|
|
|
No pewnie, nie to co wasze członki pod przywództwem małego członka z Żoliborza sterowane bezpośrednio członkami, bolku czy tam inny członku ze sztabu dewiantów podkarpackich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pamiętaj dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, że nie liczy długość i szerokość, a jurność i figlarność...
|
|
|
|
|
Nooo, figlarzy to u was nie brakuje ale nic mnie do tego co tam chlopaki robicie w swoim gronie dewiantów
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce i wy dacie upust swoim dewiacjom , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Musicie tylko wygrać wybory a potem hulaj dusza piekła nie ma...
|
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jak to było bolku w tym sucharze... powiedz coś po pantofelsku-to była nasza wspólną decyzja Jak to bedzie po nucowemu? To my zerwaliśmy kontrakt z ruskimi? To nasza decyzja? |
|
|
|
|
Z cyklu - "Zgaduj zgadula" czyje to słowa "Nie ma żadnej ideologicznej przesłanki, by mówić kategorycznie "nie" inwestorom z jakiegokolwiek kraju, także z Rosji. Nasi sąsiedzi są również od tego, abyśmy robili z nimi wspólne interesy" "Nie ma powodów, by powstrzymać sprzedaż Lotosu Rosjanom "
Tak dla przypomnienia to Wygenerowany zysk netto LOTOSu w 2021 roku wyniósł 3,21 mld zł. |
|
|
|
|
Odsiadka dla reakcjonistów i zaplutych karłów jest gwarantowana gdy do orzekania wróci Janek Bury, sędzia Żurek i Tuleya. Ochojska i Greta Spurek robi eksternistycznie pozwolenie na noszenie łańcucha i sierpa. Wałęsa naucza o wojnie domowej w miejsce skakania przez okna wrogów praworządności niemiecko-rosyjskiej. Plan zajęć szykuje się wiec na bogato to po co zawracać sobie głowę programem wyborczym gdy cel jest oczywisty. Czy wyborców POKOmuny to zadowoli czy będą jeszcze uliczne dożynki??
Dwa pokolenia musieli czekać żeby znowu zostać przodownikami Rewolucji
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Takie małe porównanie jakie spółka skarbu państwa LOTOS zyski przynosiła gdy rządziła opcja niemiecka i gdy rządzą pisiory.
2009 rok zysk netto Lotosu 900 milionów zł. 2010 ...................... 679 milionów zł 2011 ...................... 630 milionów zł 2012 ...................... 923 2013 ...................... 337 bidusia 2014 ....................... UWAGA 1,5 miliarda straty 2015 szkoda pisać 2017 to 3,1 miliarda ZYSKU netto 2018 to 1,6 miliarda ZYSKU netto 2019 to 1,15 miliarda ZYSKU 2020 MILIARD w plecy 2021 zysk netto 3,2 miliarda 2022 gdzieś tam słyszałem o czterech miliardach, ale nie mam pewności |
|
|
|
|
CYTAT Odsiadka dla reakcjonistów i zaplutych karłów jest gwarantowana gdy do orzekania wróci Janek Bury, sędzia Żurek i Tuleya. Ochojska i Greta Spurek robi eksternistycznie pozwolenie na noszenie łańcucha i sierpa. Wałęsa naucza o wojnie domowej w miejsce skakania przez okna wrogów praworządności niemiecko-rosyjskiej. Plan zajęć szykuje się wiec na bogato to po co zawracać sobie głowę programem wyborczym gdy cel jest oczywisty. Czy wyborców POKOmuny to zadowoli czy będą jeszcze uliczne dożynki?? Dwa pokolenia musieli czekać żeby znowu zostać przodownikami Rewolucji
A jaki to ma związek z tematem Jak tam onuce , gdzie ten tani węgiel, jesteś w stanie spojrzeć prawdzie w oczy ? |
|
|
|
|
CYTAT Jak to było bolku w tym sucharze... powiedz coś po pantofelsku-to była nasza wspólną decyzja Jak to bedzie po nucowemu? To my zerwaliśmy kontrakt z ruskimi? To nasza decyzja? To w końcu zamkniecie Piotra Żyłę w Wolnej Polsce czy nie? Jak by nie patrzeć promuje koncern , który wspiera zbrodniczy reżim Putina. A przynajmniej w waszym , fajnopolackim praworządnym tvnowskim przekonaniu , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj przejął stery w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... |
|
|
|
|
Czyje to słowa? "Chcemy dialogu z Rosją, taką, jaką ona jest"
podpowiem że jest to wielki miłośnik rosyjskiego miru, |
|
|
|
|
Ja jestem tylko za zamykaniem nierobów, najlepiej w obozach pracy a co tam wasze onuce planują wiesz tylko Ty i gangrena obrońca kotletów z Żoliborza
|
|
|
|
|
Onuce wirują w pralce Dziadku.
