|
![]() |
|
CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
I pomyśleć że 2036roku zjedzenie kebabu w
Volkswagenie Golf'ie 4 w kurtce ze skóry zrobi z ciebie prawdziwego nie podrabianego gangstera |
|
|
![]() |
|
Osobiście mam nadzieję że do tego nie dojdzie , z bardzo prozaicznej przyczyny . UE szlag trafi i temat upadnie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Karakan "ze Rzoliboża"siedzi teraz w kuwecie swoje kota.
![]() Pewnie nie miauczy, tylko beczy i robi pod siebie. ![]() Wiedziałem,że "Bidon"nie spotka się Kacorem,ale jak wiadomo z marszałkami Sejmu i Senatu już tak. Tuskacza i Czaskoskiego nie brałem pod uwagę,a tu"surprajsik". ![]() TVSzczujnia posra się jak to wyjaśnić... ![]() Jak można olać Jarka,główę Państwa? ![]() "Bidon"masz pszejeb@ne. ![]() PS.Anegdotka. Urban w piekle ogląda z Jaruzelem i diabłami programy TVSzczujnia. W pewnym momencie mówi-Oj Wojtek,gdybym miał taką propagandę za moich czasów, komuna nigdy by nie upadła. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... ![]() ![]() bolku, zaczynasz swoich krytykować , co to się stanęło ![]() z drugiej strony dudu wczoraj zmacał tuska ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A nie jestem w temacie , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Na razie mam zianie z prawych Polaków i silniaczków , którzy się spierają komu Biden podał rękę i z kim dłużej gadał...
![]() |
|
|
![]() |
|
mnie tam martwi to ,że obrońca kotletów z żoliborza widząc tuska macającego się z dudu , w odwecie może coś nabroić
![]() tym czasem na Żoliborzu ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
czy czujecie się wolni?? no to nie będzie nowego podatku, tylko obowiązkowa opłata, abonament, składka... no i w rzyć się chuchała ta wasza wolność, szczególnie w kwestii wyboru. Kary uniknie tylko patologia socjalna, która nic nie ma i jest szczęśliwa...
|
|
|
![]() |
|
Farfoclu z Szówska.
![]() Ile czołgów dziś zniszczyłeś na Ukrainie? ![]() Żadnego? ![]() Nie przejmuj się. ![]() Dziś jest Dzień Walki z Depresją. ![]() Trzymaj majty i zwieracz. ![]() Cieszymy się że jesteś. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
do mnie przemawia program obrony schabowego
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT do mnie przemawia program obrony schabowego ![]() ...i ministra Czarnka ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Nasi bezpartyjni wolnościowcy polują tylko na fundusze norweskie i pieniądze z open society foundation... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT stolec, masz na myśli mirka? twoje inne wcielenie? Już tak wam odP13rd414, że nie wiecie co krytykujecie. Napisz jeszcze o ustawie o kurach, którą ministerstwo rolnictwa będzie poprawiać. Coś ci się pomyliło opasie herbu obsrane gacie. Art to art , a ja to ja . To nie działa tak jak w waszym sztabie , nie mierz wszystkich swoją miarą... ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Nasi bezpartyjni wolnościowcy polują tylko na fundusze norweskie i pieniądze z open society foundation... ![]() Bolku, a wy polujecie na moje pieniądze ... Gangrena mówiła że, za tuska widzial jak ludzie kradli dzikom ziemniaki, tera tusk powie , że za gangreny kradną dziki... ot taka kolej rzeczy ... |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzicie chłopaki...
![]() |
|
|
![]() |
|
Zapytaj starej gdzie ten tani węgiel, może ty masz wpływ
|
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce dostaniesz tyle taniego węgla ile tylko zapragniesz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. A to już niedługo...
![]() Wasze wkład w walkę o praworządność nie zostanie zapomniany... ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak myślisz?
Masz jakieś przecieki że sztabu? Składacie broń? Czy taki plan , nakraść ile się da i niech się inni martwią ![]() |
|
|
![]() |
|
A co martwisz się że dla waszej menażerii nic nie zostanie , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w waszym sztabie?
![]() Skoro wszystko rozkradzione wasze starania pójdą na darmo... ![]() |
|
|
![]() |
|
Zabierzemy bumelantom, skończy się sielanka nierobów
![]() |
|
|
![]() |
|
Na pewno tak będzie, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Jestem przekonany że przewodniczący Tusk i jego koalicjanci zrobią porządek z bumelanctwem i rozdawnictwem...
![]() |
|
|
![]() |
|
Coś się do tuska przyjebał, ryży jest spalony , odpadnie w przedbiegach , trzeba myśleć pozytywnie
|
|
|
![]() |
|
Poradnik pozytywnego myślenia dla członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców? Czy to właśnie miałeś na myśli, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany?
![]() |
|