|
|
|
CYTAT CYTAT Co by nie było, wszystkie wcielenia łączy jedna idea Jebać PIS, Kukiza i Konfederację Madras frajerze jebałeś już jakąś matke? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas jak już to tylko swoją...
|
|
|
|
|
Widzę że na oddziale prawych patriotów koń już zwalony
|
|
|
|
|
Widzę że u was ktoś wali czarną gruchę, pizdas...
|
|
|
|
|
@szprotka:
CYTAT Madras frajerze jebałeś już jakąś matke a po tej wypowiedzi, z całą pewnością stwierdzasz, że masz prawo głosować... PRAWA WYBORCZE TYLKO DLA PŁATNIKÓW PODATKU DOCHODOWEGO NETTO !! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Co by nie było, wszystkie wcielenia łączy jedna idea Dziwne bo wśród waszej menażerii dostrzegam podobną prawidłowość, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców - lokalnej komórce centrali POKO-muny... swoje spostrzeżenia opieram na faktach, twoje są wynikiem dewiacji kowalski też wszędzie widzi tuska, jak to powiedział wasz mentor-ja bym to badał |
|
|
|
|
Nie mam zamiaru podważać faktów prezentowanych przez przedstawiciela sztabu bezpartyjnych wolnościowców, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj u was ma dyżur. Jesteście tak zacni jak tylko potrafi być stado hien na sawannie ...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Warszawa Trzaskającego Rabieja w paru liczbach: Przewodniczący klubu radnych PiS przekazał, że w roku 2021 z budżetu miasta na finansowanie rozmaitych organizacji pozarządowych, podmiotów spoza sektora finansów publicznych wybadano 282 mln zł na 2960 rozmaitych projektów. Podkreślił, że wiele pieniędzy zostało wydanych na inicjatywy ze wszech miar godne poparcia. Wiceprzewodnicząca Rady Miasta Alicja Żebrowska zaznaczyła, że mieszańcy Warszawy dotują m.in prywatny teatr, a z pieniędzy warszawiaków prowadzone są szkolenia np. z taktyk miejskich czy w ramach tzw. "społecznej szkoły antykapitalizmu" prowadzone było szkolenie pod tytułem "Wartość prywatna to kradzież". Figura zwrócił jeszcze uwagę na dwa podmioty, które dostały dofinansowanie z budżetu miasta. Pierwsza to fundacja Centrum im. Bronisława Geremka, która otrzymała kilkadziesiąt tysięcy. "W zarządzie tej fundacji zasiada m.in europosłanka Róża Thun" - zaznaczył. Drugi podmiot, na który zwrócił uwagę to stowarzyszenie Pro Humanum, realizujące projekty promujące wielokulturowość. "Natomiast kontrowersyjne jest to, że wiceprzewodniczącą jest Jolanta Lange - współpracownik Służby Bezpieczeństwa. Do tej pory jej rola w w śmierci księdza Blachnickiego nie została do końca wyjaśniona" - dodał. "Na jakie projekty przeznaczone zostały te kwoty, na jakie organizacje i w jakich latach. Zapytamy też, jakie lokale są wynajmowane po preferencyjnych cenach właśnie dla rozmaitych fundacji i stowarzyszeń" I po co było wyciągać zachłanne ruki po wszystko, teraz będzie bolało,,, Stolec, ile z tych organizacji kupiło sobie na własność nieruchomość za pieniądze z dotacji? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Obawiam się , opasie herbu obsrane gacie, że to art jest władna udzielić ci odpowiedzi. Zupełnie nie rozumiem czemu mnie indagujesz?
|
|
|
|
|
CYTAT Stolec, ile z tych organizacji kupiło sobie na własność nieruchomość za pieniądze z dotacji? CYTAT Obawiam się , opasie herbu obsrane gacie a ja się obawiam, że dwóch gejów byłoby lepszymi rodzicami niż jeden taki ojciec... PRAWA WYBORCZE TYLKO DLA PŁATNIKÓW PODATKU DOCHODOWEGO NETTO !! internet tylko po badaniach psychologicznych!!! |
|
|
|
|
PS. CYTAT Art, ile z tych organizacji kupiło sobie na własność nieruchomość za pieniądze z dotacji? Myślę ze mniej od lewicowo-liberalnych beneficjentów unijnych grantów o które Donek walczy na śmierć i życie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art: a dlaczego nie odpowiesz na pytanie?? wiesz dobrze, że czarnek pod przykrywką moralności kręci i robi malwersacje... obligacje indeksowane inflacją morawieckiego i kilku ministrów to też przypadek... a nie czekaj, napiszemy paragraf i wszystko będzie zgodnie z prawem... kasta nietykalnych?? przed doktorem gilotynem arystokracja też tak myślała...