PS. Wałęsa chciał rozerwać Rosje Niesamowite rzeczy opowiada pożytecznym OTUA jakby zapominał skąd mu nogi wyrastają i gdzie jest kolektura Totolotka. No co Wy, Sztab oficjalnie trzyma teraz z Zielonymi? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Onuce wirują w pralce Dziadku. PS. Wałęsa chciał rozerwać Rosje Niesamowite rzeczy opowiada pożytecznym OTUA jakby zapominał skąd mu nogi wyrastają i gdzie jest kolektura Totolotka. No co Wy, Sztab oficjalnie trzyma teraz z Zielonymi? To jak wysuszysz i wyprasujesz, opowiedz o tym tanim węglu A skąd wasze nogi wyrastają? Póki co stoją w wielkim rozkroku a po środku zwisają pomarszczone zbuki gangreny z Żoliborza co to nie wie czy jest ruski czy pruski... |
|
|
|
|
Ja tylko piore te onuce
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja jestem tylko za zamykaniem nierobów, najlepiej w obozach pracy a co tam wasze onuce planują wiesz tylko Ty i gangrena obrońca kotletów z Żoliborza Żeby tylko nie zaczęli zamykać nierobów z waszego sztabu, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną... Kiedy w końcu stary George wykorkuje i skończą się pieniążki z open society foundation, będziecie musieli się wziąć za uczciwą robotę wespół z chłopakami... |
|
|
|
|
Tyle lat na diecie a tu jeszcze jedna kadencja nie będzie na bogato. Głowa boli Dziadku. Nawet nadaktywni w krytykowaniu Korwiniści nie pomogą libkom z POKO.
A George nie będzie utrzymywał bez końca darmozjadów bez politycznych wyników. Angela wysłała Donka ale lokalsi boją się trzymać z nim za ręce bo potem będą trzymać się za kieszenie Obwąchują się, obwąchują ale boją się gniewu ludu ze niczego nie będzie. Ciemny lud zmądrzał i 3 pokolenie kondominium za darmo Narodu nie osiodła. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bolek ze starą wespół napierają ale coś się wam już miesza, nieróbstwo i bumelancki elektorat to wasz atrybut i jedyna opcja utrzymania koryta.
Czekam już na festiwal nowych danin Wasz mentor pinokio musi wam udzielać korków z mataczenia i odwracania kota dupą. Ciemny Lud zmądrzał to akurat było dobre .... do lekkiego wypróżnienia |
|
|
|
|
Twoja stara chodzi w marszach kodu , jak mawiała gimbaza. I nie było wówczas większej obelgi...
Sezon rozdawnictwa właśnie się rozpoczął , dziadku opasie regresie , bananie , czy który tam przejął stery w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... https://polityka.se.pl/wiadomosci/donald-tusk-w-pabianicach-aa-SogF-7RLs-zz3g.html?fbclid=IwAR13NTw0JtCcPor4CQrDTaO3s93UMU2yB0chfgSJlUyOlRMCOrth0cu5a6I W Wolnej Polsce Tusk obniży wszelkie daniny, tak jak obniżał w czasie swoich poprzednich rządów. A jak nie da rady z daninami, to może chociaż weźmie się znowu za obniżkę zasiłku pogrzebowego... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta, a twoja stara klaszcze u Rubika
widzisz bolku, bajery tuska mnie nie dotyczą (do 45 lat), chyba ,że te dopłaty do najmu to mi będzie dopłacał za mieszkania które ja innym wynajmuje czekam na obietnicę przywrócenia własności i zmianę waszego bumelanckiego prawa lokatorskiego - jak gangrena to zmieni, otrzyma moje poparcie ale zejdźmy na ziemię , bumelanci, nieroby i inne podobne wam pasożyty żerujące na innych nigdy do tego nie dopuszczą |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców , to pozostaje tylko przyklasnąć . Jak nie przymierzając u Rubika...
|
|
|
|
|
|
|