NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 477 478 479 480 481 482 483 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 9 Lut 2023r. 21:07  
Nie biłeś z Januszem nie gadaj..., wy jesteście pod butem dziada, wy jesteście od roboty, wam się pali dupauśmiech mi to mogą co najwyżej w końcu puścić zwieracze od smiechu z tego co odpierdalaciegood

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Lut 2023r. 21:07  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 08:13  
Ciekawe komu z nas dwóch pali się dupa, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Bo odnoszę wrażenie ( graniczące z pewnością) , że ten problem dotyczy waszej menażerii i ich mocodawców...umiech

Żyję w tym kraju ponad czterdzieści lat. Moje oczy widziały już tak dużo rzeczy, że powoli nabieram do tego co się wokół dzieje, dystansu. I tego właśnie życzę wszystkim waszym chłopakom, chociaż jesteście bandą łotrów...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:04  
Kto zapierdala na poczet władzy swiątek,piątek ,niedziele i święta? Ja czy ty?mlotek
Jak mówiłem, palą mi się zwieracze że smiechu po codziennej nowej dawce standupu waszych dewiantów , dziada chyba juz w szafie zamkneli ale Kowalski , dudu nie odpuszczająsmiech2
Pewnie ,że jestem łotrem, zbijam z dziada i reszty jego nieudaczników, powiem więcej jestem gorszy sort, dziad, lewak, tęczowa zaraza a po 18:00 jestem Zosia .. do ludzkich Panów mi dalekocool

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:07  
Piszemy "ręka w rękę" , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Skoro ja to robię dla pisiorów , to ty/wy dla kogo?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:32  
Już Ci mówiłem, wszedlem na temat polityki tutaj chcąc poznać co powoduje wasze oddanie dla dziada, na żywo nie przyznajecie się do swojej orientacji więc nie da się zgłębić tematu, dowiedziałem się a dalej to juz tylko wrodzona przekorapotluczony
A to ,że każdy nowy dzień przynosi nowa dawkę humoru...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:33  
CYTAT
Boje się pisać Anżej bo zdemaskowani bojownicy o pokój i demokracje z przyzwyczajenia przyjdą po mnie i rodzinę. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. To zamordyści naturszczyki, wszystko dla nich i wała dla normalsów.

Tymczasem PSL spółkuje z Hałownią ( drugi garnitur aparatu ) co daje Zielone światło dla lewackich ekscesów POKOmonów. Nie bez kozery dodam ze dlatego zrobili " pilnika " hersztem grup szturmowych na lokale wyborcze.

Będzie się działo. U Mentzwella przy korycie gryzą się brutalnie i ciągle. Taka krew wolnościowców od wszystkiego gdy raz powącha publiczne pieniądze umiech
To będzie również ostatni lot PO, terenowo już nie funkcjonują. Myślisz Anżej ze transformacja wyborców się uda? A może odpalą Kide Bis dla ocieplenia wizerunku oszustów i zlodziei ?

Prawda cię wyzwoli stolec. A może prawda jest taka, że nie masz pojęcia jak teraz wywinąć się głupoty, którą bronisz za pieniądze?
Klaskałeś jak Janusz prosił?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:42  
CYTAT
Obrazek

To ciekawe umiech wyśmiewasz temat, o którym nie masz zielonego pojęcia umiech To jak jawne przyznanie się do bycia idiotą. No ale faktycznie, głupek nie wie że jest głupi, szczególnie że w internecie zrobił test IQ i wyszło 142 umiech

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:46  
Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:48  
CYTAT
Już Ci mówiłem, wszedlem na temat polityki tutaj chcąc poznać co powoduje wasze oddanie dla dziada, na żywo nie przyznajecie się do swojej orientacji więc nie da się zgłębić tematu, dowiedziałem się a dalej to juz tylko wrodzona przekorapotluczony

To prawda, że na żywo to już mało kto przyznaje się do głosowania i popierania pisiorstwa. W zasadzie w internetach tylko takie masowe poparcie. Propaganda działa i taki stolec już zwyczajnie nie wyrabia ile można zapierniczać na wiele kont, że mu się to nie miesza.

Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:49  
CYTAT

Jeżeli rzeczywiście cię to bawi to bardzo dobrze, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak właśnie powinno się podchodzić do tematu polityki , z dystansem i humorem przede wszystkim. Niestety obawiam się , że większość naszych rodaków traktuje ten temat śmiertelnie poważnie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:51  
CYTAT

Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś umiech

Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 09:53  
CYTAT
CYTAT

Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku...umiech

Tak właśnie myślałem umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 10:18  
Tak właśnie myślałem, że tak pomyślałeś, opasie herbu obsrane gacie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 11:41  
CYTAT
Tak właśnie myślałem, że tak pomyślałeś, opasie herbu obsrane gacie...umiech

Stolec, jesteś jak Janusz przeciwny wiatrakom i piernikom? umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 12:08  
Jestem przeciwny i wiatrakom i Januszom , opasie herbu obsrane gacie. Do pierników nic nie mam...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 18:59  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Węgiel w ostatnich tygodniach tanieje. W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia.

Anżej, miałeś takie myśli gdy sprawdzałeś ceny na wojnie u szmalcowników? Znowu rząd podjął dobrą dla Polaków decyzje.

Co zrobiłeś z cukrem?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Lut 2023r. 21:29  
A gdzie to wyczytałeś o tym najtańszym węglu? W gazecie polskiej?mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2023r. 06:30  
Koniec końca-jaka jest rzeczywista cena węglą na składach prywatnych i tych"samorządowych"?
Cena "groszku" i węgla "grubego".co

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2023r. 08:48  
Nie ważne po ile, jak powiedzieli w tvp , że najtańszy,to tak jest a rząd podjął najlepsze decyzje ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2023r. 09:10  
Obrazek

George już dwa lata nie zażywa narkotyków. Brawo George, teraz czas na Sławka Nitrasa...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Lut 2023r. 10:49  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lut 2023r. 11:01  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Lut 2023r. 11:30  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lut 2023r. 09:15  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT

Węgiel w ostatnich tygodniach tanieje. W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia.

Anżej, miałeś takie myśli gdy sprawdzałeś ceny na wojnie u szmalcowników? Znowu rząd podjął dobrą dla Polaków decyzje.

Co zrobiłeś z cukrem?

Która to decyzja była dobra? Przybliżysz?

"W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia."

czyli w europie mają taniej od stycznia zeszłego roku, a my po za Europą to tylko od sierpnia?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lut 2023r. 09:18  
CYTAT
Obrazek

George już dwa lata nie zażywa narkotyków. Brawo George, teraz czas na Sławka Nitrasa...umiech

A ty nadal ćpasz? Czy masz w planach rzucenie tego nałogu?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 477 478 479 480 481 482 483 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »