|
|
|
CYTAT Paweł Kukiz- "Tusk jest mściwy. Z uśmiechem na ustach będzie działał tak, aby jak najbardziej osłabić pozycje PiS... @M70 - a Kaczyński to mściwy nie jest??? Pytam się od kiedy w nim taka zmiana nastąpiła??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT 1. 2. 3. Art - aż trzy razy nic? No to się pacynka przepracowała.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Witam
Cytując Tomka Lipińskiego zastanawiam się, czy kiedyś "będzie przepięknie, będzie normalnie" ??? Teraz to Polak Polakowi Polakiem pełną gębą.... https://www.youtu(...)hxqdZAfI Lata mijają, a tekst ciągle aktualny Pozdrawiam |
|
|
|
|
Czy on nie zeszmacił się śpiewając tą piosenkę w kampanii wyborczej PO?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Efekt Biedronia! 250 dni poza Słupskiem i miasto wyludniające się, popadające w ruinę!
Robert Biedroń, albo jest tak zapracowany, albo po prostu nie lubi swojego miasta, skoro, jak twierdzi portal tvp.info, spędził poza Słupskiem 250 dni. W tym czasie odbył prezydent 70 delegacji w tym 23 zagraniczne. Wśród odwiedzonych przez prezydenta Biedronia państw, wymienia się, m.in.: Stany Zjednoczone, Turcję, Niemcy i Gruzję. Głównym hasłem wyborczym Partii Przyjemności jest walka o większą "transparentność" zasobów finansowych polityków, czego manifestacją był wygląd kandydatki, byłej striptizerki, na najwyższy urząd we Francji. Jedną z obietnic wyborczych Cindy Lee jest obłożenie specjalnym podatkiem wszelkich spekulacji finansowych i przeznaczenie uzyskanych w ten sposób funduszy na poprawę życia seksualnego Francuzów. |
|
|
|
|
Ludziom na prawdę odbiło, że go wybrali.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Paweł Kukiz- "Tusk jest mściwy. Z uśmiechem na ustach będzie działał tak, aby jak najbardziej osłabić pozycje PiS... @M70 - a Kaczyński to mściwy nie jest??? Pytam się od kiedy w nim taka zmiana nastąpiła??? "delta", A co mnie obchodzi chciwość zwykłego szeregowego posła Odnośnie tej zmiany to nie wiem o kogo Ci chodziło, o Jarka czy o Pawła ? |
|
|
|
|
Czyżby co nie które niemiaszki zrozumieli błąd swojej władzy ?
Niemiecki dziennik „Die Welt” uznał w sobotę reelekcję Donalda Tuska na szefa Rady Europejskiej za błąd, który pogłębi podziały w UE i w Polsce. Wątpliwości niemieckiego "Die Welt": Polska zemści się za porażkę. "Czy warto było za taką cenę wybierać przeciętnego Tuska?" http://wpoli(...)go-tuska |
|
|
|
|
Merkelowa chciała pokazać, jaka jest silna bo jej kolejna kadencja kanclerza wcale nie jest oczywista.
W ruch poszły groźby i szantaże. A nikt nie lubi, jak się mu grozi i się go szantażuje. Nikt też nie szanuje zdrajców i marionetek. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Merkelowa chciała pokazać, jaka jest silna bo jej kolejna kadencja kanclerza wcale nie jest oczywista. W ruch poszły groźby i szantaże. A nikt nie lubi, jak się mu grozi i się go szantażuje. Nikt też nie szanuje zdrajców i marionetek. Mirek, przeczytaj http://fakty.interia.pl/swiat/news-rekordowe-poparcie-dla-merkel-najnowszy-sondaz,nId,2366549 Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku - siad.
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku - siad. Pełna kultura A może Irasiad? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Komoruski też miał rekordowe poparcie i dostał kopa od społeczeństwa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komentarz zbędny
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Merkelowa chciała pokazać, jaka jest silna bo jej kolejna kadencja kanclerza wcale nie jest oczywista. W ruch poszły groźby i szantaże. A nikt nie lubi, jak się mu grozi i się go szantażuje. Nikt też nie szanuje zdrajców i marionetek. Mirek, przeczytaj http://fakty.interia.pl/swiat/news-rekordowe-poparcie-dla-merkel-najnowszy-sondaz,nId,2366549 to na pewno przegra jak wszyscy którzy mieli największe poparcie w sondażach _ Hilary, Komorowski, platforma... |
|
|
|
|
Rozumiem, ze w sondazu brali udział tylko imigranci ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Kukiz dał czadu.
No chyba, że z tym mieszkaniem za 25 tyś. to kłamstwo. Bo jak nie, to ja też takie chcę. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Komentarz zbędny Raczej w SanEskobar Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem, ze w sondazu brali udział tylko imigranci ? Zapewne, sami islamscy terroryści, geje, wegetarianie i rowerzyści Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Kukiz dał czadu. No chyba, że z tym mieszkaniem za 25 tyś. to kłamstwo. Bo jak nie, to ja też takie chcę. A tak niewiele trzeba by sie dowiedzieć prawdy nie wykupiłeś swojego mieszkania z rabatem 99%? CYTAT (PAWEŁ KUKIZ) To się należało jak psu buda. Przez 65 lat moja Rodzina płaciła czynsz. Babcia, Mama były najemcami tego mieszkania od 05.05.1945 roku. Od 1982 roku byłem w tym mieszkaniu zameldowany. W latach 90' zostałem najemcą. (...) Kiedy pojawiła się możliwość wykupu za 10% wartości - wykupiłem. Dziś mieszka tam moja średnia Córka. Ja zaznaczam, że jestem przeciwny takim rabatom. Płacenie czynszu to nie wykup mieszkania. Czy nas lokalny socjalista Mirek popiera takie rabaty i wykup mieszkań za bezcen? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
A jak Mirek ma na nazwisko?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"Absurdalny retusz ujawnili internauci na Twitterze. Co usunięto z opakowań z jogurtami greckimi sprzedawanymi we Francji? Okazało się, że produkty z podobnym „motywem graficznym” sprzedaje się też w Polsce.
Na opakowaniach jogurtu niby wszystko jest w porządku. Jest informacja o tym, że to produkt naturalny i wyprodukowany w Grecji. Oko cieszy błękit i wieże świątyni. Właśnie... Dopiero porównanie z oryginalnym zdjęciem (prawdopodobnie z Santorini) pokazuje, co nie pasowało firmie sprzedającej mleczarskie produkty. " Usunięto krzyże z kopuł świątyni.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Marksistowska partia Razem organizuje w Łodzi wykład pod tytułem „Feminizm w islamie”. Wykład poprowadzi muzułmanka Blanka Rogowska, która tezę o wyzwoleniu kobiet wraz z pojawieniem się islamu wygłosiła rok temu na spotkaniu Ligi Muzułmańskiej RP w Gdańsku. Wówczas spotkanie zostało zatytułowane „Muzułmanka – kobieta wyzwolona czy zniewolona?”.
Rogowska specjalizuje się również w „gender studies”. Agnieszka Pomaska, Rafał Trzaskowski oraz Sławomir Nitras na posterunku. Odnośnie Greckiego przekrętu... Interes to sprzedaż, wybory to liczba głosów, Europa Zachodnia musi podlizywać się islamistom coraz bardziej. Liberalna lewica stopniowo traci przewagę, muszą uzupełniać zasoby swoich wyborców. Tamtejsi Europejczycy jeszcze nie zrozumieli zamiany dziejowej, ale się dostosują. Globalizacja wymaga zmielenia 28 Narodów Europy. |
|