|
|
|
CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I pomyśleć że 2036roku zjedzenie kebabu w
Volkswagenie Golf'ie 4 w kurtce ze skóry zrobi z ciebie prawdziwego nie podrabianego gangstera |
|
|
|
|
Osobiście mam nadzieję że do tego nie dojdzie , z bardzo prozaicznej przyczyny . UE szlag trafi i temat upadnie...
|
|
|
|
|
Karakan "ze Rzoliboża"siedzi teraz w kuwecie swoje kota.
Pewnie nie miauczy, tylko beczy i robi pod siebie. Wiedziałem,że "Bidon"nie spotka się Kacorem,ale jak wiadomo z marszałkami Sejmu i Senatu już tak. Tuskacza i Czaskoskiego nie brałem pod uwagę,a tu"surprajsik". TVSzczujnia posra się jak to wyjaśnić... Jak można olać Jarka,główę Państwa? "Bidon"masz pszejeb@ne. PS.Anegdotka. Urban w piekle ogląda z Jaruzelem i diabłami programy TVSzczujnia. W pewnym momencie mówi-Oj Wojtek,gdybym miał taką propagandę za moich czasów, komuna nigdy by nie upadła. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... bolku, zaczynasz swoich krytykować , co to się stanęło z drugiej strony dudu wczoraj zmacał tuska , może to z rozpędu po tym jak chwalił ruskich żołnierzy |
|
|
|
|
A nie jestem w temacie , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Na razie mam zianie z prawych Polaków i silniaczków , którzy się spierają komu Biden podał rękę i z kim dłużej gadał...
|
|
|
|
|
mnie tam martwi to ,że obrońca kotletów z żoliborza widząc tuska macającego się z dudu , w odwecie może coś nabroić
tym czasem na Żoliborzu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czy czujecie się wolni?? no to nie będzie nowego podatku, tylko obowiązkowa opłata, abonament, składka... no i w rzyć się chuchała ta wasza wolność, szczególnie w kwestii wyboru. Kary uniknie tylko patologia socjalna, która nic nie ma i jest szczęśliwa...
|
|
|
|
|
Farfoclu z Szówska.
Ile czołgów dziś zniszczyłeś na Ukrainie? Żadnego? Nie przejmuj się. Dziś jest Dzień Walki z Depresją. Trzymaj majty i zwieracz. Cieszymy się że jesteś. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do mnie przemawia program obrony schabowego
|
|
|
|
|
CYTAT do mnie przemawia program obrony schabowego ...i ministra Czarnka |
|
|
|
|
Nasi bezpartyjni wolnościowcy polują tylko na fundusze norweskie i pieniądze z open society foundation... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... skoro tak twierdzisz stolec Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nasi bezpartyjni wolnościowcy polują tylko na fundusze norweskie i pieniądze z open society foundation... Bolku, a wy polujecie na moje pieniądze ... Gangrena mówiła że, za tuska widzial jak ludzie kradli dzikom ziemniaki, tera tusk powie , że za gangreny kradną dziki... ot taka kolej rzeczy ... |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzicie chłopaki...
|
|
|
|
|
Zapytaj starej gdzie ten tani węgiel, może ty masz wpływ
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce dostaniesz tyle taniego węgla ile tylko zapragniesz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. A to już niedługo...
Wasze wkład w walkę o praworządność nie zostanie zapomniany... |
|
|
|
|
Tak myślisz?
Masz jakieś przecieki że sztabu? Składacie broń? Czy taki plan , nakraść ile się da i niech się inni martwią |
|
|
|
|
A co martwisz się że dla waszej menażerii nic nie zostanie , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w waszym sztabie?
Skoro wszystko rozkradzione wasze starania pójdą na darmo... |
|
|
|
|
Zabierzemy bumelantom, skończy się sielanka nierobów
|
|
|
|
|
Na pewno tak będzie, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Jestem przekonany że przewodniczący Tusk i jego koalicjanci zrobią porządek z bumelanctwem i rozdawnictwem...
|
|
|
|
|
Coś się do tuska przyjebał, ryży jest spalony , odpadnie w przedbiegach , trzeba myśleć pozytywnie
|
|
|
|
|
Poradnik pozytywnego myślenia dla członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców? Czy to właśnie miałeś na myśli, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany?
|
|