|
|
|
Nie biłeś z Januszem nie gadaj..., wy jesteście pod butem dziada, wy jesteście od roboty, wam się pali dupa mi to mogą co najwyżej w końcu puścić zwieracze od smiechu z tego co odpierdalacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe komu z nas dwóch pali się dupa, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Bo odnoszę wrażenie ( graniczące z pewnością) , że ten problem dotyczy waszej menażerii i ich mocodawców...
Żyję w tym kraju ponad czterdzieści lat. Moje oczy widziały już tak dużo rzeczy, że powoli nabieram do tego co się wokół dzieje, dystansu. I tego właśnie życzę wszystkim waszym chłopakom, chociaż jesteście bandą łotrów... |
|
|
|
|
Kto zapierdala na poczet władzy swiątek,piątek ,niedziele i święta? Ja czy ty?
Jak mówiłem, palą mi się zwieracze że smiechu po codziennej nowej dawce standupu waszych dewiantów , dziada chyba juz w szafie zamkneli ale Kowalski , dudu nie odpuszczają Pewnie ,że jestem łotrem, zbijam z dziada i reszty jego nieudaczników, powiem więcej jestem gorszy sort, dziad, lewak, tęczowa zaraza a po 18:00 jestem Zosia .. do ludzkich Panów mi daleko |
|
|
|
|
Piszemy "ręka w rękę" , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Skoro ja to robię dla pisiorów , to ty/wy dla kogo?
|
|
|
|
|
Już Ci mówiłem, wszedlem na temat polityki tutaj chcąc poznać co powoduje wasze oddanie dla dziada, na żywo nie przyznajecie się do swojej orientacji więc nie da się zgłębić tematu, dowiedziałem się a dalej to juz tylko wrodzona przekora
A to ,że każdy nowy dzień przynosi nowa dawkę humoru... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Boje się pisać Anżej bo zdemaskowani bojownicy o pokój i demokracje z przyzwyczajenia przyjdą po mnie i rodzinę. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. To zamordyści naturszczyki, wszystko dla nich i wała dla normalsów. Tymczasem PSL spółkuje z Hałownią ( drugi garnitur aparatu ) co daje Zielone światło dla lewackich ekscesów POKOmonów. Nie bez kozery dodam ze dlatego zrobili " pilnika " hersztem grup szturmowych na lokale wyborcze. Będzie się działo. U Mentzwella przy korycie gryzą się brutalnie i ciągle. Taka krew wolnościowców od wszystkiego gdy raz powącha publiczne pieniądze To będzie również ostatni lot PO, terenowo już nie funkcjonują. Myślisz Anżej ze transformacja wyborców się uda? A może odpalą Kide Bis dla ocieplenia wizerunku oszustów i zlodziei ? Prawda cię wyzwoli stolec. A może prawda jest taka, że nie masz pojęcia jak teraz wywinąć się głupoty, którą bronisz za pieniądze? Klaskałeś jak Janusz prosił? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT To ciekawe wyśmiewasz temat, o którym nie masz zielonego pojęcia To jak jawne przyznanie się do bycia idiotą. No ale faktycznie, głupek nie wie że jest głupi, szczególnie że w internecie zrobił test IQ i wyszło 142 Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz opasie herbu obsrane gacie...
|
|
|
|
|
CYTAT Już Ci mówiłem, wszedlem na temat polityki tutaj chcąc poznać co powoduje wasze oddanie dla dziada, na żywo nie przyznajecie się do swojej orientacji więc nie da się zgłębić tematu, dowiedziałem się a dalej to juz tylko wrodzona przekora A to ,że każdy nowy dzień przynosi nowa dawkę humoru... To prawda, że na żywo to już mało kto przyznaje się do głosowania i popierania pisiorstwa. W zasadzie w internetach tylko takie masowe poparcie. Propaganda działa i taki stolec już zwyczajnie nie wyrabia ile można zapierniczać na wiele kont, że mu się to nie miesza. Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Już Ci mówiłem, wszedlem na temat polityki tutaj chcąc poznać co powoduje wasze oddanie dla dziada, na żywo nie przyznajecie się do swojej orientacji więc nie da się zgłębić tematu, dowiedziałem się a dalej to juz tylko wrodzona przekora A to ,że każdy nowy dzień przynosi nowa dawkę humoru... Jeżeli rzeczywiście cię to bawi to bardzo dobrze, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Tak właśnie powinno się podchodzić do tematu polityki , z dystansem i humorem przede wszystkim. Niestety obawiam się , że większość naszych rodaków traktuje ten temat śmiertelnie poważnie... |
|
|
|
|
CYTAT Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku... Tak właśnie myślałem Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tak właśnie myślałem, że tak pomyślałeś, opasie herbu obsrane gacie...
|
|
|
|
|
CYTAT Tak właśnie myślałem, że tak pomyślałeś, opasie herbu obsrane gacie... Stolec, jesteś jak Janusz przeciwny wiatrakom i piernikom? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jestem przeciwny i wiatrakom i Januszom , opasie herbu obsrane gacie. Do pierników nic nie mam...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku... Tak właśnie myślałem Węgiel w ostatnich tygodniach tanieje. W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia. Anżej, miałeś takie myśli gdy sprawdzałeś ceny na wojnie u szmalcowników? Znowu rząd podjął dobrą dla Polaków decyzje. Co zrobiłeś z cukrem? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A gdzie to wyczytałeś o tym najtańszym węglu? W gazecie polskiej?
|
|
|
|
|
Koniec końca-jaka jest rzeczywista cena węglą na składach prywatnych i tych"samorządowych"?
Cena "groszku" i węgla "grubego". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nie ważne po ile, jak powiedzieli w tvp , że najtańszy,to tak jest a rząd podjął najlepsze decyzje
|
|
|
|
|
George już dwa lata nie zażywa narkotyków. Brawo George, teraz czas na Sławka Nitrasa... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Stolec, ale nie gadaj, jak Janusz zachęcał do owacji na stojąco to zrobiłeś przerwę i klaskałeś Tak właśnie było , opasie herbu obsrane gacie. Stałem , klaskałem a łzy ciekły mi po policzku... Tak właśnie myślałem Węgiel w ostatnich tygodniach tanieje. W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia. Anżej, miałeś takie myśli gdy sprawdzałeś ceny na wojnie u szmalcowników? Znowu rząd podjął dobrą dla Polaków decyzje. Co zrobiłeś z cukrem? Która to decyzja była dobra? Przybliżysz? "W Europie ceny są najniższe od 13 miesięcy. Polacy za surowiec energetyczny płacą najmniej od sierpnia." czyli w europie mają taniej od stycznia zeszłego roku, a my po za Europą to tylko od sierpnia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT George już dwa lata nie zażywa narkotyków. Brawo George, teraz czas na Sławka Nitrasa... A ty nadal ćpasz? Czy masz w planach rzucenie tego nałogu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|