a ja będę stał z boku ... i się śmiał z waszej głupoty, bo wasze dzieci będą już mówić Panie, Pani i posłusznie wypełniać wolę ... taka rola niewolników. |
|
|
|
|
CYTAT Obawiam się , opasie herbu obsrane gacie, że to art jest władna udzielić ci odpowiedzi. Zupełnie nie rozumiem czemu mnie indagujesz? Stolec. Wystarczy, że się przelogujesz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT
PS. CYTAT Art, ile z tych organizacji kupiło sobie na własność nieruchomość za pieniądze z dotacji? Myślę ze mniej od lewicowo-liberalnych beneficjentów unijnych grantów o które Donek walczy na śmierć i życie? Fajnie stolec, że udało ci się przelogować. To które lewicowo-liberalni beneficjenci unijnych grantów o które Donek walczy na śmierć i życie dostało za dotacje nieruchomości na własność? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie mierz wszystkich swoją/waszą miarą, opasie herbu obsrane gacie...
|
|
|
|
|
Boje się pisać Anżej bo zdemaskowani bojownicy o pokój i demokracje z przyzwyczajenia przyjdą po mnie i rodzinę. Strzeżonego Pan Bóg strzeże. To zamordyści naturszczyki, wszystko dla nich i wała dla normalsów.
Tymczasem PSL spółkuje z Hałownią ( drugi garnitur aparatu ) co daje Zielone światło dla lewackich ekscesów POKOmonów. Nie bez kozery dodam ze dlatego zrobili " pilnika " hersztem grup szturmowych na lokale wyborcze. Będzie się działo. U Mentzwella przy korycie gryzą się brutalnie i ciągle. Taka krew wolnościowców od wszystkiego gdy raz powącha publiczne pieniądze To będzie również ostatni lot PO, terenowo już nie funkcjonują. Myślisz Anżej ze transformacja wyborców się uda? A może odpalą Kide Bis dla ocieplenia wizerunku oszustów i zlodziei ? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Waszej nikczemności i złodziejstwa nie przebiją wszyscy wymienieni razem wzięci
To juz choroba czy wrodzona glupota Ja bym to badał |
|
|
|
|
Zapewne będziesz głęboko to badał gdy wróci Wolna Polska. Ale na razie nie widzę szans na to żeby doili tak jak doili i jednocześnie zlikwidowali programy społeczne bez podniesienia wieku emerytalnego.
Nie wiem w jakie sreberka to zapakować żeby lud kupił, macie wytyczne ze Sztabu? Obniżenie podatków/podniesie płacy min. niewiele pomoże bo 60% mieszkań w RP kupuje się za gotówkę a 40% na kredyt. Biznes woli trzymać na koncie. To jest niespotykane rozwarstwienie i płytki rynek. Ciemny lud musi wpierw zarobić żeby go wydoić. Pomysł sprowadzania Murzynów z Afryki jak wiesz spalił na panewce bo to całkowicie wolnościowy typ i wszystko wali go w blat. Powrót do kolesiostwa Donka Cwela Rostowskiego to byłaby klapa stagnacji i zabetonowania gospodarki na całej linii,,, i znowu ludzie by uciekali od liberalnego dobrobytu. A Wy co zaproponujecie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odpalaj bolo tvp info, jaszczomb was bajeruje
|
|
|
|
|
Mam ważniejsze sprawy na głowie niż oglądanie TVP Info, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców- lokalnej komórce centrali POKO-muny...
Swoją drogą nigdy nie przestaną mnie zadziwiać ludzie, którzy w TVP widzą zło absolutne, a w TVN dobro wszelakie. Może ktoś się kiedyś będzie doktoryzował z tematu różnicowania gówna, właśnie na tym przypadku... |
|
|
|
|
To wlasnie twój punkt widzenia możesz się doktoryzowac
|
|
|
|
|
Nie jestem przekonany czy chciałbym się doktoryzować na twoim/waszym przypadku , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wasza menażeria to wyjątkowo wredna zgraja...
|
|
|
|
|
Widze ,ze było bite dzisiaj razem z kowalskim
|
|
|
|
|
Bite i pite to będzie dopiero w Wolnej Polsce, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Na razie musisz wespół z chłopakami więcej pracować...
|
|