to czasem nie córka Piotrowicza na egzaminie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niewykluczone że tak jest dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Sto razy pisałem że dopóki sędzia Żurek i Janek Bury nie wrócą do KRS kraj nasz nie zazna praworządności...
|
|
|
|
|
srolek, staruch jósek, art., miruś... jak ty w tym swoim szambie wytrzymujesz?? a może byś tak zanułkował i przestał już bulgotać, bo zasłałeś całe fołum...
|
|
|
|
|
Jak bys nie zauważył , to forum to szambo gdzie 90% wpada tu jedynie walnąć kloca
|
|
|
|
|
CYTAT Jak bys nie zauważył , to forum to szambo gdzie 90% wpada tu jedynie walnąć kloca |
|
|
|
|
CYTAT Niewykluczone że tak jest dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Sto razy pisałem że dopóki sędzia Żurek i Janek Bury nie wrócą do KRS kraj nasz nie zazna praworządności... Pier**lisz bo mało wiesz z TVP. Co do klocka potwierdzam. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A PiS twierdzi że to plagiat ich pomysłu. Połącz kropki. znajdź różnice. a gawiedź się cieszy z nowych obietnic Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Podobno prezydentu Anżej Dóda jest z wykształcenia prawnikiem.
Podobno, bo podpisuje różne debilizmy jakie mu podadzą,nie analizując ich treści. Jest żart o tym, że gdy Jarek podał mu kota,odruchowo go podpisał. Prawdą jest, że potwierdzanie autografem dokumentów" jak leci", świadczy albo o braku jego wiedzy prawniczej, ewent. o przekroczeniu uprawnień lub niedopełnieniu obowiązków, wynikających z presji małego "Człowieka z Rzoliboża". Tu byłaby odpowiedzialność karna przed Trybunałem. Nie chcę sugerować że istnieją inne,dodatkowe powody. Inne czyli np.ktoś ma na kogoś kompromitujące materiały,a on postawiony"pod ścianą" ,tak spłaca dług wdzięczności.Ewent.dług tworzy,na trudne czasy. Z pewnością Prezydent jest cnotliwy i bez podejrzeń,jak przysłowiowa.uczciwa"żona Cezara". Ale...Co do jej cnoty,a raczej braku,krążą legendy. ----- "Maciej Wąsik, zostali nieprawomocnie skazani w pierwszej instancji. Nim doszło do procesu w drugiej instancji prezydent Andrzej Duda 16 listopada 2015 wydał akt łaski. Po ułaskawieniu apelacja od wyroku sądu rejonowego była rozpoznawana przez Sąd Okręgowy w Warszawie. Ten wobec decyzji prezydenta prawomocnie umorzył sprawę, ale oskarżyciele posiłkowi - rodzina Andrzeja Leppera i oskarżony Piotr Ryba - wnieśli do Sądu Najwyższego kasację. "Kasację miał rozpatrzyć skład trójkowy. Ale problematyka ułaskawienia przed prawomocnym skazaniem budziła kontrowersje, więc skład trójkowy zadał pytania 'składowi siódemkowemu' SN" - napisała "GW". Skład siedmioosobowy uznał, że akt łaski dotyczący Kamińskiego i Wąsika wydano z przekroczeniem przepisów konstytucji, bo ułaskawić można tylko osobę prawomocnie skazaną i ułaskawienie prezydenta nie wywołuje skutków procesowych. Jest prawnie bezskuteczne." wg interia.pl SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bolku, łykasz wszystko jak pelikan
Mieszkania dla bumelantów zapewnia gangrena Żoliborza dająca przyzwolenie na okradanie z nich właścicieli |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
Tak twierdzę, wam najbardziej smakuje cudza własność na której możecie położyć łapę
Gdzie stara, zamknąłeś karnie w szafie za kocopoły o węglu? |
|
|
|
|
Spokojnie chłopcy, jeszcze jutrzenka praworządności zaświeci nad wami, a wasze kiese się napełnią. Trochę cierpliwości i dostąpicie spełnienia swoich marzeń. Albo i nie...
Ten Pablo to generał dla bezpartyjnych wolnościowców... |
|
|
|
|
A jaka jest prawda o browarze bolku? Zgłębiłeś temat czy tylko puszczasz smierdzace pisowskie bąki jak z węglem?
|
|
|
|
|
No ja nie znam szczegółów, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeśli zechcesz mnie oświecić to chętnie poczytam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT No ja nie znam szczegółów, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale jeśli zechcesz mnie oświecić to chętnie poczytam... Nie znam szczegółów ale pierdolnę co mi w sztabie podrzucili Tsk samo kadzisz o tanim węglu ale nie wiesz gdzie on jest |
|
|
|
|
CYTAT Jak sam zapewne wiesz, pizdas, on mówi teraz wiele różnych rzeczy. Ws Ukrainy też ma rację? Swoją drogą nie uważasz za co najmniej dziwne, że posiłkujesz się właśnie nim? |
|
|
|
|
CYTAT Tsk samo kadzisz o tanim węglu ale nie wiesz gdzie on jest Zatem mnie oświeć, dziadku opasie regresie, bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wyjaśnij mi o co chodzi z browarem? Masz jakieś konkrety, że ja się mylę w rzeczonej kwestii, a wasz generał Pablo ma rację? |
|
|
|
|
Zapytaj Brałna.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tsk samo kadzisz o tanim węglu ale nie wiesz gdzie on jest Zatem mnie oświeć, dziadku opasie regresie, bananie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wyjaśnij mi o co chodzi z browarem? Masz jakieś konkrety, że ja się mylę w rzeczonej kwestii, a wasz generał Pablo ma rację? skoro tak twierdzisz bolku czy inny dewiancie który jest akurat zalogowany to znaczy , że nie zamykają browaru w Leżajsku |
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj Brałna. No i sam widzisz , pizdas, że ten człowiek to kiepskie źródło informacji... |
|
|
|
|
CYTAT skoro tak twierdzisz bolku czy inny dewiancie który jest akurat zalogowany to znaczy , że nie zamykają browaru w Leżajsku A kto twierdzi , że Heineken nie zamyka browaru w Leżjsku , dziadku opasie regresie bananie , czy który tam jest dzisiaj hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Zdaje się , że to wasz generał twierdzi , że to pisiory go załatwili... |
|
|
|
|
no wiadomo , że nie pisiory, wina tuska i putina, dzisiaj warunki do prowadzenia interesu są wręcz idealne
jak to się stało , że gangrena z żoliborza nie zdążyła zrepolonizować takiego dziedzictwa zapchał sobie głowę żabkami? |
|
|
|
|
Rozumiem, czyli to że Heineken zamyka browar w Leżajsku, to wina pisiorów, bo przez ich rządy biznes ma się niezbyt dobrze. Czy to właśnie miałeś na myśli dziadku opasie regresie bananie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?
Ale oprócz tej konstatacji, nie będzie żadnego olśnienia? |
|